bu arada sağ salim varsın yerine...
eveeet, bana bir depük borçlusun. burda olacağım
iyi geceler canım
ben de gittimmm :80:
hoşbulduk canımO zaman pazarr yaparızz ablacıkk
Maşşallah maşşallah tatlımm iyi olmanıza çok sevindirikk oldumkiiiPazar akşamı bir aksilik çıkmazsaa bütün kızlarr toplanalımmm
Ablacım hoşgeldinn iyi olmanıza sevindim. Kayınpederinin rahatsızlığınada çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin.
Bizde seni özlediikk pazar akşamııı burdaa oll hee
Değerlendir yavrumm değerlendirrr
Merak etmeeee o da bir romantik olurr bir romantik olurr görürsünn
Tertibimm Maşşallahh seninkide baya azaldı da siz bütün izinleri kullandınızmıı??
Razişşşşşşş..hoşgeldin öncelikleee ve sonralıklaaa evet bu sefer az hasarlı atlattık ve istediğim kıvama kendi kendine geldi sabrım sayesinde
Bu arada kayınpederine geçmiş olsunn..Allah şifa versin inş ve sana da Razişim kontrole gitcez demişsin, bizi de haberdar et, iş konusunda da okudum yazdıklarını umarım artık hayatınız bi düzene girer, ama 2 kişinin birbirine saygısı sevgisi olduktan sonra halledilmicek şey yok
Bn de diliyorum devamını ben de, sabrım sayesinde başardımm
Attt bağır çağırrr oynaaa hakkınnn
Ebruşummm sağolll...siz nasılsınızz??
Pazar akşamı tamamdır gelirim ben de artık uykuya ne kadar direnebilirsek
Kızlarrrr yaaa Zaferim çok tatlıydı geceee...hiç üstüne gitmedim sadece kırgınım dedim,bikaç gündür uzaktık,sadece sorularına cevap verdim falan..ama dün seni çok özledimmm dediiii... sensiz olmuyo bi şekilde senle olcak yapcaz dedi, dikkat etcem dedi,her şey güzel olcak merak etme dedi, hatta bana da sen de de bakayım nolcakmış diyo, ben de inşallah güzel olcak diyorum, anlamadımmm diyooo illa direk her şey güzel olcak diye inanarak söylememi istediheralde çok yalnız kaldım sorumsuzlaştım falan dedi, içimi ısıttıııı.
saol razişim ben de çok iiim sen nasılsın
hahaha daha 9 günüm var yavrum, kafanız çok şişecek daha
bak bak arada bana sataşmayıda es geçmiyo yerim seni tatlımRaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
Allah kavustursun saglıcakla canım.günler su gibi geçsin.AMİİİİİİN, Biliyorum tatlım. Ama çok farklı oldum bu kez çok farklı başka oldum ya. O otogara ikinci gidişimde daha bi canım yandı sanki :26: Şimdi tekrar alış alışabilirsin. Şimdi mesajlaşıyoruz da, mesajlaşmayı bile özlemişim ki ona bile alıştım. Zor ama Rabbim sabır verecek inşallah. 9 gününüz kaldı canım sizinde o 9'lar dan bize de yolla..
canım seni de Allah kavustursun sevdigine saglıcaklaGitti askerim son kez sarıldım içime çektim kokusunu zor ayrıldım 6 ay yüzüne kokusuna nefesine hasret kalacağım ama bitecek inşallah bu kara günlerde aydınlığa çıkacağız inşallah şuan kötüyüm ama iyi olacağım.
begüş Allah kavustursun canımayy geçmişi okumaktan yazamadımm tubi kudurmş artık 9 gün başına vurdu :)
bende bugün askerimleydimm gene akşam geldim ya dedim ki şu kokunu hapset bi kavanoza bırak bana( yarın gece binicek ben otogara gitmicem akşam vedalaşıcam ...dün kü o buluşma mevzusunu da açığa kavuştrdk yani ben kızmakta haklıyım benimkine kızmadım ama çağrına daha çok kızdm ...bugün askeriyeden konuştuk böyle millet diyo o kadar midesiz ki sevgilisi var şurda kız varmş gidelimmm yok merkeze inelimmm genelev falan diyo midesizler çok diyo la bide asker bunlar inzibat yakalar falan diye bende sinirlendm o salaklara sevgilileri de adam diye 15 ay bekliyolar dedim ooo dedi neler var yolda kız görseler şuna bak buna bak falan dedm göz kayması olur yani sende görürsün valla dio bana bak diolar mesela kafamı çeviriyorum amann ne bu açıklık diye falan diyo bazen burda da ben gösterirdm şu kıza bak diye ...sonra konu ne alakasa güvene geldi dedm allah genede şeytana uydurmasın falan ben sana güveniyorum dedim ...allah genede kimseyi nefsine kurban etmesin valla yapan her yerde yapar zaten de ne gerizekalılar var yaa abazanlar ...
