Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah aah her anne evladını kıskanır benmkide senden farklı değil

bence mutlu olması lazım beni gün geçtikçe benimsiyolar diye laf sokmaktan duramıyo ... benim annem böyle yaparsa onun annesi bişi yapsa hor görmemek lazım ya anlatamam sana o kadar sinirlerm bozuldu ki lafları tıktı ağzıma resmen

Sakin ol bitanem ve duyma, ben ilişkim boyunca yalnızca sevdigim adama kulak verdim kimseyi duymadım yeri geldignde duymamamya devam edicem :) Kim ne derse desin ilk önce benim mutluluğum gelir :) Çok takmayın kafaya ,oda konuşur konuşur sonra kızının mutluluğunu ister , benim annem ooo burak için neler neler yapmadı , ben onu damat olarak istemeem gelmesinler istemeyee sende çok istiyosan defolup gidersen oooooo daha ne laflar :) Bak şimdi nişanlıyız

11 gün kaldı bi YIL'dan düşmeye.. Ve hasret gidermek için son bir gün.. Sonrası mehtap : 5 ay yada 6 :26:

İzmir askerimi senden aldım, Ankara sendende alacağım!

bende kimseyi takmıyorum duymuyorum ama ben ona bişi anlatıyorum saymadığı kalmadı ya hep diyorum kendime bi daha bişi anlatmycm diye mutluluğumu paylaşıyım diyorum içine edip bırakıyo işte

bende kimseyi takmıyorum duymuyorum ama ben ona bişi anlatıyorum saymadığı kalmadı ya hep diyorum kendime bi daha bişi anlatmycm diye mutluluğumu paylaşıyım diyorum içine edip bırakıyo işte
Bir süre sadece bizlerle paylaşman daha iyi olur belkide :)

zeynepesin
11 gün kaldı bi YIL'dan düşmeye.. Ve hasret gidermek için son bir gün.. Sonrası mehtap : 5 ay yada 6 :26:

İzmir askerimi senden aldım, Ankara sendende alacağım!

Zeynp hoşgeldin su gibi geçer inşallah

Bir süre sadece bizlerle paylaşman daha iyi olur belkide :)

Zeynp hoşgeldin su gibi geçer inşallah

hep aynı hep ya bugün değilki her zaman aradıklarında da benle böyle konşmazsn diyo mesela napmaya çalışıyo anlamıyorum kavga etmemek için zor duruyorum ne oldu naptlar sana diye bu seferde onları koruosun oluyo diyorum ya ağlıyorum sadece bugün moralim alt üst oldu anlatmaz olsaydım

Kıyamam sana been , kıskanmasalar ne olur sanki
Rahat o lsende biraz sen takamyınca oda üstüne gelmekten vazgeçer

Kıyamam sana been , kıskanmasalar ne olur sanki
Rahat o lsende biraz sen takamyınca oda üstüne gelmekten vazgeçer

kıskancakta bi durum yokki tam tersi sevinmesi gerekilen bi durum sonuçta evleniceğim adamın ailesi beni sahipleniyo kendi kızları gibi olamam asla ama benimsiyolar yani ama benim annem anlamak istemiyo hep olumsuz olumsuz bi kere olumlu düşünmüyo ...

Ah tatlım bende aynen senin gibiyim annemle birbirimize giriyoruz sabrediyorum şu askerlik bitince bu işkencelerde bitecek bizim için inşallah.

Hilalcim msj atıyodum sana posta kutun doluymş :)

Temizledim kutumu begüşüm..

Sakin ol tatlımmm yaa..şimdi arada henüz resmi bi şey olmayınca anneler çok gelemiyo böyle şeylere o yüzden ben de her şeyi anlatmıyorum şimdilik, sen de her şeyi paylaşma şimdilik, insan sevincini bi hevesle anlatırken hevesini törpülüyolar sonra çok gıcık oluyorrr

Askerinle görüşebiliyo musun sen ondan haber ver..dank etti mi seninkinin kafasına seni üzmüyo di mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…