Geçtiii kuşum çok şükür aldım haberr o gün geç gelmişler işleri varmış sonra hemen yatmış tabi bu bahane yane ama napim. Sizz nasılsınız yavrumm?
Ebruşummm naptın şekerparemm?? geçti mi kızgınlığınn?? aldın mı haber?
takmakla ilgisi yok canım, yaşadıklarım ağır geliyor artık bana, sıfırı tükettik diyebilirim... hiçbir şey güzel olmucak bu saatten sonra...
mehmet zaten bizi bitirmek için askerliğin bitmesini bekliyordu askerlik bitti sıra bizde... yozgat'tan geldikten sonra olanları taşıyamıyorum artık. zamanını bilmiyorum ama bitecek bir gün. kendimi alıştırıyorum, dua ediyorum dayanabilmek, unutabilmek için. Ondan yapmasını istediğim bir şey var onu yapana kadar beklicem yapmazsa da bitecek her şey. Çünkü mehmet artık aglamamla bile dalga geçer oldu. O ve ailesi kadar bencil dünya kendi etrafında dönüyor sanan insanlar görmedim. neyse ya ben susayım en iyisi... yazdıkların da çok güzel şeyler inan ama hiçbiri bana bize uygun değil canım. nolur beni teselli etmek için yormayın artık kendinizi. unutabilmem için dua edin sadece...
başka şeyler var canım maalesef... ve bu başka şeyler her geçen gün ailesinden birinin olaya dahil olmasıyla çoğalıyor. ayrılığa dayanabilcemi bilsem, onun benden hemen vazgeçebildiğini gururuma yedirebilsem daha çabuk bitecek; ama o kadar güçsüzüm ki bunu yapamam.
Tubik'im biz reelde doğru düzgün kavuşamadik ama böcükler sanalda da olsa kavuşsunlar. Bi de telden giriyorum ya zor oluyor...
Tatlım benim çok üzüldümm ilk mesajında da başka bişeyler olduğunu anladım zaten varmış galiba en iyisini yine sen bilirsin tabiki herşeyi yaşayan sensinn inşallah hakkında hayırlısı olurrr canım benimm hep yanındayızz bunu unutmaaemin de değilim ama bu şekilde devam etmesi hiç doğru ve sağlıklı değil sanırım ben de onun askerden gelmesini bekliyormuşum her şeyi ortalığa dökmek için. benim arkamda duruyor olduğunu ailesine göstermek zorunda. beni ailesine karşı o kadar zor durumda bıraktı ki. savunduğu anları hatırlıyorum da ne kadar tükenmişiz. her şeyi anlatcam canım bi ara ama şu an gözyaşlarına boğuluyorum dayanamıyorum. sana da iyi geceler kuşum
günaydın kızlarr...heycanım dorukta 2 gecedir zaten zor uyuyorum ...dün aradı kısa konştk seside bozuk gibiydi denetimler bitmiş ee neden aramadn dedm vakit olmadı falan dedi annesinide hiç aramamış heralde ordan ayrılma psikolojisine girdi bizimki pek anlamadm tamam dedm falan sorun çıkartmıyım dedm ...yarın bu saatlerde otogarda olmuş olurum zaten bugün böyle hazırlık günü =)
Ay ne heyecanlıııı amaaaaferin kız çıkarma sorun, çıkarınca da kendimize ediyoz sadece....geçecek bu süreler böylee bitecekk gidecekk..
Geçtiii kuşum çok şükür aldım haberr o gün geç gelmişler işleri varmış sonra hemen yatmış tabi bu bahane yane ama napim. Sizz nasılsınız yavrumm?
