Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begüüüüüüüüüüüüüüüm sesin çıksın

sancım var yazmışsın, nasıl oldun bebeim, kıyamam ben sana

sizi kimseye yar etmem yavrum, yarim gelsin ben yine gelirim buraya

daha iyiyim ilaç içtim =) yarimle de konştm daha daha iyi oldum bugün böyle duygusal mode açık bende regl olunca zaten dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum sabahta konaşamadk tam içime dert olmştu komutan kaynıyomş orası rütbeli çok ya bağaramıyorm dedi telde bozuktu kapadık ama akşam konştk 5 dk bana 50 dk gibi geldi yüzüm güldü:)

Yarin gelsinn de varsın sen gelme buraya :) şaka şaka gell ya SAvior Angel da yari geldi gidiş o gidiş özledim onuda ...dün de kızlara bahsetmştm hatta dün senide çekiştirdm dedm bu kesin alışverişte paracıkları saçtı Yener çok şanslı ona neler almştr dedm :))

komik bişe dicem ama elimde deil napııım, yenerin geleceği günü regl üzerinden bile saydım ve o gelmeden önceki son reglmi de oldum o gelene kadar daha yok yener benim o dönemlerimi çok iyi bilir, onun yokluğunda bende bu dönemleri hep ağlayarak geçiriorum ve gereksiz yere ona söylenerek

dün hiçbişey almadım cnm, ona aldıklarım şimdilik yeter de artar bile dün hava baktım çok güzel uzun zamandır da dışarı çıkıp rahat bi nefes almıodum, arkadaşlarımla dışarı çıktım, kısacası sürttüm yaneee haftaya da aşkımla sürtcemkiii

allah senin iyiliğini versin çok güldüm ya :)) bende dağıtıma gelcende hesaplamştm inşallah olmam yoksa her yerde wc ye girme sıkıntısı onu geriyo resmen :))))

oh iyi yapmşssn canım yakında evli barklı olcan unut öyle arkadaş gezmelerini falan :))

ben arkadaş gezmelerini unutalı çok oldu ztn cnm... yenerle ortak arkadaşlarımız o yüzden sorun yok

Anı yaşarken vakit geçmiyormuş gibi geliyor. ama şuraya ilk yazdıgımda hilalin 77lerde tubanın 20lerdeydı. ne kadar güzel sizin şafağınız azaldıkça ben mutlu oluyorum. çünkü ne zaman şafağıma baksam azalmıyormuş gibi geliyor

ahhh cnm öyle veya böyle azalıyor... Geçmişe dönüp baktığımda bende çok mutlu oluyorum... Ne şafak saymışım ne çok beklemişim o kadar isyan ederken meğer diyorum

aylar sonra bugün kayınvalidemi aradım, hal hatır sormak bahane pazar sabahı havaalanına giderken beni de alın demek şahaneee

Ebruussss alintiyi katletmisim :)))

Yenibosna ve caglayan. Bakirkoye gelmedim bugun ebrus :))) daha yeni geliyom o da
eveee...
Seninle aynı yerde nefes almak bile güzell bebeğimmm
aylar sonra bugün kayınvalidemi aradım, hal hatır sormak bahane pazar sabahı havaalanına giderken beni de alın demek şahaneee
Ayyy hatunnnn çokk fenasınnnnnn

inş kuzum kovun artık beniiiiiii

evt cnm bugün senin memleketteyis, acemi birliğimizdi Amasya.. Çok sevdik biz senin memleketi

Bir başkadırr benim memleketimmm

aaa biz de diyorduk bu gene neler almıştırrr

Evet öye oluyo hep yaaa..başkalarınınki atla gidiyo da seninki sanki kaplumbağa gibi geliyo insana
Ama öyle değilll....yokk hepsi aynı ilerliyor

Ben de 220 lerde başladım saymaya, ondan önce acemilikte falan çok görüştük çok çünkü, bu dönem görüşmeden geçeceti saydım ben de... ve düşün nerdenn nereye gelmişimmm sen de geleceksinnn

Begüşşş nasıl oldunn duygu küpüüü

Hilalim iyiyim askerimle 5 dk konştk tubayada yazdm 50 dk gibi geldi o yüzden mutluyum onun iyi olduğunu bilmek bana burda huzur veriyo allah nerde varsa bütün askerleri korusun gittikleri yerde rahat ettirsin...

Hilalim iyiyim askerimle 5 dk konştk tubayada yazdm 50 dk gibi geldi o yüzden mutluyum onun iyi olduğunu bilmek bana burda huzur veriyo allah nerde varsa bütün askerleri korusun gittikleri yerde rahat ettirsin...

Aynenn öyle canım benim yaaa...huzur bambaşka bi şeyyy iiyi olmana sevindimm

Ebruşş unutmadan seni de bi öpeyimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…