Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen sonuca bak gerisini boşver, bak kendi ağzınla soluosun senin erkek arkadaşın o sadece sıradan bir arkadaş takılma bu kadar dicem ama her dediğime inanma ben olsam paralardım yeneri

o benim ayrı mevzuda o kız erkek toplantısı madem ne işi var niye gitti öbür çocuklar çağrdı yada birinin sevgilisi banane benim askerim o ya o kıza gıcık oluyorum şimdi konştmda doğmgününde hediye almştı ona kutlamşlardı sinir bozucu her yerden de çıkıyo dedim başlama gene diye kızdı bana ...

Son düzenleme:
sen daha ii bilirsin kuzum

Evli olunca da her şeyi daha iyi bilmek zorunda kalıyoruz yaa kahretsin

Canııım beniiiim olumlu düşün bak 10 güncük nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçecek emin ol, bu 10 günü güzel hazırlıklar yapmayı planlayarak ve onları gerçekleştirerek daha çabuk geçirebilirsin, keşke benim de şafağım 10 gün olsaydı ama bırak şafağı eşimi görmeme bile 10 gün yok, aylar var Şükret şimdi haline ve gülümse olur mu :101:

boşver kuzum ya, şu günle rbi geçsin hele o zaman o yırtık donu atarsın çöpee

ah kuzum yaa inş bir an önce geçer şu 10 gün, artık herşeyden nefret eder oldum ya bu gidişle yener geldiği zaman beni tımarhanede bulacak oyalanmaya çalışıyorum ama cnm hiçbişey d eyapmak istemioo, bir sürü hazırlık yaptım ona bir sürü alışveriş yaptım, kendime yaptım mı peki tabiki hayır sıra bana gelmedi bir türlü son hazırlıklarımı en son güne saklıorum, geçip gidecek bu zamanların hepsi artık toparlanma zamanı

sinir oldum başka bi çocuk haber vermş onada ne alakaysa valla şu an atlayp gidesim geldi hee

boşver kuzum arkadaşları görmek istemişler, şurda geçirecekleri 1-2 saat, kafana takmaya değmez, herif senin mi senin gerisi vızzz

varsa bi mesele çözelim :))

hatunla ilgilen azcık cnm, daha şafağını yarılayamamıs bile üzülüoo

nilüüüüüüüüüü bugün nasılsın yavrucum, ya benim msnde dün akşam skypeye geçti ama anlamadım nasıl kullancağımııı sen anlat bakem nasıl oluyor bu iş

aman aman ben susuyım bare beterin beteri va

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…