Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen yoksan her şey eksik,sen varsan her şey tamam ... (Bugün çok özlem doluyum askerimi çok özledim)

460///459///458///457///456///455////// .. 370 !
Her gün bir çizgi çekicem ve bekliycem Askerim ♥

Gözümün telefona takıldığı zamanlar ,her telefon çalışında acaba o mu diye heycanla telefona bakmalar ,napıyo ne ediyo diye manalı manasız düşünceler ,haddinden fazla duygusallaşma,bir an önce bitsin şu askerlik demeler,biter mi diye iç geçirmeler,mehtap bile istemiyorum bitsin şu işkence ötesi hasret demeler,acaba ne zaman onu görmeye gitsem diye daha 2 gün olsada düşünmeler,para biriktirmeler gereksiz masraflardan kaçıvermeler,her duygusal şarkıda burdan kopup taa Ankaraya gitmeler,06 nın ve 0312 nin hayatımda bu kadar önemli yere sahip olacağını daha önceden hiç düşünememek şimdi ise 0312 nin çalmasıyla yüzünde bitmeyen gülümsemeler...

Şu 36 gun bı gecse .... Plakalara düşünce sanki oyalanıcakmısız gibi gelıyo askerlık bıttı sayıcam 81 dedıgımız gun nerdeyse ... Gecsin artık lütfen Allahım .....

Ebruussss alintiyi katletmisim :)))

Yenibosna ve caglayan. Bakirkoye gelmedim bugun ebrus :))) daha yeni geliyom o da
eveee...

Kiyamam begusum duygusallasmis bugunnn..hepsi yasanacak tatlim mecbur. Beni Zaferim ilk aradiginda Ispartadan telefonu kapatinca aglamaya baslamistim hey gidi gunler diyorm simdi bi sene oluyo nerdeyse..

Insallahh olur canim benim..hayirlisi olsun..kendine yuklenme tatlim benim kalbini ferah tutt

iyiyim bende canım iyi dersler tatlım

Sagolll canimm valla yeni bitti yaaa evimi ozledim. :))

Şafak 5 Acemi Birliğimiz Amasya'yı ziyareeeeeeeeeeeeet

Benim memleketimdesinnnn :))

Son düzenleme:
Tuğbiiişş git artık giiittt enişteyi de al artık yanına çek git bebeğim uzaklara
Bizde yıldan düşek gari

inş kuzum kovun artık beniiiiiii

evt cnm bugün senin memleketteyis, acemi birliğimizdi Amasya.. Çok sevdik biz senin memleketi

tugba gittmee torunlarını ellere yar etme bizi terketme lelelelelelllellelelle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…