Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cumartesi gecesi gösterim var, gelemem gençleeeerrrr

Anaaa ne kadar cok konusmusunuzzz ama hepsini okudum heheeh :)) telefonu yeni kapattim. Uyumadan telden yazim dediiimmm... len yine kandirdi beni zibidiii :)) limoniden askosa terfiiii :))) Ozur dilediii..daha dikkatli olcam bn de kac gundur dusunuyorum burda dedii...falan filan sonuc cok iyiii Allah hiccc bozmasin

Hesnaaaa..bana da bazen emret sultanm der zafer yaaa ay ne tatliii...

Niluuu dans mi edersiniz sokulup uyur musunz bilmem ama cok iyi degerlendirin su ankarayiii

Ebrusummm sen de ben gibi bi girip cikmisin ama yapalm bu toplu gorusmeyii

Tubikkk cadisiii yener de yener anam gafa bu da gafa hahahaha

Gulsahcim sen de sormusun da ben bu gece uzun konuscamizi bildigimden oyle dedi. Bi firsat bulamamistk da bu araaa

Muckkk sabah is gucc ben yatanzeee

selammmm kuzucuklarrrr kaçırdım hepinizi yawwwneyse.günlerdir giremedim ama bugünden sonra geceleri agrılıklı olmak üzere inş giricemkociş vodafona geçiş yaptı yeni kontürlendik anlıyacagınızgeçmişi okuyamadım çok birikmiş haliyle.inş herkes iyidir..
HİLALLLL kıs gene limoni falan okudum ama neyseki affetmişin gene
HESNOŞUMMM one kısssss 95 diyo şafak amanınnnn şükürler olsunnnnn

ay hepinizi çokk özledim ben beeeeeee:2:

elime geçen fırsatları sonuna kadar değerlendircem canım inşallah romantik emellerime mehmet'i alet edebilirim

Ohooo bir gelsin neler yaptıracağım ona ben...

Kızlar geç yazıyorum ama kusura bakmayın, fb ta bir arkadaşla konuşuyorum zor oluyor

inşallah canım inşallah hele bi gelsin de...

canım tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum

şartları bi görelim de canım ondan sonra napcamıza karar vercem artık

tubik ve hesna, ablamın saçlarını düzleştirmek için çıkmak zorunda kaldım. bi de mehmet'le konuştum, giremedim bi türlü... iyi geceler canlarım

razişşş hoş geldin canım biz de seni özledikk neyse ki düzenli girebilecekmişsin. neler yaptın bu sürede

:92: 25.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 95 H_İ_S …

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…106 iboebru….

…117 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...117 esraa42...

....118 nesliiiiiiiiii...

…119 Brrk…

...119 OZGEGURUR...

...120 dilara1331

...121 kelebekd ...

…121 Kayra95...

…121 buket1811…

...189 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....211 chidoshimedo....

...211 GRGR...

...211 mayamaya11

...211 BerlD...

...211 svsaskim...

...211 kmleomer...

... 220 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...242 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...300 xxIpekxx...

... 300 destinyeda...

...301 depresiffpolyanna...

...302 nesilll...

...304 karamanlier...

...304 qizem7...

...374 pekmez_akilli...

...374 ilithya...

...374 zeynepesin...

...374 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

razişşş hoş geldin canım biz de seni özledikk neyse ki düzenli girebilecekmişsin. neler yaptın bu sürede

tatlımm hoşbuldukkkkevet inş canım.şimdilik sadece kocişte kontür var.yarın biyerden alacagı bi para vardı sana alim kontür dedi bu sefer baya bi uzun kontürsüz kaldım.alırsak gündüzde rahat girerim artık..napim kıss aynı yani herşey.bi tek üzücü konu var o da kpederin hastalıgıAllah tüm kötü hastalıkları uzak etsin herkesten şifalar versin olanlarada.üzgünüz günlerdir.o kötü hastalıga yakalndı malesef ( şifa rabbimden.dua ediyoruz işte ..onun dışında iyiyiz.kociş netten satış iişini hallediyo ilk siparişi aldık bilem cuma günüde bi ilaç fabrikasının müdürüyle görüşmesi var form verecek inş olur dua ediyorum hayırlıysa olsun diye.ben desen kocişin türlü çalıştırmama bahaneleriyle boguşuyorum yine.böyle yani canım.sen naptın bakalım Mehmet nasıl çok az kaldı haftaya gelio dimi

canım benim yaa, kocişin geldi şu maddiyatı da halledebilseydiniz :26: inşallah o görüşmesi iyi geçer de seni neden çalıştırmıyor ya? varsa uygun bir iş biraz toparlanana kadar destek olurdun... eniştemiz kızımıza kıyamıyor mu

nesi var canım kp nin? Rabb'im acil şifalar nasip etsin, inşallah tedavisi olan bir şeydir

bizim askerlik bitti canım resmen olmasa da fiilen aldık teskereyi geçen hafta salı ameliyat oldu dizinden, 22 gün erken bitirdik. ben yozgat'a gittim ameliyat olduğu gün. evinde şu an. haftaya da ankara'ya gelecek, ameliyat olduğunu gata'nın görmesi gerekiyormuş. o kadar gelmişken askerlik de bitmişken kalayım iki gün dedi

25/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:…duygum = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Hesnoşşşşummm geldiyysennnn masaya 2 kere vurrrrrrr hayalet sevgilim hoşgeldinnnn

Canım geldim ama göremedim ki şafak panolarını ayaralamaktan

Hoş geldin kuzu... Gördüğüm kadarıyla iyisin, inşallah hayırlı haberlerle geleceksin...

Geçmiş olsun kpederin için canım, ne oldu böyle birden, durumu nasıl :44:

Kızlar çok uykum geldi ben kaçar İyi geceler hepinize

nee diyosunn demek erken bitti süpermişş sevindim.çok geçmiş olsun Mehmete cnm.
canım çalıştırmıyor degil ama düzgün biyer eleman aramadıgı için ona abuk sabuk geliyo.bazı yerler çok az veriyo onada ikimizde karşı çıkıyoruz.tüm gün ayakta akşam 10 lara kdr satış yap belin kopsun üç kuruş para için diyotezgahtarlıktan başka meslegimde olmadıgı için kaldım böyle.başka sebeplerde var ama bi ara anlatırımevet çok yorucu bi iş oldugu içinde kıyamıyo o da varbende çok meraklısı degilim bu işin ama napim :/
Kp sorma cnm ya.cigerde yara çıktı iyi durumda degilmiş bide.bakalım rabbim şifa verir inş.

Hamdolsun kuzum dedigim gibi kpye üzülüyoz bitek.onun dışında iyiz.iş güç de olsa rahatlıcaz tabi de neysekp anlattıgım gibi Hesnam

e haklı tabii canım çalışma zaten öyle yerlerde, yorma kendini, başka sebepler sağlık sanırım :26: elbet feraha çıkacaksınızdır canım, bazen her şey çok üst üste gelir... en önemlisi sağlık zaten bunu en iyi sen biliyorsun. kocişinin rahatsızlığı nasıl oldu?

ciğerde yara neden çıkar ki durduk yere, çok üzüldüm inşallah iyileşir bi an evvel...

sağ olasın canım bu arada, çok şükür askerlik bitti gitti sıra yeni bekleyişlerde...

kocişle kontrole gidicez yakında canım.bazen gene fenalık gleiyo bakalım ne dicek doktor.
sagol cnm benim amin rabbim büyük inş iyileşir.
hadi iyi geceler kuzum çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…