Aynen öyle cepte görme meselesi hep bunlar..ama bıktım gerçekten ya hiç bi şey de gelmiyor ki insanın elinden yaa...akşam güzelce söyle canım giderayak kırmayın da birbirinizi..
kırmıcam tabi ama sölicem yani gidicek yani nasıl bi yer bilmiyoruz etmiyoruz gelicek gelemicek belki en güzel fırsat bu yani...iki gün sonrada annesi arar der kızım gelin burda oturun benim size ne zararım dokunuyo geçin içerde oturun birliktede çay içeriz bu olaya bile razıyım :)
Canım benm ya çok haklısın valla..ayıp etmiş..üzüldüm, neyse askerinle soun yoksa boşver anasını yaa amann mecburlar ya kabullencekler ah böylelerine Allah vercek ki aslında cadı bi gelin akıllancaklaarr...
Aynen öyle ya ben de kesinlikle yeter ki mutlu olsun diye uğraşırdım..
Valla bizim durum belli olmasa bile ben Zafer'in annesini Zafer'den çok seviyorum nerdeyseama her şeyin hayırlısı...
hakikaten hakkımızda hayırlısı ... ele karışan yele karışır diye boşa demiyolar zor giden ilişkilerde ailede problem oluyo holofira işte napsa yaranamıyo ...
tatlım walla öncede el kapısı lafına sinir oluyodum ama öyle doğruymuşki hakkaten el kapısı diye bşi varmış
canım böle yapıp yapıp iki gün sonra evimizin baş köşesine kurulucaklar ben ona sinir oluyorum. bizimkilerde annecim babacım dıye peşlerinden dolanıcak
hakikaten hakkımızda hayırlısı ... ele karışan yele karışır diye boşa demiyolar zor giden ilişkilerde ailede problem oluyo holofira işte napsa yaranamıyo ...
Keşke arayıp konuşmasaydın nilü ya , bence çok yüz göz olmakta iyi değil yani arayıp hesap sorar gibi olmuş buda hoş olmamış mehmetin özrü kabahatinden beter zaten bu duruma getiren oysa düzeltecek olan da odur o yüzden sen ailesiyle arana bir sınır koy şimdilik muhatap olma derimne sanıyorlar bu insanlar kendilerini ya kim ki yani bunlar bu nasıl bencillik bu nasıl doyumsuz bir egodur.
Az önce annesini aradım ve konuştum. Öğlenki konuşmamızla ilgili mehmet'e ne söylediniz dedim. Sorguya mı çekiliyorum diyor. İçimde ne varsa anlattım yoksa başka türlü geçmeyecekti sinirim. Hatun hala diyor ki; ben hoş karşılıyorum öfkeni de kıskançlığını da... Sinir krizi geçirtecekler bana. Benim hoş karşılanması gereken bir tavrım yok. Kendi yaptıklarımın da bana yapılanlarında gayet farkındayım dedim. Siz mehmet'e konuşmamızı şikayet eder bir tarzda yaklaşmasaydınız şu an bunları konuşuyor olmazdık dedim. Ben öyle bir şey yapmadım dedi. Amaaan kadın beni ne kadar anladı bilmiyorum. Illa ki yine sadece anlamak istediğini anlayıp bu tavrımı da hoş görmüştür! Kapatırken de ben senin sevgine ilgine hayranım, aşkının büyüklüğüne hep saygı duydum, mehmet'e de hep söyledim diyor. Ben onu arıyorum ilgileniyorum diye teşekkürler ediyordunuz ama son günlerde onu merak edip aramam bile babası ve kız kardesi dahil olmak üzere herkesi rahatsız eder oldu dedim. Bu süreçte anlayışlı olmaya çalış iyileşsin her şey yoluna girer diyor. Ben kaynanamdan eşimin ailesinden çok çektim seni en iyi ben anlarım sen hiç sıkma canını falan dedi. Akıl veriyor olması ayrı bi rahatsızlık verdi. Mehmet'ten de ailesinden de çok soğudum. Bilmiyorum nasıl eskisine dönecek.
