Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki canım...inşallah her şey düzelir mevzuyu bilmiyorum ama güneş bi gün ikinizin üzerine doğsun

hahaa bana telefonda dediğini söyliyim de biras daha gül : gelince sülük gibi yapışcam sana aşkım sen nereye ben oraya
ay ölürüm ben ona yaa

işi hazır cnm geldiğinde hemen başlayabilir ama hem birkaç gün dinlensin hem de işin şartlarını daha ii hale getirmek için konuşsun bakalım hayırlısı

en azından ne yapcam diye düşünmicek gelsin de siz balayında nereye gitmeliyize odaklanınn bi hafta odadan çıkmayın kız :)) utandırmak istemedim hee şakasına yazdım yanlış anlama sakın

Son düzenleme:

Yaaa ben de hep Antalya'da gitmeden önceki gülerimizi hatırlıyorum sen böyle dedikçeee... Zaferim de genelde yatmadan yatmaya giderdi eveee..hatta son gecemizde gece bekliyolardı ama bi türlü ayrılamadık, 3 gibi gitti eve o da kına yakacakalrdı artık mecburiyetten gittiiii nasıl özledim yaaa offff çok kötüyüm şu an bana da bastı

Kızlarrr ben de geldım ne guzel kalabalık burası aynı eskı gunlerdekı gıbı keske hesna razıs ve ezgı de olsa ahh ezgım ahh

duygucum hoşgeldin tatlım, sorma yaa ezgi aklıma gelince bende çok üzülüorum... Allah herşeyin hayırlısını versin, o da inş kendini en kısa zamanda toparlar

en azından ne yapcam diye düşünmicek gelsin de siz balayında nereye gitmeliyize odaklanınn bi hafta odadan çıkmayın kız :)) utandırmak istemedim hee şakasına yazdım yanlış anlama sakın

yok bebeim bunda yanlış anlaşılcka bişey yok, bi gelsin de ömrüm gerisi hayırlısıyla olur inş

özlem ağır basıooo

Ay sen onu bana mı demiştiinnn ebruşumm ben onu okudum da telden anlamamışım bana yazdığını gel kız bi daha şalap şulap öpcemm

Ya ne hallere getirmiştim de eski havam kalmadı

Kızzz konuşmuyonuz mu hiç şu ann??? kıyamam ne çektin annem sen

Ama biz aynı derecede özlüyoz ki aynı aynııı yaaa offf

Son düzenleme:
anneler gününe kayınvalideleri arıcakmısınız ??? bide askerlik düşer diyolar ya bi yanım bu hükümet yapmaz diyorum bi yanım da umut dolu ...

hahah begüm sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün

cnm benim artık son günlerim özlemim inş bitecek sayılı güne, darısı hepinizin başına

güldürdüysem ne mutlu bana ağlancak halime bende gülüyorum hele o takvimi görünce yapraklarını bunlar biticek üstüne 3 ay daha diyorum ama kendimle dalga geçen bi insanım her 59 lu da öyle ypcam rahatlatıyo :))

yap tabi kuzum sana en ii nasıl gelecekse öyle yapp

anneler gününe kayınvalideleri arıcakmısınız ??? bide askerlik düşer diyolar ya bi yanım bu hükümet yapmaz diyorum bi yanım da umut dolu ...

Ararım bennn ama diğer konuyu sanmam

hahah begüm sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün

cnm benim artık son günlerim özlemim inş bitecek sayılı güne, darısı hepinizin başına

Aminn tubikkk sen bi kavuş hele gerisi de gelirrr...

Hepsi geçecek yavruşum sabırr sabırrr..bak benmki bitince senin de nerdeyse 200 lere düşcek

Ben bu konuda çok kararsızım şu an =) senin artık bi çiçek falan alman lazım

geçen sene saksı orkidesi almıştım kuzum yaa bu sene de bilmıom yener gelsın bakarıs artık ana 1 deil 2
sen bence anneler gününde sadece bir telefon açıp anneler günün kutlu olsun de, bunu yapmassan ters tepebilir cnm... sadece özel günlerde arayıp kutlamanın bi zararı olmas, senin saygını efendiliğini gösterir

her ne kadar benim anam olmasan da diyerek girişicem :) şaka bi yana da unutmazsam ararım ondan önce aşkmn doğmgünüsü var onu kutlıcam giderken telefon kartı aldm dedm ksura bakma ama sana en güzel hediye bu dedm :) biraz zaman geçsn rayına girsinde kek börek falan yollıcam hediye falan koyup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…