Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm bunlar çok güzel duygular aslında.... Birlikte geçireceğiniz zamanın tadını çıkarmaya bakın, gidince yine bir hüzün yaşayacaksınız zaten, şimdi bu keyfinizi bozmayın

Aşkıma aldığım gömlekler de elime ulaştııııııııı

Yener aldıklarımın hepsini görünce nasıl bir şoka gircek düşünemiyorum

Tonla şey aldın çocuğa kızzz çok şanslı yener eniştemiz ohhh evleniyonuz da yakındaaa misss

Ah canım benm insan o kadar değişik duygular yaşıyor kiii şu dönemde inanılmaz gerçekten yaaa ama tugba haklı zehir etme kendine onu görebildiğin anların tadını çıkar...

Ah ben de zaferimi gönderirken son gün kötü yolladım, nedense kuru inadım tutmuştu, o şebeklik yaptı ama başta eşşeklik yapan da oydu düzelemdim bi...sonra otobüse binmeden aradı beni eve bırakmıştı geç olduğu için otogara kendi gitti. Telefonda bir ağlamaya başladımm nası içime oturdu tutamadım kendimii.. o da dedi ki içime bi şey oturdu resmen yaa..çok kötü oldum dedi, ve ben deli gibi ağladım bütün gece..ama ondan önceki günleri doyasıya başbaşa geçirdik mütişti.

daha bunlar ne kiiiiiiiiiiii gelsin d eevlenek artık dimi amaaaaaaaaaaaaaaa

sahi kız şaka bi yana iç çamaşırına varana kadar aldım ödeyemessem hepsini ona ödetecem, kredi kartlarımda limit kalmadı artık

Deli misin kız sen ödesin tabi bunadan sonra hayat paylaşcanız başlasın bi ucundan

biz o hayatı birlikteliğimiz ilk gününden beri paylaşmaya başladık ztn cnm, daha gelince onun yapacağı çok iş var... Nikah günü alıncak, ev tutulcak, oturma grubu alıncak, eşyalar yerleşcek vs........ şimdi gelmesi için sabırsızlanıorum, gelince de evlenelim diye sabırsızlığım başlıcak ama zaten o kadar yapılcak işin arasında isyeeeeeeeeana bağlarım

cnm biz 2,5 yıldır birlikteyis, bunun 15 ayı askerde geçti ztn Askerlik öncesi hemen isteme, nişan yapıldı, sonra herif uçtu gitti

Anladımmm..
e gelince de iş çok tabi, bi gelsin de gerisini beraberce halledersiniz sıkıntı olmaz

ben şimdilik kaçıorum mesaim bitti ama ben halaa ofisten çıkamadım, akşam görüşürüs

Tamam şekerimm görüşürüüzz

Bende öyle istiyorum zaten tatlım şu bir hafta doyasıya yaşamak inşallah gittiği gibide geri gelir hemencik canım.

askerime kek ve tuzlu kurabiye yaptım ne kadar annesi sakın bişi yapma dese de yaptımmm ben dayanamadım çok yoruldumm kuaföre falan da gittim kıyafetlerimi hazırladm sanarsın ki yarın beni istemeye gelcekler :)

Valla tek sen değil canım aynısını bende yaptım süslendim makyaj yaptım ama askımı görünce sevinçten ağlayınca tüm makyaj aktı

askerime kek ve tuzlu kurabiye yaptım ne kadar annesi sakın bişi yapma dese de yaptımmm ben dayanamadım çok yoruldumm kuaföre falan da gittim kıyafetlerimi hazırladm sanarsın ki yarın beni istemeye gelcekler :)

Canım benimm harika heyecanlar bunlar, iyi yapmışsın ellerine sağlık güzelce kavuş haberlerini de getir bize inşallah gönlünce geçer günler ohh yanyana mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…