- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
çok şükür düzeldik... bu arada bizim şafak atarsa 304 :) müşşş
Canım gelişmeleri okudum ama ben de tam anlayamadığımdan yazamadım ama düzelmenize sevindimanlamama sebebmse sen mi çok ağır konuştun yoksa askerin mi aşırı tepki verdi onu tam anlayamadım çok büyüdü olaylar birden :44:
bende anlamadım ki muhtemelen bişeye sinirlenmiş azıcık naz yapıym dedim çekemedi bi sürü bagırdı çağırdı hiç yoktan yere kırıldım deyip duruyor yine de alcaz artık gönlünü.. tuhaflaştı şu askerlikte tanıyamaz hale geliyorum bazen oluyo ki..
kızlar hepinize iyi akşamlar...otogarda askerimi karşıladımmm kimseye aldırmadan kocaman bi sarıldm :) ailesi falan yemek yedik çay içtik güzel geçti bana kalsa hiç ayrılmak istemedim keşke benimle olsa dedm ama tabiki dönmek zorundaydım ve evdeyim...bu hafta içinde yarın ailesiyle başbaşa öteki günler nolcak bilmiyorum çünkü onu görmek istiyorum bunu görmek istiyorum diyo vakitte kısa cumartesi teslim olması lazımmış ...bakalımmm bekleyip görcez =)şu an evli olup onun yanında olmayı çok isterdm doyamadm doyamadmmm ve doyamadan tekrar gidicek ...
Gözün aydın tatlımm gelmiş askerinn acemilik bitti sıra geldi ustaya Allahım ustayı bitirip gelmesinide nasip eyler inşallah. Gerçekten zor oluyor akşam bırakıp eve gitmek gündüzleri hep birlikte geçirmeye çalışın bari..
begüm gözün aydın canım...
hesna'm beni şafak panosundan çıkarabilirsin artık canım. emeğin ve ilgin için çok teşekkürler... sen olmasan bitmezdi bu şafak. her gün erinmeden yorulmadan attırdın şafağımı. Allah razı olsun.
tubik'im tickerımı kaldırdım kuzum, maalesef ekleyecek yeni bi tickerım yok...
kızlar hepinize iyi akşamlar...otogarda askerimi karşıladımmm kimseye aldırmadan kocaman bi sarıldm :) ailesi falan yemek yedik çay içtik güzel geçti bana kalsa hiç ayrılmak istemedim keşke benimle olsa dedm ama tabiki dönmek zorundaydım ve evdeyim...bu hafta içinde yarın ailesiyle başbaşa öteki günler nolcak bilmiyorum çünkü onu görmek istiyorum bunu görmek istiyorum diyo vakitte kısa cumartesi teslim olması lazımmış ...bakalımmm bekleyip görcez =)şu an evli olup onun yanında olmayı çok isterdm doyamadm doyamadmmm ve doyamadan tekrar gidicek ...
yener_tugba ve kelebek.hill bilahare özel msj kutularınıza bakın biraz uzun bişi şimdiden kusuruma bakmayın :)
Yazdım ki yazdım kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?