selam habibeSelam kızlar,nasılsınız??
Eneeeee....ayyy nerden nereye di mi yaaaa...geçiyo öyle böyle günler yaaa
Temizledim kutumu begüşüm..
Sakin ol tatlımmm yaa..şimdi arada henüz resmi bi şey olmayınca anneler çok gelemiyo böyle şeylere o yüzden ben de her şeyi anlatmıyorum şimdilik, sen de her şeyi paylaşma şimdilik, insan sevincini bi hevesle anlatırken hevesini törpülüyolar sonra çok gıcık oluyorrr
Askerinle görüşebiliyo musun sen ondan haber ver..dank etti mi seninkinin kafasına seni üzmüyo di mii
selam habibenerelerdesin sen şeker'im :44:
Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??
Hayır yeni değilim,oldukça eskiyimmisafirim artık,arada uğruyorum
selam habibenerelerdesin sen şeker'im :44:
öyle valla canım 9 ay diyor yaoğlan çocuk doğururdum ben bu sürede
yok canım onla bi sorunumuz yok görüşüyoruz =) bende işte anlattım tıktı her şeyi yemn ederim boğazımda bi düğüm var,,şimdide gelip niye böylesin diyo bişi desem onları koruosun olcak yok bişi dedim ...ya olumsz hep ya iyi düşünmüyo yazdım işte sayfada sinirlerim zıpladı inmiyolar bi yemekten bahsediyrm mesela çok güzel ypmşlar diye ben ypsam yemezsin diyo ne alaka yani gelde sinir olma bi hatası olsa çocuğn ya da ailesinin amenna ortada bişi yok saydırıyo her şeyi ...cuma akşamı da gidicek şimdi hepten yalnız kalcam tam alışmşken
Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??
neeeee neeeeeee ne diyon seeeeeenneden yaa??? aldık canım aldık, mehmet ameliyat oldu, 22 gün erken aldık
Ayrıldık valla,oyle bi degısti ki yine tanıyamıyorum.sanarsın düşmanıyım oyle sınırlı oyle kırıcı,kinci ki..olmadı yapamadık..gözün aydın Allah ayırmasın bi daha..geçmiş olsun,güzel bişeye sebep olmuş ameliyatı.neeeee neeeeeee ne diyon seeeeeenneden yaa??? aldık canım aldık, mehmet ameliyat oldu, 22 gün erken aldık
Ben de memnun oldumm
Hmm hatta adın da habibeymişben de hilal memnun oldum o zman
Ben çok çektim zaten kızlar biliyor da,hiç zoruma gitmiyor o beklemeler fln.Yıne gıtse yıne beklerim.ama askerliği cok zor geçti,hala oranın etkisinde cok gergin sinirli kırıcı vs vs..
Buracıklarda beklediğin askerinden mi ayrıldınnnn ???nasıl oldu yaa??? hayırlısı tabi ama gelince ayrılık..off çok zor olur...kıymetini bilemedi miiii??
Hmm hatta adın da habibeymişben de hilal memnun oldum o zman
Hahha Allahım yaa..kız da doğurabilirdinn bakkk :44:
Canım benm tabi ki snir olmuşundur normal ama sakin ol, gözdenin de dediği gibi birini sevince sadece onun ne dediğiyle ilgilencen gerisini duymuycan gerekirse paylaşmıcan..anlayana anlatcan sadece anlamıyosa sen bilirsin ben mutluyum diyip geçcennn..
Benim de bikaç kavgama istek dışı da olsa annem şahit oldu mesela o bile hoş olmuyo, aynı evde yaşayınca mecbur haberi oluyo yani ama tepkilence diye korkmuştum artık çok daha fazla dikkat ediyorum, ya da çok iyi bi şey anlatsam bu sefer de üzüldüğüm zamanları hatırlatcak oluyo yani...değişikler..aslında iyiliğimizi isteseler de ayarını bulamıyorlar
Ben çok çektim zaten kızlar biliyor da,hiç zoruma gitmiyor o beklemeler fln.Yıne gıtse yıne beklerim.ama askerliği cok zor geçti,hala oranın etkisinde cok gergin sinirli kırıcı vs vs..
işte insan paylaşmak istiyo bazen ama paylaşmasa daha iyi valla askerlik bitince napcak bilmiyorm artık evlilik konuşuluyo inanmasalarda :)
Ayrıldık valla,oyle bi degısti ki yine tanıyamıyorum.sanarsın düşmanıyım oyle sınırlı oyle kırıcı,kinci ki..olmadı yapamadık..gözün aydın Allah ayırmasın bi daha..geçmiş olsun,güzel bişeye sebep olmuş ameliyatı.
off canım ya çok üzüldümne dicemi bilemedim... hiç mi umut yok??? 1 aydır hiç mi görüşmüyorsunuz???
sağ ol tatlım inşallah
Yok konsuuyoruz arada mesajla falan ama,mesajlarda hep atışma üzerine.O kendini savunuyo,savunurken de kalbimi paramparça edıyo sözleriyle.bende canın sagolsun diyorum ne diyim ki Nilü...
ekendisi mi istedi ayrılmayı, gerekçe olarak ne gösterdi, yaşadıklarını mı? yoksa sen mi dayanamadın geldikten sonraki tavırlarına?
e
Evet o istedi,gerekçe benim triplerimi çekemiyormuş.ben 22 yasımdayım ve bana liseli ergen gibisin dedi..ben de askerlikten sonra degıstıgını fln soledim.kabul edıyor zaten..sonu nasıl olur bılemıyorum ama ıyı degıl o..
hakkınzda hayırlısı canm bnm sevdiğimde askerde.askerden sonra erkekler değişir düşünceleri falan diolardı demek doruymuş.
e
Evet o istedi,gerekçe benim triplerimi çekemiyormuş.ben 22 yasımdayım ve bana liseli ergen gibisin dedi..ben de askerlikten sonra degıstıgını fln soledim.kabul edıyor zaten..sonu nasıl olur bılemıyorum ama ıyı degıl o..
Ulus,cebeci,çankaya gardaş deriz kankaya bize yer paris değil laaa bize her yer Angara =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?