Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum cok zor seyler yasadı ama,hic düşünmeden konusuyo bi görsen..seviyorum diyorum her fırsatta ayrılmayalım dıyorum;ama o benım gibi net bısey solemıyor..ınsallah düzelir bi an evvel,çok üzülüyorum onun ıcın.eski günlerimiz cok güzeldi şuan mahvoldu hayatımız.
kendisininde kabul etmesi güsel bişey bence zor bi dönemden geçtiniz ikinizde umarım kısa zamanda düzelirsiniz konuyu tam bilmiyom ama seviyosan vazgeçme

inşallah cok teşekkürler,sevıyorum çabalıyorum amabakalım..o bıttı derse yapacak bıseyım yok benimde.

inşallah canım inşallah, bol bol dua et... madem fiziken yanında olmanı istemiyor sen de dualarınla destek ol ona... ama ne olursa olsun buraya gel, anlat, dök içini. depresyona falan giriyim deme sakın. dünya hali bu olmaz dediğin oluveriyor işte. güçlü olmaya çalış tamam mı

Ya cidden çok zor bu yaşananlar, öncesini bilemem ama şu an bile çok sevip üzüldüğün belli zaten..bence de bırakma asla ..yaşadıkları ne zor şeylerdi ki sana bile bu kadar yansıdı, anlamaya çalış canım benim, yanında ol hep ama boğmadan, istediğinde arasın bırak..bi süre daha şans ver ona, bu kadarını haketmiş bu ilişki o askerlik dönemini yenerek
Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??

habibecim çok üzüldüm tatlım, inş kısa zamanda toparlarsınız durumu, biliosun biz herzaman yanındayıs, kendini üzme bitanem, herşey olacağına varır... Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

tubik neler yaptın bugün?

kuzucum, öglen 12ye kadar yattım, zor kaldırdılar yataktan ama maşallah sen yine erken kalkmışsın galiba bi kahvaltı yaptım, sonra yener nete girdi, akşama kadar onla nette görüştüm, sonra caddeye inip 1-2 saat turladım ve akşam ikizlerimizi görmeye gittik,eve anca kendimi attım ama halaaa sersem gibiyim

sen neler yaptın yavrum?

4 ay öncesine kadar deli gibi şafak sayardım nasıl gecti 15 ay bilmiyorum simdide dügün safagı sayıyorum:)

ne erkeni kııız, ben de 1 de kalktım ne güzel yapmışsın ya ben en son geçen hafta çarşamba dışarı çıkmıştım en fazla bahçeye kadar çıkıyorum, bugün onu da yapmadım

ikizlerinize de 41 kere maaşallah canım, Allah analı babalı büyütsün

bende çok dışarı çıkmıyorum uzun zamandır dışarı çıkmamın tek bahanesi çeyiz alışverişi oluodu, hoş yine bakınmadan duramadım ya neyse

ikizler için de teşekkür ederim bebeim, amiiiiiiiiin

insan çalışınca sokaklarda boş boş dolanmayı özlüyor, işe yetişcem eve geç kalmiim telaşı olmadan; ama evde yatınca hiçbir şey zevk vermiyor :26:

tabii senin telaşın farklı şimdi kuzum istesen de istemesen de kayar gözün

bu arada biz bugün mehmet'le resmen aşk yaşadık ağrıları geçtikçe daha çekilir oldu

doğru soluosun cnm insan evde olunca hepten asosyal oluo ama sen de toparlarsın iş durumunu bir an önce inş....

Mehmetle aranızın iyi olmasına da çok sevindim, inş hep böyle devam eder kuzum

cnm ben artık yatmaya gidiorum seni çok opuorum ii geceler

inşallah canım inşallah iyi geceler yavruşum öpüyorum :80:

Anaa niluuu cok sevindim..anlat bakayimm neler yasadinizzz ??
Bu arada ofisteyim elektrikler yok ifadesiz bi mesaj oldu ama cok sevindimm sanaa :)

Günaydııııııııııııııııın şafağımın şerefine bugün biraz şımarmak istedim...

Yoksa gün bitmek bilmiooooooooooooooo

deliyim ben deliiiiiiiiiiii

topiğin delisi geldiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…