Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver yavrum uzun hikaye hatice değil netice önemli
Ehueheuheuh neticede iyi olduğuna göree boşverr geçmişiii beaa

Aynenn öyle canım benim yaaa...huzur bambaşka bi şeyyy iiyi olmana sevindimm

Ebruşş unutmadan seni de bi öpeyimmm
Unutmadınnnn bebeğiimm de benimm mesajımıda görmedinkiiii
hadi kızlar doğru söyleyin sevdikleriniz yanınızda olsa napardınız =)
Aaa bu süperr olduu
Sıkıcaaa sarılıpp o miss kokusunuu içime çeke çeke ağlardımm heraldeee
wouwwwwww konuya bak konuya, ben başlamııım terbiyenis bozulur
Hadii anlatt anlatttttt

ben başımı gögsüne yaslardım o kokusu yok mu zaten uyuyakalabirim o kokuya dayanamıyorum sinemada çok uyumşluğum vardr :)

ben başımı gögsüne yaslardım o kokusu yok mu zaten uyuyakalabirim o kokuya dayanamıyorum sinemada çok uyumşluğum vardr :)

yok ölee yağma kızlar bakalım siz anlatın ben dinliiiim

yok ölee yağma kızlar bakalım siz anlatın ben dinliiiim
Söyledim beaa daha napiyimm benim ilk aklıma gelen oydu seninkii başkaa bizde onuu duyalımm hatunn
başka nerde uyuyabilirim ah evimiz olsa keşke de uyusak :)

bide böyle ensesini öpmeyi çok severim ben mis gibi =)
Benimm için gıdığıı yaa orasınaa bayılıyorummm hele ilk zamanlar ordan kalkmazdım orda uzanırdım kokusunu içime çeke çekee
Sen Benim Görmek İçin Bakmaya Gerek Bile Duymadığım EZBERİMSİN
Anladıkk anladıkk ezberlemişinnn gayriiii

benim en çok özlediğim şey, boynuna yaslanıp o mis kokusunu içime çekmek... Boynundan aldığım o kokuyu hiçbirşeye değişmem
geldiği gün sabah havaalanında doyasıya sarılcam,boynundan o kokusunu içime çekip, kulağına fısıldıcam "bitti aşkım bitti, hoşgeldin yuvamıza" diye...

hepimizin özledği şey o kendilerine has kokuları...ben giderken dedimki şu kokunu bi kavanoza hapset ben hergün koklıyım

Nee kokularıı varmışşş beee acaba onlara bu soru sorulsaaa ne cevapp verirlerr merakk ettim şimcikk bakk
hepimizin özledği şey o kendilerine has kokuları...ben giderken dedimki şu kokunu bi kavanoza hapset ben hergün koklıyım
Keşkee öyle birşeyy olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…