En iyisini yapıyosun tatlımm..
zamanın geçebileceği uğraşlar bul kendine en güzelii..neden çalışma yasağı yahuu?? ben o konuda rahatımm bii..ünide tanıştık biz çalışma deme şansı pek olmadı yani..ben emin adımlarla mesleğime yürüyodum o ara çünkügündüzüm genelde koşturmaca geçiyor yani..haftasonu da anca dinleniyorum zaten daha kolay geçiyo tabi kedine uygun bi şeyler bulsan da çalışmana izin yok mu?? tabi ki rastgee bi işte çalışmanı istemez normal de..
Bizim herzamanki halimiz tatlışım ben mesaj atmadan atmyor benimde inadım tuttu atmıyorum sadece haber veriyorum işteeAranız bozuk muydu kii? neden mesajlaşmıyodunuz tatlış??
Öyle canım inanmadan olmazz...sağol ebruşum yaa ben de iyiyim şükür, ama çok yoruyo bu gelgitler insanı var yaasabretmeyi öğrendik belki ama çokkk yıprandık yahuu..öyle aman aman ne iyiyiz harikayız diyemiyorum zaten, hep bi korku var artık ama inş daim olur yaa..
Aaa urfadaydı di mii ne çektik be ebruşşş
Tatlım dediğin gibi yapan her yerde yapar ama ne demişler bu devirde babana bile güvenmeee erkek milletii yanee yaparr gerçi bu zamanda erkek kadın yoktaaayy geçmişi okumaktan yazamadımm tubi kudurmş artık 9 gün başına vurdu :)
bende bugün askerimleydimm gene akşam geldim ya dedim ki şu kokunu hapset bi kavanoza bırak bana( yarın gece binicek ben otogara gitmicem akşam vedalaşıcam ...dün kü o buluşma mevzusunu da açığa kavuştrdk yani ben kızmakta haklıyım benimkine kızmadım ama çağrına daha çok kızdm ...bugün askeriyeden konuştuk böyle millet diyo o kadar midesiz ki sevgilisi var şurda kız varmş gidelimmm yok merkeze inelimmm genelev falan diyo midesizler çok diyo la bide asker bunlar inzibat yakalar falan diye bende sinirlendm o salaklara sevgilileri de adam diye 15 ay bekliyolar dedim ooo dedi neler var yolda kız görseler şuna bak buna bak falan dedm göz kayması olur yani sende görürsün valla dio bana bak diolar mesela kafamı çeviriyorum amann ne bu açıklık diye falan diyo bazen burda da ben gösterirdm şu kıza bak diye ...sonra konu ne alakasa güvene geldi dedm allah genede şeytana uydurmasın falan ben sana güveniyorum dedim ...allah genede kimseyi nefsine kurban etmesin valla yapan her yerde yapar zaten de ne gerizekalılar var yaa abazanlar ...
Hayırrr benimmm yavruşşunuttunmuu benn daha 19 umm gerçi senle 3 yaş vardı 23 nerden çıktıı ben 93 kasım olduğum için 19 diyorummLa en küççüünüz ben miyim 23
sadece o yazdıklarımı söyledim canımfazlasına da gerek yok. çünkü sinirlendiğimi farkettim, sustum. dikişlerini ne zaman aldıracaksın diye sordum salı günü dedi. bileti de salı sabah 7'de... gelmemeyi koymuş kafasına. uzatsam inada bindirecek gibi geldi. istersen gelirim diyor; ama belli yani lafta... ben şimdi gelip gelmemesine çok takılmadım zaten. verdiği sözü tutsun, antalya'ya gidelim falan demesin bana. onunla konuşmuyorken bile sinirleniyorum, en iyisi susayım ben tatlım
Bizim herzamanki halimiz tatlışım ben mesaj atmadan atmyor benimde inadım tuttu atmıyorum sadece haber veriyorum iştee
Öyle tabiki yavrum ah şu gel gitler olmasa herşey daha güzel olucak yaa
Urfada tatlım yaaa urfanın etrafııı dumanlı dağlarr aman aman gezmee ceylan bu dağlarda senii avlarlarrr
Tatlım dediğin gibi yapan her yerde yapar ama ne demişler bu devirde babana bile güvenmeee erkek milletii yanee yaparr gerçi bu zamanda erkek kadın yoktaa
Hayırrr benimmm yavruşşunuttunmuu benn daha 19 umm gerçi senle 3 yaş vardı 23 nerden çıktıı ben 93 kasım olduğum için 19 diyorumm