alnından öpme smilesi neden yok yaaaaİyi olmamam için bir nedenim yok canım çünkü
Değişiklik derken kastettiğin şey mazide bıraktığımsa şayet, değişim o gün başladı ve çok şükür yaradana ki her gün daha iyiyim ... Biraz daha nelerden korunduğumu görüyorum.. Çok güzel yenilikler de yavaş yavaş çıkıyor karşıma ve değerlendiriyorum
hehe kız üzüldügü şeye bak ben napam peki 82 li olarakAman Allahım yahu yazmayın şuraya yaşlarınızı bunalıma itiyosunuz biz biri 91 otekı 92 ... ben 84 luyum 84 valla ağlıyıcam kart bunalımına gırdım
Ebrum;seninle ilgili önemli bir hissiyatım var cnm.inş yanılmam.şimdi sizin durum çok iç açıcı gibi durmasada ben öyle inanıyorum ki askerlik bittiginde herşeyy çok çokkk farklı bi boyuta gelecek olumlu anlamda tabiii...geldigi gibi nişan dügün olursa şaşmaAyrılık zor, ayrılık..
Çekilir dert değil sevgilim.
Gurbetin soğuk geceleri,
Alın yazım kaderim benim.
Off off... Arada aşkın hatrı olmasa,
Off off... Durmazdım inan buralarda..
Yalnızlık zor, yalnızlık.
Her yiğidin harcı değil sevgilim.
Gurbetin ıssızdır geceleri,
Yar teninin sıcağına hasretim..
Her veda zulüm ona, hasret okuyor canına.
Mecbur; biliyor, gönül katlanıyor.
Gitmeli diyor bu diyardan, tükenip ziyan olmadan.
Gönül yapamıyor, göze alamıyor ..
AŞK dokunmak ister gülüm.
Sevilmek, okşanmak ister.
AŞK sevdiğini yanında ister..
Kimi zaman dile gelip AŞK,
Dudaktan kalbe akmak ister .
Yar ara beni arada bir sesini duyur.
Yoksa bu ayrılıklar hepten çekilmez olur..!
hepiniz benden ve sorunlarımdan bıktınız di mi, insan güzel şeyler duymak istiyor
Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube hap koydum ex koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum :))))))) sizi güldüriyim dedim
alnından öpme smilesi neden yok yaaaacanımm çok daha güzel olacak herşey. inş en yakın zamanda çok çok hayırlı bir insan çalar kalbinin kapısını.seni hak eden bi insan olur inş.
QUOTE]
Öpmüş kadar oldun bebeğim sağolasın
Herşey evet,güzel oluyorDaha da güzel olacak inşallah... Karşımdaki hayırlı mı değil mi tabii zaman gösterecek ...
ama lafta olan bir şey değil canım. ablamın arkadaşı var orada evli, çocuklu falan. mehmet gelmiyorsa biz eskişehir'e gidelim dedi. 1 mayıs tatil ya 2 gün de izin alacak haftasonu tatiliyle birleştirip gidelim dedik. ben de çok merak ediyorum... tabii ben mehmet'ten izin almadım, sadece söyledim. böyle böyle diye... evli birinin evinde kalmamı istemediği ve ona sormadan ben zaten planı yaptığım için esti coştu :26:
valla söylüyor canım, sadece mehmet değil babası da öyle söylüyor. zaten üçünün arasında çok değişik bi ilişki var. kız kardeşine göre annesi saflık derecesinde iyi niyetli. ben de başta öyle düşünüyordum; ama bana karşı olan birkaç davranışından sonra (bazılarını biliyorsunuz) o kadar da değil be diyebiliyorum. daha az saf niyetle yaklaşıyorumbu nasıl bi tabirse artık...
seninki nasıl ya biraz anlatsana meraklandım
İyi geceler canım rüyanda Zaferini gör =)
ay ayy amann iyi olun hep kıssbazen sabır iyi oluyor canım.karşında sabır etmeye degen bi insan olduktan sonra herşey güzel olur merak etme aminn kuzucum sagolasın.şuanda tek istegim ikimizinde düzgün bi işe girmemiz ve evi ayırmamız..başta saglık tabiii.
Valla bende o kadar çok kayınvalide muhabbeti yaptım ki rüyamdada hep aynı olayları gördüm böyle hep uğraştım durdum ya aklım kabullenemiyo bazı şeyleri ...ama kararlar aldm artık bi daha izne gelsede onlara gitmicem onlar istiolar diye güya yakınlık kuruolar yabanclık çektirmiyolar ...onlar araamdan da aramıcam onları bi kaç zaman ...uzak durucam kadının ödü kopuyo resmen elinden alcam sanıo halbuki o anne ben eş olucam ikisi çok farklı bunu ayırt etmesini zamanla anlıcak anlamazsada valla sessiz yapımın altında çokta aksi bi ruhum var onunla tanışıcaklar :)))
Çok kafana takıyorsun begüşşşş...kızacam amaaa...
o aşamaya gelmesin inşallah ama gelirse sen de askerin de elbirliğiyle halledersiniz boşver, haklısın insan gıcık olur, istediği gibi olsun ister ama askerden gelmeden tam anlayamazsın, kadının da belki kafasında neler vardı odaklanamadı sana, düşünemedi belki de kıracağını boşverr...
ya benim şafağımda bir problem var ama çözemedimşafak programları vs.. de bugün şafak 7 çıkış tarihi 5 mayıs diyor ama parmak hesabı yaptığım zaman şafak 8 çıkıyor... Bu nasıl iştir yaa anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?