ya 2 saat sadece 2 saatcik bıraktım bunları burada, aaaa çok ayıp çoooooooooook
Evet epey kaynatmışlar
ya 2 saat sadece 2 saatcik bıraktım bunları burada, aaaa çok ayıp çoooooooooook
Evet çok ayıp kırk yılda bir geldim, ben gelince kaynatmadılar
begüm üstüne gitme çocuğun, bak dıosun onceden aynı ortamda çalışmışlar die, ayrıca olayı ole buyutuosun ki sanki burak diğer arkadaşlarıyla deil sadece o kızla görüşmüş... Çocuğun ne kabahati var, saçma sapan bir kıskançlık yüzünden aranızı bozma, ayrıca çocuğun şurda kaç günü kaldı yaa... Sen tartışmalardan uzak durup, olabildiğince güzel vakit geçirmeye çalışcağına gereksiz kıskançlıklar yapıosun....
3 yaşındaki çocuk deilsin artık, bırak bu gereksiz kıskançlıkları da sevgilini üzmeeee
Evet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...
Evet epey kaynatmışlar
o zaman bizi bırakıp gitmeyin siz dee
Kızım sen sevgiline de böyleysen sizin hiç kavga etmemeniz normal senle kavga edilllmez kiiii :)
hahaha akşam akşam güldürdün beni hilalim yaa, bunun onla alakası yok artık bazı şeylerden çok yoruldum bir de özlemim tavan yaptı ya elinizdekilerle yetinin diorum dermişiiiiiiiiiiiiiiiim
Ay bence de güzel olur hep beraber toplansak heee..
Evet çok ayıp kırk yılda bir geldim, ben gelince kaynatmadılar
kızıştırmasana kız arayı cadıııhahaha sor hepsinden bunun hesabını haydi sor sor sor
Kızım sen sevgiline de böyleysen sizin hiç kavga etmemeniz normal senle kavga edilllmez kiiii :)
oldu yavrum bütün gece ofiste yatayım istersen, kız işten eve geldim oturup bi yemek yedim buraya geldim hemen ama ne göreyim cık cık cık
o zaman bizi bırakıp gitmeyin siz dee
hahaha sor hepsinden bunun hesabını haydi sor sor sor
siz mızıkırsınız bikerem hıh
Ben gidiyorum şimdi Zaferle konuşma gecemiz bugün...aramız limoniden nereye gitcek bakalım haberler yarın :)
Ben 2 gündür soğuktum onun arada girişimleri oldu ama karşılık veresim gelmedi..bi yanım biraz daha uğraşsın kalbin kırık kalmasın derken diğer yanın o da asker napsın diyo..artık ben de bilmiyorum nolcak ne bitcek kısmet amannn
Ben gidiyorum şimdi Zaferle konuşma gecemiz bugün...aramız limoniden nereye gitcek bakalım haberler yarın :)
Ben 2 gündür soğuktum onun arada girişimleri oldu ama karşılık veresim gelmedi..bi yanım biraz daha uğraşsın kalbin kırık kalmasın derken diğer yanın o da asker napsın diyo..artık ben de bilmiyorum nolcak ne bitcek kısmet amannn
Eneee mızıkçı olduk şimdi de yarın göstercem ben sana, şimdiliik çıkıyorumm
yemah da mı yemiyah
Hesap da sorulmuyor ki kuzum baksana dile pabuç kadar
kız benim nedir sizden çektiğim ki, vah bu çocukların halineeeeehade gett, bende erken kaçcam bugün
Amaa baakk senin içinn kalacaktaa bişey sorucam senin için kalıcakta berabermi kalıcağınızz yokkkssaaaabenim için gelmiyor ki ebruş yaa ameliyat olduğunu gata'nın görmesi gerekiyormuş :26: bunun için gelecek; ama benim için kalacakdizi rahatsız etmezse ankara'yı gezdircem ona. anıtkabir'den başlayıp... çok merak ediyor... beni değil kuşum o mehmet'i patakla
Hadee hadee kararlaştıralımm o vakitttEvet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...
siz mızıkırsınız bikerem hıh
kızıştırmasana kız arayı cadıııhesna'm sen ona bakma yaa, hiç öyle şey olur mu. biz senin yollarını gözledik
44 numara hem deee
diyene baaak, valla bırakmayız
Amaa baakk senin içinn kalacaktaa bişey sorucam senin için kalıcakta berabermi kalıcağınızz yokkkssaaaa
Ommazz ikinizde pataklarımm
44 numara hem deee
diyene baaak, valla bırakmayız
Amaa baakk senin içinn kalacaktaa bişey sorucam senin için kalıcakta berabermi kalıcağınızz yokkkssaaaa
Ommazz ikinizde pataklarımm
Hadee hadee kararlaştıralımm o vakittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?