Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha evlenmeden çocuklarımızın isimlerini bile düşünüyor... Aşkım bilmiorum içindeki bu çocuk aşkı nasıl birşey ama en az 2 sene çocuk mocuk yok laaaannnnn

bizde evlenmeden balayına nereye gidelim diyo yazın evlenirsek ege olsun falan diyoruz :))))

iiiz şükür hesnam, sen nasılsın, yoğunlukların azaldı mı?

Sıkkınlık canım yaa ne olsun... Yoğunluğum bu hafta sonundan sonra azalacak inşallah... Bugün tatil olduğum için evde tembellik yapıyorum çamaşır yıkadım sadece

Sıkkınlık canım yaa ne olsun... Yoğunluğum bu hafta sonundan sonra azalacak inşallah... Bugün tatil olduğum için evde tembellik yapıyorum çamaşır yıkadım sadece

o sıkkınlık bende de var, geçmek bilmio bir türlü neyse en azından işlerinin hafifleyeceğine sevindim, özledik seni

o sıkkınlık bende de var, geçmek bilmio bir türlü neyse en azından işlerinin hafifleyeceğine sevindim, özledik seni

Yoğunluktan da sıkıldım zaten gerçi bir yandan iyi oluyor günler daha çabuk geçmiş oluyor ama baharın gelmesi ve eşimin yanımda olmaması büyük dert benim için....

Ben de sizleri özledim yaa görüşemiyoruz epeydir :26:

cnm yoğunluk iyidir boşver zamanın nasıl geçtiği pek anlaşılmıyor... Ben de yoğunluktan dolayı bu şafağı daha rahat atlattım sayılır ama son günlerimiz ya artık yoğunluk olsa da birşey yapasım gelmiyor, ofiste yatıştayım daha çok

evet son zamanlarda yoğunluğundan dolayı pek uğrayamaz oldun ama telafisini yaparısss

Çamaşır makinesinden beyazları fazla olan bir kıyafetim kenarlarındaki kırmızı desenlerinden kaynaklı pembe gibi çıkmış yaa sinir oldum, 45 dk. çamaşır suyunda bekletsem eski beyazlığına döner mi acaba :44:

hmm hiç bilmıorum cnm ama şu kosla oxiler var ya onlar bayağı işe yarıyor diye biliorum, onu da deneyebilirsin

Son 10 gün ölümden beter oldun

Son günler hiç geçmez derler doğru demek ki.... Benim de son 20 günüm çok zor geçecek ondan eminim, tatilde olacağım çünkü evde kara kara düşünürüm artık, ne zaman bitecek diye

hmm hiç bilmıorum cnm ama şu kosla oxiler var ya onlar bayağı işe yarıyor diye biliorum, onu da deneyebilirsin

Kosla hiç iyi değil canım yaa ariel leke çıkarıcı daha iyi ama bilmiyorum nasıl yapsam sonuçta kenarlarındaki kırmızılıklara çamaşır suyu gelmemesi lazım

sen daha ii bilirsin kuzum

şafak çook daha 3 haneli :2:

senin de bayağaa azaldı ama

bişiler atıştrdm :) bizimki bugün erkek arkadaşlarıyla bende geliyim dedm yok napcan dedi şimdi konştk 3-4 erkek bitane de bi kız gelmiş bende gıcık oldumm

hahah boşver kuzum ara sıra arkadaşlarıyla da vakit geçirsin, keşke yener de arada sırada da olsa benden başka kendine uğraş bulsa

zaten gitmicektm napcam erkeklerin içinde de kız niye gitmş benim asker sevgilimi görmeye yaaa kıskandm :))))

sen sonuca bak gerisini boşver, bak kendi ağzınla soluosun senin erkek arkadaşın o sadece sıradan bir arkadaş takılma bu kadar dicem ama her dediğime inanma ben olsam paralardım yeneri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…