heheSorun değil kuzum Sıkıntı yok Takılmam böyle şeylere ben Emeğe gelince , kendini satsa ödeyemez derler ya...öyle insanlar için de üzülmek gereksiz...verdiğim emekse benim karakterimden Hani herkes sorumludur ya aşkta Pişman değilim yani ,keşke yapmasaydım demiyorum... Iyi ki de yaptım hatta Bi ömür var onun önünde vicdanının sıkıştıracağı...
Yok canım ya dedim ya korkmanı gerektirecek birşey yok ,yanlış anlamadımamannn canım valla en dogrusunu yaptın maşallahh öpuyorum canım yalnış anlaşılmaktan korktum bi an :-d
bebegim bana mi yazdin yoksa kiz gormedim kusura bakmaa telefondan girince eriniyorum yazmaya okuyup kaciomnasilsin tatlim
yok canım ya dedim ya korkmanı gerektirecek birşey yok ,yanlış anlamadım
Sana yazdım tabiiii
Sağol ben de iyiyim gülşahcım, nasıl gidiyor şafak saymaca
tuğbaaaa yener enişte kıbrıs porseleni getirdimii kız
iyi gidiyo tatlım ya geçiyo zaman ilk gittiği zamana bakınca baya baya geçiyo yaniseninki nasıl geçiyoo bu aralarda aranız iyi maşallah
hilaaaaaaaaaaaaaaaaaal benim yazdığımı görmüosunnnnnnnnnnnnnnn
izne geldiğinde getirmişti cnm, fincan takımı, tepsi falan da getirdi ama pek kullanışlı olmuolar... Kıbrıs'tan alınacak şeyler az; freeshoptan alkol, parfüm, sigara vs... Kıbrıs'ın içinden de ancak valiz alınır... Başka kullanışlı olacak pek birşey yok... Şimdi gelirken de yine parfüm getircek, alkol, sigara ve valizzzzzzzz
izne geldiğinde bi tane mavi renkte valiz almıştı, şimdi de kırmızı veya pembe al dedim ama söylene söylene getircek... Kendine yakıştıramıo, kırmızı veya pembe renkte valiz taşımayı
hilaaaaaaaaaaal biz gezme işini pazar günü yapcas galiba, yener bugün kesin gününü söyleyecek
Aman aman tahtaya bi yere vur iyi götürmeye çalışıyoz iştee
bana zor geçiyo şu an nedense yaa..sıkıntı var boyle ne bilimmm..
Reçellik güzelmişş bu aradaaa
Anaammmm azar yedik görmedim canımm bakıyoru hemenn her koldan yetişiyon valla
alkollerin yanındaki hediye kadehlerde çok güzel oluyo yaaa ben valizi bilmiyodumm bi pembede ben istiyim
Aman aman tahtaya bi yere vur iyi götürmeye çalışıyoz iştee
bana zor geçiyo şu an nedense yaa..sıkıntı var boyle ne bilimmm..
Reçellik güzelmişş bu aradaaa
Anaammmm azar yedik görmedim canımm bakıyoru hemenn her koldan yetişiyon valla
Şİmdi aradım buldum yazınıııı cevap atcam telden
vurdum vurdumm aman nazar degmesınşafak azaldıkca sabırda azalıyo tabı canım
telim sana aşık oldu galibaa, whatsuptan yazınca bi an kapandı tel sapııtı yineşu bozuk teli bi yaptıaramadım yaa, neyse bakıorum şimdi
Oyle sanırımmm
anaaa ben de diyom nere gitti yazdıklarım,yahşi cazibeme dayanamadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?