Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben lise terk canım :26: Tabi bildiğim tek birşey var o da satış elemanlığı çoğu yerde çalıştım. Ama en son girdiğim yerde patron yavşak olunca 10 gün de ayrıldım işten.. 315 tl alıp çıktım. Ondan sonrada nişan şu bu derken doğru düzgün bi iş bulamadım, tabi nişanlımda babam kayınpederimde karşı bu duruma.. Evde boş boş oturuyorum anlayacağın :26:

Bizim herzamanki halimiz tatlışım ben mesaj atmadan atmyor benimde inadım tuttu atmıyorum sadece haber veriyorum iştee

Öyle tabiki yavrum ah şu gel gitler olmasa herşey daha güzel olucak yaa
Urfada tatlım yaaa urfanın etrafııı dumanlı dağlarr aman aman gezmee ceylan bu dağlarda senii avlarlarrr
Tatlım dediğin gibi yapan her yerde yapar ama ne demişler bu devirde babana bile güvenmeee erkek milletii yanee yaparr gerçi bu zamanda erkek kadın yoktaa
La en küççüünüz ben miyim 23
Hayırrr benimmm yavruşşunuttunmuu benn daha 19 umm gerçi senle 3 yaş vardı 23 nerden çıktıı ben 93 kasım olduğum için 19 diyorumm

Bebeğimm belkii süprüzz yaparr benimm aklıma direk bu geldiii

bende 91 doğumluyummm

Anladım canımm..tabi ki çalışacağın yer çok fazla önemliii..Allah işlerini rastgetirsin canım

Şarkıyı patlatmışın genee..
Ben 91 Ocaklıyım ondan 23 yazdım

bende 91 doğumluyummm

Ben deeee gülşahh

Aman Allahım yahu yazmayın şuraya yaşlarınızı bunalıma itiyosunuz biz biri 91 otekı 92 ... ben 84 luyum 84 valla ağlıyıcam kart bunalımına gırdım

Şafak İnşallah 120 ...

Çift hanelilere son 21 İnşallahhh ...

Plakalara son 39 .......... Gelsin plakalar çok bekledik çokkkk ...

Aman Allahım yahu yazmayın şuraya yaşlarınızı bunalıma itiyosunuz biz biri 91 otekı 92 ... ben 84 luyum 84 valla ağlıyıcam kart bunalımına gırdım

Ayy tertibimmmm kıyamamm Takma kafana bu kadar yaa her yaşın bir güzelliği vardırr ama değilmii

Ayrılık zor, ayrılık..
Çekilir dert değil sevgilim.
Gurbetin soğuk geceleri,
Alın yazım kaderim benim.

Off off... Arada aşkın hatrı olmasa,
Off off... Durmazdım inan buralarda..

Yalnızlık zor, yalnızlık.
Her yiğidin harcı değil sevgilim.
Gurbetin ıssızdır geceleri,
Yar teninin sıcağına hasretim..

Her veda zulüm ona, hasret okuyor canına.
Mecbur; biliyor, gönül katlanıyor.
Gitmeli diyor bu diyardan, tükenip ziyan olmadan.
Gönül yapamıyor, göze alamıyor ..

AŞK dokunmak ister gülüm.
Sevilmek, okşanmak ister.
AŞK sevdiğini yanında ister..
Kimi zaman dile gelip AŞK,
Dudaktan kalbe akmak ister .

Yar ara beni arada bir sesini duyur.
Yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur..!

yaş hesaplayıcı böyle dio

21 yaşındasınız

Bir Salı günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 95 gün kaldı.

Burcunuz: Aslan

Canım benimm sinirlenme bi sakin ol yaa..
Belki beraber Antalya'ya gitsek daha güzel olur diye demiştir ama gel dersen gelir yaaaa...ne bilim..ben de üzüldüm gelmemesine

ben de üzüldüm az önce konuştuk biraz, bilet indirimli olduğu için değişim de yapılmıyor. ben en iyisi geleyim ded; ama dönüşü otobüsle yapacak ve gezemeyiz gider evde otururuz dedi. ne anlamı var ki o zaman dedim. önemli olan beraber olmak değil mi diyor zaten daha önceki gelişlerini hep hastanede, terminalde, havaalanında geçirmişiz, şimdi de eve tıkacak. ben bu şekilde istemiyorum, zaten iyileşince geleceğine söz vermiştin, bu planda yoktu, sonra gelirsin mesela yıldönümümüzde dedim. ama sakın sonradan ben gelecektim sen engel oldun falan diyerek sözünü tutamayışına bahane etme dedim. ee öyle olacak diyor... daha ne deyim ki ben... yine beni mahvetmeyi başardı... sinirle ya da inatla söylediği şeylerin beni nasıl yaraladığından haberi yok...

Off yaaa niye böyle yapıyo bu çocukk !!! tabi ki öenmli olan beraber olmak ama neler heves ettin sne yani, madem öyle iyileşince gelsin, sözünü tutsun sen de sakın Antalya'ya gitme, kend, uğraşsın az da be nilüü yeter ama alacam elime maşamıı

erkeklerin hepsi öylle canım ya sıkma canını gelsın evde oturun işte iyileşsin daha bir ömür gezer tozarsınız koca bı omur var onunuzde canım uzaktan konusması kolay ama otururuz dıyınce" tamam askım bu sefer oturur bas basa vakıt gecırırız zaten bır ömür bizim gezicek çok zaman var önümüzde" deseydin keske. hem evdede baş başa vakit geçirip aşk tazeleyin romantik ortamlar yarat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…