Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 21.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 99 H_İ_S …

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…110 iboebru….

…121 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...121 esraa42...

....122 nesliiiiiiiiii...

…123 Brrk…

...123 OZGEGURUR...

...124 dilara1331

...125 kelebekd ...

…125 Kayra95...

…125 buket1811…

...193 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....215 chidoshimedo....

...215 GRGR...

...215 mayamaya11

...215 BerlD...

...215 svsaskim...

...215 kmleomer...

... 224 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...246 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...304 xxIpekxx...

... 304 destinyeda...

...305 depresiffpolyanna...

...306 nesilll...

...308 karamanlier...

...308 qizem7...

...378 pekmez_akilli...

...378 ilithya...

...378 zeynepesin...

...378 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

21/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 56 SİİRT' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 99

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 18

MEHTAP 5 TEMMUZ

BELKİ SÜRPRİZ OLABİLİR

Ne oldu kuşum yaa bitti mi şimdi sizin askerlik, yoksa bilmediğim daha farklı bir durum mu var? Burnuma iyi kokular gelmiyor Hem olmaz öyle anlatmayacağım falan, anlatmazsan nasıl üstesinden geleceksin

Eveeet canlarım, ameliyat ve sonrasında ortaya çıkan olumsuzluklar nedeniyle bir hüryaren olarak kısa bir askerlik değerlendirmesi yapamadım...

Mehmet'i askere gönderdiğimde henüz tanışalı bir hafta olmuştu... O zaman onu beklemek, onunla ilgili hayal kurmak gibi planlarım yoktu. Benim için sıradan bir arkadaştı, belki o kadar bile değildi; çünkü henüz yüz yüze bile gelmemiştik. Bu yüzden askere gidiyor oluşu pek de umrumda olmamıştı. Zaten gittiği günden yemin törenine kadar olan sürede hiç görüşmedik. Ben o ara hem çalışıyor hem de kpss kursuna gidiyordum, geri kalan sürede de ders çalışıyordum. Yoğundum ve o bi aylık sürede doğru düzgün aklıma bile gelmemişti. Varlığı da yokluğu da bir olmuştu.

Hiç unutmuyorum dersaneden çıktığım bir gün telim çalmaya başladı, ekrana bir baktım Mehmet yazıyor, yanımda da bizi tanıştıran arkadaşım vardı. Öyle heyecanlanmış öyle şaşırmıştım ki, hiç beklemiyormuşum demek ki aramasını, kalbim duracak gibiydi. Açtım merhaba Nilüfer ben Mehmet dedi. Bi ay sonunda tekrar adını ekranda görmüş, sesini kulaklarımda duymuştum. O kadar heyecanlanmış olmama da şaşırmıştım. Kendini hatırlatmana gerek yok ki, unutmadım seni demiştim Ne bileyim bi aydır arayıp sormadım, belki unutmuşsundur diye düşünmüştüm dedi. Yalan da değildi hani... İrem de yanımda onunla da konuşmak ister misin demiştim, ben onu ararım sonra şu an seninle konuşmak için aradım demişti... Nedense kendimi özel ve değerli hissetmiştim... O an başka ne konuştuk, nasıl kapattık hatırlamıyorum şimdi; ama hayatımın en doruk noktada konuşmasını yapmıştım...

İşte ilk o zaman başlamıştı askeriyenin, komutanların bile diline düşen, Mehmet'e ankesörlünün başında kök saldıran, ankesörlüyü tapulu malımız haline getiren, Mehmet'e ağır faturalar ödeten, beni ona aşık eden, onu bana bağlayan konuşmalarımız...

