Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amannn canım valla en dogrusunu yaptın maşallahh öpuyorum canım yalnış anlaşılmaktan korktum bi an :-d

yok canım ya dedim ya korkmanı gerektirecek birşey yok ,yanlış anlamadım

tamam canım. Bı mesaj vardı canım sonu şuan aklımda ''aşk erkege yakışır kadın zaten aşktır. '' eee yakışmayanlarıda hayatında tutmayarak en güzelını yaptın allah her daım cumlemızı mutlu etsın inşallah . . .

kızlar çeyizlere taktım iki gündür yaa reçellikmiş çok begendim bunuu

Eki Görüntüle 696203

evet cnm güzelmiş, ben daha küçük ayrı ayrı almıştım, ben hiç reçel bal yemem, yener de tatlıya düşkün ama yemesin kilo yapıo... o yüzden kendi açımdan pek kullanacağımı düşünmüyorum ama çeyiz işte almadan da olmuyor....

bence artık çeyize yoğunlaşın, hem insan oyalanıo, hem de keyifli oluo ama dikkat edin benim gibi fazla açılmayın

tuğbaaaa yener enişte kıbrıs porseleni getirdimii kız

izne geldiğinde getirmişti cnm, fincan takımı, tepsi falan da getirdi ama pek kullanışlı olmuolar... Kıbrıs'tan alınacak şeyler az; freeshoptan alkol, parfüm, sigara vs... Kıbrıs'ın içinden de ancak valiz alınır... Başka kullanışlı olacak pek birşey yok... Şimdi gelirken de yine parfüm getircek, alkol, sigara ve valizzzzzzzz

izne geldiğinde bi tane mavi renkte valiz almıştı, şimdi de kırmızı veya pembe al dedim ama söylene söylene getircek... Kendine yakıştıramıo, kırmızı veya pembe renkte valiz taşımayı

iyi gidiyo tatlım ya geçiyo zaman ilk gittiği zamana bakınca baya baya geçiyo yani seninki nasıl geçiyoo bu aralarda aranız iyi maşallah

Aman aman tahtaya bi yere vur iyi götürmeye çalışıyoz iştee
bana zor geçiyo şu an nedense yaa..sıkıntı var boyle ne bilimmm..
Reçellik güzelmişş bu aradaaa

hilaaaaaaaaaaaaaaaaaal benim yazdığımı görmüosunnnnnnnnnnnnnnn

Anaammmm azar yedik görmedim canımm bakıyoru hemenn her koldan yetişiyon valla

alkollerin yanındaki hediye kadehlerde çok güzel oluyo yaaa ben valizi bilmiyodumm bi pembede ben istiyim

hahaha yetişirim her türlüüüüüü

alkollerin yanındaki hediye kadehlerde çok güzel oluyo yaaa ben valizi bilmiyodumm bi pembede ben istiyim

iste cnm istee

vurdum vurdumm aman nazar degmesın şafak azaldıkca sabırda azalıyo tabı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…