çookk hastayım grip olmusumsevgilimi özledim annemde yok istanbulda oyyhhh
Günaydııııııııııııııııın şafağımın şerefine bugün biraz şımarmak istedim...
Yoksa gün bitmek bilmiooooooooooooooo
deliyim ben deliiiiiiiiiiii
topiğin delisi geldiiiiiiiiiiiiiiiii
Simar tabiiiii en dogal hakkinnnn.... ben dr safak 50 de sonra 34 de sonra 7 ve 5 de cok simarcaaaammmm
şımar yavrum herzaman şımar, deliliğe vur benim gibi, yoksa geçmio zaman
Bana su an bile gecmiyo gibi zaten ya sormaaaa...delirdik zaten rol yapmaya be gerek yok :)))
Ne istiyon bakalim dogumgunundeeee ???
ne isticem yavrum herzamanki gibi yenerimi tabiki... Bi tek sevdiğim olsun bana bişey olmaaaaaaaaas
Ana zaten cocuk tam sana dogumgunu hediyesi gibi geliyorrrr cok iyi denk gelmissss vallaa :)))
hahaha cnm benim zaten çocuk geldiği için doğumgünüm dedim, asıl doğumgünüm deilkiiiiiiii, seni kandırdımmmmmmmm
Kizimmmm ben de ne safim hemen inaniverdimmmm :))))
kuzum benim, ben artık yenerin sayesinde üzerimdeki saflıkları attım bi kenara... İnsanın kurnaz ve uyanık bi sevdiceği olunca mecburen saflık kalmıooo
Valla benimki de uyanik ama bendeki saflik pek değişmedi :))
Yazilari dosedin yine kizimmm..geliyor sevdicegin geliyor cok az kaldiii
kuzum benim, ben artık yenerin sayesinde üzerimdeki saflıkları attım bi kenara... İnsanın kurnaz ve uyanık bi sevdiceği olunca mecburen saflık kalmıooo
ilk zamanlarda beni çok kandırıodu, ağzımdan lafları bile alıodu ruhum duymuodu ama sonra baktım bu iş böle olmuo sen misin uyanıklık yapan dedim ve artık her lafının altında birşey aramaya başladım, bi süre sonra da artık her lafında bişey aramama gerek kalmadı. Şimdi a dese anlıorum, bazen o da çok sinir oluo, yavrucağım bana bi sürpriz bile yapamıo
valla hilal artık sinirlerim alt üst oldu yaa, şu son günler geçsin bir an önce istiorum... Artık stresten bütün vücudumu kaşıntı tutuo, gelsin bir an önce yoksa uyuz olcam
Hehehe ya ben bu kknularda hala ayniyim sadece ona degil herkese..cabuk inanan bi yapim var ama kotu degismeli :))
Azcik daha sabir yavrucummm yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop burdaaa))
bence de değişmelisin cnm hem de acileeeeeeeen
kız geçmio bee 10 gün daha yatcas kalkcas dicessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?