Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ebruşummm naptın şekerparemm?? geçti mi kızgınlığınn?? aldın mı haber?
Geçtiii kuşum çok şükür aldım haberr o gün geç gelmişler işleri varmış sonra hemen yatmış tabi bu bahane yane ama napim. Sizz nasılsınız yavrumm?
takmakla ilgisi yok canım, yaşadıklarım ağır geliyor artık bana, sıfırı tükettik diyebilirim... hiçbir şey güzel olmucak bu saatten sonra...

Tatlım benim çok üzüldümm ilk mesajında da başka bişeyler olduğunu anladım zaten varmış galiba en iyisini yine sen bilirsin tabiki herşeyi yaşayan sensinn inşallah hakkında hayırlısı olurrr canım benimm hep yanındayızz bunu unutmaa

Ay ne heyecanlıııı amaaa aferin kız çıkarma sorun, çıkarınca da kendimize ediyoz sadece....geçecek bu süreler böylee bitecekk gidecekk..

Ay ne heyecanlıııı amaaa aferin kız çıkarma sorun, çıkarınca da kendimize ediyoz sadece....geçecek bu süreler böylee bitecekk gidecekk..

aslında araması lazım denetimlerin var dedm yok bitti dedi aramadn aama dedm olmadı dedi tamam dedm biz burda ondan heycanlıyız anneside kadın beni arıyo napıosun kızım 2 gün geçmek bilmedi diye ...neyse bakalm yarın burda olcak bide sivile alıştım alışcam derken 1 hafta geçer gider :)

sen naptın canım Zaferle her şey yolunda mı

Geçtiii kuşum çok şükür aldım haberr o gün geç gelmişler işleri varmış sonra hemen yatmış tabi bu bahane yane ama napim. Sizz nasılsınız yavrumm?

Sakiniz genee ya öyle aman aman bi sevda beklemenin şu an umutsuz vaka olduğunu düşünüyorum artık.. sakince bitirelim de şu askerliği yeter o da aynı fikirde bak artık sinirlerim çok yıprandı diyo, senin söylediklerini affettim ama hiç güzel şeyler demedin diyo, anında sinirlenebiliyorum, zamanla alırım gönlünü ama şu ara sakin olalım diyo, haklııııı

Sevindim size de canım aman sakin olun siz dee... az yarayla yırtmak amacındayız artık..kalmadı eski hevesler umarım tamir olur bütün duygularımız

Tabi ki araması lazım ama aramadı diye sorun çıkarcan sen anlayışsız oluyosun işte iyiymiş ama annesinin seni araması demekki samimi buluyor

Ben de ebruşa onu anlatıyodum vall abiz de sakiniz, iyiyiz, sorun yok şükür..diyorum ya beklentilerimi düşürdüm artık ama ŞİMDİLİK

Aslında varya onlar mı askerlik yapıyo biz mi belli değil onların taktığı bişi yok erkek milleti neyi ne kadar düşünüyoki normalde de askerde düşünsün ya sorun zaten her şeyi bizden beklemelerinde kendileri de bi adım atsalar sorun olmıcak canlarına estiği gibi davranmaları beni sıkıyo ...işte yani belli ki biz senden telefon bekliyoruz biz seni arayamadığımza göre sen arıycaksn onda da böyle bişi olmş gibi bozuk konşmanın manası ne yani dediğin gibi bişi desen anlayşsz oluosn ..

Aynen öyle canım ne yazıkki..ya takmıyorlar belki ama ister istemez onlar da etkileniyor bu duurmdan, istemedikleri bi şeyi zorla yapmak zorlanına gidiyo, bayanlar daha sabırlı dayanıklı bence, onlara zor geliyor biraz daha...tabi ki zor da ama sarılmaları gereken sevgileri bence ben de çok saçma bulmakla beraber anlamaya çalışmıyorum artık

biraz yola gelsinler disiplin şart :) kadınlar sabırlı sevgilerine daha sahipler erkekler hemen olayı kaçmakta bulup kendilerini avutuyolar..Sizin gene bitti sayılır az kaldı bizim daha çoook günlerimiz var hayrlısıyla 2013 bitsin başka da bişi istemiyorum şimdi bizim bide ustaya alışma evremiz olcak :)

Maşşallah tatlım anlaması iyi olmuşş ikinizdee dikkatli davranırsanızz daha iyi olurrr

Bencede bittsin artıkk yaa dün sesi kötü geliyord ve ilk defa bana sıkıldım burdan dedi bütün gün dört duvarın arasındayım dedi dolaştım biraz alayı dedi seside kötü geliyorduu şafak sıkıştırıyor artık birde 5 aydır hiç çıkmadı izin falan kullanmadı yaa zorlanmaya başlamış bu 3.5 ay daha da zor gelicek biliyorumm bakalım hayırlısıı
Malesef gerçekten eski hevesler kalmadı biraz iyi davransalar geri gelirde iştee bakalımm zamanla onuda görücez

Aynen öyle onların kafası bizimki kadar ince detaya takılmıyorrr..düşüncesizlk ettikleri çok oluyor..
Hakkını yemeyim Zaferimin hiç bi zaman aramama gibi sıkıntısı olmadı , her fırsatta aradı, ben hiç oturup günlerce ya da saatlerce aramasını beklemedim, merak etmeyim diye uğraştı hep.. ama aradığında konuşma tarzı mesele oldu bizde genelde

bizimkide hiç aramamzlk yapmadı sağolsun dün bi gıcıklığı üstündeydi :)

Kız zorlanmaz mı yaaa seninki de izinsiz döncek bak çok zor ya buuu...
Zaferim de geçen ya 2 ay kaldı geçmiyor arkadaş dedi, hiç belli etmiyolar normalde ama çok sıkıldılar eminim ki, yazık yaaa
Zor geçcek ama yanlarında olcaz elimizden geldiğince hep birlikte dayancaz napalım be canım

Aynen dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum, umarım sizde de aynısı olur ve zamanla daha iyiye gideriz artık canım yaa..

Son düzenleme:

Haklılar da yavrum benim iştee biz onları anlıyoruzda onlarda anlasa biraz bizi böylee olmucak da napalım hayırlısııı inşallah herşeyy güzell olurr kuşumm benim

Aşkıma aldığım gömlekler de elime ulaştııııııııı

Yener aldıklarımın hepsini görünce nasıl bir şoka gircek düşünemiyorum

yener geçen haftasonu yanına giden aile dostlarımıza birşeyler verip bana göndermişti. Herşey iyi hoş da, kış bitti gelirken kendine çok yük yapma diye gönderdiğin montun leş gibi kokuo aşkımmmmmmm, pff burnumun direği kırıldı resmen

O kadar insanın bir arada olduğu yerde sanırım bu koku normal, senin gibi titiz insan nasıl bu kokuya dayandı bilmiorum

Montu acilen kuru temizlemeye vermem lasım, yoksa koku bütün odamı saracak

Saol canım kavuştuk şükürler olsun ama sevinç ve hüznü aynı anda yaşamak böyle birşeymiş bunu anladım çok güzel bir gün geçirdik demin eve bıraktı beni şimdide ağlıyorum yanında olamadığım için çok zor geldi ayrılmak ilk gittiği gün gibiyim nedense içim kanıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…