mehmet aradı. ben o dinlensin kendine gelince arar diye aramadım. adım hastanın halinden anlamayan, rahatsız eden kişiye çıkıyor ya... o arayana kadar aramıcam dedim. beyfendi aradı yarım saat kadar önce. nasılsın, nasıl oldun diye konuştuktan sonra. annemi fırçalamışsın dedi. annesi melek, ben fırçalayan oldum bi anda. çocuğa daha serum takılıyken anlatıvermiş. başka ne söyledi dedim. kıskanç mı falan diye sormuş. merak etmekle kıskanmak arasında nasıl bir bağ kurdu acaba çok merak ediyorum. oğullarını benle paylaşmayacaklar, bana yar etmeyecekler biliyorum. ben sana sen iyileşene kadar bu konuşmadan bahsetmeyecektim; ama annen hemen yetiştirmiş. kim seni daha çok düşünüyor bi bak dedim. kesinlikle bana hak vermiyor ya. bıktım bıktım bıktım
Allahım yarabbım yaa insanı çıldırtıyolar sanki oğulları melek sinir oluyorum ya çıldırtıcaklar en sonunda daha oğlun dahada sen napıosanız yapın dıcez onu ıstıolar
onların işine gelir ki canım ekmeğine yağ sürmüş olurum; ama bunu söylemem yakındır. Kıskanç mı diye sormasına gerek yok hem evet kıskancım gayet de iyi biliyorlar; ama bunun bugünkü olayla ne ilgisi var ben de çözemedim. Hem görüyorum ki tek kıskanç ben değilim. Annesi mehmet'le aramızda henüz çok bir şey yokken arayıp teşekkür ediyordu oğullarıyla ilgilendiğim yalnız bırakmadığım için. Yozgat'a gittiğimde ilk gittiğimde Allah razı olsun diyordu. Şimdi merak edip arıyor olmam mehmet de dahil herkese batmaya başladı. Lanet olsun ya ölmek istiyorum. Ben bu ilişki için ne emekler verdim nelerden vazgeçtim karşılığı bu olmamalıydı haketmedim ben bunları. Mehmet'e de ailesine de hakkımı helal etmiyorum. Aylarca bekledim ben onu. Ne için ha ne için. Annesi bizim borçları öderiz sonra da sizi evlendiririz diyordu. Bu şekilde mi yapacak bunu? Oğullarını bu sürede benden iyice soğutmuş olurlar zaten. Baksanıza kaç günde bu hale geldik. Ama en büyük suç mehmet'in. Beni ne konumlara soktu. Daha sevgiliyken bu hale geldiysek... Benim ailemin bu olumsuzluklardan haberi yok ama onlar ilişkimizin en merkezindeler. Kafayı yemek üzereyim kızlar
mehmet aradı. ben o dinlensin kendine gelince arar diye aramadım. adım hastanın halinden anlamayan, rahatsız eden kişiye çıkıyor ya... o arayana kadar aramıcam dedim. beyfendi aradı yarım saat kadar önce. nasılsın, nasıl oldun diye konuştuktan sonra. annemi fırçalamışsın dedi. annesi melek, ben fırçalayan oldum bi anda. çocuğa daha serum takılıyken anlatıvermiş. başka ne söyledi dedim. kıskanç mı falan diye sormuş. merak etmekle kıskanmak arasında nasıl bir bağ kurdu acaba çok merak ediyorum. oğullarını benle paylaşmayacaklar, bana yar etmeyecekler biliyorum. ben sana sen iyileşene kadar bu konuşmadan bahsetmeyecektim; ama annen hemen yetiştirmiş. kim seni daha çok düşünüyor bi bak dedim. kesinlikle bana hak vermiyor ya. bıktım bıktım bıktım
o ayrıda canım 4 ay 5 ay nedir ki hemen akıp gidiyo zaten isyanlardayım bugün ağlamaklı depresif ruh halindeyim :)
