Biliyorum cok zor seyler yasadı ama,hic düşünmeden konusuyo bi görsen..seviyorum diyorum her fırsatta ayrılmayalım dıyorum;ama o benım gibi net bısey solemıyor..ınsallah düzelir bi an evvel,çok üzülüyorum onun ıcın.eski günlerimiz cok güzeldi şuan mahvoldu hayatımız.ya canım benim keşke bi süre kendini düşünmeden onun kendine gelmesini bekleseydin :26: onun için de çok zor...önce askerde yaşadıkları, sonra seni kaybetmesi... pek sağlıklı düşünmediği ve doğru kararlar alamadığı belli... bu süreci atlatmak için çaba sarfetmesi ve senden de destek beklemesi gerekirken bu şekilde kestirip atması tahammül edilir değil biliyorum, ben de senden farklı değilim şu sıra; ama ite kaka devam ediyoruz şimdilik. inşallah bi an evvel kendine gelir, ne yaşamış olursa olsun senin gibi seven değer veren yolunu bekleyen birine bunu yapmamalıydı...
kendisininde kabul etmesi güsel bişey bence zor bi dönemden geçtiniz ikinizde umarım kısa zamanda düzelirsiniz konuyu tam bilmiyom ama seviyosan vazgeçme
Biliyorum cok zor seyler yasadı ama,hic düşünmeden konusuyo bi görsen..seviyorum diyorum her fırsatta ayrılmayalım dıyorum;ama o benım gibi net bısey solemıyor..ınsallah düzelir bi an evvel,çok üzülüyorum onun ıcın.eski günlerimiz cok güzeldi şuan mahvoldu hayatımız.
Biliyorum cok zor seyler yasadı ama,hic düşünmeden konusuyo bi görsen..seviyorum diyorum her fırsatta ayrılmayalım dıyorum;ama o benım gibi net bısey solemıyor..ınsallah düzelir bi an evvel,çok üzülüyorum onun ıcın.eski günlerimiz cok güzeldi şuan mahvoldu hayatımız.
inşallah cok teşekkürler,sevıyorum çabalıyorum amabakalım..o bıttı derse yapacak bıseyım yok benimde.
Selam Nilü'm..Depresyondayım desem yeridir,ayrıldık biz 1 ay fln oldu,hala atlatamadım..senden naber,aldınız mı tezkereyi??
tubik neler yaptın bugün?
kuzucum, öglen 12ye kadar yattım, zor kaldırdılar yataktan ama maşallah sen yine erken kalkmışsın galibabi kahvaltı yaptım, sonra yener nete girdi, akşama kadar onla nette görüştüm, sonra caddeye inip 1-2 saat turladım ve akşam ikizlerimizi görmeye gittik,eve anca kendimi attım ama halaaa sersem gibiyim
sen neler yaptın yavrum?
ne erkeni kııız, ben de 1 de kalktımne güzel yapmışsın ya ben en son geçen hafta çarşamba dışarı çıkmıştım en fazla bahçeye kadar çıkıyorum, bugün onu da yapmadım
ikizlerinize de 41 kere maaşallah canım, Allah analı babalı büyütsün
bende çok dışarı çıkmıyorum uzun zamandır dışarı çıkmamın tek bahanesi çeyiz alışverişi oluodu, hoş yine bakınmadan duramadım ya neyse
ikizler için de teşekkür ederim bebeim, amiiiiiiiiin
insan çalışınca sokaklarda boş boş dolanmayı özlüyor, işe yetişcem eve geç kalmiim telaşı olmadan; ama evde yatınca hiçbir şey zevk vermiyor :26:
tabii senin telaşın farklı şimdi kuzum istesen de istemesen de kayar gözün
bu arada biz bugün mehmet'le resmen aşk yaşadıkağrıları geçtikçe daha çekilir oldu
doğru soluosun cnm insan evde olunca hepten asosyal oluo ama sen de toparlarsın iş durumunu bir an önce inş....
Mehmetle aranızın iyi olmasına da çok sevindim, inş hep böyle devam eder kuzum
cnm ben artık yatmaya gidiorum seni çok opuorum ii geceler
çookk hastayım grip olmusumsevgilimi özledim annemde yok istanbulda oyyhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?