aslında araması lazım denetimlerin var dedm yok bitti dedi aramadn aama dedm olmadı dedi tamam dedm biz burda ondan heycanlıyız anneside kadın beni arıyo napıosun kızım 2 gün geçmek bilmedi diye ...neyse bakalm yarın burda olcak bide sivile alıştım alışcam derken 1 hafta geçer gider :)
sen naptın canım Zaferle her şey yolunda mı
Tabi ki araması lazım ama aramadı diye sorun çıkarcan sen anlayışsız oluyosun işteiyiymiş ama annesinin seni araması demekki samimi buluyor
Ben de ebruşa onu anlatıyodum vall abiz de sakiniz, iyiyiz, sorun yok şükür..diyorum ya beklentilerimi düşürdüm artık ama ŞİMDİLİK
Aslında varya onlar mı askerlik yapıyo biz mi belli değil onların taktığı bişi yok erkek milleti neyi ne kadar düşünüyoki normalde de askerde düşünsün ya sorun zaten her şeyi bizden beklemelerinde kendileri de bi adım atsalar sorun olmıcak canlarına estiği gibi davranmaları beni sıkıyo ...işte yani belli ki biz senden telefon bekliyoruz biz seni arayamadığımza göre sen arıycaksn onda da böyle bişi olmş gibi bozuk konşmanın manası ne yani dediğin gibi bişi desen anlayşsz oluosn ..
Aynen öyle canım ne yazıkki..ya takmıyorlar belki ama ister istemez onlar da etkileniyor bu duurmdan, istemedikleri bi şeyi zorla yapmak zorlanına gidiyo, bayanlar daha sabırlı dayanıklı bence, onlara zor geliyor biraz daha...tabi ki zor da ama sarılmaları gereken sevgileri bence ben de çok saçma bulmakla beraber anlamaya çalışmıyorum artık
Maşşallah tatlım anlaması iyi olmuşş ikinizdee dikkatli davranırsanızz daha iyi olurrr
Sakiniz geneeya öyle aman aman bi sevda beklemenin şu an umutsuz vaka olduğunu düşünüyorum artık.. sakince bitirelim de şu askerliği yeter o da aynı fikirde bak artık sinirlerim çok yıprandı diyo, senin söylediklerini affettim ama hiç güzel şeyler demedin diyo, anında sinirlenebiliyorum, zamanla alırım gönlünü ama şu ara sakin olalım diyo, haklııııı
Sevindim size de canım aman sakin olun siz dee...az yarayla yırtmak amacındayız artık..kalmadı eski hevesler umarım tamir olur bütün duygularımız
biraz yola gelsinler disiplin şart :) kadınlar sabırlı sevgilerine daha sahipler erkekler hemen olayı kaçmakta bulup kendilerini avutuyolar..Sizin gene bitti sayılır az kaldı bizim daha çoook günlerimiz var hayrlısıyla 2013 bitsin başka da bişi istemiyorum şimdi bizim bide ustaya alışma evremiz olcak :)
Aynen öyle onların kafası bizimki kadar ince detaya takılmıyorrr..düşüncesizlk ettikleri çok oluyor..
Hakkını yemeyim Zaferimin hiç bi zaman aramama gibi sıkıntısı olmadı , her fırsatta aradı, ben hiç oturup günlerce ya da saatlerce aramasını beklemedim, merak etmeyim diye uğraştı hep.. ama aradığında konuşma tarzı mesele oldu bizde genelde
Maşşallah tatlım anlaması iyi olmuşş ikinizdee dikkatli davranırsanızz daha iyi olurrr
Bencede bittsin artıkk yaa dün sesi kötü geliyord ve ilk defa bana sıkıldım burdan dedi bütün gün dört duvarın arasındayım dedi dolaştım biraz alayı dedi seside kötü geliyorduu şafak sıkıştırıyor artık birde 5 aydır hiç çıkmadı izin falan kullanmadı yaa zorlanmaya başlamış bu 3.5 ay daha da zor gelicek biliyorumm bakalım hayırlısıı
Malesef gerçekten eski hevesler kalmadı biraz iyi davransalar geri gelirde iştee bakalımm zamanla onuda görücez
Kız zorlanmaz mı yaaa seninki de izinsiz döncek bak çok zor ya buuu...
Zaferim de geçen ya 2 ay kaldı geçmiyor arkadaş dedi, hiç belli etmiyolar normalde ama çok sıkıldılar eminim ki, yazık yaaa
Zor geçcek ama yanlarında olcaz elimizden geldiğince hep birlikte dayancaz napalım be canım
Aynen dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum, umarım sizde de aynısı olur ve zamanla daha iyiye gideriz artık canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?