3. ye beni ekle sen tubişbenle bi sorun yok ama o kadar ilgisiz bi annekii arabaya bindik yolu etmeye gidioz askerlik kac aydiki die soruo kadin yaaa ben aglamaktan öldüm o topuklulari giydi ünlü cenazesine gider gibi gunes gozluklerini takti hic cikarmadan hafif agladi ama benim yanimda asiri ilgili anne rollerindeeeee
nereyee oooooooo :))
Allahınızı severseniz benim saçlarım düz yani düzleştirmesemde düz ama ben gene üstünden geçiyorum birinin saçını anlatıyo kadın dalgalı ne kadar güzel diye benim saçlarıma baktı seninkide düzmüş ben düz hiç sevmem dedi çok açıksözlü ya hayran bıraktırıyo kendine ...
al birini vur ötekineeeeeebugün yenere de dedim kızların sıkıntıları var onlarla dertleşiorum, bana dıokı senden ztn ii psikolog olur hayatım en iisi biz sana bi blog acalım güzin abla gibi tuğba abla yapalım dio, sen kızdığın birini bile psikolojisini bozmakla alt edıosun, sıkıntısı olana da çok ii psıkolog oluosun diooo
düşünmeye başladım bu blog işini
kuzum yaklaşık 20 dk. sonra antalyadayısssssss
haha senin kayınvalideni çok açık sözlü gördüm ben zateeeeeen
amaa napim tatlimm yaa ben onun ne oldugunu biliyorum sonuctaa cok cok ilgisiz alakasizz umursuzz o derece yani
amaa napim tatlimm yaa ben onun ne oldugunu biliyorum sonuctaa cok cok ilgisiz alakasizz umursuzz o derece yani
kuzum yaklaşık 20 dk. sonra antalyadayısssssss
haha senin kayınvalideni çok açık sözlü gördüm ben zateeeeeen
beni sevmediğini de söyledi sağolsun varolsun yani kendi çocuğum gibi sevemem dedi bende onu kendi anam sevemem valla ama ben şunu demek istiyorum burda bunları konşturan kendisi oluyo bunları söylemese ben burda lafını yapmıcam kafama takmıcam içinde tut sevmiosan da hem de dioki kendi kızım gibi sevemem derken geline bişi söylersin kırılır alınır diyo ben şu an gelin adayıyım ya gözlerinde dayıyo valla sağolsun canım kayınvalide adayımmm kulakların iyi çınlıyo ama pek iyi çınlamıyo sen bizim kötü olmamızı istersen sen kötü olcaksn çünkü aşkımz büyük bizden =)
aayyy begum hakkaten oylemi dedii koptum wallainsan oyle bisi der mi yaa sewmiosan sewme solemek zorundamisinn
ne tuhaf dünya bizde oğullarına olan aşırı düşkünlükten yakınıyoruz valla dengelisi çok nadir heralde bunların
canım aslında cok ılgısız ama benım yanımda cok ilgili rollerıne giriyo oğluşummm diye gelıp elini felan tutuyo ama hiç öyle yüzümede arkamdanda sölediği bişeyini duymadım ayyy bide gençç bakımlıki kızlar
bizde daha söz nişan yok kadın da söylüoda ortadan söylüyo artık sende çek nere çekersen :) hakkımzda hayırlısı olsunnn valla da billa ...
Allahınızı severseniz benim saçlarım düz yani düzleştirmesemde düz ama ben gene üstünden geçiyorum birinin saçını anlatıyo kadın dalgalı ne kadar güzel diye benim saçlarıma baktı seninkide düzmüş ben düz hiç sevmem dedi çok açıksözlü ya hayran bıraktırıyo kendine ...
benim bi akrabam var oğlundan çok gelinini seviyo valla oğlumdan daha hayrlı diyo oğlundan çok onu arıyo falan ... mesela her şeyini kız kayınvalidesiyle rahat rahat konşuyo ya ...ben onları görünce imreniyorum resmen... benim oğlum mutlu olsun diyo o da kızım gibi kızım olsa bu kadar olur diyo ikisinin mutluluğu için çabalıyo her şeyi dengede tutuyo...nilüü bu örneğim sana normali var yani ...bize denk gelmedi...
beni sevmediğini de söyledi sağolsun varolsun yani kendi çocuğum gibi sevemem dedi bende onu kendi anam sevemem valla ama ben şunu demek istiyorum burda bunları konşturan kendisi oluyo bunları söylemese ben burda lafını yapmıcam kafama takmıcam içinde tut sevmiosan da hem de dioki kendi kızım gibi sevemem derken geline bişi söylersin kırılır alınır diyo ben şu an gelin adayıyım ya gözlerinde dayıyo valla sağolsun canım kayınvalide adayımmm kulakların iyi çınlıyo ama pek iyi çınlamıyo sen bizim kötü olmamızı istersen sen kötü olcaksn çünkü aşkımz büyük bizden =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?