Ey şafak bakma sana böyle sitem etdigime
Ne zaman beddua etsem
başrolde sen varsın
Ey şafak bakma sana böyle sitem etdigime
Ne zaman beddua etsem
başrolde sen varsın
Bence de degismeliyim :)
Haklisin gecmiyooorrrr ama gececek yenecezzz bu safaklari mecburlar atmayaaaa :)
mehtap gibi kızım olacağına şafak gibi oğlum olsun uleynnnnnnnnnnn
sapıttım yineeeeeee
Ohhhh iyice sapittiniz hadi bakalimmmm :):):)))) yaaaa elektrikler gelse ben de sizinle dans edecem deee :)))) azcik daha bekliyimmm
ben burdan sana elektrik gönderiiim yavrummmsen de idare et artık gelene kadar
Hahahahah kiz kamyoncu laflari gibi olduu elektrigin olayim yavrum
bi olmadığımız kamyonculuk kalmıştı onu da olurus, asker yolunu bekliosak biz artık herşeyi yapabiliriz
bugün evdeyimmm yarın ve cuma son ...cuma gecesi gidicek benim hayatımın anlamı ...dün bi sarıldı hiç bırakmıcakmş gibi bide böyle bazen bana uzun uzun baktığını yakalıyorum dalıyo gidiyo kimbilir neler geçiyo aklından o sıra
Yahu elektrik geldi net yokkkk....
Haklisin tubik Allah korudun savas zamani olaydi biz cephe gerisi cephe onu savasa erimizle askerimizle beraber katilirdik benceee :)
bugün evdeyimmm yarın ve cuma son ...cuma gecesi gidicek benim hayatımın anlamı ...dün bi sarıldı hiç bırakmıcakmş gibi bide böyle bazen bana uzun uzun baktığını yakalıyorum dalıyo gidiyo kimbilir neler geçiyo aklından o sıra
oy canim benim alis bu birlesip ayri kalmaya da napacan..
Ispartaya gittigimde Zafer benm otobuse bindirirken bi opusu vardi koklayarak boyle Allahım dedimm hic gitmesemmm ya da o da gelsee off offffff cok özledim yaaaa..tam 154 gundur kokusuna hasretim bakisina eline tenine.......
haha kız ben yenere beni d egötür dedim de adım pskiopata çıktı
evde durcağına çık yanıma gelcnm üzülme elbette zaman zaman dalıp gider, daha önünüzde uzun zaman var hiç kolay değil, yener dağıtıma geldiğinde sarılıp ağlamıştı ömrüm yaaa
içimde ne fırtınalar kopuyo anlatamam belli etmiyorum ona hep gülüp eğleniyoruz ama o sarılmalar çok anlamlı çünkü çok farklı ben zaten duygusalım gene ilk gitceği zaman gibi oluyorum ...bi daha 6 ay sonra gelebilir diyolar ama ben görmeye giderim heralde arada kaçabilirim inşallah =) şu an hakikaten psikolojim bozuk kimseyle konşmak falan istemiyorum neyin var sorusuna gıcık oluyorum çünkü asker beklemeyen hiç kimse anlayamıyo bunu herkese göre gidicekk günler bitiyo sayılı gün çabuk bitiyo ... ben ama hiç kimsenin beni anlayamıcağını düşünürken dün gece babamın asker gidicek diye üzülüyo demesini duyduktan sonra beni biri anlıyo diye gece daha çok ağladım...şafak 4 gün sonra 365 olcak ve aynı gün bizim yıldönümümüz olcak şu 1 sene bitsin 2013 bitsin 2014 bizim yılımız olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?