- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Şafak 66 Yozgattt
Ben de yakında 2 aydan kurtulacağımmm
hillllaaaaaaaaaaaaaaaaal bend eburası nie sessiz diodummmmmm
Şafak 66 Yozgattt
Ben de yakında 2 aydan kurtulacağımmm
Ben geldim yepppaaa naber kızzzz
ben bayadır bakmıyordum topıge ne kdr az kalmıs maşallahh..
hoşgeldiiiiiiinherzamanki gibi odamda tek başıma tembellik yapıorum senden nbrr naıslsın?
yaa bu arada sana bişey sorcam, yazdığınız yazıyı ortalamayı nasıl yapıosunuz
Askeri gelen bizi unutuyoo ühüü
Ben de şu an için ofisteyim bakalımm..kaynanayı naptın cadı gellinn
Yazı yazdığın kısmın üstünde word e benzer şekillendiriciler var canım, wordde var ya ortala diye işaret aynısı burda da var, kalın yap (B) 'nin 4 sağındaki işaret, yazıyı seçip ona tıkıldıyorsunn
Hasret canıma tak ettiiiii..günler geçiyo mu geçmiyo mu ne tam anlamıyorum artık kii :44:
hhahaha kaynanaya henüz bişey yapmaıdm zaten ben yapmıcamkiiiiiii... Oğulları yapacakyener benim gelmeme az kaldı o yüzden şimdi bu konuları onlarla uzun uzun konuşmayacağım ama gelincee herşeyi oturup konuşcam onlarla dediiiii
Ovv süper o zamaannkonuşsun tabi ki yahu siz kurcanız evi onlar mı kurcakk
kuzum aynı duygular bende de var ama benim şafağım senin kadarken hızlı geçtiğini düşünüyorum... Asıl bu son günler hiç geçmiyor
Son 12 Gün Ömrüüüüüüüüüm
öyle tabiki kuzum benim taktiğim bu... Kaynanaya bişey demiorum, ii güzel hoş die geçiştiriorum ama sonraaaaaaaa çocuklarını salıorum üstlerine
Ya aramız da hep inişli çıkışlı geçiyo ya bu ara ondan belkii..bunaldım çünlü.
Zafer bana yardımcı olamıyo çünküüü...
kuzum zafer sana nasıl yardımcı olsunki, şafak orda onu da ayrı sıkıştırıo... Bizde de yener sürekli zaman geçmio dio, bana da geçmio ama ona hep geçio aşkım bak çok az kaldı ne kaldı ki vs... deyip kandırıorum. Laflarım bile artık ezber oldu, her defasında aynı sözleri sölüorum
Aha yapmışın ortalamayıı kız ne kadan az kaldı yaa
evt kuzum sayende ortalamayı da yaptımşafak çok azaldı ama bizi de bitirdi işte
Çok güzel taktikk
ee başka türlü orta yol bulunmaski, bana söz geçirmeye çalışacaklarına çocuklarına o sözü geçirsinler de göreyimama bunlar da önemli olan erkeğin de bu davranışı sergileyip, herzaman aileye karşı, herkese karşı sevdiğinin yanında durması.... Ben bu konuda çok şanslıyım
askerden gelelı 23 gun oldu geldıde ne oldu sankı devamlı tartısıyoruz bı anlasamadık gıttı askerdeıken daha ıyıdık vala
askerden gelelı 23 gun oldu geldıde ne oldu sankı devamlı tartısıyoruz bı anlasamadık gıttı askerdeıken daha ıyıdık vala
Nasl mı yardımcı olabilir bana daha harika davranıp her anımızın kıymetini bilerek işimizi kolaylaştırabilir..böylece benm de tatlı dilim sivrilmez ona da kolay olurama ben onu bekleyip bütün gün evden çıkmazken o asker haliyle benden çok gezemz bütün hafta pazar görüşcez diye bekledik, pazarımız mahvoldu meselaa gene kavga ettik, ağladım..abim duymuş derken sabah da abim ayrı kızdı, nolcak bilmem yaaa çok kötü oldu
Şanslısın canım evet kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?