ayyyy ne güzel tatlım yaa tabiki ufak tefek tartışmalar ilişkinin tuzu biberi inşallah böyle mutlu mesut beraber yaşlanırsınız bıtanem tabii ilk günki cilveleşmelerin tadını hiç bişey vermiyoo
nereeee kaybolmuş bu milletttttttttttt
nereeee kaybolmuş bu milletttttttttttt
sen de kaybolmuşsun
canımm nasıl oldunn
daha iyiyim canım sağ ol :26:
napıosunuuuuuuuuuuuuuuz bakemmm
kızlar yaaa şöyle bigün bi araya gelip yiyip içsek gülsek eğlensek sabaha kadar otursakk ne güzel olur amaa
sen nerdesin cnm, şahsen ist.dekiler toplanmayı planlıorus... hatta bu haftasonu olcaktı ama şimdilik yalan oldu
Sıkılıyorum, sıkılıyorum, sıkılıyorum. Birde regl dönemindeyim maleseef kıvranıyorum
Sen napıyosun tuğbişş mehtap 8 az kaldı az
ben sivastayım canım yaa çokk uzağımm
atla gel yavrum bi uçağa bakaaar
ordanda senle bi kıbrıs mı yapsak
bende vakit oldurmeye calısıorum yavrumm, geçmiş olsun
mehtap da şafak da 8 artık, bitse de gitsek yaaaaa
olur ama elini çabul tut, haftaya benim son biliosun... ondan sonra kıbrısa gitmeme gerek kalmıoo
kızlar ne kadar doğru bi haber bilmıorum ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Her sene anneler gününde olduğu gibi askerliğin düşmesi malum gündemde.... Facedeki sayfalardan birinde gördüm, birinin askeri anneler gününde askerlik kesin düşüyor demiş. Bunu söyleyen asker bi askeriyede habercimi neymiş sanırım, askeriyeye gelene faxları vs...leri görüyormuş. Evraklar da askerliğin düşeceği ile ilgili birşeyler görmüş ve kesin konuşmuş.
Biz askerliği bitirces sonra bu olacak, yener bunu duyunca kesin sinirlenecek
siz yine de umutlanmayın, olursa sürpriz olsun derim.
Ah sağol bebeğim, keşke geçmiş olsun demekle geçse
Aaa artık bitsinde gidin ya hu bizde seneden düşeliim aaa
8 gunden sonra senı bulamıcaz heralde buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?