Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim herzamanki halimiz tatlışım ben mesaj atmadan atmyor benimde inadım tuttu atmıyorum sadece haber veriyorum iştee

Bebeğimm belkii süprüzz yaparr benimm aklıma direk bu geldiii

yok ebruşum sürpriz falan yapmaz biz ikimiz de içimiz de tutamıyoruz böyle şeyleri...

ben böyle olsun istemiyorum ki canım, içimden gelmeyen bir şeyi de söyleyemem. yapmacık olamıyorum, neyse o. evde oturarak geçirmek istemediğim için o gün de canım sıkkın olur. hiçbir işe yaramaz. arkadaşına gitcez, çocuk evde mi olur işte mi bilmiyorum

bence de gitme bu kez lütfen dinle beni

gitmiyorum bu kez bitanem

bittiii bitttii sıra sendeee :)

Bunu da gördüm yaa arııkk :) Hepinizine nasıp olsun inşallah tez zamandaaa

gözün aydın canım, bir daha ayrılık yaşatmasın Rabb'im

aynen öyle tatlışım, bu kez onun istediği ve dediği gibi olmayacak. ben ona daha kaç kez şans vercem ya bıktım, yoruldum... off...

Son düzenleme:
sevdiceğim gelsin yerim bunalımı yaaaaaaaaa, sevdicek yanındaysa ne bunalım ne başka bişey, vız gelir tırs gideeeeeeeer

eğer bu herkes için geçerliyse ben bu bunalımdan asla çıkamam yavrum

mehmet'i sevmekten vazgeçsem belki daha kolay olur, tuğbanın yaptığı gibi

eğer bu herkes için geçerliyse ben bu bunalımdan asla çıkamam yavrum

mehmet'i sevmekten vazgeçsem belki daha kolay olur, tuğbanın yaptığı gibi

bu herkese göre değişir yavrum, benim hayatım tamamen yenerden ibaret, o yanımda olduğu zaman mutsuz olma gibi bir şansım olmuyor

aynen öyle tatlışım, bu kez onun istediği ve dediği gibi olmayacak. ben ona daha kaç kez şans vercem ya bıktım, yoruldum... off...

Şans verme demiyorum ama şans istesin uğraşsın diyorum sadece yoksa affetmek bayanların hamurunda var, tabi Allah affedemicek bi şey vermesin başımıza

ya arıyorum açmıyor facede de yok kafayı yicem. ama iki saat önceki bi bildiri de mehmet okeyde sohbete başladı yazıyor. kiminle sohbet ediyor acaba

bu herkese göre değişir yavrum, benim hayatım tamamen yenerden ibaret, o yanımda olduğu zaman mutsuz olma gibi bir şansım olmuyor
maaşallah size canım ben her türlü mutsuzum; çünkü hayatımda mehmet gibi bi insan var

Şans verme demiyorum ama şans istesin uğraşsın diyorum sadece yoksa affetmek bayanların hamurunda var, tabi Allah affedemicek bi şey vermesin başımıza

bence tam tersi kuzum onu affedemicem bi sebep versin Rabbim bana

maaşallah size canım ben her türlü mutsuzum; çünkü hayatımda mehmet gibi bi insan var

ayyy nilüü güzel dilekler dilee bak dilek kapın açıktır Allah korusun sonra daha çok üzülürsün

nilüüü böyle konuşma, herşeyin hayırlısını dile önce tatlım.... İçindeki sevgi bitmeden hiçbirşey tükenmiş olmuyor malesef... Ama yarının bize neler getireceği de belli değil, aslında benim düşüncelerimin ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun ama bu kadar güçsüz durmana da kızıyorum

tubişş sizin aşkınız ilişkiniz nasıl başladıı çok merak ettim anlatsanaa

ay heycan yaptım şimdi nasıl başlasam ki

hepiniz benden ve sorunlarımdan bıktınız di mi, insan güzel şeyler duymak istiyor

nilü saçmalıosun burada sadece mutluluğumuzu değil, sıkıntılarımızı da paylaşmak için varız

hepiniz benden ve sorunlarımdan bıktınız di mi, insan güzel şeyler duymak istiyor

Nilüüü kendine gellll...
bıkmak ne kelime paylaşcaz tabii..hepimiz için geçerli bu
ayrıca öyle deme be nilü seviyoken ne olsa canın fena yanar, iyi şeyler dile, hayırlısını dile.

en baştann başla işteee çok merak ettim walla

arkadaş ortamında tanıştık cnm, birbirimizi gördüğümüz an çok etkilendik yener o zamanlarda daha aklı havalardaydı, zibidilik peşindeydi tanıştık, once faceden ekledi beni, 1-2 hafta facede sürekli sohbet ettik, tel nolar alındı, 1 hafta kadar da telden sürekli konuşmalar devam etti ve çok uzatmadan da yüzyüze görüştük... Başbaşa ilk görüşmemizde beni evimin yakınından aldı ve sahile gittik. Sahilde önce 1 saat falan arabının içinde konuştuk, daha sonra yakınlardaki bir cafeye gidip çayy kahve eşliğinde muhabbete başladık. Sanki birbirimizi yıllardık tanıyor gibiydik Ama bu ilk görüşmemizde yener bana daha hovarda görünmüştü nedense... Hatta 2. görüşmemizde de onun yüzüne karşı dedim: ilk görüşmemizde içimden senin için zibidi demiştim diee o günden sonra hergün beni işyermden almaya geldi ve böleee devam etti, askere gideceği son güne kadar her akşam gelir beni işten alır, önce 1-2 saat beraber vakit geçirirdik, sonra evlere yatmaya giderdik

çıkmaya başladıktan 2 ay sonra mustafa cecelinin konserine gitmiştik ve yenerin ilk defa o konserde benden çok etkilendiğini hissetmiştim ki, kendisi de : bu akşam sana daha çok aşık oldum demişti

aaah ahh o günleri düşününce şimdi içim cız etti

ilk zamanlarda çok problemler yaşadık, uyuşmadığımız huylarımız vs.. bile oldu, çok tartışmalar yaşadık ama sonunda birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmeyi de öğrendik. Zaman zaman birbirimizden sakladığımız şeyler de oldu ama hep kendimizi bir şekild eele verdik. Bundan da ders aldık ve birbirimizden hiçbirşey gizlememeyi de öğrendik.

şimdi geriye dönüp baktığımızda ikimizin de pişman olduğu şeyler var; boşyere gereksiz olan tartışmalarımız meselaaa.... Ama bazen de düşünüyorum onlar da hayatın tuzu biberi, hatta artık bazen özellikle tartışma çıkarıyorum

Sanki ilk gözlerimizi birbirimizde açmış gibiyis, beraber büyüdük ve öyle de deavm ediorus

ayyyy ne güzel tatlım yaa tabiki ufak tefek tartışmalar ilişkinin tuzu biberi inşallah böyle mutlu mesut beraber yaşlanırsınız bıtanem tabii ilk günki cilveleşmelerin tadını hiç bişey vermiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…