Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy sevince gerçekten öyle oluyor yaa, ben de çok nadir yapabilirim o süründürmeyiii..askerden önce yapardım da askerde de olmuyo be ebruş zaten bşver, bu sefer de merak sarıyo içimi zatenn... ama askerden sonra sen de yap biraz evet, değerini anlamalı, senin de sevgini görebiliyorum çünkü ne emekler veriyoruz değerimizi bilmek zorundalarrr

Senin de çift hanelere çok az kalmış ebruşşşş

Benm de çok uykum geldi yaaa ben de kaçanze kızlarrr, iyi ki varsınızz :80::79:

nişanlım meslekçi olarak gitti o yüzden pek bi yoğunluğu olmuyor hafta sonu falan çalışması olmuyor pek

çok zor hiç bu kadar uzun görmediğimiz olmamıştı. aylardır eve kapadım kendimi hiç bişeyden zevk almıyorum. şu 2 ayda bi geçeydi hayırlısyla
Allahtan görüşmelerimizde sıkıntı yok, yoksa hiç katlanılacak gibi değil

Aynen yavruşum aynen hayırlısıyla bir gelsinlerddee
Evet canım çok az kaldı çok şükürrr
Benimde uykum geldi ben kaçarr hadiii iyii geceler sende iyiki varsın bende seviyorum senii kelebek hiloşum

Ahahahahahah eşimi sinir ettim geldim, çok eğlendim yaaa

Bilgisayarım açıldı bu arada

Ben de aynen oyle dusunuyorumm..yoksa hic dayanilmazdi ama dedim ya buna sukurrr

Ben de ayniyim canim hic bi sey tat vermez oldu bi yere gidesim hicc yok

Aynen yavruşum aynen hayırlısıyla bir gelsinlerddee
Evet canım çok az kaldı çok şükürrr
Benimde uykum geldi ben kaçarr hadiii iyii geceler sende iyiki varsın bende seviyorum senii kelebek hiloşum

Operim kiz seniiii :**** disardayim gene telefondan ifadesiz mesajlarim :))))

gene aynı son, ve ben gene mutsuzum....

Hayirdir yaa noldu kii?? Bizim bi zamanki hallerimize benzediniz siz kiz..insallah bi an once tatliya baglanirr

Ahahahahahah eşimi sinir ettim geldim, çok eğlendim yaaa

Bilgisayarım açıldı bu arada

:)) seni seniii ne fenasin hesna ablacimm...

kızlarrrr günaydınnnn

Gunaydin gulsahcim...

nasılsın tatlım

Bugün hiç keyfim yok regl oldum sancıdan ölüyorum

Sabah askerim aradı telefon bozuk ordaki duyamıyorum bu seferde bağaramam diyo komutan dolu her yer diyo hiç bişe belli değil daha diyo bekliyoruz dedi ne demek istedi anlamadm aklım onda kaldı...gece de hiç uyuyamadm içim sıkıldı...

şu hazirandaki memur atamalarında ankara olursa varya çok manyak olcak bu konuya çok yoğunlaşıyorum şans ya olsa bide süper olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…