onların işine gelir ki canım ekmeğine yağ sürmüş olurum; ama bunu söylemem yakındır. Kıskanç mı diye sormasına gerek yok hem evet kıskancım gayet de iyi biliyorlar; ama bunun bugünkü olayla ne ilgisi var ben de çözemedim. Hem görüyorum ki tek kıskanç ben değilim. Annesi mehmet'le aramızda henüz çok bir şey yokken arayıp teşekkür ediyordu oğullarıyla ilgilendiğim yalnız bırakmadığım için. Yozgat'a gittiğimde ilk gittiğimde Allah razı olsun diyordu. Şimdi merak edip arıyor olmam mehmet de dahil herkese batmaya başladı. Lanet olsun ya ölmek istiyorum. Ben bu ilişki için ne emekler verdim nelerden vazgeçtim karşılığı bu olmamalıydı haketmedim ben bunları. Mehmet'e de ailesine de hakkımı helal etmiyorum. Aylarca bekledim ben onu. Ne için ha ne için. Annesi bizim borçları öderiz sonra da sizi evlendiririz diyordu. Bu şekilde mi yapacak bunu? Oğullarını bu sürede benden iyice soğutmuş olurlar zaten. Baksanıza kaç günde bu hale geldik. Ama en büyük suç mehmet'in. Beni ne konumlara soktu. Daha sevgiliyken bu hale geldiysek... Benim ailemin bu olumsuzluklardan haberi yok ama onlar ilişkimizin en merkezindeler. Kafayı yemek üzereyim kızlar
canım mehmet yıne ara haber ver demıs oda aramıs benımkıler nısanlı oldugumuz halde aramazlar. bacagı kırıldı amelıyat oldu ben saatlerce basını bekledım hergun sabah sekızde hastaneye gıdıodum ben gıdınce annesı eve gıdıodu ıslerını yapıodu kuafore gıdıp sacına fon cektırıp hastaneye gelıodu bende aksam okula gerı hastaneye gelıodum 12 de eve gıdıp kaldıgım yerde uyuodum sabah yıne aynı ama yınede yaranamıodum herşeye karışıyodu annesi çağatayın telefonuna mesaj gelıodu oku dıodu okuyup soluodum oğluşumm telefonunu yastığın altına koysana dıodu güya ben bakmıyım benı kıskandırmaya çalışıyodu hemşireler asistanlar var diye en sonunda asistanlarda çağataya kalmadı kusura bakmayın ama dedım kendı ıstedı napıyım... her gece hastane cıkısında ağlıyarak eve gıdıyodum sınırımden
o yuzden senı cok ıyı anlarım canım
ne sanıyorlar bu insanlar kendilerini ya kim ki yani bunlar bu nasıl bencillik bu nasıl doyumsuz bir egodur.
Az önce annesini aradım ve konuştum. Öğlenki konuşmamızla ilgili mehmet'e ne söylediniz dedim. Sorguya mı çekiliyorum diyor. İçimde ne varsa anlattım yoksa başka türlü geçmeyecekti sinirim. Hatun hala diyor ki; ben hoş karşılıyorum öfkeni de kıskançlığını da... Sinir krizi geçirtecekler bana. Benim hoş karşılanması gereken bir tavrım yok. Kendi yaptıklarımın da bana yapılanlarında gayet farkındayım dedim. Siz mehmet'e konuşmamızı şikayet eder bir tarzda yaklaşmasaydınız şu an bunları konuşuyor olmazdık dedim. Ben öyle bir şey yapmadım dedi. Amaaan kadın beni ne kadar anladı bilmiyorum. Illa ki yine sadece anlamak istediğini anlayıp bu tavrımı da hoş görmüştür! Kapatırken de ben senin sevgine ilgine hayranım, aşkının büyüklüğüne hep saygı duydum, mehmet'e de hep söyledim diyor. Ben onu arıyorum ilgileniyorum diye teşekkürler ediyordunuz ama son günlerde onu merak edip aramam bile babası ve kız kardesi dahil olmak üzere herkesi rahatsız eder oldu dedim. Bu süreçte anlayışlı olmaya çalış iyileşsin her şey yoluna girer diyor. Ben kaynanamdan eşimin ailesinden çok çektim seni en iyi ben anlarım sen hiç sıkma canını falan dedi. Akıl veriyor olması ayrı bi rahatsızlık verdi. Mehmet'ten de ailesinden de çok soğudum. Bilmiyorum nasıl eskisine dönecek.
Of canım benim yaaa hakkaten bu olayın kıskançlıkla alakası ne yaaa..olayı bu boyuta getiren onlar yani çok komikler yaa..ama çok komikler..nilü valla şimdiden bu kadar şeyle uğraşıyon ilerde napcak bu insanlar ha?? hadi mehmet e ani bi dank etti seni el üsünde tuttu desek annesi napıp edip ortalığı karıştırcak ya, mehmeti geç yani sen bu ilişkiyi istediğine min misin?? yangına körükle gitmek istemem ama gerçekten çok tuhaflar..ne demek koşa koşa bu kız da düşüncesiz diye yetiştirmek yaa..mhmete de çok üzüldüm hiç çekilcek bi anne değil yazık atsan atılmaz satsan satılmaz..
