Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmaz daha gece 4'e kadar msn'de konuşcaz, bırakmaaam ben yatışşş

kıs böle demişken ertesi gün yener whatsupta görmüş en son 4'te ayaktaymışsın, hayırdır yavrum kuzuları mı saydın dedi
bende senle konuştuğumu söledim, bana dio ki tamm bu gece de benle sabahlıcaksın o zaman, kızlarla olan muhabbetlerimi bile kıskanıo, paylaşamıo bu çocuk yaa

heh sapıtan bi tek ben deilim ne güsel ne güseeeeeeel
tek gecelik aşk yaşıcam mehmet'le, sonra da kullanılmış bi mendil gibi buruşturup kenara atcam

ahaha aşık işte n'aparsın... kendisini çekiştirdiğimizi de söyledin mi

çok ayıp ama di miii

tek gecelik aşk yaşıcam mehmet'le, sonra da kullanılmış bi mendil gibi buruşturup kenara atcam

tek gecelik aşk ve buruşturup atmak, aaaaaaaaaa neler duyuyorummm

benim onu hep çekiştirdiğimi bilio ztn kendi sorar herzaman ama bu kez o kadar mühim meselelerden merakını unuttu sanırım

Sapıtmayın nen Sizi sizi

Tabi tabi masummuş, kimlerden öğreniyorsun bakalım çene çalmayı

tubik'ten

tek gecelik aşk ve buruşturup atmak, aaaaaaaaaa neler duyuyorummm

benim onu hep çekiştirdiğimi bilio ztn kendi sorar herzaman ama bu kez o kadar mühim meselelerden merakını unuttu sanırım

başımıza taş yağacak

iyi bari günaha girdik bol bol o gece zaten :26:

hayır cumartesi gecesi bana ve çalışanlara acıyın beee aaa insafsızlar sizi

Valla biz de çalışıyoruz ama bana uyuyor yani

Yaw sanki biz kızlar olarak farksızız onlar da arkadaşlarıyla olunca kıskanmıyor muyuz

çok ayıp ama di miii

Ahahahha At bakalım mendil gibi mi tuvalet kağıdı gibi mi her neyse işte az değil hanımefendi

utandım şimdi ebruş sormuştu birlikte mi kalcanız diye nerelere gitti kiii :44: cevap karşısında şoka mı girdin yavrum yaa :26:

hena'm kıı halk oyunu gösterisini yaptınız mı diye sormuştum sana

utandım şimdi ebruş sormuştu birlikte mi kalcanız diye nerelere gitti kiii :44: cevap karşısında şoka mı girdin yavrum yaa :26:

kıvır konuyu kıvıııııııııııııııııır, asena mı geldi neeeeeee

Baktı muhabbet kötü yerlere gidiyor, edebim bozulmasın demiştir kuzum ahhh masum ebruşum

Sen de nilü benim yazdığım hiç bir şeyi görmüyorsun, cevabı vermiştim halbuseeemmm Bu cumartesi akşamı canım gösterimiz, sonra rahatlıyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…