Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

büyük ihtimalle canım ya o değil hakkımda kötü şeyler düşünecek :26:

ayy görmemişim ben onu ya çok özür dilerim ablamlarınki geçen hafta oldu bitti çok eğlenceliydi, darısı sizinkine

telde yazısıoruz şimdi, duvarı yıktık aşkım artık engelimiz yok yazıo, bende evt askım dedim, bundan sonra çarşımı sen yazcan dioooooo

ben bu çocuğa ölürüüüüüüüüüüm kiiiiiiiiiii

Ben de eşime diyorum eve gelince emredersin bitanem diyeceksin diyorum gülüyor

tek başıma ben köşeyi bile dönemem canım yaa ben daha hiç dans etmedim mehmet'le

Yazık sana edersin kuzu dert etme
sen ciddi ciddi benim yazdıklarımı hiç görmüyorsun haa bir önceki sayfaya bak

Ben de eşime diyorum eve gelince emredersin bitanem diyeceksin diyorum gülüyor

Yazık sana edersin kuzu dert etme
sen ciddi ciddi benim yazdıklarımı hiç görmüyorsun haa bir önceki sayfaya bak

evin içinde tam tekmil geziyormuş... arabanın kapısını da açtır kuzum yaa

inşallah düğünümüzü bulmaz o ilk dans

mehmet de sabahlayıp uykusuz kalmak istemes, öyle bir ortamın olursa yapacağın şey telden aç bi müzik dansa kaldır

bulduğum ilk fırsatta deneyeceğim yavruşum kısacık bi an oluyormuş ben hemen telden müzik açıp kaldırıyormuşum arkadaşı geliyormuş kuzu kuzu oturuyormuşuz

tabiii kiii deee :89:
Vaaaooovvvv Tabikide öyl olucak yavrum çocukk onca ay bekle birde o kadar yol gel bir de senin için kalsınn eee bir zahmet yanındaa kall yanneee
Bu pazar gecesine toparlanalım o zaman
Olabilerr ama tuğbişin dediği gibi c.teside olabilerrr
utandım şimdi ebruş sormuştu birlikte mi kalcanız diye nerelere gitti kiii :44: cevap karşısında şoka mı girdin yavrum yaa :26:

hena'm kıı halk oyunu gösterisini yaptınız mı diye sormuştum sana
Geldim yavrum geldim k.bakma çıkmak zorunda kaldım ama velakin seni sıkıştırdıklarını gördüm ve de sen kaçarken yakaladım ahanda yettim kaçamicaksınkiiiiiii
Baktı muhabbet kötü yerlere gidiyor, edebim bozulmasın demiştir kuzum ahhh masum ebruşum
Yokk ablacımmm ne edebim bozulmasıı sizlerdennn yeni yeni şeylerr öğreniyorumm iştee bunlarr tecrübelerr kulağıma küpee yapimmm
:44: aynı odada yatabilcez mi ki sabahlarız belki de sohbet muhabbet...
Hahahahaha bunaa çok güldüm işteeee nilümmmmm
Aynı evde kalıcanızz o kadar ay beklemişinizzz yatabilcezmii diyorsunnnnn
Sohbet de edersiniz kuşum merakk etme deee uyursunuzzdaaa bence kaçırmaa buu anıı kokusu burnunda göğüsüne başını koy ve o anın tadını çıkarr ahh ahhh özledimmmmmmmm

evin içinde tam tekmil geziyormuş... arabanın kapısını da açtır kuzum yaa

inşallah düğünümüzü bulmaz o ilk dans

Ohooo bir gelsin neler yaptıracağım ona ben...

Kızlar geç yazıyorum ama kusura bakmayın, fb ta bir arkadaşla konuşuyorum zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…