kızlar ne kadar doğru bi haber bilmıorum ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Her sene anneler gününde olduğu gibi askerliğin düşmesi malum gündemde.... Facedeki sayfalardan birinde gördüm, birinin askeri anneler gününde askerlik kesin düşüyor demiş. Bunu söyleyen asker bi askeriyede habercimi neymiş sanırım, askeriyeye gelene faxları vs...leri görüyormuş. Evraklar da askerliğin düşeceği ile ilgili birşeyler görmüş ve kesin konuşmuş.
Biz askerliği bitirces sonra bu olacak, yener bunu duyunca kesin sinirlenecek
siz yine de umutlanmayın, olursa sürpriz olsun derim.
sizin seneden düşüşünüz benim bayramım olacak
gelirim kuzum ama evlilik telaşı vs... derken bu kadar sık giremem sanırım, bir de yener benim net sevdam yuzunden eve net bağlatmıcakmıs, iiki teller var
bende internet bağlatmıyalım dıyorumda ınternetsızde olmuyokııı
Evet yasaya sürülmüş mü ne olmuş bilmiyorum ama askerimin acemi birliğinde bi arkadaşının babası millet vekili mi neymiş askerimde kesin sürülecek diyordu, bende yok umutlanma yapıyordum bak görürsün diyordu o da.. Anneler gününde açıklanacak herşey hayırlısıyla.. Umutlanmıyorm ben, ama olsa fena olmazz :26:
Tuğbiiiişş sizin bitti amaa bırakta bizimki düşsün bari de erken kavuşak
Kızlaaaar biliyorum erken çıkıyorum ama kıvrana kıvrana da klavye kullanılmıyor ya hu
Kendinize çook iyi bakın, görüşmeeek üzereeeeee
akşama burda ol asker, içtima vaaaaaar
Komutanım acıyıın bana hastayım yatış iznim var
Beni bu akşamlık affet yavrum, içtima bensiz olsun :26: Atarsa batarsa 372 :26:
Çıkıyom bu kez sıcak su torbasıyla aşk yaşayayım biraz öpüyorum kuzum
sen nerdesin cnm, şahsen ist.dekiler toplanmayı planlıorus... hatta bu haftasonu olcaktı ama şimdilik yalan oldu
sizin seneden düşüşünüz benim bayramım olacak
gelirim kuzum ama evlilik telaşı vs... derken bu kadar sık giremem sanırım, bir de yener benim net sevdam yuzunden eve net bağlatmıcakmıs, iiki teller var
sessiz sessiz topiği okuyup yorum yapmayan kızlar, oturmaya mı geldiniz haydin sohbete
Tubikk toplancaz kızzzııımmm ama bu hafta olmadı napakk..
Yener gelince bu kadar giremezsin normal ama unutma buralarıı
Evde internete ben de sıkıntılı gözlerle bakıyorum sırf ondan kavga çıkmasın diyeama iş yerinde telde zaten var amann
yavrucum begümümmmm hosgeldin kuzum gel anacığının kollarına kıyamam sana bennnnnn
7 gün ne çabuk geçti hiç anlayamadan bi dahaki cumartesi günü geldi gidip otogardan aldığım gün gözümün önünde ama dönüş bileti çoktan kesilmişti o da bu geceye...daha doyamadan gidiyo işte kaç kere koklaya koklaya sarıldımm terli tshrtüne bile sarıldım gizli gizli ölürüm sana dedim teri bile mis gibi parfüm kokuyo gelmesine alışmak kolayken gitmesinin bu kadar koyması ...bu 7 gün nası geçti derseniz çok başbaşa kalamadık ama varlığyla yetindimm her anda birbirmze duygu dolu bakışlar ben senden nasıl ayrılp gidicemli ifadeler bazen küçük bi buse bazen hiç bırakmıcakmsn gibi bi sarılma ve işte sona geldik ...ayrılırken tam bi sarılamadım yanımzda ailesi vardı ama gönülden bağlıyız biz bazen konuşmasakta sarılmasakta bakışlarla anlaşıyoruz...sağ salim git gel sevgilim seni burda bekleyenin var ...
Tubiimmm benim valla geldim ağlaya ağlaya direkt anamın kollarına beni hiç bırakma dedim ...extradan da annem de allah kavuştrsn kızım diyince koyverdm toparlayamıyorum
kuzuuum Allah kavuştursun meleğim, koyverme kendini bak ona sen moral verceksin, hem bak 2 gün sonra yıldan düşüosun
nilüüüüüüüüüüüüüüm senin nie sesin çıkmıo yavru kuşum
7 gün ne çabuk geçti hiç anlayamadan bi dahaki cumartesi günü geldi gidip otogardan aldığım gün gözümün önünde ama dönüş bileti çoktan kesilmişti o da bu geceye...daha doyamadan gidiyo işte kaç kere koklaya koklaya sarıldımm terli tshrtüne bile sarıldım gizli gizli ölürüm sana dedim teri bile mis gibi parfüm kokuyo gelmesine alışmak kolayken gitmesinin bu kadar koyması ...bu 7 gün nası geçti derseniz çok başbaşa kalamadık ama varlığyla yetindimm her anda birbirmze duygu dolu bakışlar ben senden nasıl ayrılp gidicemli ifadeler bazen küçük bi buse bazen hiç bırakmıcakmsn gibi bi sarılma ve işte sona geldik ...ayrılırken tam bi sarılamadım yanımzda ailesi vardı ama gönülden bağlıyız biz bazen konuşmasakta sarılmasakta bakışlarla anlaşıyoruz...sağ salim git gel sevgilim seni burda bekleyenin var ...
Tubiimmm benim valla geldim ağlaya ağlaya direkt anamın kollarına beni hiç bırakma dedim ...extradan da annem de allah kavuştrsn kızım diyince koyverdm toparlayamıyorum
Sağol canım benimm bu sefer ağlayamadm zaten alel acele öptüm öyle ağlayarak görmedi :)evet 2 gün sonra yıldönümümüz bide :)
tam alışmştım ama gitmeside iyi bi an önce bitsin ..bide ben bugün başka şeylere atarlıyım yani bilmiyorum çok tuhaf geldi bazı şeyler aşkımın gitceğine mi ağlıyım kendimi mal gibi hissettiğime mi bilemedim :)
mehmet'le konuşuyordum canım
hayırdır canım n'oldu ki :26:
özelden msj atsam olr mu nilü buraları işgal etmiyim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?