Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakikaten hakkımızda hayırlısı ... ele karışan yele karışır diye boşa demiyolar zor giden ilişkilerde ailede problem oluyo holofira işte napsa yaranamıyo ...

hakikaten hakkımızda hayırlısı ... ele karışan yele karışır diye boşa demiyolar zor giden ilişkilerde ailede problem oluyo holofira işte napsa yaranamıyo ...

tatlım walla öncede el kapısı lafına sinir oluyodum ama öyle doğruymuşki hakkaten el kapısı diye bşi varmış

tatlım walla öncede el kapısı lafına sinir oluyodum ama öyle doğruymuşki hakkaten el kapısı diye bşi varmış

ben bugün böyle laflar ediyorum da bi söz daha geldi aklıma zamanında babanem anneme demiş annem çok ağlamış ...ben ağlarım yavruma,yavrum ağlar yavrusuna... yani gelinlerin bi kıymeti yok varsa yoksa oğulları kendi çocukları ya halbuki bizde sokaktan gelmedik anamız babamz var ama kayınvalideler iştirak edemiyolar anlayamıyolar...

canım böle yapıp yapıp iki gün sonra evimizin baş köşesine kurulucaklar ben ona sinir oluyorum. bizimkilerde annecim babacım dıye peşlerinden dolanıcak

Siz şmdi konuşunca zafern nenesi aklıma geldi, annesi çok anlayışlı maşallahı var yeterki mutlu olun kafasında ama nenesi çok düşkün onda büyümüş zafer çünkü, tekmiş....ama cidden beni de o korkutuyordu o aklıma geldi, direk bi şey görmedim henüz ama zaferin yanından ayrılmaya pek gönlü olmuyo genelde, bi şey diyemem yaşı büyük kadının saygım sonsuz ama korkuyo insan..

Of off her şeyin sorunsuz olduğunu göremicez sanırım yaa..

Keşke arayıp konuşmasaydın nilü ya , bence çok yüz göz olmakta iyi değil yani arayıp hesap sorar gibi olmuş buda hoş olmamış mehmetin özrü kabahatinden beter zaten bu duruma getiren oysa düzeltecek olan da odur o yüzden sen ailesiyle arana bir sınır koy şimdilik muhatap olma derim

nilüüüüüüüü yine neler oluyor cnm yaaa, ben sana şu aile mevzusundan uzak dur dedikçe sen halaa muhatap oluosun... Bırak ne düşünürlerse düşünsünler, sen annesiyle niye böyle bir mevzuya giriosun, kusura bakma ama sende de çok hata var

çünkü artık dayanamıyorum olanları kabullenemiyorum, ben uzak durayım diyorum; ama onlar resmen beni olayın içine çekiyorlar. en büyük hata bende zaten canım...

çünkü artık dayanamıyorum olanları kabullenemiyorum, ben uzak durayım diyorum; ama onlar resmen beni olayın içine çekiyorlar. en büyük hata bende zaten canım...

onlar seni olayın içine çektikçe sen uzak duracaksın.... Annesi ile olan konuşmaların hiç hoşuma gitmedi, neyse kuzum bunları yarın daha deatylı konuşuruz, malum yoldan geldim ve çok yorgunum... Canını sıkmamaya çalış, öpüorum seni ii geceler

ben biraz olsun rahatladım o konuşmayla artık olayları kontrol edemiyorum canım koyverdim gitti iyi geceler kuzum yat da dinlen

kızlar konuştm benimkiyle yarın sabahtan bi akrabalarına gidicekmiş kahvaltıya sonra biz buluşcaz...dedm ben seni görmek istiyorum her gün dedim görüşcez zaten dedi ya ben çok doluyum dokunsalar ağlıcam nedenini bilmiyorum o alıştı sivil hayata ben onun izinde olmasına alışamadım sevinçten mi yoksa gidicek diye üzüntüden mi bilmiyorum zor tutuyorum kendimi telefonda bile ağlıcaktım noldu dedi dedim hapşırcam geri kaçtı diye kıvırdım ...niye böyle oldum ben bilmiyorum

