hadi kızlar doğru söyleyin sevdikleriniz yanınızda olsa napardınız =)
wouwwwwww konuya bak konuya, ben başlamııım terbiyenis bozulur
için fesat seninnn loooo :))) direkt artı 18 yaptın :))
anlat anlat yaabancı yok:)
heh önce için fesat de sonra da anlat dee, yok öle yağmaaaaaa
anlat anlat daha sen kardeşini odaya kapatcaktın anlatcaktn hey gidi hey hiç bişi unutmam :)))
Ehueheuheuhboşver yavrum uzun hikaye hatice değil netice önemli
Unutmadınnnn bebeğiimm de benimm mesajımıda görmedinkiiii
Aynenn öyle canım benim yaaa...huzur bambaşka bi şeyyy iiyi olmana sevindimm
Ebruşş unutmadan seni de bi öpeyimmm
Aaa bu süperr olduuhadi kızlar doğru söyleyin sevdikleriniz yanınızda olsa napardınız =)
Hadii anlatt anlattttttwouwwwwww konuya bak konuya, ben başlamııım terbiyenis bozulur
Hııı sinemadaaa yaneeeben başımı gögsüne yaslardım o kokusu yok mu zaten uyuyakalabirim o kokuya dayanamıyorum sinemada çok uyumşluğum vardr :)
Ehueheuheuhneticede iyi olduğuna göree boşverr geçmişiii beaa
Unutmadınnnn bebeğiimm de benimm mesajımıda görmedinkiiii
Aaa bu süperr olduu
Sıkıcaaa sarılıpp o miss kokusunuu içime çeke çeke ağlardımm heraldeee
Hadii anlatt anlatttttt
ben başımı gögsüne yaslardım o kokusu yok mu zaten uyuyakalabirim o kokuya dayanamıyorum sinemada çok uyumşluğum vardr :)
Hııı sinemadaaa yaneee
başka nerde uyuyabilirim ah evimiz olsa keşke de uyusak :)
bide böyle ensesini öpmeyi çok severim ben mis gibi =)
eee açıl açıl başkaaaaaaaaa
Söyledim beaa daha napiyimm benim ilk aklıma gelen oydu seninkii başkaa bizde onuu duyalımm hatunnyok ölee yağma kızlar bakalım siz anlatın ben dinliiiim
Benimm için gıdığıı yaa orasınaa bayılıyorummm hele ilk zamanlar ordan kalkmazdım orda uzanırdım kokusunu içime çeke çekeebaşka nerde uyuyabilirim ah evimiz olsa keşke de uyusak :)
bide böyle ensesini öpmeyi çok severim ben mis gibi =)
Anladıkk anladıkk ezberlemişinnn gayriiiiSen Benim Görmek İçin Bakmaya Gerek Bile Duymadığım EZBERİMSİN
benim en çok özlediğim şey, boynuna yaslanıp o mis kokusunu içime çekmek... Boynundan aldığım o kokuyu hiçbirşeye değişmem
geldiği gün sabah havaalanında doyasıya sarılcam,boynundan o kokusunu içime çekip, kulağına fısıldıcam "bitti aşkım bitti, hoşgeldin yuvamıza" diye...
Nee kokularıı varmışşş beee acaba onlara bu soru sorulsaaa ne cevapp verirlerr merakk ettim şimcikk bakkbenim en çok özlediğim şey, boynuna yaslanıp o mis kokusunu içime çekmek... Boynundan aldığım o kokuyu hiçbirşeye değişmem
geldiği gün sabah havaalanında doyasıya sarılcam,boynundan o kokusunu içime çekip, kulağına fısıldıcam "bitti aşkım bitti, hoşgeldin yuvamıza" diye...
Keşkee öyle birşeyy olsaahepimizin özledği şey o kendilerine has kokuları...ben giderken dedimki şu kokunu bi kavanoza hapset ben hergün koklıyım
hepimizin özledği şey o kendilerine has kokuları...ben giderken dedimki şu kokunu bi kavanoza hapset ben hergün koklıyım
Nee kokularıı varmışşş beee acaba onlara bu soru sorulsaaa ne cevapp verirlerr merakk ettim şimcikk bakk
Keşkee öyle birşeyy olsaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?