Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canımsagol geçmiş olsun dileklerin için...kızz pazar ne varkiiiiiiiiii ne kaçırdım gene bennn

ay ayy amann iyi olun hep kıssbazen sabır iyi oluyor canım.karşında sabır etmeye degen bi insan olduktan sonra herşey güzel olur merak etmeaminn kuzucum sagolasın.şuanda tek istegim ikimizinde düzgün bi işe girmemiz ve evi ayırmamız..başta saglık tabiii.
saol razişim ben de çok iiim sen nasılsın

hahaha daha 9 günüm var yavrum, kafanız çok şişecek daha
canım benim kusuruma bakma kız gel bi öpem
Raziiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
bak bak arada bana sataşmayıda es geçmiyo yerim seni tatlım
Allah kavustursun saglıcakla canım.günler su gibi geçsin.
canım seni de Allah kavustursun sevdigine saglıcakla
begüş Allah kavustursun canım
alnından öpme smilesi neden yok yaaaa canımm çok daha güzel olacak herşey.inş en yakın zamanda çok çok hayırlı bir insan çalar kalbinin kapısını.seni hak eden bi insan olur inş.
Aman Allahım yahu yazmayın şuraya yaşlarınızı bunalıma itiyosunuz biz biri 91 otekı 92 ... ben 84 luyum 84 valla ağlıyıcam kart bunalımına gırdım
hehe kız üzüldügü şeye bak ben napam peki 82 li olarak
Ebrum;seninle ilgili önemli bir hissiyatım var cnm.inş yanılmam.şimdi sizin durum çok iç açıcı gibi durmasada ben öyle inanıyorum ki askerlik bittiginde herşeyy çok çokkk farklı bi boyuta gelecek olumlu anlamda tabiii...geldigi gibi nişan dügün olursa şaşma sen sabırlı bi kızsın bide.rabbim sabrının mükafatını kat kat versin inş.
hepiniz benden ve sorunlarımdan bıktınız di mi, insan güzel şeyler duymak istiyor

Nilüüüü askolsun canım yaaa..olurmu hiçç bizler ne için buradayız canım öpim gel yazdıklarını okudum canım...bak bunca sabrettin katlandın bazı şeylere,şimdi de biraz iyileşene kadar sabret kuzum.dur bakalım bi kendine gelsin evdekilerle hasret gidersin bol bol görüşmeye vaktiniz olacak Allahın iziniyle.annesiyle uyuma olayı da ilk bakışta komik gelsede her evladın ve annenin arasındaki bag farklıdır,olabilir yani boşver.istese sana hiç demezdi bunu...tabii bazı şeyler dozunda güzel,evet evladına düşkün olur vs o o nun evladı kimsenin bişey demeye hakkı yok.bende daha anne olmadım mesela ama anne olan anlar sanırım.bende bazen kvnin eşime davranışlarına kızıyorum ama sonra bi düşünüyorum o annesi onun yani kızgında konusur sarılır öper de benim kızmak ne haddime diyorum...burada önemli olan şey erkegin davranışları.erkek vardır evlenmiştir ama aklı fikri annesinin evindedir,hep onlarla olmak ister.kendisinin de bi yuvası oldugunu ailesinin bi adım geride durması gerektigini kavrayamamıştır ve buda çok can sıkıcı mutsuzluga sürükleyici bir durum olur...ama erkek vardır evet ailesi çok düşkündür,o da ailesine düşkündür ama eşine düşkünlügü de ayrıdır.bi yandan ailesini çok severken bi yandan eşinin gerçek ailesi oldugunu bilmesi ve hayatını ona göre sürdürmesi gerektigini bilir.eşin sonsuz kıymet verir el sütünde tutar ne ailesine ezdirir ne başkasına.aradaki farka bak dimi uzun oldu biraz ama.demek istedigim canım,sen annesinin düşkünlügünü takma kafaya.sizin ilişkinize zarar verecek şekilde olacagını sanmıyorum çünkü Mehmet annesini iyi tanıyor bence.şimdiden sana demiş bile kıskanır seni diye.o da onun öyle oldugunu bildigi için aldırış etmicektir

Razişcimmm canım benım uzun zaman oldu goremedım senı tatlım

119 ohohooo Allahhhh atarsa 118 sekseeen sekseeen sekseeennn

Hap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube hap koydum ex koydum kaynanamın adını kuyruklu yılan koydum :))))))) sizi güldüriyim dedim

Genel olarak ilişkilerime baktığımda kaynana adayları görümce adayları hep tav oldu bana hala görüştüklerim var evlatçıkları abicikleri evlenmiş olanı da var ama hala onların kızçesiyim... Yalnız şu şarkı en sonuncu oyunculara çok yakıştı
Allah'tan ki kurtuldum ...
Şimdikiyse, sağolsun başımın tacı

