Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahımm şükürler olsunn artıkk tickerımda ay yazmıyo sadece gün yazıyoo
utanmasam kalkıp dans etcemmmm :118::118::118::118::118::118:

Herşeye biraz "SEN" katıyorum artık...
Bazen bir bardak çaya...
Bazen bir yudum suya...
Bazende bir lokma ekmeğe...
Anladım ki bu hayatın tadı yokmuş...
Bir parça "SEN" olmayınca...

Sen olmadan önce özlemek korkuturdu beni. Özlem kavuşamama ihtimalinide getirirdi beraberinde. Ve ben bu ihtimali hiç sevmezdim. Bekleyişlere yüklenmiş aşkların çok acı verdiğini bildiğimden di belkide. Birlikte olmak varken nden özlemle yaşansn ki aşk? derdim. Sevgiliyi özlemek dayanılması zor bir duyguydu benim için. Yalnız olmak, paylaşacak onca şey varken hiç birini paylaşamamak delirtirdi beni. Itiraf ediyorum korkuyordum özlemekten. Şimdi yendim korkularımi. Özlenen sensin çünkü. Uzaktada olsan biliyorum ki yüreğindeyim biliyorum ki gittiğin her yere götürüyorsun benii. Ve ben seni kavuşma anımızn hayaliyle bekliyorum. Sonra dokunuyorsun bana. Sonra dünya oluyorsun, güneş oluyorsun, hayat oluyorsun.. Seni özlemenin ödülünü veriyorsun.

bi olmadığımız kamyonculuk kalmıştı onu da olurus, asker yolunu bekliosak biz artık herşeyi yapabiliriz

Yahu elektrik geldi net yokkkk....

Haklisin tubik Allah korudun savas zamani olaydi biz cephe gerisi cephe onu savasa erimizle askerimizle beraber katilirdik benceee :)

bugün evdeyimmm yarın ve cuma son ...cuma gecesi gidicek benim hayatımın anlamı ...dün bi sarıldı hiç bırakmıcakmş gibi bide böyle bazen bana uzun uzun baktığını yakalıyorum dalıyo gidiyo kimbilir neler geçiyo aklından o sıra

oy canim benim alis bu birlesip ayri kalmaya da napacan..

Ispartaya gittigimde Zafer benm otobuse bindirirken bi opusu vardi koklayarak boyle Allahım dedimm hic gitmesemmm ya da o da gelsee off offffff cok özledim yaaaa..tam 154 gundur kokusuna hasretim bakisina eline tenine.......

Yahu elektrik geldi net yokkkk....

Haklisin tubik Allah korudun savas zamani olaydi biz cephe gerisi cephe onu savasa erimizle askerimizle beraber katilirdik benceee :)

haha kız ben yenere beni d egötür dedim de adım pskiopata çıktı

evde durcağına çık yanıma gel cnm üzülme elbette zaman zaman dalıp gider, daha önünüzde uzun zaman var hiç kolay değil, yener dağıtıma geldiğinde sarılıp ağlamıştı ömrüm yaaa

aşkımın bana zaman zaman söylediği şarkılardan biri, söylerken öyle duygu dolu,öyle masum oluoki, sesi titrioo, ne kadar çok özlediğini öyle ifade ediokii, ben onun sesine kurban olurum

Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri
Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri
Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle
Degil bir sene bir gün bile gitme.
Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil,
Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil,
Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle
Değil bir sene birgün bile gitme...

[video=youtube;KsgYEK0ASYM]http://www.youtube.com/watch?v=KsgYEK0ASYM[/video]

içimde ne fırtınalar kopuyo anlatamam belli etmiyorum ona hep gülüp eğleniyoruz ama o sarılmalar çok anlamlı çünkü çok farklı ben zaten duygusalım gene ilk gitceği zaman gibi oluyorum ...bi daha 6 ay sonra gelebilir diyolar ama ben görmeye giderim heralde arada kaçabilirim inşallah =) şu an hakikaten psikolojim bozuk kimseyle konşmak falan istemiyorum neyin var sorusuna gıcık oluyorum çünkü asker beklemeyen hiç kimse anlayamıyo bunu herkese göre gidicekk günler bitiyo sayılı gün çabuk bitiyo ... ben ama hiç kimsenin beni anlayamıcağını düşünürken dün gece babamın asker gidicek diye üzülüyo demesini duyduktan sonra beni biri anlıyo diye gece daha çok ağladım...şafak 4 gün sonra 365 olcak ve aynı gün bizim yıldönümümüz olcak şu 1 sene bitsin 2013 bitsin 2014 bizim yılımız olsun ...

daha evlenmeden çocuklarımızın isimlerini bile düşünüyor... Aşkım bilmiorum içindeki bu çocuk aşkı nasıl birşey ama en az 2 sene çocuk mocuk yok laaaannnnn

cnm benim yaa uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir, sen bakma insanlara, anlasalar da anlamasalar bu duyguları sen yaşıyorsun...
biz 2 yıldönümümüze de berbat geçirdik ama inş bu yıldönümümüzde kendi yuvamızda olcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…