Iyiyimm canikomm sen nasilsinn ?? Bahar havasi genee..adliyeden baroya geciyorum su an derse..
Ohh iyi yaptn ebrusumm :))) hala opemiyom hehee
Bitdi valla kalmadı bişeyciiiiiiiiiiiiiikŞafak 5 Acemi Birliğimiz Amasya'yı ziyareeeeeeeeeeeeet
Bitdi valla kalmadı bişeyciiiiiiiiiiiiiik
Şafak 5 Acemi Birliğimiz Amasya'yı ziyareeeeeeeeeeeeet
Bugün hiç keyfim yok regl oldum sancıdan ölüyorum
Sabah askerim aradı telefon bozuk ordaki duyamıyorum bu seferde bağaramam diyo komutan dolu her yer diyo hiç bişebelli değil daha diyo bekliyoruz dedi ne demek istedi anlamadm aklım onda kaldı...gece de hiç uyuyamadm içim sıkıldı...
şu hazirandaki memur atamalarında ankara olursa varya çok manyak olcak bu konuya çok yoğunlaşıyorum şans ya olsa bide süper olur :)
iyiyim bende canım iyi dersler tatlım
Şafak 5 Acemi Birliğimiz Amasya'yı ziyareeeeeeeeeeeeet
Tuğbiiişş git artık giiittt enişteyi de al artık yanına çek git bebeğim uzaklara
Bizde yıldan düşek gari
Ebruussss alintiyi katletmisim :)))
Yenibosna ve caglayan. Bakirkoye gelmedim bugun ebrus :))) daha yeni geliyom o da
eveee...
Kiyamam begusum duygusallasmis bugunnn..hepsi yasanacak tatlim mecbur. Beni Zaferim ilk aradiginda Ispartadan telefonu kapatinca aglamaya baslamistim hey gidi gunler diyorm simdi bi sene oluyo nerdeyse..
Insallahh olur canim benim..hayirlisi olsun..kendine yuklenme tatlim benim kalbini ferah tutt
Sagolll canimm valla yeni bitti yaaa evimi ozledim. :))
Benim memleketimdesinnnn :))
inş kuzum kovun artık beniiiiiii
Biiz seni hep kovuyoz yavrum ama sen hala burdasın
tugba gittmee torunlarını ellere yar etme bizi terketme lelelelelelllellelelle :)
gidiom gidemiom az doldur içemiommm
HahahahytGider ayak bi türkü de patlat yavrum
Amaa Yener enişte kızmasın bize sonra bizim karıya kafayı yedirtmişiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?