kıvır konuyu kıvıııııııııııııııııır, asena mı geldi neeeeeee
Baktı muhabbet kötü yerlere gidiyor, edebim bozulmasın demiştir kuzum ahhh masum ebruşum
Sen de nilü benim yazdığım hiç bir şeyi görmüyorsun, cevabı vermiştim halbuseeemmmBu cumartesi akşamı canım gösterimiz, sonra rahatlıyorum biraz
doğru tahmin bebeğimmehmet az önce bana "papatya gibisin, beyaz ve ince..." şarkısını hediye etti face'den :98:
telde yazısıoruz şimdi, duvarı yıktık aşkım artık engelimiz yok yazıo, bende evt askım dedim, bundan sonra çarşımı sen yazcan dioooooo
ben bu çocuğa ölürüüüüüüüüüüm kiiiiiiiiiii
çarşıyı sen yazcan, yanında da sen olcan...
HehehehheKalkıp iki tango dönseydin
tek başıma ben köşeyi bile dönemem canım yaaben daha hiç dans etmedim mehmet'le
o da olur bigün kuzum, hatta bu gelişinde ona böle bi sürpriz hazırlayabilirsin bence.... Müzik ve dans wuhuuuuuuu
ama arkadaşında kalcaz kiii
arkadaşıyla aynı odada yatmıcaksınız heralde dimiiiiiii
telde yazısıoruz şimdi, duvarı yıktık aşkım artık engelimiz yok yazıo, bende evt askım dedim, bundan sonra çarşımı sen yazcan dioooooo
ben bu çocuğa ölürüüüüüüüüüüm kiiiiiiiiiii
tek başıma ben köşeyi bile dönemem canım yaaben daha hiç dans etmedim mehmet'le
:44: aynı odada yatabilcez mi ki sabahlarız belki de sohbet muhabbet...
Ben de eşime diyorum eve gelince emredersin bitanem diyeceksin diyorum gülüyor
Yazık sana edersin kuzu dert etme
sen ciddi ciddi benim yazdıklarımı hiç görmüyorsun haa bir önceki sayfaya bak
mehmet de sabahlayıp uykusuz kalmak istemes, öyle bir ortamın olursa yapacağın şey telden aç bi müzik dansa kaldır
bulduğum ilk fırsatta deneyeceğim yavruşumkısacık bi an oluyormuş ben hemen telden müzik açıp kaldırıyormuşum arkadaşı geliyormuş kuzu kuzu oturuyormuşuz
Vaaaooovvvvtabiii kiii deee:89:
Olabilerr ama tuğbişin dediği gibi c.teside olabilerrrBu pazar gecesine toparlanalım o zaman
Geldim yavrum geldim k.bakma çıkmak zorunda kaldım ama velakin seni sıkıştırdıklarını gördüm ve de sen kaçarken yakaladım ahanda yettim kaçamicaksınkiiiiiiiutandım şimdiebruş sormuştu birlikte mi kalcanız diye nerelere gitti kiii :44: cevap karşısında şoka mı girdin yavrum yaa :26:
hena'm kıı halk oyunu gösterisini yaptınız mı diye sormuştum sana
Yokk ablacımmm ne edebim bozulmasıı sizlerdennn yeni yeni şeylerr öğreniyorumm iştee bunlarr tecrübelerr kulağıma küpee yapimmmBaktı muhabbet kötü yerlere gidiyor, edebim bozulmasın demiştir kuzum ahhh masum ebruşum
Hahahahaha bunaa çok güldüm işteeee nilümmmmm:44: aynı odada yatabilcez mi ki sabahlarız belki de sohbet muhabbet...
evin içinde tam tekmil geziyormuş... arabanın kapısını da açtır kuzum yaa
inşallah düğünümüzü bulmaz o ilk dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?