Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım onla bi sorunumuz yok görüşüyoruz =) bende işte anlattım tıktı her şeyi yemn ederim boğazımda bi düğüm var,,şimdide gelip niye böylesin diyo bişi desem onları koruosun olcak yok bişi dedim ...ya olumsz hep ya iyi düşünmüyo yazdım işte sayfada sinirlerim zıpladı inmiyolar bi yemekten bahsediyrm mesela çok güzel ypmşlar diye ben ypsam yemezsin diyo ne alaka yani gelde sinir olma bi hatası olsa çocuğn ya da ailesinin amenna ortada bişi yok saydırıyo her şeyi ...cuma akşamı da gidicek şimdi hepten yalnız kalcam tam alışmşken

Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??

neeeee neeeeeee ne diyon seeeeeen neden yaa??? aldık canım aldık, mehmet ameliyat oldu, 22 gün erken aldık

Hayır yeni değilim,oldukça eskiyim misafirim artık,arada uğruyorum

Hmm hatta adın da habibeymiş ben de hilal memnun oldum o zman

selam habibe nerelerdesin sen şeker'im :44:

öyle valla canım 9 ay diyor ya oğlan çocuk doğururdum ben bu sürede

Hahha Allahım yaa..kız da doğurabilirdinn bakkk :44:

Canım benm tabi ki snir olmuşundur normal ama sakin ol, gözdenin de dediği gibi birini sevince sadece onun ne dediğiyle ilgilencen gerisini duymuycan gerekirse paylaşmıcan..anlayana anlatcan sadece anlamıyosa sen bilirsin ben mutluyum diyip geçcennn..
Benim de bikaç kavgama istek dışı da olsa annem şahit oldu mesela o bile hoş olmuyo, aynı evde yaşayınca mecbur haberi oluyo yani ama tepkilence diye korkmuştum artık çok daha fazla dikkat ediyorum, ya da çok iyi bi şey anlatsam bu sefer de üzüldüğüm zamanları hatırlatcak oluyo yani...değişikler..aslında iyiliğimizi isteseler de ayarını bulamıyorlar

Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??

neeeee neeeeeee ne diyon seeeeeen neden yaa??? aldık canım aldık, mehmet ameliyat oldu, 22 gün erken aldık

Buracıklarda beklediğin askerinden mi ayrıldınnnn ??? nasıl oldu yaa??? hayırlısı tabi ama gelince ayrılık..off çok zor olur...kıymetini bilemedi miiii??

Ayrıldık valla,oyle bi degısti ki yine tanıyamıyorum.sanarsın düşmanıyım oyle sınırlı oyle kırıcı,kinci ki..olmadı yapamadık..gözün aydın Allah ayırmasın bi daha..geçmiş olsun,güzel bişeye sebep olmuş ameliyatı.

Hmm hatta adın da habibeymiş ben de hilal memnun oldum o zman

Ben de memnun oldumm

Buracıklarda beklediğin askerinden mi ayrıldınnnn ??? nasıl oldu yaa??? hayırlısı tabi ama gelince ayrılık..off çok zor olur...kıymetini bilemedi miiii??
Ben çok çektim zaten kızlar biliyor da,hiç zoruma gitmiyor o beklemeler fln.Yıne gıtse yıne beklerim.ama askerliği cok zor geçti,hala oranın etkisinde cok gergin sinirli kırıcı vs vs..

işte insan paylaşmak istiyo bazen ama paylaşmasa daha iyi valla askerlik bitince napcak bilmiyorm artık evlilik konuşuluyo inanmasalarda :)

Ben çok çektim zaten kızlar biliyor da,hiç zoruma gitmiyor o beklemeler fln.Yıne gıtse yıne beklerim.ama askerliği cok zor geçti,hala oranın etkisinde cok gergin sinirli kırıcı vs vs..

Anladımm..askerliği çok zor geçirdiyse bilemem tabi çok farklı bi durum..
ama biz de genelde kırıcı geçirdik uzun bi dönemi..hayırlısı olsun ya bilemedim şimdi

işte insan paylaşmak istiyo bazen ama paylaşmasa daha iyi valla askerlik bitince napcak bilmiyorm artık evlilik konuşuluyo inanmasalarda :)

Canım o bi söz-nişan aşamasına gelsin mecbur alışıp kabullenceklerr

off canım ya çok üzüldüm ne dicemi bilemedim... hiç mi umut yok??? 1 aydır hiç mi görüşmüyorsunuz???

sağ ol tatlım inşallah

off canım ya çok üzüldüm ne dicemi bilemedim... hiç mi umut yok??? 1 aydır hiç mi görüşmüyorsunuz???

sağ ol tatlım inşallah

Yok konsuuyoruz arada mesajla falan ama,mesajlarda hep atışma üzerine.O kendini savunuyo,savunurken de kalbimi paramparça edıyo sözleriyle.bende canın sagolsun diyorum ne diyim ki Nilü...

Yok konsuuyoruz arada mesajla falan ama,mesajlarda hep atışma üzerine.O kendini savunuyo,savunurken de kalbimi paramparça edıyo sözleriyle.bende canın sagolsun diyorum ne diyim ki Nilü...

kendisi mi istedi ayrılmayı, gerekçe olarak ne gösterdi, yaşadıklarını mı? yoksa sen mi dayanamadın geldikten sonraki tavırlarına?

kendisi mi istedi ayrılmayı, gerekçe olarak ne gösterdi, yaşadıklarını mı? yoksa sen mi dayanamadın geldikten sonraki tavırlarına?
e

Evet o istedi,gerekçe benim triplerimi çekemiyormuş.ben 22 yasımdayım ve bana liseli ergen gibisin dedi..ben de askerlikten sonra degıstıgını fln soledim.kabul edıyor zaten..sonu nasıl olur bılemıyorum ama ıyı degıl o..

hakkınzda hayırlısı canm bnm sevdiğimde askerde.askerden sonra erkekler değişir düşünceleri falan diolardı demek doruymuş.

hakkınzda hayırlısı canm bnm sevdiğimde askerde.askerden sonra erkekler değişir düşünceleri falan diolardı demek doruymuş.

Amin teşekkür ederim,siz de çabucak atlatırsınız umarım.Askerlik cok degıstırıyor.hele doğuda ölümle burunaysa sonuç bızım ki gibi oluyor..

ya canım benim keşke bi süre kendini düşünmeden onun kendine gelmesini bekleseydin :26: onun için de çok zor...önce askerde yaşadıkları, sonra seni kaybetmesi... pek sağlıklı düşünmediği ve doğru kararlar alamadığı belli... bu süreci atlatmak için çaba sarfetmesi ve senden de destek beklemesi gerekirken bu şekilde kestirip atması tahammül edilir değil biliyorum, ben de senden farklı değilim şu sıra; ama ite kaka devam ediyoruz şimdilik. inşallah bi an evvel kendine gelir, ne yaşamış olursa olsun senin gibi seven değer veren yolunu bekleyen birine bunu yapmamalıydı...

kendisininde kabul etmesi güsel bişey bence zor bi dönemden geçtiniz ikinizde umarım kısa zamanda düzelirsiniz konuyu tam bilmiyom ama seviyosan vazgeçme

Ulus,cebeci,çankaya gardaş deriz kankaya bize yer paris değil laaa bize her yer Angara =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…