nilüüüüüüüü yine neler oluyor cnm yaaa, ben sana şu aile mevzusundan uzak dur dedikçe sen halaa muhatap oluosun... Bırak ne düşünürlerse düşünsünler, sen annesiyle niye böyle bir mevzuya giriosun, kusura bakma ama sende de çok hata var
çünkü artık dayanamıyorum olanları kabullenemiyorum, ben uzak durayım diyorum; ama onlar resmen beni olayın içine çekiyorlar. en büyük hata bende zaten canım...
onlar seni olayın içine çektikçe sen uzak duracaksın.... Annesi ile olan konuşmaların hiç hoşuma gitmedi, neyse kuzum bunları yarın daha deatylı konuşuruz, malum yoldan geldim ve çok yorgunum... Canını sıkmamaya çalış, öpüorum seni ii geceler
Merhaba tatlımm neden hiç yazmadan acımız ortak senide dinlerdik dertleşirdik.ben hergunumu sızlerle paylasıp yakın olamadm.. ama hergun takıp ettım ınanın.. 5 sn bıle olsa gırıp baktım.. hepınızn dertlerıyle uzuldum sevınclerınızde mutlu oldum.. kendıme en yakın sızlerı buldum.. ben degıl de benm yerıme sız yazıyormussunuz gıbı.. benım de bır derdm var4 gun kaldı esım tuncelı pulumurde old ıcın helıkopter beklıyor once tuncelı sonra da elazıg a ktm ye gıtmek ıcın.. ama gelmıyor o helıkopter.. canım oyle sıkkın kı su son gunlerın heyecanını yasayamıyorm.. bıtsın artık bıtsn noluurr ya gec gelırse ya bırakmazlarsa? var mı boyle bır ıhtımal? 4 gun 4 yıl gıbı gelırken ben ne zaman gelecegını bılemeyeck mıyım yanı? aglamaktan yoruldm cok yoruldummm
mehmet aradı. ben o dinlensin kendine gelince arar diye aramadım. adım hastanın halinden anlamayan, rahatsız eden kişiye çıkıyor ya... o arayana kadar aramıcam dedim. beyfendi aradı yarım saat kadar önce. nasılsın, nasıl oldun diye konuştuktan sonra. annemi fırçalamışsın dedi. annesi melek, ben fırçalayan oldum bi anda. çocuğa daha serum takılıyken anlatıvermiş. başka ne söyledi dedim. kıskanç mı falan diye sormuş. merak etmekle kıskanmak arasında nasıl bir bağ kurdu acaba çok merak ediyorum. oğullarını benle paylaşmayacaklar, bana yar etmeyecekler biliyorum. ben sana sen iyileşene kadar bu konuşmadan bahsetmeyecektim; ama annen hemen yetiştirmiş. kim seni daha çok düşünüyor bi bak dedim. kesinlikle bana hak vermiyor ya. bıktım bıktım bıktım
onların işine gelir ki canım ekmeğine yağ sürmüş olurum; ama bunu söylemem yakındır. Kıskanç mı diye sormasına gerek yok hem evet kıskancım gayet de iyi biliyorlar; ama bunun bugünkü olayla ne ilgisi var ben de çözemedim. Hem görüyorum ki tek kıskanç ben değilim. Annesi mehmet'le aramızda henüz çok bir şey yokken arayıp teşekkür ediyordu oğullarıyla ilgilendiğim yalnız bırakmadığım için. Yozgat'a gittiğimde ilk gittiğimde Allah razı olsun diyordu. Şimdi merak edip arıyor olmam mehmet de dahil herkese batmaya başladı. Lanet olsun ya ölmek istiyorum. Ben