Merhaba tatlımm neden hiç yazmadan acımız ortak senide dinlerdik dertleşirdik. Eşin için de sıkma canını elbette gelicek geç olsun güç olmasınn az daha dayan 4 güncükkk dayannnn

Ahh nilümm ahh ne desemm bilemedimm seninle aile konularını konuşmuştuk aileden uzak dur demiştim ama buda senin elinde olan bişey değildi mehmet hastalanmasaydı bu kadar olmazdı ama son aramanı yapmasaydın keşke tamam içindekileri attın ama herşeyide onlarla konuşmayın herşeyi bilmesin aile oğullarına daha çok laf söylerler ve ilişkinize daha çok laf söylerler. Onla daha çok seviyorlar daha çok düşüncelilerr güyaa ama en ufak bişeyde hemencik şikayet ederler ama biz onlar askerde die hasta die konuyu açıpda üzmemek için ağzımızı açmayız ama yinede onlarr haklı olur hayatın kanunu böylee canımm benimm.. Boşver takmamaya çalış fazla muhattabda olma fazla hayırlısı neyse o olsun boşver hiç kimse için kendini üzmeye değmezz..
Canım ya hani fazla sıkmıcam diosunda bu kadarda olmazki.. Valla ibo acemiden geldiğinde bende iş yerinden izin aldım 1 hafta ailemin haberide yoktu sabah işe gider gibi çıktım akşam eve döndüm bütün günümü ona ayırdım o da bu durumdan çok memnundu arkadaşlarıyla beraber görüştük ailesiyle beraber durduk akşamları zaten arkadaşlarının yanınaa gidiyordu yanee bak 1 gün bile biraz uyuyim bırak bile demedi sabahın 7.30 da ayaktaydı hergün. sonraki izine geldiğinde de 2 hafta geldi 1 hafta boyunca hergün iş yerime çıkışıma geldi ben sölemeden c.tesi pazar zzaten beraberdik son 1 hafta ben yine izin aldım o zamanki gibi olamadı ailem biliyordu ama hergün öğleden sonra çıktım akşam girdim ona kalsa akşam bile sokmazdı eve.
Seninkini anlayamadım yane bunu konuşmanıza gerek bile yokki tabikide görüşmeniz lazım ailesi arkadaşları olabilir ama günde 1 saat bile de olsa senide görmesi lazım sadece ailesi yada arkadaşları beklemmiyor sended bekliyorsun hemde onlardan daha çok.

canım yazdım bak yukarda yazyo şimdi konşştm hatta dedim yorgunsan dinlen diye yok dedi sabah 6 da uyanmıyım yeter gece zaten uyuyorum diyo...akrabalarının çoğu da bugün geldi zaten bi grup arkadaşıylada çrş görüşcekmş bende söyledm hergün görmek istiyorm senii diyee oda heralde görüşcez dedi..

küçük bir kız çocuğu oturur pencerenın önüne özlemiştir babasını düşkün olur ya kızlar babaya.. gelmesini bekler elinde sapsarı örgülü

saçlı altın kız oyuncagıyla bekler babasını gelsin ister alsada benı kucağına oynasa benle çok sıkıldım annemde ilgilenmiyor hiç diye geçirr

içinden ..derken baba görünür sokağın basında küçük kızda bir sevinç bir heyecan bir telaş nasıl mutludur hem tek aşkı gelmiştir hemde

elinde envai çeşit şekerleme vardır pamuk şekerinden elma şekerine çikolatasına kadar..yerinde duramaz çalsa kapıyı açsamda zıplasam

kucağına diye..

işte bu küçük kız artık babasını değil seni bekliyor sevdiğim istemez elinde olmasın şeker

çikolata gel yeter çok özledim seni... ilk askımı

bekler gibi bekliyorum seni bitsin artık bu özlem.... çok özledim seni dayanamıyorum..

Son düzenleme:
Şafak 12 Bingöl Dört Dağ içinde biz yine yollarda

[video=youtube;kg5_c6C_4s8]http://www.youtube.com/watch?v=kg5_c6C_4s8[/video]

Tickerııııııııım artık 1 hafta 6 gün diooooooooooooooooo

2 hafta die birşey yok artııııııııııııııııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…