Bebeğimm belkii süprüzz yaparr benimm aklıma direk bu geldiii
Ben lise terk canım :26: Tabi bildiğim tek birşey var o da satış elemanlığı çoğu yerde çalıştım. Ama en son girdiğim yerde patron yavşak olunca 10 gün de ayrıldım işten.. 315 tl alıp çıktım. Ondan sonrada nişan şu bu derken doğru düzgün bi iş bulamadım, tabi nişanlımda babam kayınpederimde karşı bu duruma.. Evde boş boş oturuyorum anlayacağın :26:
Bizim herzamanki halimiz tatlışım ben mesaj atmadan atmyor benimde inadım tuttu atmıyorum sadece haber veriyorum iştee
Öyle tabiki yavrum ah şu gel gitler olmasa herşey daha güzel olucak yaa
Urfada tatlım yaaa urfanın etrafııı dumanlı dağlarr aman aman gezmee ceylan bu dağlarda senii avlarlarrr
Tatlım dediğin gibi yapan her yerde yapar ama ne demişler bu devirde babana bile güvenmeee erkek milletii yanee yaparr gerçi bu zamanda erkek kadın yoktaa
Hayırrr benimmm yavruşşunuttunmuu benn daha 19 umm gerçi senle 3 yaş vardı 23 nerden çıktıı ben 93 kasım olduğum için 19 diyorumm
Bebeğimm belkii süprüzz yaparr benimm aklıma direk bu geldiii
bende 91 doğumluyummm
Şarkıyı patlatmışın genee..
Ben 91 Ocaklıyım ondan 23 yazdım
Aman Allahım yahu yazmayın şuraya yaşlarınızı bunalıma itiyosunuz biz biri 91 otekı 92 ... ben 84 luyum 84 valla ağlıyıcam kart bunalımına gırdım
Tabikiii şarkıcıı olucamkiiiii
Eee 22 sin iştee dolu dolu. gün almışın 23 den yaşınızı büyütmeyiiinnnn
Bana uyar kiiianlaştık 22 yim
bana kalırsa 21,5ben bundan sonra her sene 21,5 kalıcam
Yanee 91'in sonuysan 21 sindir tatlım bana bak 19 diyorum herkesee
bana kalırsa 21,5ben bundan sonra her sene 21,5 kalıcam
Yanee 91'in sonuysan 21 sindir tatlım bana bak 19 diyorum herkesee
Canım benimm sinirlenme bi sakin ol yaa..
Belki beraber Antalya'ya gitsek daha güzel olur diye demiştir ama gel dersen gelir yaaaa...ne bilim..ben de üzüldüm gelmemesine
ben de üzüldümaz önce konuştuk biraz, bilet indirimli olduğu için değişim de yapılmıyor. ben en iyisi geleyim ded; ama dönüşü otobüsle yapacak ve gezemeyiz gider evde otururuz dedi. ne anlamı var ki o zaman dedim. önemli olan beraber olmak değil mi diyor zaten daha önceki gelişlerini hep hastanede, terminalde, havaalanında geçirmişiz, şimdi de eve tıkacak. ben bu şekilde istemiyorum, zaten iyileşince geleceğine söz vermiştin, bu planda yoktu, sonra gelirsin mesela yıldönümümüzde dedim. ama sakın sonradan ben gelecektim sen engel oldun falan diyerek sözünü tutamayışına bahane etme dedim. ee öyle olacak diyor... daha ne deyim ki ben... yine beni mahvetmeyi başardı... sinirle ya da inatla söylediği şeylerin beni nasıl yaraladığından haberi yok...
ben de üzüldümaz önce konuştuk biraz, bilet indirimli olduğu için değişim de yapılmıyor. ben en iyisi geleyim ded; ama dönüşü otobüsle yapacak ve gezemeyiz gider evde otururuz dedi. ne anlamı var ki o zaman dedim. önemli olan beraber olmak değil mi diyor zaten daha önceki gelişlerini hep hastanede, terminalde, havaalanında geçirmişiz, şimdi de eve tıkacak. ben bu şekilde istemiyorum, zaten iyileşince geleceğine söz vermiştin, bu planda yoktu, sonra gelirsin mesela yıldönümümüzde dedim. ama sakın sonradan ben gelecektim sen engel oldun falan diyerek sözünü tutamayışına bahane etme dedim. ee öyle olacak diyor... daha ne deyim ki ben... yine beni mahvetmeyi başardı... sinirle ya da inatla söylediği şeylerin beni nasıl yaraladığından haberi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?