bu ilişki için ne emekler verdim nelerden vazgeçtim karşılığı bu olmamalıydı haketmedim ben bunları. Mehmet'e de ailesine de hakkımı helal etmiyorum. Aylarca bekledim ben onu. Ne için ha ne için. Annesi bizim borçları öderiz sonra da sizi evlendiririz diyordu. Bu şekilde mi yapacak bunu? Oğullarını bu sürede benden iyice soğutmuş olurlar zaten. Baksanıza kaç günde bu hale geldik. Ama en büyük suç mehmet'in. Beni ne konumlara soktu. Daha sevgiliyken bu hale geldiysek... Benim ailemin bu olumsuzluklardan haberi yok ama onlar ilişkimizin en merkezindeler. Kafayı yemek üzereyim kızlar
Ahh nilümm ahh ne desemm bilemedimm seninle aile konularını konuşmuştuk aileden uzak dur demiştim ama buda senin elinde olan bişey değildi mehmet hastalanmasaydı bu kadar olmazdı ama son aramanı yapmasaydın keşke tamam içindekileri attın ama herşeyide onlarla konuşmayın herşeyi bilmesin aile oğullarına daha çok laf söylerler ve ilişkinize daha çok laf söylerler. Onla daha çok seviyorlar daha çok düşüncelilerr güyaa ama en ufak bişeyde hemencik şikayet ederler ama biz onlar askerde die hasta die konuyu açıpda üzmemek için ağzımızı açmayız ama yinede onlarr haklı olur hayatın kanunu böylee canımm benimm.. Boşver takmamaya çalış fazla muhattabda olma fazla hayırlısı neyse o olsun boşver hiç kimse için kendini üzmeye değmezz..ne sanıyorlar bu insanlar kendilerini ya kim ki yani bunlar bu nasıl bencillik bu nasıl doyumsuz bir egodur.
Az önce annesini aradım ve konuştum. Öğlenki konuşmamızla ilgili mehmet'e ne söylediniz dedim. Sorguya mı çekiliyorum diyor. İçimde ne varsa anlattım yoksa başka türlü geçmeyecekti sinirim. Hatun hala diyor ki; ben hoş karşılıyorum öfkeni de kıskançlığını da... Sinir krizi geçirtecekler bana. Benim hoş karşılanması gereken bir tavrım yok. Kendi yaptıklarımın da bana yapılanlarında gayet farkındayım dedim. Siz mehmet'e konuşmamızı şikayet eder bir tarzda yaklaşmasaydınız şu an bunları konuşuyor olmazdık dedim. Ben öyle bir şey yapmadım dedi. Amaaan kadın beni ne kadar anladı bilmiyorum. Illa ki yine sadece anlamak istediğini anlayıp bu tavrımı da hoş görmüştür! Kapatırken de ben senin sevgine ilgine hayranım, aşkının büyüklüğüne hep saygı duydum, mehmet'e de hep söyledim diyor. Ben onu arıyorum ilgileniyorum diye teşekkürler ediyordunuz ama son günlerde onu merak edip aramam bile babası ve kız kardesi dahil olmak üzere herkesi rahatsız eder oldu dedim. Bu süreçte anlayışlı olmaya çalış iyileşsin her şey yoluna girer diyor. Ben kaynanamdan eşimin ailesinden çok çektim seni en iyi ben anlarım sen hiç sıkma canını falan dedi. Akıl veriyor olması ayrı bi rahatsızlık verdi. Mehmet'ten de ailesinden de çok soğudum. Bilmiyorum nasıl eskisine dönecek.
