Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ooo bunlar ne ki evleneceksin yakında bak bir sürü hazırlık olur, bitmez hazırlık, oyalanacak bir şeyler çıkar yine torbadan Ne heyecanlı yaa ben de heyecanlanmak istiyorum bana ne

nilüüüüüüüüüü bugün nasılsın yavrucum, ya benim msnde dün akşam skypeye geçti ama anlamadım nasıl kullancağımııı sen anlat bakem nasıl oluyor bu iş

Nilüüü hani nerde gelmemiş ki... Ben de ona bakıyorum ama yok :26:

ay canım benim ya seviyorum sizi ...sevgilim kızdı bana şu an msj atmıyo :))

Kızdırma çocuğu bak o sana lazım

Anaa niluuu cok sevindim..anlat bakayimm neler yasadinizzz ??
Bu arada ofisteyim elektrikler yok ifadesiz bi mesaj oldu ama cok sevindimm sanaa :)

düşünmen yeter yavrum

ayy ne yaşıcaz uzaktan uzaktan kavga ediyorduk ben ona birden aşkım dedim o da aşkım dedi öyle barıştık sonra akşama kadar tatlı tatlı, güzel güzel konuştuk, hayaller kurduk, facede yazıştık... hiç niye arıyorsun, niye yazıyorsun, beni boğuyorsun, sıkıyorsun demedi

kızdı bile gelene git mi diyim dedi :)) msj attım cevapta vermedi :))o benim ömrüm ya (

ben de diorum ah bi anlasa

41 kerem maşallah nazar değmez inşallah çok sevindim durumların düzelmesine canımmm

bi okey atsaydınıs uzaktan uzağaa sen nerelere kayboluosun, bi burdasın bi yoksun

Oh canim yaa insallah artik da boyle devam eder yaaaaaa...
Evlilik bi sey bahsetti mi?? Acaba ortada ona gore hic sorun yok mu ben cok merak ediyorumm :)

Begusummm sinirlenme cok yakin bi kiz arkadaslari falansa biri gel demistir..ama bence de madem kiz geldi sen de gidwbilirdin yani gayet sonra ne dedi ki burak ?? Kiz geldi madem gelim demedin mi?

Ohhh iyi o zaman kuzu gözüm seni arıyordu buldum ne güzel memhmetinle de muhabbetin iyi geçmiş daha ne olsun

ben atlıyım o zaman köprüden haberlerde görürsünüz ... bizim şafak 369 ((

Geçen gün ömürdendir derler, ömür bitiyor be tatlım şafak mı bitmeyecek, ben de 400lerdeyken nasıl geçecek eşim olmadan bu evde nasıl yaşayacağım diyordum ama bir şekilde geçiyor işte, bu günler de geçecek güzel günler göreceğiz

kızdı bile gelene git mi diyim dedi :)) msj attım cevapta vermedi :))o benim ömrüm ya (

Olsun olsun kızdırmak da iyi oluyor yaa Biz eşimle tartışma yaşadıktan sonraki günlerde muhabbet arasında tartışmanın çıktığı lafları replik olarak araya sokuyoruz sonra kahkahaya boğuluyoruz, insan işte tartıştığı şeye sonra uzaktan bakınca gülesi geliyor, önemli olan değer bilmek

Tuğbaaaa kıs alıntılarımın içine şey etme, yani içine yazma Alıntılayamıyorum senin yazdıklarını sonra

pekalaaaaaaa , ii mi böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…