O konuşmalar benim her şeyimdi, onlar olmasa asla ona bu kadar aşık ve yakın olamazdım. Onunla 5 dk konuşmak bile beni ne kadar mutlu ederdi... İnsan hiç görmediği birini özler mi... Sesini duymak için 24 saat sabırsızlıkla bekleyip akşamları iple çeker mi... Hiç tanımadığı birinin yolunu farketmeden de olsa gözler mi... Yaparmış işte... Bunu bana yıllar önce biri söylemiş olsaydı güler geçerdim; ama oluyormuş. Onu hiç görmeden özlüyordum hem de deliler gibi... İlginç ki o da beni özlediğini söylüyordu... Nasıl oldu bilmiyorum bir gün beni sevdiğini de söyleyivermişti... Neden diyordum, nasıl olur... İnsan hiç görmeden sever mi??? Askerde yalnız olduğu için mi diyordum. Ona da söylemiştim bunu, ben istersem telefonum hiç susmaz; ama ben sadece seninle konuşmak istiyorum demişti... Daha neler demiyordu ki... Sözleriyle resmen beni büyülüyordu...

Allah'ım ilk günler nasıl da heyecanlıydı, nasıl da özel ve güzeldi her şey... Şu an bu noktaya gelmiş olmamıza çok üzülüyorum. Şimdi o nedenleri, nasılları başka şeyler için soruyorum. Yine cevap bulamıyorum...

Öyle böyle, gel gitlerle, kavgalarla, gözyaşlarıyla, özlemlerin en ağırıyla, kavuşmalarla, ayrılıklarla, kah gülüp eğlenerek kah üzülüp dövünerek geride bıraktık bu 15 ayı...

Hiç bitmesin dediğim anlar da oldu, artık dayanamıyorum geçip gitsin dediğim anlar da... Onunla olan günler çok çabuk, onsuz saniyeler çok yavaş geçiyordu...

Çoğu yarenimize göre çok şanslıydım... Sevmeye başladığım adamla her gün konuşabiliyor, her hafta saatlerce msn'de de olsa görebiliyor, ayda bir bi güncük de olsa mutlaka görüşebiliyorduk. Mehmet her zaman bu konuda çok şanslı olduğumuzu, şükretmemiz gerektiğini söylüyordu. Gerçekten de öyleydi. Bir yandan onu tanımaya bir yandan şafak saymaya başlamıştım. Sonunda kendimi burda buldum. İlk geldiğimde yanlış hatırlamıyorsam şafak 343 demiştim, ilk şafağım buydu; çünkü dağıtımdan ustaya geçerken başlamıştık, haziran gibi de buraya üye olmuştum. Kendim gibi aşık ve hasret çeken yarenleri gördükçe hem aşka hem de sabretmeye olan inancım daha çok artıyordu. Neler paylaşmadım ki burda ve 92/1 topiciğimizde... hepsini toplasak bi roman olmaz belki; ama küçük bir hikaye olur sanırım... AŞK HİKAYESİ... Evet aşık olmuştum ve asker yolu bekliyordum gelip burda hiç tanımadığım insanlara dertlerimi, sevinçlerimi, özlemimi, sevgimi anlatıyordum. Onlar da beni anlıyordu, bana destek oluyorlardı, şaşırıyordum...

Burda bana yüreklerinin kapılarını ilk açanlar Tubik, Hesna, Ezgi, Yasemin, Kübra, Gözde (anımsayamadıklarımdan çok özür diliyorum) olmuştu. Sonra listem giderek çoğaldı dert ortaklarımın, hasret yoldaşlarımın sayısı artı. Esra, Hilal, Elif, Yasemin, Raziş, Yeşim, Türkü, Gülşen, Ebruş, Habibe, Tuba, devrem Kübra ve Erres... Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar... İyi ki varsınız, iyi ki tanıdım hepinizi...