Canım ya hani fazla sıkmıcam diosunda bu kadarda olmazki.. Valla ibo acemiden geldiğinde bende iş yerinden izin aldım 1 hafta ailemin haberide yoktu sabah işe gider gibi çıktım akşam eve döndüm bütün günümü ona ayırdım o da bu durumdan çok memnundu arkadaşlarıyla beraber görüştük ailesiyle beraber durduk akşamları zaten arkadaşlarının yanınaa gidiyordu yanee bak 1 gün bile biraz uyuyim bırak bile demedi sabahın 7.30 da ayaktaydı hergün. sonraki izine geldiğinde de 2 hafta geldi 1 hafta boyunca hergün iş yerime çıkışıma geldi ben sölemeden c.tesi pazar zzaten beraberdik son 1 hafta ben yine izin aldım o zamanki gibi olamadı ailem biliyordu ama hergün öğleden sonra çıktım akşam girdim ona kalsa akşam bile sokmazdı eve.Bende sinirlendim şimdi konuştuk telefonda eve gidiyolarmş falan yarın napcaksn dedm bilmiyorum ki dedi ulan insan senleyim der hiçç iyi tamam dedm o da akşam konuşuruz dedi...bende msj attım sana napcaksın diyorum insan senleyim der demedin hiç dedm ...
kızlar konuştm benimkiyle yarın sabahtan bi akrabalarına gidicekmiş kahvaltıya sonra biz buluşcaz...dedm ben seni görmek istiyorum her gün dedim görüşcez zaten dedi ya ben çok doluyum dokunsalar ağlıcam nedenini bilmiyorum o alıştı sivil hayata ben onun izinde olmasına alışamadım sevinçten mi yoksa gidicek diye üzüntüden mi bilmiyorum zor tutuyorum kendimi telefonda bile ağlıcaktım noldu dedi dedim hapşırcam geri kaçtı diye kıvırdım ...niye böyle oldum ben bilmiyorum
Merhaba tatlımm neden hiç yazmadan acımız ortak senide dinlerdik dertleşirdik.Eşin için de sıkma canını elbette gelicek geç olsun güç olmasınn az daha dayan 4 güncükkk dayannnn
Ahh nilümm ahh ne desemm bilemedimm seninle aile konularını konuşmuştuk aileden uzak dur demiştim ama buda senin elinde olan bişey değildi mehmet hastalanmasaydı bu kadar olmazdı ama son aramanı yapmasaydın keşke tamam içindekileri attın ama herşeyide onlarla konuşmayın herşeyi bilmesin aile oğullarına daha çok laf söylerler ve ilişkinize daha çok laf söylerler. Onla daha çok seviyorlar daha çok düşüncelilerr güyaa ama en ufak bişeyde hemencik şikayet ederler ama biz onlar askerde die hasta die konuyu açıpda üzmemek için ağzımızı açmayız ama yinede onlarr haklı olur hayatın kanunu böylee canımm benimm.. Boşver takmamaya çalış fazla muhattabda olma fazla hayırlısı neyse o olsun boşver hiç kimse için kendini üzmeye değmezz..
Canım ya hani fazla sıkmıcam diosunda bu kadarda olmazki.. Valla ibo acemiden geldiğinde bende iş yerinden izin aldım 1 hafta ailemin haberide yoktu sabah işe gider gibi çıktım akşam eve döndüm bütün günümü ona ayırdım o da bu durumdan çok memnundu arkadaşlarıyla beraber görüştük ailesiyle beraber durduk akşamları zaten arkadaşlarının yanınaa gidiyordu yanee bak 1 gün bile biraz uyuyim bırak bile demedi sabahın 7.30 da ayaktaydı hergün. sonraki izine geldiğinde de 2 hafta geldi 1 hafta boyunca hergün iş yerime çıkışıma geldi ben sölemeden c.tesi pazar zzaten beraberdik son 1 hafta ben yine izin aldım o zamanki gibi olamadı ailem biliyordu ama hergün öğleden sonra çıktım akşam girdim ona kalsa akşam bile sokmazdı eve.
Seninkini anlayamadım yane bunu konuşmanıza gerek bile yokki tabikide görüşmeniz lazım ailesi arkadaşları olabilir ama günde 1 saat bile de olsa senide görmesi lazım sadece ailesi yada arkadaşları beklemmiyor sended bekliyorsun hemde onlardan daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?