Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

al birini vur ötekineeeeee bugün yenere de dedim kızların sıkıntıları var onlarla dertleşiorum, bana dıokı senden ztn ii psikolog olur hayatım en iisi biz sana bi blog acalım güzin abla gibi tuğba abla yapalım dio, sen kızdığın birini bile psikolojisini bozmakla alt edıosun, sıkıntısı olana da çok ii psıkolog oluosun diooo

düşünmeye başladım bu blog işini

benim bi akrabam var oğlundan çok gelinini seviyo valla oğlumdan daha hayrlı diyo oğlundan çok onu arıyo falan ... mesela her şeyini kız kayınvalidesiyle rahat rahat konşuyo ya ...ben onları görünce imreniyorum resmen... benim oğlum mutlu olsun diyo o da kızım gibi kızım olsa bu kadar olur diyo ikisinin mutluluğu için çabalıyo her şeyi dengede tutuyo...nilüü bu örneğim sana normali var yani ...bize denk gelmedi...

nereyee oooooooo :))

kuzum yaklaşık 20 dk. sonra antalyadayısssssss

haha senin kayınvalideni çok açık sözlü gördüm ben zateeeeeen

amaa napim tatlimm yaa ben onun ne oldugunu biliyorum sonuctaa cok cok ilgisiz alakasizz umursuzz o derece yani

kuzum yaklaşık 20 dk. sonra antalyadayısssssss

haha senin kayınvalideni çok açık sözlü gördüm ben zateeeeeen

beni sevmediğini de söyledi sağolsun varolsun yani kendi çocuğum gibi sevemem dedi bende onu kendi anam sevemem valla ama ben şunu demek istiyorum burda bunları konşturan kendisi oluyo bunları söylemese ben burda lafını yapmıcam kafama takmıcam içinde tut sevmiosan da hem de dioki kendi kızım gibi sevemem derken geline bişi söylersin kırılır alınır diyo ben şu an gelin adayıyım ya gözlerinde dayıyo valla sağolsun canım kayınvalide adayımmm kulakların iyi çınlıyo ama pek iyi çınlamıyo sen bizim kötü olmamızı istersen sen kötü olcaksn çünkü aşkımz büyük bizden =)

begüm bu konuyu konuşmuştuk ama görüyorum ki senin düşüncelerin farklı yönde ya kadın sana seni sevmıorum dememiş, kendi kızın gibi sevilmes vs.. demişki çok acık ve net konuşmuş.. bence bu konuda bu kadar acık konusması, düşündüğünü saklamadan sölemesi çok güzel bişey ve problem edilcek bir konu deil... Böyle kayınvalidelerden korkma kuzum, hele bir de bu konuşmaları burağın yanında da yaparsa hiç korkmaaaa

aayyy begum hakkaten oylemi dedii koptum walla insan oyle bisi der mi yaa sewmiosan sewme solemek zorundamisinn

Yemin ederim öyle dedi bi muhabbet olduda kimse karşısındakini kendi annesi gibi sevemez oda karşısındaki kendi çocuğu gibi sevemez dedi kendi çocuğuna her şeyi söylermissn edermşssnde geline bişi diyemzmişsn alınırmş kırılırmş...doğru bi söz bende karşmdakini annem gibi sevememde en azından yüzünede söylemem orda noldu yani biliomsn ortadan konşuyorz ya kızım sana söylüyorm gelinim sen anla muhabbeti bide bana yanlş anlama diyo anlaşılcak bişi kalmadıki bende şey dedm saygı gösterilsin yeter dedm

Valla canım benim kayınvalidemde aynı senin anlattığın gibi kendi oğlundan ayırmıyor ne zaman gitsem öper sarılır içine sokacak gibi o yönden çok sanslıyım Allaha şükür.

madem bu kadar takıntı yaptınıs bu mevzuyu alın size şarkısı

[video=youtube;TmonZqcRRvc]https://www.youtube.com/watch?v=TmonZqcRRvc[/video]

Aklıma aşkım geldi yaa o bu şarkıyı çok söyler beni sinir etmek için annemi pek sevmiyor beni kendine vermiyor diye.

ne tuhaf dünya bizde oğullarına olan aşırı düşkünlükten yakınıyoruz valla dengelisi çok nadir heralde bunların

canım aslında cok ılgısız ama benım yanımda cok ilgili rollerıne giriyo oğluşummm diye gelıp elini felan tutuyo ama hiç öyle yüzümede arkamdanda sölediği bişeyini duymadım ayyy bide gençç bakımlıki kızlar

bizde daha söz nişan yok kadın da söylüoda ortadan söylüyo artık sende çek nere çekersen :) hakkımzda hayırlısı olsunnn valla da billa ...

bizde daha söz nişan yok kadın da söylüoda ortadan söylüyo artık sende çek nere çekersen :) hakkımzda hayırlısı olsunnn valla da billa ...

ben nişanlanmadan önce hiç tanışmadım canım ıkı yıllık sevgılıydık ole nısanlandık ıstemeye gelıcez bı goruselım tanısalım dıye annemı aradı oyle tanıstık öyle daha iyi oldu gıbıme gelıyo mesafe olması cok ıyı oluyo

aşmış kendini artık seninki

canım zaten kadınların bize karşı öyle aman aman bi kötülükleri yok ki di mi... tek derdimiz oğullarına aşırı düşkün olmaları...

seninki cidden abartmış ama... oğluna olan sevgisine amenna da... sana bunları deme hakkını nerden buluyor ben bunu anlamadım. açık sözlü olsun da karşısındakinin kırılıp kırılmayacağını da düşünsün bi zahmet. çünkü bu açık sözlülük değil bence...

güya mehmet'in annesi de bana oğlundan daha çok değer veriyor. benim de bi kızım var, kız çocukları benim için değerlidir diyor. siz hiç üzülmeyi kırılmayı hak etmiyorsunuz diyor; ama...

Hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn Allah iyiliklerle karşılaştırsın kötülüklerle sınamasın...

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı durmak zorunda bunu bilir bunu söylerim ...

Sevgili kayınvalide adaylarımız da bizi varsın sevmesinler ama oğlumun eşi diye saygı ve güleryüz göstersinler sonuçta 7/24 birlikte yaşamıcaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…