sen sonuca bak gerisini boşver, bak kendi ağzınla soluosun senin erkek arkadaşın o sadece sıradan bir arkadaş takılma bu kadar dicem ama her dediğime inanma ben olsam paralardım yeneri
sen daha ii bilirsin kuzum
o benim ayrı mevzuda o kız erkek toplantısı madem ne işi var niye gitti öbür çocuklar çağrdı yada birinin sevgilisi banane benim askerim o ya o kıza gıcık oluyorum şimdi konştmda doğmgününde hediye almştı ona kutlamşlardı sinir bozucu her yerden de çıkıyo
Evli olunca da her şeyi daha iyi bilmek zorunda kalıyoruz yaa kahretsin
Canııım beniiiim olumlu düşün bak 10 güncük nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecek emin ol, bu 10 günü güzel hazırlıklar yapmayı planlayarak ve onları gerçekleştirerek daha çabuk geçirebilirsin, keşke benim de şafağım 10 gün olsaydı ama bırak şafağı eşimi görmeme bile 10 gün yok, aylar varŞükret şimdi haline ve gülümse olur mu :101:
doru yaw hepimizde aynı sıkıntı
boşver kuzum ya, şu günle rbi geçsin hele o zaman o yırtık donu atarsın çöpee
sen istersen bu sıkıntını bi de begüme anlat cnm
sinir oldum başka bi çocuk haber vermş onada ne alakaysa valla şu an atlayp gidesim geldi hee
varsa bi mesele çözelim :))
Kurtuluş - İstanbul Sokakları - YouTube cuma akşamı kafayı bulmak istiyorum ... söyleyin sevgilim nerde istanbul sokaklarıı ????
boşver kuzum arkadaşları görmek istemişler, şurda geçirecekleri 1-2 saat, kafana takmaya değmez, herif senin mi senin gerisi vızzz
hatunla ilgilen azcık cnm, daha şafağını yarılayamamıs bile üzülüoo
kafayı bulma sen bize ve sevgiline lasımsın
aman aman ben susuyım bare beterin beteri va
aman aman ben susuyım bare beterin beteri va
ay canım benim ya seviyorum sizi ...sevgilim kızdı bana şu an msj atmıyo :))
ksada şafak kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?