Lafta olmasın tabii sevindim ki zaten gez dolaş hem Mehmet'in akı kalsın biraz hem de kafan dağlmış oluri Eskişehir de çok tatlı bi şehir ben de Ankara da okurken bikaç kez gidip gezdimm

Valla benimki şöyle biz ilk Zaferimin kep töreninde mecburiyetten tanıştık kv ile ben o kadar erken tanışmak istemiyordum ama kepe de gitmeliydimmm... tanıştığımızda da çok tatlıydı, samimi böyle hep arkadaşım gibi davrandı,hiç yabancı hissetmedim, baloda hatta Zafer sana emanet dikkat et çok içmesin demişti sonra ben yazın Antalya'ya gittiğimde de eve sadece yemeğe giderdik mesela onun dışında Zaferle dışardaydık, arardı Zaferi yemeğe illa gelin bile demezdi, yemeğe gelcek misiniz diye sorardı biz kafamıza göre takılırdık, askere gitmeden önceydi..
Şimdi de haftada bir kesin arar gelecekle ilgili planları var ,heveslenir, bi de kızı yok mesela, kızım der hep, birinde Zaferle çok kötü kavga ettik ya onlar da duymuştu o zaman bile hakkınızda hayırlısı olsun bizim ilişkimiz ayrı ben size karışmam demişti, cidden maşallahı var yani, hep istediğim gibi bi kv adayı

İyi geceler canım rüyanda Zaferini gör =)

Ana göremedim ya gııı

Raziişşş sağol, evet sabrı öğrendik sanırım niayetinde...
Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun bi an önce olsun inşallahhh...
Seni faceden de ekledim bu arada, Tubik'in listede gördüm

Valla bende o kadar çok kayınvalide muhabbeti yaptım ki rüyamdada hep aynı olayları gördüm böyle hep uğraştım durdum ya aklım kabullenemiyo bazı şeyleri ...ama kararlar aldm artık bi daha izne gelsede onlara gitmicem onlar istiolar diye güya yakınlık kuruolar yabanclık çektirmiyolar ...onlar araamdan da aramıcam onları bi kaç zaman ...uzak durucam kadının ödü kopuyo resmen elinden alcam sanıo halbuki o anne ben eş olucam ikisi çok farklı bunu ayırt etmesini zamanla anlıcak anlamazsada valla sessiz yapımın altında çokta aksi bi ruhum var onunla tanışıcaklar :)))

Çok kafana takıyorsun begüşşşş...kızacam amaaa...
o aşamaya gelmesin inşallah ama gelirse sen de askerin de elbirliğiyle halledersiniz boşver, haklısın insan gıcık olur, istediği gibi olsun ister ama askerden gelmeden tam anlayamazsın, kadının da belki kafasında neler vardı odaklanamadı sana, düşünemedi belki de kıracağını boşverr...

evet canımmm ya işte diyorum ya boşveriyorum evlenene dek inşallah hepimiz mutlu oluruz ...

Tünaydıın dert ortaklarım, can yoldaşlarım
Nasılsınııızzz ?

Bu çocuğa bitiyorum ya

[video=youtube;O4wQ_iEcdJM]http://www.youtube.com/watch?v=O4wQ_iEcdJM[/video]

Haftaya yemin töreni var. 2 gece de olsa beraber uyuyabilicez.
haftaya şu saatlerde beraber, birlikte, istediğimiz gibi, dilediğimiz yerde olmak bile heyecan verici.

ya benim şafağımda bir problem var ama çözemedim şafak programları vs.. de bugün şafak 7 çıkış tarihi 5 mayıs diyor ama parmak hesabı yaptığım zaman şafak 8 çıkıyor... Bu nasıl iştir yaa anlamadım gitti

Veee an itibariyle ne zaman arar soruları benim için başladı bitanem yeni birliğine teslim olmuştur hakkımzda hayırlısı olsun ...

ayyy ne olursa olsun çok az kalmış bak tugba
ben bu siteye ilk geldiğimde senin şafağın benimki gibiydi vay be ne güzel diyordum acaba bizde o günleri görebilir miyiz diye iç geçiriyordum ama bak işte o şafağa geldim ama yetmiyorrr şimdide yeni şafağına iç geçiriyorum acaba o günleri görür müyüm diyorum kendi kendime
öylede böylede zman geçiyor çok şükür...

tabi haftasonu geldiii bizim kızlar gezmelerde =)) askerim aradı daha bekliyolarmş telefonda o kadar kötü ki diyorum azcık bağar duymuyorum idare et diyo direk askere gitti ya öküz moduna bağlıyo alışma evresi :))

oturdum düşündüm bir ağaç altında melekler ağlıyordu sağımda solumda sen kolay olanı seçtin en zor anımda ....http://www.youtube.com/watch?v=lZk93WmftpQ bu şarkıyı çok beğeniyorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…