Özellikle Tubik'im canım devrem ve Hesna'm şafak sultanım ikinize sonsuz teşekkürler... Bu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bazen ikiniz bir olup beni çekiştirdiniz, kızdırdınız Bazen oturup saatlerce derdimi dinlediniz Uykularımız kaçtı sohbetin dibine vurduk, özlemimiz tavan yaptı birbirimizi teselli ettik... Yener Tubik'i aramadı bana kızdı, acısını benden çıkardı İkinizin bendeki yeri her zaman çok farklı olacak canlarımmm

Gelelim Mehmet'e... Bu kadar hasrete, bu kadar acıya, gözyaşına bir o kadar da mutluluğa sebep olan esas oğlana... Bu kadar sevilmeyi, aylarca beklenilmeyi haketti mi bilmiyorum şu an; çünkü ona çok kızgınım... Kızgın olduğum için haksızlık da ediyor olabilirim; ama son olanlar beni öyle yıprattı ki, saf duygularla onu beklemiş olmama ihanet edilmiş gibi hissediyorum. Bana askerliğin bitmesinin sevincini yaşamak bile nasip olmadı... Allah biliyor ya bitmesini pek istemiyordum zaten; çünkü Mehmet döndüğünde neyle karşılaşacağımı bilmiyordum... Hala da bilmiyorum... İnanın ben de sizlerle birlikte görcem... Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki; yaşananın yanında bir de hissedilen...

Bu arada farkettim ki; çok uzatmışım

Sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Ne oldu kuşum yaa bitti mi şimdi sizin askerlik, yoksa bilmediğim daha farklı bir durum mu var? Burnuma iyi kokular gelmiyor Hem olmaz öyle anlatmayacağım falan, anlatmazsan nasıl üstesinden geleceksin

ilişkimiz ite kaka devam ediyor canımcım; ama askerlik bitti gitti... mehmet ameliyat oldu ve 22 gün erken terhis oldu. son günlerde pek normal, iyi ve güzel şeyler yaşamıyoruz kuzum yaa. ben de anlatmaktan yoruldum inan. hem sen merak etme başta tubik olmak üzere herkes yanımda, senin yoğunluğun geçince sana da anlatırım

Nilümm ne güzel anlatmışsın aşkını, yaşadıklarınızııı
İnşallah bu Aşk hikayesi böyle bitmezz, Çünkü sen gerçekten herşeyi hakediyorsunn
Teşekkürede hiç gerek yok tatlım benim hepimiz burda dertlerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz yoksa bu kk'ya niye üye oldukk
Ama iyi ki tanımışım seni nilümm iyiki varsın dilerim Allahtan hep mutlu olursunnnn seni seviyorummmmmm yavrummm

Kızlarrr günaydın hani size demiştim ya askerim gelsin dağıtıma karışmıcam nasıl isterse öyle görüşelim diye ama yapamadımm :) bugün ailesiyle alışveriş falan yapıcaklar sonra eski işyerine gidicekmiş falan akşamda yemeğe akrabaları gelicek bugün böyle aradan çıksın dedi zaten ben bugün görüşme hayali kurmuyodum...arkadaşı aramış gene işyerinden çarş günü toplanıcaz senin için demiş zaten cuma gidicem diyodu dayanamadm biz ne zaman görüşücez dedim ben seni 1 saat bile olsa görmek istiyorum dedim görüşcez biz hayatm flaan dedi yarın gelirim falan dedi ben hergün görmek istiyorum ya çok mu istiyorum biliyomsnz telefonda sabah aradı nası heycanlandm onun numarası ve günaydın diyo bana...ama her dakka arayamıyorum çekiniyorum biraz sıkmıyım falan gibi bi anda söyledim de ben hala askerdesin gibi ya müsait değilse diye aramıyım diyorum dedim saçmalama dedi bana da ...ben gene askere gitmeden önceki zaman gibi her gün arayıp nereye geliyim dicem ona gel demicem :))