Mehmet hayatında çok radikal kararlar alıp senin için pek çok şeyi değiştirmedikçe bu gidişat çok zor be nilü, bi gün zaten patlayacaksın yani, çok emek verip karşılığını alamamak ne kötü yaaa..nası kıymet bilmez insanlar anlamıyorummmm
Nilucum neler oluyor tatlim mobil oldugum icin okuyamadim umarim yolundadir hersey
ne sanıyorlar bu insanlar kendilerini ya kim ki yani bunlar bu nasıl bencillik bu nasıl doyumsuz bir egodur.
Az önce annesini aradım ve konuştum. Öğlenki konuşmamızla ilgili mehmet'e ne söylediniz dedim. Sorguya mı çekiliyorum diyor. İçimde ne varsa anlattım yoksa başka türlü geçmeyecekti sinirim. Hatun hala diyor ki; ben hoş karşılıyorum öfkeni de kıskançlığını da... Sinir krizi geçirtecekler bana. Benim hoş karşılanması gereken bir tavrım yok. Kendi yaptıklarımın da bana yapılanlarında gayet farkındayım dedim. Siz mehmet'e konuşmamızı şikayet eder bir tarzda yaklaşmasaydınız şu an bunları konuşuyor olmazdık dedim. Ben öyle bir şey yapmadım dedi. Amaaan kadın beni ne kadar anladı bilmiyorum. Illa ki yine sadece anlamak istediğini anlayıp bu tavrımı da hoş görmüştür! Kapatırken de ben senin sevgine ilgine hayranım, aşkının büyüklüğüne hep saygı duydum, mehmet'e de hep söyledim diyor. Ben onu arıyorum ilgileniyorum diye teşekkürler ediyordunuz ama son günlerde onu merak edip aramam bile babası ve kız kardesi dahil olmak üzere herkesi rahatsız eder oldu dedim. Bu süreçte anlayışlı olmaya çalış iyileşsin her şey yoluna girer diyor. Ben kaynanamdan eşimin ailesinden çok çektim seni en iyi ben anlarım sen hiç sıkma canını falan dedi. Akıl veriyor olması ayrı bi rahatsızlık verdi. Mehmet'ten de ailesinden de çok soğudum. Bilmiyorum nasıl eskisine dönecek.
Canım karışmak istemem ama daha ailesiyle muhatap olma bu sana ve ilişkinize daha çok zarar vericek gibi duruyo kadının tavırlarından bence biraz sessizliğe bürün mehmet sana gelsin sen elinden geleni yapmadın mı zaten ?
Bende sinirlendim şimdi konuştuk telefonda eve gidiyolarmş falan yarın napcaksn dedm bilmiyorum ki dedi ulan insan senleyim der hiçç iyi tamam dedm o da akşam konuşuruz dedi...bende msj attım sana napcaksın diyorum insan senleyim der demedin hiç dedm ...
Canım karışmak istemem ama daha ailesiyle muhatap olma bu sana ve ilişkinize daha çok zarar vericek gibi duruyo kadının tavırlarından bence biraz sessizliğe bürün mehmet sana gelsin sen elinden geleni yapmadın mı zaten ?
Allahım yaaa laflara bak merak etmıssın aramıssın kıskanmakla ne alakası var ya bunun ıslerıne geldıklerı gıbı yansıtıyolar durumları gidip bunlarıda anlatmıstır Allah bılır bence sen daha kadınlr muhattap olma canım ya bu erkek annelerı ne zannedıyo kendını ben anlamıyorum sankı senın oğlun çok mu iyi bişey biz almasak kim alır kim çeker acaba dertlerinı ben bazen diyorum senın aılende sende benden salagını bulamazsınız dıe
düşün ben kayınvalıdemın dukkanındaydım kuafor kendısı sacım yapılıodu çağatay hastalanmıs oğllunu hastaneye goturucekmıs ben yanında oldugum halde bana solemıyo yanında calısan kızla fısır fısır konusup ona soyluyo ben kızdan duyuyorum neyı oldugunu hastaneye gıttıgını gelde ccıldırma
ben artık hiç emin değilim canım. ne kendimden ne mehmet'ten... sen onu bir de mehmet'e sor. mehmet'e göre annesi bir melek. bana her zaman tarafsız olduğunu, haklının yanında durduğunu söylerdi. eğer ben haklıysam mutlaka yanımda duracağını söylerdi; ama maalesef hepsi lafta kaldı. çünkü adam beni haklı bile görmüyor
maalesef canım hiçbir şey yolunda değil
30'unda mehmet ankara'ya gelecekmiş. gata'nın ameliyat olduğunu görmesi gerekiyormuş. o güne kadar kesinlikle o aramadan aramayı düşünmüyorum. eğer tavırları değişmezse son görüşmemiz olur...
