Saol canım kavuştuk şükürler olsun ama sevinç ve hüznü aynı anda yaşamak böyle birşeymiş bunu anladım çok güzel bir gün geçirdik demin eve bıraktı beni şimdide ağlıyorum yanında olamadığım için çok zor geldi ayrılmak ilk gittiği gün gibiyim nedense içim kanıyor gibi.
Aşkıma aldığım gömlekler de elime ulaştııııııııı
Yener aldıklarımın hepsini görünce nasıl bir şoka gircek düşünemiyorum
Saol canım kavuştuk şükürler olsun ama sevinç ve hüznü aynı anda yaşamak böyle birşeymiş bunu anladım çok güzel bir gün geçirdik demin eve bıraktı beni şimdide ağlıyorum yanında olamadığım için çok zor geldi ayrılmak ilk gittiği gün gibiyim nedense içim kanıyor gibi.
Tonla şey aldın çocuğa kızzz çok şanslı yener eniştemizohhh evleniyonuz da yakındaaa misss
Ah canım benm insan o kadar değişik duygular yaşıyor kiii şu dönemde inanılmaz gerçekten yaaaama tugba haklı zehir etme kendine onu görebildiğin anların tadını çıkar...
Ah ben de zaferimi gönderirken son gün kötü yolladım, nedense kuru inadım tutmuştu, o şebeklik yaptı ama başta eşşeklik yapan da oydu düzelemdim bi...sonra otobüse binmeden aradı beni eve bırakmıştı geç olduğu için otogara kendi gitti. Telefonda bir ağlamaya başladımm nası içime oturdu tutamadım kendimii.. o da dedi ki içime bi şey oturdu resmen yaa..çok kötü oldum dedi, ve ben deli gibi ağladım bütün gece..ama ondan önceki günleri doyasıya başbaşa geçirdik mütişti.
Tonla şey aldın çocuğa kızzz çok şanslı yener eniştemizohhh evleniyonuz da yakındaaa misss
Ah canım benm insan o kadar değişik duygular yaşıyor kiii şu dönemde inanılmaz gerçekten yaaaama tugba haklı zehir etme kendine onu görebildiğin anların tadını çıkar...
Ah ben de zaferimi gönderirken son gün kötü yolladım, nedense kuru inadım tutmuştu, o şebeklik yaptı ama başta eşşeklik yapan da oydu düzelemdim bi...sonra otobüse binmeden aradı beni eve bırakmıştı geç olduğu için otogara kendi gitti. Telefonda bir ağlamaya başladımm nası içime oturdu tutamadım kendimii.. o da dedi ki içime bi şey oturdu resmen yaa..çok kötü oldum dedi, ve ben deli gibi ağladım bütün gece..ama ondan önceki günleri doyasıya başbaşa geçirdik mütişti.
daha bunlar ne kiiiiiiiiiiiigelsin d eevlenek artık dimi amaaaaaaaaaaaaaaa
Evlenin canım artık evlenin bence deeene kadar zmandır nişanlısınız??
sahi kız şaka bi yana iç çamaşırına varana kadar aldımödeyemessem hepsini ona ödetecem, kredi kartlarımda limit kalmadı artık
askerlikle beraber başladı nişanlılığımıız
Deli misin kız senödesin tabi bunadan sonra hayat paylaşcanız başlasın bi ucundan
Aaa hadi ya iyiymişne kadar süredir berabersiniz peki anlat anlat severim aşk hikayelerini anlatmayı da dinlemeyi de
cnm biz 2,5 yıldır birlikteyis, bunun 15 ayı askerde geçti ztnAskerlik öncesi hemen isteme, nişan yapıldı, sonra herif uçtu gitti
ben şimdilik kaçıorum mesaim bitti ama ben halaa ofisten çıkamadım, akşam görüşürüs
askerime kek ve tuzlu kurabiye yaptım ne kadar annesi sakın bişi yapma dese de yaptımmm ben dayanamadım çok yoruldumm kuaföre falan da gittim kıyafetlerimi hazırladm sanarsın ki yarın beni istemeye gelcekler :)
Bir Fırtına Tuttu Bizi (Zara - Ekrem Düzgünoğlu) - YouTube bir fırtına tuttu bizi ...
Askerim aradı inanın heycandan konuşamıyorum dilim dolanıyo bi utandım falan böyle her şeye tamam tamam diyip durdum heycanım hat safhada ...
bu şarkıyada ayrı hastayım her şey güzel olacak Herşey Güzel Olacak (Ziynet Sali) - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?