Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 30 dan berı bırlıkteyız esım geldı oglum babasını esır aldı bana vermıyoo ama olsn karsımda yaa yetıyor valla.. rabbım hepınıze yasatsn bu duyguları arkadaslarm (Amiiinnn)

12 30 dan berı bırlıkteyız esım geldı oglum babasını esır aldı bana vermıyoo ama olsn karsımda yaa yetıyor valla.. rabbım hepınıze yasatsn bu duyguları arkadaslarm (Amiiinnn)

gözünüz aydın canım Rabb'im başka ayrılık göstermesin. en çok onlar özlüyor, en çok onlar seviniyor zaten, canım benim küçücük yüreğiyle...

begüüm takılma bunlara ben sizi anlamıyorum yaa, şimdiden bu tarz problemlerin sizi yıpratmasına izin vermeyin artık

begüüm takılma bunlara ben sizi anlamıyorum yaa, şimdiden bu tarz problemlerin sizi yıpratmasına izin vermeyin artık

haklısın canım ben sadece korkuyorum biraz ilerde nası l olcak diye kadın hep aynı içine sokası geliyo oğlunu tek erkek çocuk onda varmş gibi ilk günden itibaren bu böyle :) hani kız evinde gelin çıkarken ağlarlar ya bizde de biz ağlıcaz ama damadın annesi feryat figan etcek heralde oğlum evleniyo diye :)) hadi dedim şakaya vuruyim :)

Canım beniimm Allah kavuştursunn gönül bağı her şeye değerr...kızz zözelden ne kaynattınızzz bana da deyinnn

Gözün aydınnnn

hahaha boşver kuzum takılma şimdiden bunlara.... valla mimlicem sizi 1- nilü 2- sen

sevdiğim şarkılardan birini sizle paylaşmak istedim

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım...

[video=youtube;zfQn2PaJDtA]https://www.youtube.com/watch?v=zfQn2PaJDtA[/video]

kuzum onlarda bizden yaşça büyükler daha söz olmadı nişan olmadı lank diye kadın bana kimse gelinini kendi çocuğu gibi sevemez diyo sevmiosan da söyleme saygı duy ...ben hep diyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda ... bu konuları 7 ay rafa kaldırıyorum askerim olmadan ben gitmem bu devirde yapmayanlar ,beceriksiz,suratsızlar daha kıymetli Allah çirkin şansı versin derler ya :)))

kız Tubi yaa Yenerin gelmesine ne kadar az kaldı he bugün msj atarken sana yatcaz kalkcaz çalıyodu dedm yakında tuba başlar bunu söylemeye :)

Hilalcim Allah razı olsun Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştrsun geçici ayrılıklar olsun ...

Ah ahh efkarlıyım zaten aşkm evden çıkıyomş son bi msnde görüntülü el sallaştk bu şarkının hakkını Özcan Deniz çok güzel veriyo

begüm takma artık kafana bence gereksiz sıkıntı yapıosun kendine yavrum, rafa kaldırmana sevindim

daha bu şarkı piyasada yokken ben sölüodum ztn, mehtaplarımızda bile sölemiştim yeneree son 3 gün kala yener facede paylaşıp sölicekmiş

Ah ahh efkarlıyım zaten aşkm evden çıkıyomş son bi msnde görüntülü el sallaştk bu şarkının hakkını Özcan Deniz çok güzel veriyo

yolu açık olsun kuzum, sağ salim gider gelir inş... Çok severim niran ünsal dan dinlemek daha bir keyif verio bana nedense...

yaşamayan bilemiyor kuzum... yener'in annesi askerden geldiği günün gecesinde oğluşuyla birlikte uyusun da görim seni hee

haha ole bişey pek olmas olamas cnm şaka bi yana eğer bizde böyle bişey olsaydı ruh halime göre tepkim deişirdi cnm...
ya buna müsade ederdim (anne yüreği diyerek, onları da anlamak lasım)
yada müsade etmeseydim yener buna izin vermesdi

hahaha boşver kuzum takılma şimdiden bunlara.... valla mimlicem sizi 1- nilü 2- sen

3. ye beni ekle sen tubiş benle bi sorun yok ama o kadar ilgisiz bi annekii arabaya bindik yolu etmeye gidioz askerlik kac aydiki die soruo kadin yaaa ben aglamaktan öldüm o topuklulari giydi ünlü cenazesine gider gibi gunes gozluklerini takti hic cikarmadan hafif agladi ama benim yanimda asiri ilgili anne rollerindeeeee

işte kuzum bu yüzden dedim ya yaşamayan bilemez ne bizim oğlanların annesi yener'in annesi, ne de bizim oğlanlar yener... bizimkilerin sevgisi karşılıksı ayrıca... sadece annesi sevse belki mehmet de karşı çıkar; ama böyle bi durum da yok... hem bizde müsaade etme kısmına gelecek olursam zaten benden izin isteyen olmadı değil mi ben hiçbir şekilde razı olmazdım

ohooo, al burdan yak bu erkek annelerinin normal olanı yok mu

Allahınızı severseniz benim saçlarım düz yani düzleştirmesemde düz ama ben gene üstünden geçiyorum birinin saçını anlatıyo kadın dalgalı ne kadar güzel diye benim saçlarıma baktı seninkide düzmüş ben düz hiç sevmem dedi çok açıksözlü ya hayran bıraktırıyo kendine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…