Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şafak attırıp gidiyorum ama erken yatsam iyi olacak, yarın erken kalkacağım, tüm gün de yorulacağım, pazar akşamı gelmeyi unutmayın haa

Hepinizi öptüm

Kızlar şafak attırıp gidiyorum ama erken yatsam iyi olacak, yarın erken kalkacağım, tüm gün de yorulacağım, pazar akşamı gelmeyi unutmayın haa

Hepinizi öptüm

Geleceimmmmm

Facede ekleyen bendm bu arada farketmişindir hesna ablacım

ayy ama yazık hiloş oğluşunu çok özlemişşş

ağzından laf almaya çalışıyor seninki de demek ki

ayy ben çıkamadım yaa

ayy ama yazık hiloş oğluşunu çok özlemişşş

ağzından laf almaya çalışıyor seninki de demek ki

ayy ben çıkamadım yaa

Hahahhah o ne biçim özlem yaaa

Hahhaa yok kız kötüniyetli değil valla çok tatlı maşallah hem hiç laf verir miyimmm kadın benle hep kızım diye konuşur, düğüne çok hevesli bi an önce evlendirme peşindeler bizii

aman nazar değmesinnn tü tü tü tü tü

ha şöyle kv adayı dediğin böyle olur bizimki de öyle canım melek melek, mehmet diyor ki annemin bir tek kanadı eksik

çıkamadım canım yaa, mehmet'i aradım, uzun konuşuruz sandım; ama kısa kestik

sen ankara'ya gelmiyorsan ben ablamla eskişehir'e gitcem dedim dellendi gönlünü alayım dedim...

Ana iyi demişin amaa dellensinn kendi kaşındı
ama gönül kırmak bize yakışmaz tabi :13:

aman nazar değmesinnn tü tü tü tü tü

Amin Allah nazarlardan korusun

ha şöyle kv adayı dediğin böyle olur bizimki de öyle canım melek melek, mehmet diyor ki annemin bir tek kanadı eksik

Hahha valla mı diyo mu bunu, hey Allahım yaaa, tamam annesi sonuçta ama bizim de anamız var ve başımızın tacı yani, de her şeyin dozu var yahuuu, kime neyi kanıtlamaya çalışayım kiii...

benimki binmş otobüse annem ayrılamıyo yazmş gülmüş o da farkında :)))

Hahha o da iyiymişş..böyle devam ederse sorun olmaz sen de takma kafana artık, anasıyla evlenmicen kız korkma

Heheh ben zaten face e uzun süreden sonra yeni girdim iyi geceler tekrarr

ama lafta olan bir şey değil canım. ablamın arkadaşı var orada evli, çocuklu falan. mehmet gelmiyorsa biz eskişehir'e gidelim dedi. 1 mayıs tatil ya 2 gün de izin alacak haftasonu tatiliyle birleştirip gidelim dedik. ben de çok merak ediyorum... tabii ben mehmet'ten izin almadım, sadece söyledim. böyle böyle diye... evli birinin evinde kalmamı istemediği ve ona sormadan ben zaten planı yaptığım için esti coştu :26:

valla söylüyor canım, sadece mehmet değil babası da öyle söylüyor. zaten üçünün arasında çok değişik bi ilişki var. kız kardeşine göre annesi saflık derecesinde iyi niyetli. ben de başta öyle düşünüyordum; ama bana karşı olan birkaç davranışından sonra (bazılarını biliyorsunuz) o kadar da değil be diyebiliyorum. daha az saf niyetle yaklaşıyorum bu nasıl bi tabirse artık...

seninki nasıl ya biraz anlatsana meraklandım

Son düzenleme:
benimki binmş otobüse annem ayrılamıyo yazmş gülmüş o da farkında :)))

bu arada sağ salim varsın yerine...

eveeet, bana bir depük borçlusun. burda olacağım

Bana da çok uyku bastııı yazdım ama çıkıyorum yarın devamm

iyi geceler canım

ben de gittimmm :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…