ben hergunumu sızlerle paylasıp yakın olamadm.. ama hergun takıp ettım ınanın.. 5 sn bıle olsa gırıp baktım.. hepınızn dertlerıyle uzuldum sevınclerınızde mutlu oldum.. kendıme en yakın sızlerı buldum.. ben degıl de benm yerıme sız yazıyormussunuz gıbı.. benım de bır derdm var 4 gun kaldı esım tuncelı pulumurde old ıcın helıkopter beklıyor once tuncelı sonra da elazıg a ktm ye gıtmek ıcın.. ama gelmıyor o helıkopter.. canım oyle sıkkın kı su son gunlerın heyecanını yasayamıyorm.. bıtsın artık bıtsn noluurr ya gec gelırse ya bırakmazlarsa? var mı boyle bır ıhtımal? 4 gun 4 yıl gıbı gelırken ben ne zaman gelecegını bılemeyeck mıyım yanı? aglamaktan yoruldm cok yoruldummm

sağ ol tatlışım, bence burda 15 ay boyunca sevdiceğini bekleyen herkes mutluluğu çok hakediyor. dilerim hiçbirimiz haksızlığa uğramayız
canım elbette ki görüşmek en doğal hakkın, neden gönlünce dile getirmicekmişsin ki. iyi yapmışsın söyleyerek; ama elinden geldiğince abartmamaya çalış :26:
canım benim illa ki yazman gerekmiyor okuyup bizimle sevinip bizimle üzülmen, bizim için dua etmen bile yeterli... benim kardeşim eşinin yaşadığı şeyleri yaşamıştı. önce helikopter beklediler karayolu güvenli değil diye. o helikopter bi türlü gelmedi. sonra ktm ye geldiler yine güvenli değil diye salmadılar. çok sancılı bir süreç. benim kardeşim bi hafta gecikmeli gelmişti; ama o zaman izne gelmişti. teskere alıp geldiğinde çok daha kolay gelmişti; çünkü kışın dönmüştü. biliyorsun yazın terör olayları artıyor, o yüzden en güvenli anı bekliyorlar. geç olsun da güç olmasın. sağ salim gelsin de varsın birkaç gün geç geliversin. üzülme lütfen

çok sevgili ve bi o kadar da cadı kayınvalidecim... Duydum ki bana sormadan bohça için sandık ve makyaj malzemesi almışsın, onları kendin ii günlerde kullanırsın artııııııııık

Hhahah ay çok güldüm tubik, deli kız yaa neler dicen sen kaynanacına bakayımm

Canımm ben de seni çok seviyorum ve hep yanındayım, yanındayız...bu ilişkinin sonucu ne olursa olsun paylaştıkların harika gerçekten yaaa..farketmeden aşık olup bağlanıp beklemeye başlamışsın tahmin edemediğin bi ilişki nerelere gelmiş.. ama çok saygı duyulası duygular bunlar, yaşadığn hiç bir şeyden pişman olma asla yaşanması gerekiyormuş, umarım sonuç senin için en hayırlı olan olur, istediğin zaman yaz paylaş burdan ya da özelden..inşallah güzel haberleri de duyarz balım benim..

Yeni gelişme var mı?? Mehmet hala sorn yok gibi mi davranıyor?

En iyisini yapmışın her gün görüşceniz tabi ki begüşümm yaa..olur mu bi gün görmedennn çok da boğmadan dozunu ayarlarsın iyi gidiyosun bence

Canım hayırlı tezkereler hiç muhabbet etmemiştik evet ama olsun yol arkadaşıydık burdaki herkesle..
Kafana takma inşallah hayırlısıyla gelir eşin, Allah kavuştursun

inşallah canım benim ya inşallah yeni gelişme var olmaz mı biraz ablamla dertleştim sonra kendimi buraya attım sakinleşmek için

