saol nilüm, kuzum ya şimdiye kadar aldıklarım hep kolilendi bi kenara kalktı, onları toparlayabilir miyim bilmıorum ama toparlayabildiklerim için bir topik oluştururum bir ara
barıştık valla kuzum, ben de çok sevindim ama diken üstündeyim :18:
ağrıları geçti ya ondan, bu davranışında bile buram buram bencillik kokuyor di miinşallah canımcım
doğru canım yaa söylemiştin
babam dün 80'lerde görüp canımız çektiği için bi kilo akide şekeri almış :111:
Evett tatlım çokk şükürr azaladıı da bizdee bittik bu şafak azalana kadarr
Aynen bebişimmm birrr ahh çektimm bütün dağlarr indlediiii
Hesnaa ablacımm hoşşgellddinnn nasılsınn napıyorsunn özlettin sende kendinii
Iyiyim ben de sagoll..ben de kosturuyom kendi maceramda :)
Ben avukat adayiyim yavrular dememis miydim :)) adliyeden cikarsam sasirin heheh
Ayy sevindm yaaa bunalmisti demekki acildi bak mehmet :) Allah bozmasin insallahhh..
Hesnaya da dedigim gibi ben stj avukatim :)
Zaten ayni bizim hasretlik yavrum ah ahhh..
:) ama olsunn ağrıları geçinceee senin kıymetini görsün de bi gözüüüü....Akide şekeri miii ben hiç sevmem ama nostalji yapmaya bayılırım :)
Ben de ben deee çok hasret bastı gene yaaaa
Begusummm sinirlenme cok yakin bi kiz arkadaslari falansa biri gel demistir..ama bence de madem kiz geldi sen de gidwbilirdin yani gayet sonra ne dedi ki burak ?? Kiz geldi madem gelim demedin mi?
Canım valla bi yerde aynı zmaan çalışmışlar falan dedim ki ne bu samimiyet yani askerdeki sevgilimi görmek ne alaka erkek ortamnda dedm ben mi çağrdm dedi ben sana bişi demiyorm o kızıda kıskanmıyorm seni kıskandm napim dedm seviyorm seni dedim ortamı yumuşattım bizimkinin tersi terstir...o da bende seni seviyorum falan dedi hem bana gelme dedn dedim bilmiyodm ki yoksa gelirdin dedi ben dedm kızdan kıllandm dedm o da neyine kıllancan seni cümle alem biliyo kaç senelik ilşkmz oldunu falan benimkine güvenim sonszdur heleki sadakat konusunda ...bide kalkmş diyoki hoş benim arkadaşmnda eski swgilisi isterse dedm 10 kişinin olsun beni bağlamaz dedm diğr çocuklar çağrmş niye çağrıolar falan dedm kim hoşlanıyo ki sana mı ilgisi var ne bu yani dedim bi kez daha böyle bişi olmştu doğmgünü gibi o kızın ona hediyler alındı falan ...kızdı bana da çok büyütüosun saçmalıyosun sus dedi susmazsamm eğer hiç cevap vermicek çünkü öyle yani ama ben çok gıcık oldum kızı tanımadan uyuz oldum dedm telefonunu falan aldı mı ne alcak ya dedi
çok fena kıskançlık damarım tuttu benimmm ...
ben olsam ben de senin verdiğin tepkileri verirdim canım emin ol, bence gayet doğalne alaka canım erkek erkeğe toplanılıyorsa gelmicek o kız. artık o kızı her kim çağırdıysa askerini arayıp bak o kızı da çağırdım ben, istersen yengeyi de getir demeliydi. asıl o çağıranı paralamak lazım biz gitsek bi sürü erkeğin içine tek kız olarak hemen asıp keserler. mehmet evli bi kız arkadaşım var eşi evde olmadığında bile göndermiyor. ama izinde erkek erkeğe buluşcaz deyip arkadaşının nişanlısı sonradan yanlarına geldiğinde benim doğal karşılamamı bekliyor. yok öyle yağma hayır hem doğal karşılamamı bekleyip hem de kızcam diye arayıp söylemiyor. kızın sesini arkadan duyduğumda dellenmiştim...
Evet ablacım yaa nerde o günlerr bir gün böle sözleşelimde hepimiz dalalım topiğe muhabbedin dibine vuralımBen de özledim canım, akşamları ne güzel muhabbet ediyorduk özledim valla o günleri....
