yanı herkes üstüne düşeni yaparsa sorun kalmaz tatlım.. bide bizim kayınvalıdeler okuyomus burayıı ayy ne utanırımmHepimizin hakkında hayırlısı olsunnn Allah iyiliklerle karşılaştırsın kötülüklerle sınamasın...
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı durmak zorunda bunu bilir bunu söylerim ...
Sevgili kayınvalide adaylarımız da bizi varsın sevmesinler ama oğlumun eşi diye saygı ve güleryüz göstersinler sonuçta 7/24 birlikte yaşamıcaz ...
Ne cola ne fanta sadece 7Gün
aşmış kendini artık seninki
canım zaten kadınların bize karşı öyle aman aman bi kötülükleri yok ki di mi... tek derdimiz oğullarına aşırı düşkün olmaları...
seninki cidden abartmış ama... oğluna olan sevgisine amenna da... sana bunları deme hakkını nerden buluyor ben bunu anlamadım. açık sözlü olsun da karşısındakinin kırılıp kırılmayacağını da düşünsün bi zahmet. çünkü bu açık sözlülük değil bence...
güya mehmet'in annesi de bana oğlundan daha çok değer veriyor. benim de bi kızım var, kız çocukları benim için değerlidir diyor. siz hiç üzülmeyi kırılmayı hak etmiyorsunuz diyor; ama...
Tubiii hangi gün antalya yolcusu kalmıyo bakalm balayı çifti sizi :)))
kız şafak 7 antalyadayıs işteeeeeeeeeee
anam bende yedim valla antalyaya gitceğinizi sandm gelince falan :)
yanı herkes üstüne düşeni yaparsa sorun kalmaz tatlım.. bide bizim kayınvalıdeler okuyomus burayıı ayy ne utanırımm
evet canım gerçekten bak kötülükten değil çok düşkünler sorun bu zaten evlenirken diyorum ya ağlar fena halde ben eminim ...yok bizimki onu dedi kendi kızına herşeyi söylersn ama geline söyleyemezsn kırılır alınır diyerek o yüzden kendi kızı gibi olmazmş ...
valla ortadan söylüyo güya işte nereye giderse ben de sonuçta yabancıyım şu anda gayet kendi üstüme alındım yani...bide benim adım gelin adayı sanki başka adaylar var bana öyle söylüyo milletede bişi yapıp götürünce gelinim yaptı diyomş ,,adaylığımı kaldı yani aday neyse üf valla konuş konuş sinir bozucu
Tubiii hangi gün antalya yolcusu kalmıyo bakalm balayı çifti sizi :)))
okuyan kv ler vardır da bizimkiler değildir
bak kendi ağzıyla söylüyor kırılır alınır diye o zaman o dediklerini de demiyecekkadın el gördülük yaşıyor demek ki... konuş konuş aynı, ne onlar bizi anlar ne de biz onları... herkesin kendince haklı sebepleri var.
kız şafakları antalya ya ondan öyle dedi tubik
dün hilali kandırmıştım bugün de seniii
siz heralde balayına antalyaya gitceksiniz allah söyletti :) hakikaten o konu noldu yurtdışı falan diyodun ya
yurtışı die düşünüorus cnm ama henüz yerine karar vermedik işte bakalımmm
3. ye beni ekle sen tubişbenle bi sorun yok ama o kadar ilgisiz bi annekii arabaya bindik yolu etmeye gidioz askerlik kac aydiki die soruo kadin yaaa ben aglamaktan öldüm o topuklulari giydi ünlü cenazesine gider gibi gunes gozluklerini takti hic cikarmadan hafif agladi ama benim yanimda asiri ilgili anne rollerindeeeee
işte kuzum bu yüzden dedim ya yaşamayan bilemezne bizim oğlanların annesi yener'in annesi, ne de bizim oğlanlar yener... bizimkilerin sevgisi karşılıksı ayrıca... sadece annesi sevse belki mehmet de karşı çıkar; ama böyle bi durum da yok... hem bizde müsaade etme kısmına gelecek olursam zaten benden izin isteyen olmadı değil mi ben hiçbir şekilde razı olmazdım
Allahınızı severseniz benim saçlarım düz yani düzleştirmesemde düz ama ben gene üstünden geçiyorum birinin saçını anlatıyo kadın dalgalı ne kadar güzel diye benim saçlarıma baktı seninkide düzmüş ben düz hiç sevmem dedi çok açıksözlü ya hayran bıraktırıyo kendine ...
Valla canım benim kayınvalidemde aynı senin anlattığın gibi kendi oğlundan ayırmıyor ne zaman gitsem öper sarılır içine sokacak gibi o yönden çok sanslıyım Allaha şükür.
dün hilali kandırmıştım bugün de seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?