mehmet fenalaşmış hastaneye götürmüşler; ama kimse haber vermiyor bana. mehmet'i arıyorum ulaşamıyorum, sandım ki önceki günlerdeki gibi tel sessizde duymuyor da açmıyor. sonra o beni aradı nerdesin sen ya dedim; ama karşıdaki mehmet değil annesiymiş. kızım mehmet kötü oldu, hastaneye getirdik dedi. nesi var nasıl oldu diye sordum. anlattı... bana neden haber vermiyor dedim, kendinde değildi ki kızım dedi. siz neden haber vermiyorsunuz, ben merak etmiyor muyum onu burda dedim. ediyorsun kızım da ben çok kötü oldum aklıma gelmedi dedi. mehmet kendine gelir gelmez anne nilüfer'e haber ver merak etmiştir demiş. sonra bana ne dese beğenirsiniz??? mehmet kötü diyorum sen onu sormadan kendinin neden aranılmadığını soruyorsun, böyle yapma kendini de karşındakini de üzme dedi. ne diyorsunuz siz inanın ne demek istediğinizi anlamıyorum, ayrıca önce sordum nasıl olduğunu siz de anlattınız dedim. haa öyle mi kendimde değilim, çok üzüldüm, çok ağladım kusura bakma dedi. ben şimdi kapatıyorum yine arar söylerim durumunu dedi. bi saat sonra falana aradı mehmet iyi kendine geldi, yarın askeri hastaneye götürcek babası dedi. ben de çok şükür, sağ olun haber verdiğiniz için deyip kapattım.

bi kriz daha atlattık yani... umarım bundan sonra daha dikkatli davranırlar ailecek

Son düzenleme:

Of ya hakkaten şu annesinin tavırları çok kırıcı..ama cidden de telaştan unutmuş olabilirler tabi çok takılmamaya çalış sen yine de nilücüm yaa.. Mehmet düşünmüş bak direk aslında işte, yazık sağlığıyla uğraşıyo çocuk, mehmetin üstüne çok gitmi bence, ailesini bilemem ama çocuk o ailenin bu tavırlarından illaki de etkilenir ynai, ailesi sonuçta her an beraber büyüdüğü insanlar..
Geçmiş olsun bu arada canım neyse ki kendine gelmiş mehmet, atlatmışsınız ve 2. konuşmada iyi yapmışsın bence

Kısa dönemlerin özledimm haykırışları bana küfür gibi geliyo ...

Öyle deme kız, kısa dönem gitseler bu sefer de o çok gelirdi şimdi biz alıştık ondan

hatta Zaferim de kısa gitcekti biz öyle bekliyorduk, uzun çıktıı ne üzülmüştüm o gün yaa dünyam başıma yıkılmıştı, ben 12 aylık uzunlardanım...

Son düzenleme:
mehmet aradı. ben o dinlensin kendine gelince arar diye aramadım. adım hastanın halinden anlamayan, rahatsız eden kişiye çıkıyor ya... o arayana kadar aramıcam dedim. beyfendi aradı yarım saat kadar önce. nasılsın, nasıl oldun diye konuştuktan sonra. annemi fırçalamışsın dedi. annesi melek, ben fırçalayan oldum bi anda. çocuğa daha serum takılıyken anlatıvermiş. başka ne söyledi dedim. kıskanç mı falan diye sormuş. merak etmekle kıskanmak arasında nasıl bir bağ kurdu acaba çok merak ediyorum. oğullarını benle paylaşmayacaklar, bana yar etmeyecekler biliyorum. ben sana sen iyileşene kadar bu konuşmadan bahsetmeyecektim; ama annen hemen yetiştirmiş. kim seni daha çok düşünüyor bi bak dedim. kesinlikle bana hak vermiyor ya. bıktım bıktım bıktım

o ayrıda canım 4 ay 5 ay nedir ki hemen akıp gidiyo zaten isyanlardayım bugün ağlamaklı depresif ruh halindeyim :)

canım kadın daha ortada hani resmi bişi yokken böyle yapıosa bide hastane ortamında vay ki ne vay..bak şunu net söylüyorum erkek anneleri biraz paylaşamıyolar bu çok açık ve net ama onun yeri orası değilmiş ya kıskanmakla ne alakası var sonuçta sende haber bekledin diyebilirdi ki konuşma tarzı çok sertti falan ayrı direkt kıskançlık çok saçma çocuğu daha çok bunaltıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…