Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:) ama olsunn ağrıları geçinceee senin kıymetini görsün de bi gözüüüü.... Akide şekeri miii ben hiç sevmem ama nostalji yapmaya bayılırım :)

Evett tatlım çokk şükürr azaladıı da bizdee bittik bu şafak azalana kadarr

Aynen bebişimmm birrr ahh çektimm bütün dağlarr indlediiii

Ben de ben deee çok hasret bastı gene yaaaa

Sonunda açabildim bilgisayarımı, soğusun diye oyalanmak için markete gittim bu arada, kızlar da çil yavrusu gibi dağılmış cık cık cık

Hesnaa ablacımm hoşşgellddinnn nasılsınn napıyorsunn özlettin sende kendinii

Ben de özledim canım, akşamları ne güzel muhabbet ediyorduk özledim valla o günleri....

Müstakbel avukat hanım, adliye evin olacak desene... Kolay gelsin sana canım...

[video=youtube;hZq_Iwbkx1E]http://www.youtube.com/watch?v=hZq_Iwbkx1E[/video]

:) ama olsunn ağrıları geçinceee senin kıymetini görsün de bi gözüüüü.... Akide şekeri miii ben hiç sevmem ama nostalji yapmaya bayılırım :)

30'unda burda ya nasıl heyecanlı şimdi yozgat'tan döndüğümde kim bilir ne zaman görcem demiştim, hiç bu kadar erken olcanı tahmin etmemiştim

Ben de ben deee çok hasret bastı gene yaaaa

uzun süredir özlem çeken birine neler söylüyorum ben de di mi :26:

Son düzenleme:
Begusummm sinirlenme cok yakin bi kiz arkadaslari falansa biri gel demistir..ama bence de madem kiz geldi sen de gidwbilirdin yani gayet sonra ne dedi ki burak ?? Kiz geldi madem gelim demedin mi?

Canım valla bi yerde aynı zmaan çalışmışlar falan dedim ki ne bu samimiyet yani askerdeki sevgilimi görmek ne alaka erkek ortamnda dedm ben mi çağrdm dedi ben sana bişi demiyorm o kızıda kıskanmıyorm seni kıskandm napim dedm seviyorm seni dedim ortamı yumuşattım bizimkinin tersi terstir...o da bende seni seviyorum falan dedi hem bana gelme dedn dedim bilmiyodm ki yoksa gelirdin dedi ben dedm kızdan kıllandm dedm o da neyine kıllancan seni cümle alem biliyo kaç senelik ilşkmz oldunu falan benimkine güvenim sonszdur heleki sadakat konusunda ...bide kalkmş diyoki hoş benim arkadaşmnda eski swgilisi isterse dedm 10 kişinin olsun beni bağlamaz dedm diğr çocuklar çağrmş niye çağrıolar falan dedm kim hoşlanıyo ki sana mı ilgisi var ne bu yani dedim bi kez daha böyle bişi olmştu doğmgünü gibi o kızın ona hediyler alındı falan ...kızdı bana da çok büyütüosun saçmalıyosun sus dedi susmazsamm eğer hiç cevap vermicek çünkü öyle yani ama ben çok gıcık oldum kızı tanımadan uyuz oldum dedm telefonunu falan aldı mı ne alcak ya dedi

çok fena kıskançlık damarım tuttu benimmm ...

Son düzenleme:

ben olsam ben de senin verdiğin tepkileri verirdim canım emin ol, bence gayet doğal ne alaka canım erkek erkeğe toplanılıyorsa gelmicek o kız. artık o kızı her kim çağırdıysa askerini arayıp bak o kızı da çağırdım ben, istersen yengeyi de getir demeliydi. asıl o çağıranı paralamak lazım biz gitsek bi sürü erkeğin içine tek kız olarak hemen asıp keserler. mehmet evli bi kız arkadaşım var eşi evde olmadığında bile göndermiyor. ama izinde erkek erkeğe buluşcaz deyip arkadaşının nişanlısı sonradan yanlarına geldiğinde benim doğal karşılamamı bekliyor. yok öyle yağma hayır hem doğal karşılamamı bekleyip hem de kızcam diye arayıp söylemiyor. kızın sesini arkadan duyduğumda dellenmiştim...

