pardon da ne demek istiyosun ?
ah kuzum yaa inş bir an önce geçer şu 10 gün, artık herşeyden nefret eder oldum ya bu gidişle yener geldiği zaman beni tımarhanede bulacakoyalanmaya çalışıyorum ama cnm hiçbişey d eyapmak istemioo, bir sürü hazırlık yaptım ona bir sürü alışveriş yaptım, kendime yaptım mı peki tabiki hayır sıra bana gelmedi bir türlü son hazırlıklarımı en son güne saklıorum, geçip gidecek bu zamanların hepsi artık toparlanma zamanı
nilüüüüüüüüüü bugün nasılsın yavrucum, ya benim msnde dün akşam skypeye geçti ama anlamadım nasıl kullancağımııısen anlat bakem nasıl oluyor bu iş
ay canım benim ya seviyorum sizi ...sevgilim kızdı bana şu an msj atmıyo :))
194 cnım.............
Anaa niluuu cok sevindim..anlat bakayimm neler yasadinizzz ??
Bu arada ofisteyim elektrikler yok ifadesiz bi mesaj oldu ama cok sevindimm sanaa :)
begüş yanlış anlama cnm, kız üzülüo ben biras dalga geçtim, o da kendi haline şükretmesinin gerektiğinin farkına vardı
Ooo bunlar ne ki evleneceksin yakında bak bir sürü hazırlık olur, bitmez hazırlık, oyalanacak bir şeyler çıkar yine torbadanNe heyecanlı yaa ben de heyecanlanmak istiyorum bana ne
Nilüüü hani nerde gelmemiş ki... Ben de ona bakıyorum ama yok :26:
Kızdırma çocuğu bak o sana lazım
Ooo bunlar ne ki evleneceksin yakında bak bir sürü hazırlık olur, bitmez hazırlık, oyalanacak bir şeyler çıkar yine torbadanNe heyecanlı yaa ben de heyecanlanmak istiyorum bana ne
kalan heycanlar, evlilik hazırlıklaırnın kalan kısımları da artık yener gelince olcak cnm... ben daha ne yapcam bilmıorum,zaten böle giderse yakında iflas bayrağını çekcem
Nilüüü hani nerde gelmemiş ki... Ben de ona bakıyorum ama yok :26:
ben yazdığımda altta görünüodu, kaybolmuş, sobe yapamadık
Kızdırma çocuğu bak o sana lazım
düşünmen yeter yavrum
ayy ne yaşıcaz uzaktan uzaktankavga ediyorduk ben ona birden aşkım dedim o da aşkım dedi öyle barıştık sonra akşama kadar tatlı tatlı, güzel güzel konuştuk, hayaller kurduk, facede yazıştık... hiç niye arıyorsun, niye yazıyorsun, beni boğuyorsun, sıkıyorsun demedi
ben atlıyım o zaman köprüden haberlerde görürsünüz ... bizim şafak 369((
kızdı bile gelene git mi diyim dedi :)) msj attım cevapta vermedi :))o benim ömrüm ya(
düşünmen yeter yavrum
ayy ne yaşıcaz uzaktan uzaktankavga ediyorduk ben ona birden aşkım dedim o da aşkım dedi öyle barıştık sonra akşama kadar tatlı tatlı, güzel güzel konuştuk, hayaller kurduk, facede yazıştık... hiç niye arıyorsun, niye yazıyorsun, beni boğuyorsun, sıkıyorsun demedi
düşünmen yeter yavrum
düşünmen yeter yavrum
kızdı bile gelene git mi diyim dedi :)) msj attım cevapta vermedi :))o benim ömrüm ya(
Ohhh iyi o zaman kuzu gözüm seni arıyordu buldum ne güzel memhmetinle de muhabbetin iyi geçmiş daha ne olsun
Geçen gün ömürdendir derler, ömür bitiyor be tatlım şafak mı bitmeyecek, ben de 400lerdeyken nasıl geçecek eşim olmadan bu evde nasıl yaşayacağım diyordum ama bir şekilde geçiyor işte, bu günler de geçecek güzel günler göreceğiz
Olsun olsun kızdırmak da iyi oluyor yaaBiz eşimle tartışma yaşadıktan sonraki günlerde muhabbet arasında tartışmanın çıktığı lafları replik olarak araya sokuyoruz sonra kahkahaya boğuluyoruz, insan işte tartıştığı şeye sonra uzaktan bakınca gülesi geliyor, önemli olan değer bilmek
Tuğbaaaa kıs alıntılarımın içine şey etme, yani içine yazmaAlıntılayamıyorum senin yazdıklarını sonra
Vayyy beee bu kadarini beklemiyordumm..tesekkurler efenimmm :)) :***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?