Kesinlikle begüme katılıyorum nilü daha fazla ailesiyle muhatap olma bence de.. Mehmet'i izlemen lazım bi süre, kolay değil bitirmek de ondan da emin olman lazım, devam edecekse de ondan emin lazım, her türlü bi şrylerin belli olması için zaman ve sakinleşmen lazım. Çok zor biliyorum, insan duramıyor , deliriyor..ama yapman lazım. Artık çok uç noktadasınız çünkü...bırak napacanı görelim biraz.
Off neden bu kadar anlayışsızlar yaa ben de sinirlendim demin Zafer'e, küçük bi olay ama biraz daha düşünseler, arkalarında onları bekleyenin biraz daha kıymatini bilseler hiç biri olmayacak..
Kız arkadaşları yokken de biri beni böyle sevse diye özenirler, kendilerine bağlı birini ararlar bağlanınca da kıymetin kalmaz..çok benciller.
ne demek canım o estağfurullah... kesinlikle uzak durmalıyım. sadece ailesine değil mehmet'e de... elimden gelenin fazlasını yaptım, artık yeter...
Yuh yaaa aman Allahımmhala mı böyle bu durum gülşahhh ?? çok kırıcılar ya töbe ya oğlun mutlu olcak az sen de mutlu ol mutlu et de miii
En güzel kararı vermişsin, arama sadece bekle bence de...
nedeni belli hayatım eminler bekleniyolar biz hep yanlarındayız tabii o yüzden orda bilmiyorum demesi çok koydu yani bide akşama konuşuruz demeseydi iyice dolardım heralde ben bide onun için acemiliğinde kalktım gene gittim imkanım varken gidiyim diye o kalkmş şimdi bilmiyorum diyo belki babası vardı ondan konuşamadı emin değilim akşamda bişi desin dicem sen beni ilk gün gördüm yeter diosun heralde diye ...
valla canım hakikaten yaptın yanii gene ipin ucunu bırakma tabide ama ailesiyle muhatap olma ya çıkınca mehmet arasın seni eğer onun telefonunu onlar açıosa da merhaba nasılsınız mehmet nasıl de kapat uzatma hiç sallama onları ...düşün daha sevgiliken böyle olursa ilerde başını çok ağrıtırlar
ewet canım aynı sinir oluyorum böyle yaparak oğullarındanda soğutuyolar 7,5 ayda 3 kere aradı bıde ben yeterınce arıyorum dıyomus .insan düşünmezmi ya oğlum yok bu kız bi haltlar yiomu acaba napıo öldümü kaldımı die o kadar relax kiii
Kaynanaları napmalı kaynar kazana atmalı diye boşa demiyolar...halbuki kendileri de evlenirken başka annenin oğluyla evleniyolar ben olsam oğlum mutlu olsun diye hiç karışmaz sesimi çıkarmazdm oğlmdan çok gelinime ilgi gösterirdim ne verirsen onu görürsün çünkü ...
Aynen öyle cepte görme meselesi hep bunlar..ama bıktım gerçekten ya hiç bi şey de gelmiyor ki insanın elinden yaa...akşam güzelce söyle canım giderayak kırmayın da birbirinizi..
Canım benm ya çok haklısın valla..ayıp etmiş..üzüldüm, neyse askerinle soun yoksa boşver anasını yaa amann mecburlar ya kabullencekler ah böylelerine Allah vercek ki aslında cadı bi gelin akıllancaklaarr...
Aynen öyle ya ben de kesinlikle yeter ki mutlu olsun diye uğraşırdım..
Valla bizim durum belli olmasa bile ben Zafer'in annesini Zafer'den çok seviyorum nerdeyseama her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?