Nee kokularıı varmışşş beee acaba onlara bu soru sorulsaaa ne cevapp verirlerr merakk ettim şimcikk bakk
Keşkee öyle birşeyy olsaa
bildiğim için yenerin vereceği cevabı hemen söliyeyim: saçlarımın kokusuuu
koku diceklerine eminim =)
İbodaa sarılıp kokunu içime çekmek der dağıtıma geldiğinde 28 gün ayrı kaldık 1 saat boyunca sarılırp koklayıp koklayıp durduk. izine gelişinde 4 ay görüşememiştik iş yerine gelmişti süpriz yapmıştı sarıldık ama direk saçlarıma gömdü kafasını amma velakin iş yerinde olduğumuz için fazla sarılamadık çıkına ilk işimm kollarıma alıpp öpüp öpüp koklamak olduubildiğim için yenerin vereceği cevabı hemen söliyeyim: saçlarımın kokusuuu
hıh hani banaaaaaaa
hadi kızlar doğru söyleyin sevdikleriniz yanınızda olsa napardınız =)
Ehueheuheuhneticede iyi olduğuna göree boşverr geçmişiii beaa
Unutmadınnnn bebeğiimm de benimm mesajımıda görmedinkiiii
Aaa bu süperr olduu
Sıkıcaaa sarılıpp o miss kokusunuu içime çeke çeke ağlardımm heraldeee
Hadii anlatt anlatttttt
İbodaa sarılıp kokunu içime çekmek der dağıtıma geldiğinde 28 gün ayrı kaldık 1 saat boyunca sarılırp koklayıp koklayıp durduk. izine gelişinde 4 ay görüşememiştik iş yerine gelmişti süpriz yapmıştı sarıldık ama direk saçlarıma gömdü kafasını amma velakin iş yerinde olduğumuz için fazla sarılamadık çıkına ilk işimm kollarıma alıpp öpüp öpüp koklamak olduu
Bennn özledimmmm yaaa sadece yanımdaaa olsa şimdi hiç konuşmasakta olurrr
bende video yüklemeyi beceremiyorum bizim tek şarkımız yok ama :) şarkılarımzdan biri Sezen aksu hoşgeldin Sezen Aksu - Hoşgeldin - YouTube bide Hayat Arkadaşım (Özcan Deniz) - YouTube Özcan deniz hayat arkadaşım ... en özel şarkılarmzdan =)
Hayat arkadaşımı bana söyledi çok duygulanmştm utanmştm hatta yüzük almştı off çok özledim
Hayat arkadaşım
Seçtiğim hayatım
Bugünüm, yarınım
Gözümün bebeği tek aşkım
Ve senden sonrası yok
Ne de öncesi var
İtibar etmem sensiz geçen günlere
Kadınım, hayat arkadaşım
Karıcım, canım, can yoldaşım
Su olsan taşa değsen olur safir
Yol olsan yürünsen cennete gidilir
Yok olur herşey yanımdaysen eğer
Yok olur gidersen eksilir tükenir
yener de bana çok şarkı söyler ve o şarkıların arasında bu da var bende çok severim...
siz uzun zaman görememekten özlediniz ben gördüğüm halde doyamadm gönlümce sarılamadım yanındakende özledim...
çok güzel ya açtım dinledim de tüylerim diken diken oldu gene...hatta biz dioduk düğünümzde bu şarkı çalsın diye çok anlamlı
aynı duyguları biz de yaşadık begümcüm emin ol, dağıtım iznine geldiğinde, normal izne geldiğinde sevdiğinle ne kadar çok vakit geçirsen de yanında bile hep özlersin...
ben yeneri ne dağıtımda ne de izne geldiğinde ailesiyle vakit geçirmesini sağlayamadım pek... En son izne geldiğinde 2 gününü görüşmeyelim ailene vakit ayır biras da dedim ( bu olmalı yoksa tepkı alınabilir) zar zor bu dediğimi 2 gün yaptırdım ama o 2 günü de yine benim burnumdan getirdi, dk başı arayıp ben ailemle değil senin yanında olmak istiyorum, geliyim mi diye bana çocuk gibi sızlandıah ah o günleri düşünüyorum da şimdi en güzel anlar, özlemin duygunun sevginin en yoğun yaşandığı anlar... Değer kıymet bilmenin en ii anlaşıldığı zamanlar...
Şimdiden pazar gününün programını yaptı ömrüm kıyamam ben ona yaa
evet cnm düğün için düşünülebilir ama benim aklımda olan sezen aksunun hoşgeldin, o daha çok yakışır gibime gelioo
tubam okurken duygulandm ama çokta güldüm halime bizim dağıtım iznini düşündümde =) çocuğu çok bunalttılar yok onu da gör bunuda gör o gelcek bu gelcek alt tarafı 1 hafta zaten bitti yani ...ikmiz gitmeden konştk sabredebildiğimz kadar sabredelim izin olayında diye gelince de fark etmiyo deli dana gibi akraba ziyareti yapıyolar daha çok yoruluyo
aynen cnm o ziyaret işleri biz de de var ama aşkım saolsunnn, kendi ailesinin yüzünü bile nerdeyse yatmadan yatmaya görüp çoğu zamanını hep benim yanımda geçirdi13 gün izne geldiği zaman ben işyerinden 1 hafta izin almıştım, o 1 hafta sabahın erken saatlerinde gelip beni alıyordu akşam yatmaya evlere dönüoduk, diğer 1 haftada gideceği birkaç yere ziyarete gündüz saatlerinde gitti ama yine daha çok gelip benim yanımda ofiste çalıştı, izninde bile çalıştırdım bana yardım etti kuzum
kutsinin ilanı aşkını çalmayında :) bi ara her düğünde o her nikahta o çalıyodu ya :)
Kızzz çocuğu ne halee getirdinnnO zamanlar ben Zafer'e pas vermezdimmm bu şarkıyı paylaşırdı "sevdim sevdim bak ne hale geldim" diye diyehey gidi günler beeee....
Döşüne yatıp uyurdummmm
Kızz ne yazdın da görmedimmm???
Off ben de çok özledim yaaaaaaa offffff
Doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyii saramdımm yerine yenidennn oofff annammm oooff benn 4 senede doyamadımkii 5 aydır da görmüyorumm konuşmuyoruzz nolucakk benimm buu halimm ne çektimmm beesiz uzun zaman görememekten özlediniz ben gördüğüm halde doyamadm gönlümce sarılamadım yanındakende özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?