Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım valla bende işte aldığım kararlarımın arkasındayım en azından bu askerlik boyunca böyle olcak çok ince düşünmekten vazgeçtim artık...askerimle de sorunsuz tamamlayalım başka bişi istemiyorum...

Evet yazmmştım bi ara, dışardayım demiştii kesin bi sürü masraf etti genee

Nazar Değmesin Yener çok şanslı birisi gerçekten...Tugba iğneden ipliğe her şeyi düşünüyo dediğin gibi bugün paracıklar gitmiştir =)

Ayy ne şanslı kocişinn var valla süper ötesi olur

347 dönemmisinz sizde ben varım ben
pek astek yok sanırım :26:

Ahaaa buldum bi tane tertip buldumm
Hoşgeldin tertip pek astek yok evet, benimki Mardin'de astek seninki nerdee??? sen nerdensinnn?? heyecanlandım

İnaşşahh canım benimm
Sen beni önceden görüvektinn yavruşum nasıl sabırlıydım o msj atmazdı ben atardım inatla güzel sözler söylerdim kavagyı uzatmazdım o haksızsa bile ben hemen yumuşardım çok üstüne giderdim hergün güzel güzel mesajlar yazrdım atardım hep affederdim 1gün bile msj atmamazlığım olmamaıştır mesaj atmadan asla uyumazdım neler yaptım yaa neler ama işte sonraa bu halee geldimm artık onun gibi yapıyorum yine dayanamıyorum bazen atıyorum msj falan ama eskisi gibi değilm onun sayesindee
Ben kaçar kızlar size koyu sohbetler hepiniz dikkat edin kendinize görüşürüz yine
:119::119: ŞAFAKLAR ATSIN DURMASIN :119: :119:
İyi geceler tatlışş rüyanda askerinii görr

Ayy ne şanslı kocişinn var valla süper ötesi olur

Ahaaa buldum bi tane tertip buldumm
Hoşgeldin tertip pek astek yok evet, benimki Mardin'de astek seninki nerdee??? sen nerdensinnn?? heyecanlandım

hoşbuldum canım :)) şırnakta benim nişanlımda bende izmirdeyim
347 lerin topiğine hiç gelmedin sanırım görmedim daha önce seni :26:

Bu konularda zaten sabırlısın yani de bi de mesela atmadan artık bunun kavgasını çıkarmadan da bekleme konusunda da sabırlısınnn...yoksa ben de o dediklerin konusunda fena değilim ama mesela istediğim bi şey olmayınca aman neyse kendi bilir deyip geçemiyorum işte ah onu bi yapabilsemm anında ortalık kan gölü

Son düzenleme:
hoşbuldum canım :)) şırnakta benim nişanlımda bende izmirdeyim
347 lerin topiğine hiç gelmedin sanırım görmedim daha önce seni :26:

Yok gelmedim ben hep burda takıldım, başta bi ısındım ilk burayı bulmuştum, başka topiclere hiç bakmadım açıkcası
Aynı günlerde gelecek he bizimkiler..hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler deee..Şırnak'ta nasıl durumu peki, rahat mı konuşabiliyo musunz bari ? ismin inci mii??

... şafaklar attı ...

Ay yarabbimmmm 1 yıl değil 11 ay diyo aylara geldim allahm çıldiricimmmm çıldıricimmmmm :)

Son düzenleme:
Anamm ne kadan güzel olmuş ablacım yaa inan çok sevindimm sağ salimm gidip gelmeyii nasipp etsinn Allahımm
Aynen canım aynenn inşallah planladığın gibi olur herşeyy
347 dönemmisinz sizde ben varım ben
pek astek yok sanırım :26:
Anamm hiloşummm bakk tertibinn geldii yaa gözünn aydınn kuşummm

... şafaklar attı ...

Ay yarabbimmmm 1 yıl değil 11 ay diyo aylara geldim allahm çıldiricimmmm çıldıricimmmmm :)

Atıyorr begüşüm atıyorr rbu şafakların bi kere yerinde saydığını görmedim benn 1 yıl da gitti bakk ohh

Ay evett kızzz nası heyecanlandım heheh

şafak 59,59 gün sonra yokuz :)))

Ohoo begüş her 9 da bunu yapmaya başlarsak biz heheheh Allah iyiliğini versn kızz

Kızlar şafakları da attırdıkk ben yatıyorumm artık sabah erken uyancam ...

Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin...Rüyanızda askerlerinizi görün bende göriyim inşallah =) Görüşürüzzz

anladım canım bende genelde orada takılıyorum burayada bikaç kez yazdım ama astek yok heralde dedim en son senin yazdığını görünce bi selam vereyim dedim insan tertibini görünce bi sevindirik oluyo
bana rahatım çok iyi diyor canım bilemiyorum nasıl hiç bişey anlatmıyor orayla ilgili çünkü. ilk gittiğnde çarşıya falan çıkışlar yasaktı bayadır çıkabiliyorlar. bilgisayarı falan yanında zaten hergece netten konuşabiliyoruz. mesaiden sonra da mesajda konuşmada falan sıkıntı yok çok şükür.tek sıkıntı hiç izin kullanmadık 7 aydır görmüyorum çok özledim
sizin rahatınız nasıl?

Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin...Rüyanızda askerlerinizi görün bende göriyim inşallah =) Görüşürüzzz

İyi gecelerrr begüşümm :79:

Seviyom kız siziii..heyecanlarımızı hep beraber yaşıyoz ne güzellll görüşürüzzz

Aa bende laf söylüyordum da sakin sakin tabi cevap alamıyorum deliriyorum kendimi tutuyorum sonra konuşuncads unutuyorumm yaa bakma bana sen şimdi ben küste kalamıyorum dargında şimdi arsa ibo güzel güzel konuşsa ben herşeyi unuturum bende güzel güzel konuşurm süründürmeyi falan yapamıyorum benn bu huyumdanda nefret ediyorumm iştee bu yüzden de değerimi anlıyamıyorr biliyorr burdayım gelse hemen gelicemm konuşsa konuşcam msj atsa atıcam o beni süründürüyorr işte
Allaahıımmm tickerda 50'leri görüyorummmm

Şafak 59 Tekirdağğğ

... şafaklar attı ...

İkinizede hayırlııı olsunn yeni sayırlarınzz tatlışlarr

Bizim de dediğin gibi iiyi der genelde bazen anlaşılıyor sesinden sinirli olabiliyor falan ama gene de buna şükür genelde haftasonu da bi iş çıkarıyolar başına zatenn
ama bizim de telefonda internette sıkıntı yo, benimkinin de yanında dizüstü, mesai sonrası görüşebiliyoz çok geç çıkmazsa falan..

Biz de izin kullanmadıkkk ve 5 ayı geçti görmedim sevdiceğimi ben de aynı dertten müzdaribimm

İyi gecelerrr begüşümm :79:

Seviyom kız siziii..heyecanlarımızı hep beraber yaşıyoz ne güzellll görüşürüzzz

bende sizi çok seviyorum ...birbirini anlayanlar insanlar olmak çok daha güzel çünkü yaşanılanların yüzde 90 ı aynı şeyler =)

Heycan,mutluluk,üzüntü her şeyi paylaşmak insanı hem rahatlatıyo hemde güzel heycanlarda ikiye katlanıyo mutluluklar...

Hayat paylaşınca güzel

Ay evett kızzz nası heyecanlandım heheh

Fark ettim cancağızım

İyi gecelerr tatlımmm Allah rahatlık versinn rüyandaa sevdiceğini görr beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…