valla nilücüm aynen yazdıklarımı söyledim askerse asker ben kızın niyetini bilemem kem gözlerden korusun allah hepmizi ve askerlermizi kimler ne şeytanlıklar düşünüyo hala da aklımda soru işareti ne alaka diye iş arkadaşı olabilir de askerdeki sevgilimi görmek için kim çağrdısa ne alaka yani...ama bazende kendimi kasmıyım diyorum askerden sonra gelcek iş hayatı olcak gene kimlerle karşılaşcaz allah iyilerle karşılaştrsn da yani açıkcası kıskandım ama kızı değil sadece niye orda oldunu ...tek kız bide başka yok ...ama ben bunu yarın yüzüne sölicem açıkça dicem yani ona niye haber verioalr die samimiyet ne alaka yani ...telefonda sinirlenince açmıyo sonra deliriyorm :)

Ben de özledim canım, akşamları ne güzel muhabbet ediyorduk özledim valla o günleri....
Evet ablacım yaa nerde o günlerr bir gün böle sözleşelimde hepimiz dalalım topiğe muhabbedin dibine vuralım
Ayy kıyamam tatlım geliyormu seninki seni görmeye aferim be mehmete bak ne güzel dayanamıyor sevdiceğini görmeden gelsin gelsinde eritin şu aranızdaki buzlarr yaa valla ikinizide pataklarımmm

insan neyi kıskanıyor bir de; ben o an onunla konuşamıyorum, onun yüzüne gözlerine bakamıyorum, gülüp eğlenemiyorum... neden başkası??? iş hayatında mecburen bir arada bulunacaklar canım ona çare yok; ama normalde ne gerek var yani... bizim bu oğlanlar çok niyetli caaanım, o kızlar da... bi biz kötü düşünüyoruz sinirlendirdi beni seninki

Ayy kıyamam tatlım geliyormu seninki seni görmeye aferim be mehmete bak ne güzel dayanamıyor sevdiceğini görmeden gelsin gelsinde eritin şu aranızdaki buzlarr yaa valla ikinizide pataklarımmm

benim için gelmiyor ki ebruş yaa ameliyat olduğunu gata'nın görmesi gerekiyormuş :26: bunun için gelecek; ama benim için kalacak dizi rahatsız etmezse ankara'yı gezdircem ona. anıtkabir'den başlayıp... çok merak ediyor... beni değil kuşum o mehmet'i patakla

Son düzenleme:
Hasret kaldım gülüşüne,
O sıcacık öpüşüne,

Seviyorum deyişine,
Hasret kaldım, Hasret kaldım Sevgilim..
Boynu bükük duruşuna,
Ardım sıra bakışına,
Kollarımda yatışına,

Hasret kaldım,hasret kaldım sevgilim..
Usul usul sokulmana,
İçin için ağlamana,
Canım deyip sarılmana,
Hasret kaldım, hasret kaldım sevgilim..

Seni sensiz yaşamak en kötü kader olsa gerek.

Ey benim hasret kokan Sevgilim;
Bu ayrılığa dayanır mı yürek?
Gel desem gelemezsin biliyorum.

Ama ben seni yaşıyorum,
Seninleyimm ve Tekk..!

benim tezkerem yok. eşimin mesleği askerlik :) çok iyi bilirim asker yolu beklemenin ne demek olduğunu. doğuda sınır karakollarında görev yaparken yüreğim ağzımda yaşardım. Allah yardımcısı olsun bekleyenin de beklenenin de. endişe etmeyin şimdi biraz daha durgun doğu bölgeleri. tez zamanda kavuşursunuz inşallah..

Müstakbel avukat hanım, adliye evin olacak desene... Kolay gelsin sana canım...

Aynen öyle valla çıkamıyom adliyeden orası benm 2. evim

Ayyy ne güzelll 30 unda görcen sevdiğini yine yineee...benm üstüme kaç kere gördün kızzz

Canım benm ben de çok fena tepkiler gösterirdim aynen yüzyüze söyle daha iyi olur... hayır yani o kız geldi o zman hemen seni arasın çağırsın hadi sen de gel diye, ya da nilünün dediği gibi çağıranın şeyliği...deee neyseee....

Son düzenleme:

begüm üstüne gitme çocuğun, bak dıosun onceden aynı ortamda çalışmışlar die, ayrıca olayı ole buyutuosun ki sanki burak diğer arkadaşlarıyla deil sadece o kızla görüşmüş... Çocuğun ne kabahati var, saçma sapan bir kıskançlık yüzünden aranızı bozma, ayrıca çocuğun şurda kaç günü kaldı yaa... Sen tartışmalardan uzak durup, olabildiğince güzel vakit geçirmeye çalışcağına gereksiz kıskançlıklar yapıosun....

3 yaşındaki çocuk deilsin artık, bırak bu gereksiz kıskançlıkları da sevgilini üzmeeee

Evet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...

anaaaaaaaaaaaaam neler olmuş neler burda neler kaynatmışsınız siz yaaaaaaa

Evet epey kaynatmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…