Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hesnaaa nasilsinn?? Adliyeden bile size yetişiyorm bana bi alkisss :))))

Aferim sana süpergirl İyiylik sağlık canım yaa ne olsun bildiğin gibi koşuşturmaca ve şafak saymacayla geçiyor Sen nasılsın be adliyede ne işin var:44:

Nasılsınız kızlar

henaaaaaaaaaam

bişiler atıştrdm :) bizimki bugün erkek arkadaşlarıyla bende geliyim dedm yok napcan dedi şimdi konştk 3-4 erkek bitane de bi kız gelmiş bende gıcık oldumm

ayy en sinir olduğum şey, mehmet'in izinde bana yaşattığı şey geldi aklıma saçını başını yolcan gidip

nilüüüüüüüüüü bugün nasılsın yavrucum, ya benim msnde dün akşam skypeye geçti ama anlamadım nasıl kullancağımııı sen anlat bakem nasıl oluyor bu iş

yaa çok salak bişi zaten hiç uğraşma derim mehmet'le görüntülü konuşamıyorum o skype yüzünden az evvel sinir etti bizi kuzum

ya gözünüzü sevim icik yavaş yazın, yetişemiyorum
41 kerem maşallah nazar değmez inşallah çok sevindim durumların düzelmesine canımmm
çok sağ ol canımmm, szin dualarınız olduğu sürece hiçbir şeycik olmaz
bi okey atsaydınıs uzaktan uzağaa sen nerelere kayboluosun, bi burdasın bi yoksun

Oh canim yaa insallah artik da boyle devam eder yaaaaaa...
Evlilik bi sey bahsetti mi?? Acaba ortada ona gore hic sorun yok mu ben cok merak ediyorumm :)
inşallah bebekim inşallah evlilikten bahsetmez mi hiiiç zaten her şey onun istediği zamanda, onun istediği yerde, onun istediği gibi oluyor. sinir oluyorum bu duruma
sen adliyede ne geziyon bu arada :44:
Ohhh iyi o zaman kuzu gözüm seni arıyordu buldum ne güzel memhmetinle de muhabbetin iyi geçmiş daha ne olsun
ayy çok özledim seniii beeen çok şükür hesnoşum demek yoğunluğun geçiyor hee çok sevindim
Tuğbaaaa kıs alıntılarımın içine şey etme, yani içine yazma Alıntılayamıyorum senin yazdıklarını sonra

bence de tubik yaa yapma şunu

henaaaaaaaaaam

yaa çok salak bişi zaten hiç uğraşma derim mehmet'le görüntülü konuşamıyorum o skype yüzünden az evvel sinir etti bizi kuzum

Efeniiiim biraz önce Tuğba ile seni çekiştiriyorduk duymadın mı Ohhh misss

Benim bildiğim skype den de görüntülü konuşulabiliniyor ama :26:

Efeniiiim biraz önce Tuğba ile seni çekiştiriyorduk duymadın mı Ohhh misss

Benim bildiğim skype den de görüntülü konuşulabiliniyor ama :26:

yine miii siz ikiniz bi araya gelmeyegörün zaten o kadar hızlısınız ki maaşallah arada atladıklarım olmuştur

ya orda görüntülü çağrı var o sekmeye tıklayamıyorum beeen, mehmet de yükleyemedi zaten sinir oldu çıktı gitti babası silmiş msn'i sanırım ona da sinirlendi... önceden ne güzeldi avatarın yanında duruyordu cam işareti

Senin son zamanlarda kıskançlıkların epey arttı nilüüü abartılcak bişe yokkiiiiiii

Nilucum kotu seyler solemedik canim arkandan nerde bu kiz dedik:)
Msn kullanimi daha rahat skypeyi ben de hic bilmiyorum, bu arada bilgisayarim kafayi yedi yine kapandi biraz bekleyiyeyim soguyunca acilabiliyor tekrar telden girmek de ne zahmetli

Senin son zamanlarda kıskançlıkların epey arttı nilüüü abartılcak bişe yokkiiiiiii

mehmet'i kıskanırken aradan sizleri de çıkarıyorum

Nilucum kotu seyler solemedik canim arkandan nerde bu kiz dedik:)
Msn kullanimi daha rahat skypeyi ben de hic bilmiyorum, bu arada bilgisayarim kafayi yedi yine kapandi biraz bekleyiyeyim soguyunca acilabiliyor tekrar telden girmek de ne zahmetli

nasıl da savunmaya geçiyorlar yerim ben siziii

ıyy bi ay telden girdim de içim dışıma çıktı valla herkes şikayetçi zaten skype'den... alt yapın yetersizse çıkarmıcan kardeşiiim, insanları da mağdur etmicen hesna'm senin halk oyunu gösterin oldu mu canım???