Ayy kıyamam tatlım geliyormu seninki seni görmeye aferim be mehmete bak ne güzel dayanamıyor sevdiceğini görmeden gelsin gelsinde eritin şu aranızdaki buzlarr yaa valla ikinizide pataklarımmm30'unda burda ya nasıl heyecanlı şimdiyozgat'tan döndüğümde kim bilir ne zaman görcem demiştim, hiç bu kadar erken olcanı tahmin etmemiştim
uzun süredir özlem çeken birine neler söylüyorum ben de di mi :26:
valla nilücüm aynen yazdıklarımı söyledim askerse asker ben kızın niyetini bilemem kem gözlerden korusun allah hepmizi ve askerlermizi kimler ne şeytanlıklar düşünüyo hala da aklımda soru işareti ne alaka diye iş arkadaşı olabilir de askerdeki sevgilimi görmek için kim çağrdısa ne alaka yani...ama bazende kendimi kasmıyım diyorum askerden sonra gelcek iş hayatı olcak gene kimlerle karşılaşcaz allah iyilerle karşılaştrsn da yani açıkcası kıskandım ama kızı değil sadece niye orda oldunu ...tek kız bide başka yok ...ama ben bunu yarın yüzüne sölicem açıkça dicem yani ona niye haber verioalr die samimiyet ne alaka yani ...telefonda sinirlenince açmıyo sonra deliriyorm :)
Ayy kıyamam tatlım geliyormu seninki seni görmeye aferim be mehmete bak ne güzel dayanamıyor sevdiceğini görmeden gelsin gelsinde eritin şu aranızdaki buzlarr yaa valla ikinizide pataklarımmm
Ben de özledim canım, akşamları ne güzel muhabbet ediyorduk özledim valla o günleri....
Müstakbel avukat hanım, adliye evin olacak desene... Kolay gelsin sana canım...
30'unda burda ya nasıl heyecanlı şimdiyozgat'tan döndüğümde kim bilir ne zaman görcem demiştim, hiç bu kadar erken olcanı tahmin etmemiştim
uzun süredir özlem çeken birine neler söylüyorum ben de di mi :26:
Canım valla bi yerde aynı zmaan çalışmışlar falan dedim ki ne bu samimiyet yani askerdeki sevgilimi görmek ne alaka erkek ortamnda dedm ben mi çağrdm dedi ben sana bişi demiyorm o kızıda kıskanmıyorm seni kıskandm napim dedm seviyorm seni dedim ortamı yumuşattım bizimkinin tersi terstir...o da bende seni seviyorum falan dedi hem bana gelme dedn dedim bilmiyodm ki yoksa gelirdin dedi ben dedm kızdan kıllandm dedm o da neyine kıllancan seni cümle alem biliyo kaç senelik ilşkmz oldunu falan benimkine güvenim sonszdur heleki sadakat konusunda ...bide kalkmş diyoki hoş benim arkadaşmnda eski swgilisi isterse dedm 10 kişinin olsun beni bağlamaz dedm diğr çocuklar çağrmş niye çağrıolar falan dedm kim hoşlanıyo ki sana mı ilgisi var ne bu yani dedim bi kez daha böyle bişi olmştu doğmgünü gibi o kızın ona hediyler alındı falan ...kızdı bana da çok büyütüosun saçmalıyosun sus dedi susmazsamm eğer hiç cevap vermicek çünkü öyle yani ama ben çok gıcık oldum kızı tanımadan uyuz oldum dedm telefonunu falan aldı mı ne alcak ya dedi
Tuğbaaa ceyizlerinii koydaaa bizede fikir olsunn :)
tamam tatlışımyoksa evine gelmek zorunda kaliciim
valla nilücüm aynen yazdıklarımı söyledim askerse asker ben kızın niyetini bilemem kem gözlerden korusun allah hepmizi ve askerlermizi kimler ne şeytanlıklar düşünüyo hala da aklımda soru işareti ne alaka diye iş arkadaşı olabilir de askerdeki sevgilimi görmek için kim çağrdısa ne alaka yani...ama bazende kendimi kasmıyım diyorum askerden sonra gelcek iş hayatı olcak gene kimlerle karşılaşcaz allah iyilerle karşılaştrsn da yani açıkcası kıskandım ama kızı değil sadece niye orda oldunu ...tek kız bide başka yok ...ama ben bunu yarın yüzüne sölicem açıkça dicem yani ona niye haber verioalr die samimiyet ne alaka yani ...telefonda sinirlenince açmıyo sonra deliriyorm :)
Evet ablacım yaa nerde o günlerr bir gün böle sözleşelimde hepimiz dalalım topiğe muhabbedin dibine vuralım
Ayy kıyamam tatlım geliyormu seninki seni görmeye aferim be mehmete bak ne güzel dayanamıyor sevdiceğini görmeden gelsin gelsinde eritin şu aranızdaki buzlarr yaa valla ikinizide pataklarımmm
anaaaaaaaaaaaaam neler olmuş neler burda neler kaynatmışsınız siz yaaaaaaa
Evet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...
Evet epey kaynatmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?