- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aa bende laf söylüyordum da sakin sakin tabi cevap alamıyorum deliriyorum kendimi tutuyorum sonra konuşuncads unutuyorumm yaa bakma bana sen şimdi ben küste kalamıyorum dargında şimdi arsa ibo güzel güzel konuşsa ben herşeyi unuturum bende güzel güzel konuşurm süründürmeyi falan yapamıyorum benn bu huyumdanda nefret ediyorumm iştee bu yüzden de değerimi anlıyamıyorr biliyorr burdayım gelse hemen gelicemm konuşsa konuşcam msj atsa atıcam o beni süründürüyorr işte
İkinizede hayırlııı olsunn yeni sayırlarınzz tatlışlarr
Bizim de dediğin gibi iiyi der genelde bazen anlaşılıyor sesinden sinirli olabiliyor falan ama gene de buna şükürgenelde haftasonu da bi iş çıkarıyolar başına zatenn
ama bizim de telefonda internette sıkıntı yo, benimkinin de yanında dizüstü, mesai sonrası görüşebiliyoz çok geç çıkmazsa falan..
Biz de izin kullanmadıkkk ve 5 ayı geçti görmedim sevdiceğimi ben de aynı dertten müzdaribimm
Aynen yavruşum aynen hayırlısıyla bir gelsinlerddee
Ayy sevince gerçekten öyle oluyor yaa, ben de çok nadir yapabilirim o süründürmeyiii..askerden önce yapardım da askerde de olmuyo be ebruş zaten bşver, bu sefer de merak sarıyo içimi zatenn...ama askerden sonra sen de yap biraz evet, değerini anlamalı, senin de sevgini görebiliyorum çünkü ne emekler veriyoruz değerimizi bilmek zorundalarrr
Senin de çift hanelere çok az kalmış ebruşşşş
Benm de çok uykum geldi yaaa ben de kaçanze kızlarrr, iyi ki varsınızz:80::79:
Hayırdır tatlım noldu? askerinn iziniemi gelmişti?gene aynı son, ve ben gene mutsuzum....
Ahahahahahah eşimi sinir ettim geldim, çok eğlendim yaaa
Bilgisayarım açıldı bu arada
Günaydınn tatlımmkızlarrrr günaydınnnn
Ebru canım ha gayret tatlım çift hanelilere çok yaklaşmıssın sonrada gelsın plakalar
nişanlım meslekçi olarak gitti o yüzden pek bi yoğunluğu olmuyor hafta sonu falan çalışması olmuyor pek
çok zor hiç bu kadar uzun görmediğimiz olmamıştı. aylardır eve kapadım kendimi hiç bişeyden zevk almıyorum. şu 2 ayda bi geçeydi hayırlısyla
Allahtan görüşmelerimizde sıkıntı yok, yoksa hiç katlanılacak gibi değil
Aynen yavruşum aynen hayırlısıyla bir gelsinlerddee
Evet canım çok az kaldı çok şükürrr
Benimde uykum geldi ben kaçarr hadiii iyii geceler sende iyiki varsın bende seviyorum senii kelebek hiloşum
gene aynı son, ve ben gene mutsuzum....
Ahahahahahah eşimi sinir ettim geldim, çok eğlendim yaaa
Bilgisayarım açıldı bu arada
kızlarrrr günaydınnnn
Ben de aynen oyle dusunuyorumm..yoksa hic dayanilmazdi ama dedim ya buna sukurrr
Ben de ayniyim canim hic bi sey tat vermez oldu bi yere gidesim hicc yok
Operim kiz seniiii :**** disardayim gene telefondan ifadesiz mesajlarim :))))
Hayirdir yaa noldu kii?? Bizim bi zamanki hallerimize benzediniz siz kiz..insallah bi an once tatliya baglanirr
:)) seni seniii ne fenasin hesna ablacimm...
Gunaydin gulsahcim...
Günaydınn tatlımm
Evettt canımm benimmm 3 gün sonraa 99'u görücemmmm
Durr o zaman ben öpemmm seniiiOperim kiz seniiii :**** disardayim gene telefondan ifadesiz mesajlarim :))))
canım nasılsınnn
Durr o zaman ben öpemmm seniii
İyiym saol tatlım benim sen nasılsın??
nasılsın tatlım
Durr o zaman ben öpemmm seniii
İyiym saol tatlım benim sen nasılsın??
Hangii adliyedesin hatuunnn ??Iyiyimm canikomm sen nasilsinn ?? Bahar havasi genee..adliyeden baroya geciyorum su an derse..
Ohh iyi yaptn ebrusumm :))) hala opemiyom hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?