Nilucum kotu birilerini savunmuyoruz bosversene
Bu cumartesi aksami canim gosterimiz ondan sonra rahatliyoruz ama bu sefer de gelecek ay gelecek olan kafkas ekibinin biletlerini satmakla ugrasacagiz... Bu kadar yogun olmam ama, bugun tatil var ya bize o yuzden keyif yapiyorum:)

Ahh ahh deme öylee demeeee bendee 150 gündürr hasretimmm

Hatunn naptınn senn yaa bu şarkı paylaşılırmıı hiiççç ahh ahh göndericeğim zaman ne dinlerdimm
Hatta bir gün tam sahilin ordayken ben gidicek die yine kötü olmuştum gözlerim dolmuştu bir baktımki radyodan bu şarkı çalmaya başladıı tabi bnim musluklarr hemen açıldıı ve boşaldııı ahhh ahhh özledimmm

Nilümm barışmanızzaa çoook sevindimmm inşallah bir daha sorun yaşamazsınnızz ağzınızdan 'AŞKIM' kelimesii düşmezz inşalllahhh AMİNNNNNNNN!!!!

Hesnaa ablacımm hoşşgellddinnn nasılsınn napıyorsunn özlettin sende kendinii

senin de bişey kalmadı ebruşum maşallah iice azalttın şafağı

Aferim sana süpergirl İyiylik sağlık canım yaa ne olsun bildiğin gibi koşuşturmaca ve şafak saymacayla geçiyor Sen nasılsın be adliyede ne işin var:44:

Iyiyim ben de sagoll..ben de kosturuyom kendi maceramda :)
Ben avukat adayiyim yavrular dememis miydim :)) adliyeden cikarsam sasirin heheh

Ayy sevindm yaaa bunalmisti demekki acildi bak mehmet :) Allah bozmasin insallahhh..
Hesnaya da dedigim gibi ben stj avukatim :)

Zaten ayni bizim hasretlik yavrum ah ahhh..

Son düzenleme:
Nilümm barışmanızzaa çoook sevindimmm inşallah bir daha sorun yaşamazsınnızz ağzınızdan 'AŞKIM' kelimesii düşmezz inşalllahhh AMİNNNNNNNN!!!!
barıştık valla kuzum, ben de çok sevindim ama diken üstündeyim :18:
Ayy sevindm yaaa bunalmisti demekki acildi bak mehmet :) Allah bozmasin insallahhh..
Hesnaya da dedigim gibi ben stj avukatim :)
ağrıları geçti ya ondan, bu davranışında bile buram buram bencillik kokuyor di mi inşallah canımcım
doğru canım yaa söylemiştin
babam dün 80'lerde görüp canımız çektiği için bi kilo akide şekeri almış :111:

Son düzenleme:
cnm sıkıldı sizle son yaptıklarımı paylaşayım dedim

bu mahvettiği converselerin aynısı, aynısı bende de var

bu klasik ayakkabıları

bu tam bir kutu iç çamaşırı nişan bohçası için lasım olacaktı

bunlar da 8 tane uzun kol/kısa kol aldığım gömlekleri, çok kilo verdiği için işe başlamadan önce gerekecekti

bunu daha önce de paylaşmıştım aslında, kendi evimiz için bir karakalem tablomuz

tubik'im güle güle kullansın hepcini de çok şanslı valla geldiğinde kıyafetleri bile hazır yavruşum senin çeyiz topiğin neden yok yaa :44:

tubik'im güle güle kullansın hepcini de çok şanslı valla geldiğinde kıyafetleri bile hazır yavruşum senin çeyiz topiğin neden yok yaa :44:

saol nilüm, kuzum ya şimdiye kadar aldıklarım hep kolilendi bi kenara kalktı, onları toparlayabilir miyim bilmıorum ama toparlayabildiklerim için bir topik oluştururum bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…