Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nilümm noldu hiç birşey yazmamışsınn :44:

Şafak 67 Zonguldakkk

Öyle ya da böyle geçiyor işte günler..birbirimize sahip çıktığımız sürece, beni yalnız bırakmadığın sürece, sesimle huzur bulduğun sürece ben seni bi' ömür beklerim. Yeter ki sonu sadece ikimiz ve mutluluk olsun!​

Son düzenleme:
Şafak 13 Bitlis'e Selaaaaaaaaaaaaaam, Yolumuza Dewaaaaaaaaaaam uleynnnnnnnnnnnnn

[video=youtube;lkR5HN0pnUM]https://www.youtube.com/watch?v=lkR5HN0pnUM[/video]

Allah kimseyi sevdiğinden ve ailesinden ayırmasın...hayırlısıyla geçicek biticek bugünler askerlerimiz sağ salim geri gelcekler işte o gün sevincin en büyüğünü yaşıycaz ...bu yaşa kadar özlemenin ne olduğunu ne anlam taşıdığını işte şimdi daha iyi anladım ... özledim derken bile içi titriyo insanın içini bişiler kaplıyo resmen taa ki karşında görene kadar işte o an gözlerimizin içi gülüyo Allah tezkeremizi de almayı nasip etsin herkese iyi geceler...

ii geceleer kuzum

begüm, tuğba ve hilal siz neler karıştırıyorsunuz gizli gizli hımmm

bu arada ben artık kk ya laptopumdan girebilcem vınn'ım açıldı

bişey karıştırmıorus yavru kuşum nolsuuuun, çok sevindim laptoptan rahat rahat girmeneee, çünkü nedense ben son günlerde çıkmaz oldum burdan

aşkolsun kuzum ne karıştırcaz benim bi durum vardıda onu anlattım =)

laptopunda hayrlı olsun çok sevndmmm

çok sevgili ve bi o kadar da cadı kayınvalidecim... Duydum ki bana sormadan bohça için sandık ve makyaj malzemesi almışsın, onları kendin ii günlerde kullanırsın artııııııııık

çok sevgili ve bi o kadar da cadı kayınvalidecim... Duydum ki bana sormadan bohça için sandık ve makyaj malzemesi almışsın, onları kendin ii günlerde kullanırsın artııııııııık

Tugbaa öyle yazdığın için içimden şey geçti sen onları anneler gününde hediye et mayıs geliyo :)))

çok doğru soluosun kuzum ama henüz aldıkları bana gelmedi ztn gelmesin de.... Ben bunları beğenmedim diceeeeeeem, bu ona yeteeeeeeer

çok alemsin :) niye sormadan almışki acaba sonuçta senin beğenmen önemli ama bu kayınvalide adaylarının hepsinde olan bi durum galiba kendi isteklerini benimsetmek :)

çok alemsin :) niye sormadan almışki acaba sonuçta senin beğenmen önemli ama bu kayınvalide adaylarının hepsinde olan bi durum galiba kendi isteklerini benimsetmek :)

yenerin yiğenine nişan yapıolar cnm, ona alışverişe çıkmışlar bizimkide heveslenip almış ama nedense ben bunu bile yenerden öğreniorum deliliğe vururum geçeeeeeer kendini akıllı zannedenler kendi haline yansın, benle başetmek kolay deildir

nilüm nasılsın, dünden beri umarım daha iyisindir

ben iyiyim canım, uğraşmaya devam. facede konuşuyorduk az önce uyumak için çıktı

bişey karıştırmıorus yavru kuşum nolsuuuun, çok sevindim laptoptan rahat rahat girmeneee, çünkü nedense ben son günlerde çıkmaz oldum burdan

aşkolsun kuzum ne karıştırcaz benim bi durum vardıda onu anlattım =)

laptopunda hayrlı olsun çok sevndmmm

umarım öyledir laptop ve vınn vardı canım da işten ayrıldığım için kapattırcaktık sağ olsun ablam kıyamadı bana

:89::89::89:

nilüüüm benim çıkmam lasım kuzum, yarın günübirlik bursaya gidicem... Sabah erken kalkacağım için biras uyuyayım... Öpüorum snei tatlı kuşum, ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…