Hesnaaa nasilsinn?? Adliyeden bile size yetişiyorm bana bi alkisss :))))
Nasılsınız kızlar
bişiler atıştrdm :) bizimki bugün erkek arkadaşlarıyla bende geliyim dedm yok napcan dedi şimdi konştk 3-4 erkek bitane de bi kız gelmiş bende gıcık oldumm
nilüüüüüüüüüü bugün nasılsın yavrucum, ya benim msnde dün akşam skypeye geçti ama anlamadım nasıl kullancağımııısen anlat bakem nasıl oluyor bu iş
pekalaaaaaaa , ii mi böleee
çok sağ ol canımmm, szin dualarınız olduğu sürece hiçbir şeycik olmaz41 kerem maşallah nazar değmez inşallah çok sevindim durumların düzelmesine canımmm
bi okey atsaydınıs uzaktan uzağaasen nerelere kayboluosun, bi burdasın bi yoksun
inşallah bebekim inşallahOh canim yaa insallah artik da boyle devam eder yaaaaaa...
Evlilik bi sey bahsetti mi?? Acaba ortada ona gore hic sorun yok mu ben cok merak ediyorumm :)
ayy çok özledim seniii beeenOhhh iyi o zaman kuzu gözüm seni arıyordu buldum ne güzel memhmetinle de muhabbetin iyi geçmiş daha ne olsun
Tuğbaaaa kıs alıntılarımın içine şey etme, yani içine yazmaAlıntılayamıyorum senin yazdıklarını sonra
henaaaaaaaaaam
yaa çok salak bişi zaten hiç uğraşma derimmehmet'le görüntülü konuşamıyorum o skype yüzünden az evvel sinir etti bizi kuzum
Efeniiiim biraz önce Tuğba ile seni çekiştiriyorduk duymadın mıOhhh misss
Benim bildiğim skype den de görüntülü konuşulabiliniyor ama :26:
yine miiisiz ikiniz bi araya gelmeyegörün zaten o kadar hızlısınız ki maaşallah arada atladıklarım olmuştur
ya orda görüntülü çağrı var o sekmeye tıklayamıyorum beeen, mehmet de yükleyemedi zaten sinir oldu çıktı gittibabası silmiş msn'i sanırım ona da sinirlendi... önceden ne güzeldi avatarın yanında duruyordu cam işareti
Senin son zamanlarda kıskançlıkların epey arttı nilüüüabartılcak bişe yokkiiiiiii
Nilucum kotu seyler solemedik canim arkandan nerde bu kiz dedik:)
Msn kullanimi daha rahat skypeyi ben de hic bilmiyorum, bu arada bilgisayarim kafayi yedi yine kapandi biraz bekleyiyeyim soguyunca acilabiliyor tekrar telden girmek de ne zahmetli
Ahh ahh deme öylee demeeee bendee 150 gündürr hasretimmmoy canim benim alis bu birlesip ayri kalmaya da napacan..
Ispartaya gittigimde Zafer benm otobuse bindirirken bi opusu vardi koklayarak boyle Allahım dedimm hic gitmesemmm ya da o da gelsee off offffff cok özledim yaaaa..tam 154 gundur kokusuna hasretim bakisina eline tenine.......
aşkımın bana zaman zaman söylediği şarkılardan biri, söylerken öyle duygu dolu,öyle masum oluoki, sesi titrioo, ne kadar çok özlediğini öyle ifade ediokii, ben onun sesine kurban olurum
Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri
Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri
Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle
Degil bir sene bir gün bile gitme.
Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil,
Belki birşey olmaz ama korkuyorum elde değil,
Hiç ayrılmadık seninle,hiç ayrılmadık seninle
Değil bir sene birgün bile gitme...
Ahh ahh deme öylee demeeee bendee 150 gündürr hasretimmm
Hatunn naptınn senn yaa bu şarkı paylaşılırmıı hiiççç ahh ahh göndericeğim zaman ne dinlerdimm
Hatta bir gün tam sahilin ordayken ben gidicek die yine kötü olmuştum gözlerim dolmuştu bir baktımki radyodan bu şarkı çalmaya başladıı tabi bnim musluklarr hemen açıldıı ve boşaldııı ahhh ahhh özledimmm
Nilümm barışmanızzaa çoook sevindimmm inşallah bir daha sorun yaşamazsınnızz ağzınızdan 'AŞKIM' kelimesii düşmezz inşalllahhh AMİNNNNNNNN!!!!
Hesnaa ablacımm hoşşgellddinnn nasılsınn napıyorsunn özlettin sende kendinii
Aferim sana süpergirlİyiylik sağlık canım yaa ne olsun bildiğin gibi koşuşturmaca ve şafak saymacayla geçiyor Sen nasılsın be adliyede ne işin var:44:
ya gözünüzü sevim icik yavaş yazın, yetişemiyorum
çok sağ ol canımmm, szin dualarınız olduğu sürece hiçbir şeycik olmaz
inşallah bebekim inşallahevlilikten bahsetmez mi hiiiç zaten her şey onun istediği zamanda, onun istediği yerde, onun istediği gibi oluyor. sinir oluyorum bu duruma
sen adliyede ne geziyon bu arada :44:
ayy çok özledim seniii beeençok şükür hesnoşum demek yoğunluğun geçiyor hee çok sevindim
bence de tubik yaa yapma şunu
Ahh ahh deme öylee demeeee bendee 150 gündürr hasretimmm
Hatunn naptınn senn yaa bu şarkı paylaşılırmıı hiiççç ahh ahh göndericeğim zaman ne dinlerdimm
Hatta bir gün tam sahilin ordayken ben gidicek die yine kötü olmuştum gözlerim dolmuştu bir baktımki radyodan bu şarkı çalmaya başladıı tabi bnim musluklarr hemen açıldıı ve boşaldııı ahhh ahhh özledimmm
Nilümm barışmanızzaa çoook sevindimmm inşallah bir daha sorun yaşamazsınnızz ağzınızdan 'AŞKIM' kelimesii düşmezz inşalllahhh AMİNNNNNNNN!!!!
Hesnaa ablacımm hoşşgellddinnn nasılsınn napıyorsunn özlettin sende kendinii
ağrıları geçti ya ondan, bu davranışında bile buram buram bencillik kokuyor di miAyy sevindm yaaa bunalmisti demekki acildi bak mehmet :) Allah bozmasin insallahhh..
Hesnaya da dedigim gibi ben stj avukatim :)
Evett tatlım çokk şükürr azaladıı da bizdee bittik bu şafak azalana kadarrsenin de bişey kalmadı ebruşum maşallah iice azalttın şafağı
Zaten ayni bizim hasretlik yavrum ah ahhh..
tubik'im güle güle kullansın hepcini deçok şanslı valla geldiğinde kıyafetleri bile hazır yavruşum senin çeyiz topiğin neden yok yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?