begüüüüüüüüüüüüüüüm sesin çıksın
sancım var yazmışsın, nasıl oldun bebeim, kıyamam ben sana
sizi kimseye yar etmem yavrum, yarim gelsin ben yine gelirim buraya
yok be kuzum o zaten benim üşütük hallerime alışık
daha iyiyim ilaç içtim =) yarimle de konştm daha daha iyi oldum bugün böyle duygusal mode açık bende regl olunca zaten dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum sabahta konaşamadk tam içime dert olmştu komutan kaynıyomş orası rütbeli çok ya bağaramıyorm dedi telde bozuktu kapadık ama akşam konştk 5 dk bana 50 dk gibi geldi yüzüm güldü:)
Yarin gelsinn de varsın sen gelme buraya :) şaka şaka gell ya SAvior Angel da yari geldi gidiş o gidiş özledim onuda ...dün de kızlara bahsetmştm hatta dün senide çekiştirdm dedm bu kesin alışverişte paracıkları saçtı Yener çok şanslı ona neler almştr dedm :))
komik bişe dicem ama elimde deil napııım, yenerin geleceği günü regl üzerinden bile saydım ve o gelmeden önceki son reglmi de oldumo gelene kadar daha yok yener benim o dönemlerimi çok iyi bilir, onun yokluğunda bende bu dönemleri hep ağlayarak geçiriorum ve gereksiz yere ona söylenerek
dün hiçbişey almadım cnm, ona aldıklarım şimdilik yeter de artar biledün hava baktım çok güzel uzun zamandır da dışarı çıkıp rahat bi nefes almıodum, arkadaşlarımla dışarı çıktım, kısacası sürttüm yaneee haftaya da aşkımla sürtcemkiii
allah senin iyiliğini versin çok güldüm ya :)) bende dağıtıma gelcende hesaplamştm inşallah olmam yoksa her yerde wc ye girme sıkıntısı onu geriyo resmen :))))
oh iyi yapmşssn canım yakında evli barklı olcan unut öyle arkadaş gezmelerini falan :))
Anı yaşarken vakit geçmiyormuş gibi geliyor. ama şuraya ilk yazdıgımda hilalin 77lerde tubanın 20lerdeydı. ne kadar güzel sizin şafağınız azaldıkça ben mutlu oluyorum. çünkü ne zaman şafağıma baksam azalmıyormuş gibi geliyor
Seninle aynı yerde nefes almak bile güzell bebeğimmmEbruussss alintiyi katletmisim :)))
Yenibosna ve caglayan. Bakirkoye gelmedim bugun ebrus :))) daha yeni geliyom o da
eveee...
Ayyy hatunnnn çokk fenasınnnnnnaylar sonra bugün kayınvalidemi aradım, hal hatır sormak bahane pazar sabahı havaalanına giderken beni de alın demek şahaneee
inş kuzum kovun artık beniiiiiii
evt cnm bugün senin memleketteyis, acemi birliğimizdi Amasya.. Çok sevdik biz senin memleketi
komik bişe dicem ama elimde deil napııım, yenerin geleceği günü regl üzerinden bile saydım ve o gelmeden önceki son reglmi de oldumo gelene kadar daha yok yener benim o dönemlerimi çok iyi bilir, onun yokluğunda bende bu dönemleri hep ağlayarak geçiriorum ve gereksiz yere ona söylenerek
dün hiçbişey almadım cnm, ona aldıklarım şimdilik yeter de artar biledün hava baktım çok güzel uzun zamandır da dışarı çıkıp rahat bi nefes almıodum, arkadaşlarımla dışarı çıktım, kısacası sürttüm yaneee haftaya da aşkımla sürtcemkiii
Anı yaşarken vakit geçmiyormuş gibi geliyor. ama şuraya ilk yazdıgımda hilalin 77lerde tubanın 20lerdeydı. ne kadar güzel sizin şafağınız azaldıkça ben mutlu oluyorum. çünkü ne zaman şafağıma baksam azalmıyormuş gibi geliyor
Bir başkadırr benim memleketimmm
aaa biz de diyorduk bu gene neler almıştırrr
Evet öye oluyo hep yaaa..başkalarınınki atla gidiyo da seninki sanki kaplumbağa gibi geliyo insana
Ama öyle değilll....yokk hepsi aynı ilerliyor
Ben de 220 lerde başladım saymaya, ondan önce acemilikte falan çok görüştük çok çünkü, bu dönem görüşmeden geçeceti saydım ben de... ve düşün nerdenn nereye gelmişimmmsen de geleceksinnn
Begüşşş nasıl oldunn duygu küpüüü
Seninle aynı yerde nefes almak bile güzell bebeğimmm
Ayyy hatunnnn çokk fenasınnnnnn
kısım bunun adı fenalık değil herkese hakettiği kadar değer vermek
Doğru diyorsun yavruşSizin aranızda neler olmuştuki bu kadar yaa :44:
Hilalim iyiyim askerimle 5 dk konştk tubayada yazdm 50 dk gibi geldi o yüzden mutluyum onun iyi olduğunu bilmek bana burda huzur veriyo allah nerde varsa bütün askerleri korusun gittikleri yerde rahat ettirsin...
Aynenn öyle canım benim yaaa...huzur bambaşka bi şeyyy iiyi olmana sevindimm
Ebruşş unutmadan seni de bi öpeyimmm
hıh hani banaaaaaaa
ben seni Yener adına öpiyimmmm onun kadar güzel olamaz amaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?