Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızım sen sevgiline de böyleysen sizin hiç kavga etmemeniz normal senle kavga edilllmez kiiii :)

Evet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...

Evet epey kaynatmışlar

Ay bence de güzel olur hep beraber toplansak heee..

siz mızıkırsınız bikerem hıh

Evet çok ayıp kırk yılda bir geldim, ben gelince kaynatmadılar

hahaha sor hepsinden bunun hesabını haydi sor sor sor
kızıştırmasana kız arayı cadııı hesna'm sen ona bakma yaa, hiç öyle şey olur mu. biz senin yollarını gözledik

Kızım sen sevgiline de böyleysen sizin hiç kavga etmemeniz normal senle kavga edilllmez kiiii :)

tubik o kızın saçını başını yolardı bence

oldu yavrum bütün gece ofiste yatayım istersen, kız işten eve geldim oturup bi yemek yedim buraya geldim hemen ama ne göreyim cık cık cık

biz anlamayız iki dk da olsa bizi bırakmaaa

Ben gidiyorum şimdi Zaferle konuşma gecemiz bugün...aramız limoniden nereye gitcek bakalım haberler yarın :)
Ben 2 gündür soğuktum onun arada girişimleri oldu ama karşılık veresim gelmedi..bi yanım biraz daha uğraşsın kalbin kırık kalmasın derken diğer yanın o da asker napsın diyo..artık ben de bilmiyorum nolcak ne bitcek kısmet amannn

kızlar şafak panosu yapayım dedi beceremedim yapan varmı aramız hala limoni belki faydası olur görünce hoşuna gider

kız benim nedir sizden çektiğim ki, vah bu çocukların halineeeee hade gett, bende erken kaçcam bugün

kizz konusma gecesimi yapiosunuzz

Amaa baakk senin içinn kalacaktaa bişey sorucam senin için kalıcakta berabermi kalıcağınızz yokkkssaaaa
Ommazz ikinizde pataklarımm
Evet bir gün hep beraber toplaşalım... Gerçekten keyifli olur...
Hadee hadee kararlaştıralımm o vakittt

siz mızıkırsınız bikerem hıh

Di mi

kızıştırmasana kız arayı cadııı hesna'm sen ona bakma yaa, hiç öyle şey olur mu. biz senin yollarını gözledik

Hadi hadi öyle olsun tamam aldın gönlümü

Tatlı tatlı konuşum kuzum çok da naz yapma içinden nasıl geliyorsa öyle konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…