12 30 dan berı bırlıkteyız esım geldı oglum babasını esır aldı bana vermıyoo ama olsn karsımda yaa yetıyor valla.. rabbım hepınıze yasatsn bu duyguları arkadaslarm (Amiiinnn)
12 30 dan berı bırlıkteyız esım geldı oglum babasını esır aldı bana vermıyoo ama olsn karsımda yaa yetıyor valla.. rabbım hepınıze yasatsn bu duyguları arkadaslarm (Amiiinnn)
Sağol canım benimm bu sefer ağlayamadm zaten alel acele öptüm öyle ağlayarak görmedi :)evet 2 gün sonra yıldönümümüz bide :)
tam alışmştım ama gitmeside iyi bi an önce bitsin ..bide ben bugün başka şeylere atarlıyım yani bilmiyorum çok tuhaf geldi bazı şeyler aşkımın gitceğine mi ağlıyım kendimi mal gibi hissettiğime mi bilemedim :)
begüüm takılma bunlara ben sizi anlamıyorum yaa, şimdiden bu tarz problemlerin sizi yıpratmasına izin vermeyin artık
7 gün ne çabuk geçti hiç anlayamadan bi dahaki cumartesi günü geldi gidip otogardan aldığım gün gözümün önünde ama dönüş bileti çoktan kesilmişti o da bu geceye...daha doyamadan gidiyo işte kaç kere koklaya koklaya sarıldımm terli tshrtüne bile sarıldım gizli gizli ölürüm sana dedim teri bile mis gibi parfüm kokuyo gelmesine alışmak kolayken gitmesinin bu kadar koyması ...bu 7 gün nası geçti derseniz çok başbaşa kalamadık ama varlığyla yetindimm her anda birbirmze duygu dolu bakışlar ben senden nasıl ayrılp gidicemli ifadeler bazen küçük bi buse bazen hiç bırakmıcakmsn gibi bi sarılma ve işte sona geldik ...ayrılırken tam bi sarılamadım yanımzda ailesi vardı ama gönülden bağlıyız biz bazen konuşmasakta sarılmasakta bakışlarla anlaşıyoruz...sağ salim git gel sevgilim seni burda bekleyenin var ...
haklısın canım ben sadece korkuyorum biraz ilerde nası l olcak diye kadın hep aynı içine sokası geliyo oğlunu tek erkek çocuk onda varmş gibi ilk günden itibaren bu böyle :) hani kız evinde gelin çıkarken ağlarlar ya bizde de biz ağlıcaz ama damadın annesi feryat figan etcek heralde oğlum evleniyo diye :)) hadi dedim şakaya vuruyim :)
sevdiğim şarkılardan birini sizle paylaşmak istedim
Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım...
[video=youtube;zfQn2PaJDtA]https://www.youtube.com/watch?v=zfQn2PaJDtA[/video]
kuzum onlarda bizden yaşça büyükler daha söz olmadı nişan olmadı lank diye kadın bana kimse gelinini kendi çocuğu gibi sevemez diyo sevmiosan da söyleme saygı duy ...ben hep diyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ... bu konuları 7 ay rafa kaldırıyorum askerim olmadan ben gitmem bu devirde yapmayanlar ,beceriksiz,suratsızlar daha kıymetli Allah çirkin şansı versin derler ya :)))
kız Tubi yaa Yenerin gelmesine ne kadar az kaldı he bugün msj atarken sana yatcaz kalkcaz çalıyodu dedm yakında tuba başlar bunu söylemeye :)
Hilalcim Allah razı olsun Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştrsun geçici ayrılıklar olsun ...
Ah ahh efkarlıyım zaten aşkm evden çıkıyomş son bi msnde görüntülü el sallaştk bu şarkının hakkını Özcan Deniz çok güzel veriyo
hahaha boşver kuzum takılma şimdiden bunlara.... valla mimlicem sizi 1- nilü 2- sen
yaşamayan bilemiyor kuzum... yener'in annesi askerden geldiği günün gecesinde oğluşuyla birlikte uyusun da görim seni hee
kızlaaaaaaaaar biz yenerle 1 günlük kısacık bir tatile çıkıorussssssssssss
hahaha boşver kuzum takılma şimdiden bunlara.... valla mimlicem sizi 1- nilü 2- sen
haha ole bişey pek olmas olamas cnmşaka bi yana eğer bizde böyle bişey olsaydı ruh halime göre tepkim deişirdi cnm...
ya buna müsade ederdim (anne yüreği diyerek, onları da anlamak lasım)
yada müsade etmeseydim yener buna izin vermesdi
3. ye beni ekle sen tubişbenle bi sorun yok ama o kadar ilgisiz bi annekii arabaya bindik yolu etmeye gidioz askerlik kac aydiki die soruo kadin yaaa ben aglamaktan öldüm o topuklulari giydi ünlü cenazesine gider gibi gunes gozluklerini takti hic cikarmadan hafif agladi ama benim yanimda asiri ilgili anne rollerindeeeee
haha ole bişey pek olmas olamas cnmşaka bi yana eğer bizde böyle bişey olsaydı ruh halime göre tepkim deişirdi cnm...
ya buna müsade ederdim (anne yüreği diyerek, onları da anlamak lasım)
yada müsade etmeseydim yener buna izin vermesdi
işte kuzum bu yüzden dedim ya yaşamayan bilemezne bizim oğlanların annesi yener'in annesi, ne de bizim oğlanlar yener... bizimkilerin sevgisi karşılıksı ayrıca... sadece annesi sevse belki mehmet de karşı çıkar; ama böyle bi durum da yok... hem bizde müsaade etme kısmına gelecek olursam zaten benden izin isteyen olmadı değil mi ben hiçbir şekilde razı olmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?