kızlar ben kaçıorum hepinize ii geceleeeeeeeeeer
VaaaooovvvvTabikide öyl olucak yavrum çocukk onca ay bekle birde o kadar yol gel bir de senin için kalsınn eee bir zahmet yanındaa kall yanneee
Geldim yavrum geldim k.bakma çıkmak zorunda kaldım ama velakin seni sıkıştırdıklarını gördüm ve de sen kaçarken yakaladım ahanda yettim kaçamicaksınkiiiiiii
Hahahahaha bunaa çok güldüm işteeee nilümmmmm
Aynı evde kalıcanızz o kadar ay beklemişinizzz yatabilcezmii diyorsunnnnn
Sohbet de edersiniz kuşum merakk etme deee uyursunuzzdaaa bence kaçırmaa buu anıı kokusu burnunda göğüsüne başını koy ve o anın tadını çıkarr ahh ahhh özledimmmmmmmm
Ohooo bir gelsin neler yaptıracağım ona ben...
Kızlar geç yazıyorum ama kusura bakmayın, fb ta bir arkadaşla konuşuyorum zor oluyor
Anaaa ne kadar cok konusmusunuzzz ama hepsini okudum heheeh :)) telefonu yeni kapattim. Uyumadan telden yazim dediiimmm... len yine kandirdi beni zibidiii :)) limoniden askosa terfiiii :))) Ozur dilediii..daha dikkatli olcam bn de kac gundur dusunuyorum burda dedii...falan filan sonuc cok iyiii Allah hiccc bozmasin
Niluuu dans mi edersiniz sokulup uyur musunz bilmem ama cok iyi degerlendirin su ankarayiii
selammmm kuzucuklarrrrkaçırdım hepinizi yawww neyse.günlerdir giremedim ama bugünden sonra geceleri agrılıklı olmak üzere inş giricem kociş vodafona geçiş yaptı yeni kontürlendik anlıyacagınız geçmişi okuyamadım çok birikmiş haliyle.inş herkes iyidir..
HİLALLLLkıs gene limoni falan okudum ama neyseki affetmişin gene
HESNOŞUMMM one kısssss 95 diyo şafak amanınnnn şükürler olsunnnnn
ay hepinizi çokk özledim ben beeeeeee:2:
razişşş hoş geldin canımbiz de seni özledikk neyse ki düzenli girebilecekmişsin. neler yaptın bu sürede
tatlımm hoşbuldukkkkevet inş canım.şimdilik sadece kocişte kontür var.yarın biyerden alacagı bi para vardı sana alim kontür dedi bu sefer baya bi uzun kontürsüz kaldım.alırsak gündüzde rahat girerim artık..napim kıss aynı yani herşey.bi tek üzücü konu var o da kpederin hastalıgı Allah tüm kötü hastalıkları uzak etsin herkesten şifalar versin olanlarada.üzgünüz günlerdir.o kötü hastalıga yakalndı malesef ( şifa rabbimden.dua ediyoruz işte ..onun dışında iyiyiz.kociş netten satış iişini hallediyo ilk siparişi aldık bilem cuma günüde bi ilaç fabrikasının müdürüyle görüşmesi var form verecek inş olur dua ediyorum hayırlıysa olsun diye.ben desen kocişin türlü çalıştırmama bahaneleriyle boguşuyorum yine.böyle yani canım.sen naptın bakalım Mehmet nasıl çok az kaldı haftaya gelio dimi
tatlımm hoşbuldukkkkevet inş canım.şimdilik sadece kocişte kontür var.yarın biyerden alacagı bi para vardı sana alim kontür dedi bu sefer baya bi uzun kontürsüz kaldım.alırsak gündüzde rahat girerim artık..napim kıss aynı yani herşey.bi tek üzücü konu var o da kpederin hastalıgı Allah tüm kötü hastalıkları uzak etsin herkesten şifalar versin olanlarada.üzgünüz günlerdir.o kötü hastalıga yakalndı malesef ( şifa rabbimden.dua ediyoruz işte ..onun dışında iyiyiz.kociş netten satış iişini hallediyo ilk siparişi aldık bilem cuma günüde bi ilaç fabrikasının müdürüyle görüşmesi var form verecek inş olur dua ediyorum hayırlıysa olsun diye.ben desen kocişin türlü çalıştırmama bahaneleriyle boguşuyorum yine.böyle yani canım.sen naptın bakalım Mehmet nasıl çok az kaldı haftaya gelio dimi
Hesnoşşşşummm geldiyysennnn masaya 2 kere vurrrrrrrhayalet sevgilim hoşgeldinnnn
nee diyosunn demek erken bitti süpermişş sevindim.çok geçmiş olsun Mehmete cnm.canım benim yaa, kocişin geldi şu maddiyatı da halledebilseydiniz :26: inşallah o görüşmesi iyi geçerde seni neden çalıştırmıyor ya? varsa uygun bir iş biraz toparlanana kadar destek olurdun... eniştemiz kızımıza kıyamıyor mu
nesi var canım kp nin? Rabb'im acil şifalar nasip etsin, inşallah tedavisi olan bir şeydir
bizim askerlik bitti canım resmen olmasa da fiilen aldık teskereyigeçen hafta salı ameliyat oldu dizinden, 22 gün erken bitirdik. ben yozgat'a gittim ameliyat olduğu gün. evinde şu an. haftaya da ankara'ya gelecek, ameliyat olduğunu gata'nın görmesi gerekiyormuş. o kadar gelmişken askerlik de bitmişken kalayım iki gün dedi
Canım geldim ama göremedim ki şafak panolarını ayaralamaktan
Hoş geldin kuzu... Gördüğüm kadarıyla iyisin, inşallah hayırlı haberlerle geleceksin...
Geçmiş olsun kpederin için canım, ne oldu böyle birden, durumu nasıl :44:
Kızlar çok uykum geldi ben kaçarİyi geceler hepinize
nee diyosunn demek erken bitti süpermişş sevindim.çok geçmiş olsun Mehmete cnm.
canım çalıştırmıyor degil ama düzgün biyer eleman aramadıgı için ona abuk sabuk geliyo.bazı yerler çok az veriyo onada ikimizde karşı çıkıyoruz.tüm gün ayakta akşam 10 lara kdr satış yap belin kopsun üç kuruş para için diyotezgahtarlıktan başka meslegimde olmadıgı için kaldım böyle.başka sebeplerde var ama bi ara anlatırım evet çok yorucu bi iş oldugu içinde kıyamıyo o da var bende çok meraklısı degilim bu işin ama napim :/
Kp sorma cnm ya.cigerde yara çıktı iyi durumda degilmiş bide.bakalım rabbim şifa verir inş.
Hamdolsun kuzum dedigim gibi kpye üzülüyoz bitek.onun dışında iyiz.iş güç de olsa rahatlıcaz tabi de neysekp anlattıgım gibi Hesnam
e haklı tabii canım çalışma zaten öyle yerlerde, yorma kendini, başka sebepler sağlık sanırım :26: elbet feraha çıkacaksınızdır canım, bazen her şey çok üst üste gelir... en önemlisi sağlık zaten bunu en iyi sen biliyorsun. kocişinin rahatsızlığı nasıl oldu?
ciğerde yara neden çıkar ki durduk yere, çok üzüldüm inşallah iyileşir bi an evvel...
sağ olasın canım bu arada, çok şükür askerlik bitti gittisıra yeni bekleyişlerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?