Kızzz çocuğu ne halee getirdinnn
B.köye eve geçiyroum dedin ya bende seninle aynı yerde nefes almak bile güzell dedimm bee
Napıcaz bizz yaa bidee konuşmuyoruzz bizzz ooofff oofff
Doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyii saramdımm yerine yenidennn oofff annammm oooff benn 4 senede doyamadımkii 5 aydır da görmüyorumm konuşmuyoruzz nolucakk benimm buu halimm ne çektimmm bee
bizim başbaşa olmamıza izin vermediler sağolsunlar gelin evde oturun falan salak kafam benimde olan oldu tabi...Ay kıyamam yaa şimdi gelsin hiç ayrılmaz yanından...işi falan hazır mı hemen başlıcak mı çalşmaya ?
hahaa bana telefonda dediğini söyliyim de biras daha gül : gelince sülük gibi yapışcam sana aşkım sen nereye ben oraya
ay ölürüm ben ona yaa
işi hazır cnm geldiğinde hemen başlayabilir ama hem birkaç gün dinlensin hem de işin şartlarını daha ii hale getirmek için konuşsun bakalım hayırlısı
aynen cnm o ziyaret işleri biz de de var ama aşkım saolsunnn, kendi ailesinin yüzünü bile nerdeyse yatmadan yatmaya görüp çoğu zamanını hep benim yanımda geçirdi13 gün izne geldiği zaman ben işyerinden 1 hafta izin almıştım, o 1 hafta sabahın erken saatlerinde gelip beni alıyordu akşam yatmaya evlere dönüoduk, diğer 1 haftada gideceği birkaç yere ziyarete gündüz saatlerinde gitti ama yine daha çok gelip benim yanımda ofiste çalıştı, izninde bile çalıştırdım bana yardım etti kuzum
Kızlarrr ben de geldım ne guzel kalabalık burası aynı eskı gunlerdekı gıbı keske hesna razıs ve ezgı de olsa ahh ezgım ahh
en azından ne yapcam diye düşünmicek gelsin de siz balayında nereye gitmeliyize odaklanınn bi hafta odadan çıkmayın kız :)) utandırmak istemedim hee şakasına yazdım yanlış anlama sakın
Yaaa ben de hep Antalya'da gitmeden önceki gülerimizi hatırlıyorum sen böyle dedikçeee... Zaferim de genelde yatmadan yatmaya giderdi eveee..hatta son gecemizde gece bekliyolardı ama bi türlü ayrılamadık, 3 gibi gitti eve o da kına yakacakalrdı artık mecburiyetten gittiiii nasıl özledim yaaa offff çok kötüyüm şu an bana da bastı
Kızzz çocuğu ne halee getirdinnn
B.köye eve geçiyroum dedin ya bende seninle aynı yerde nefes almak bile güzell dedimm bee
Napıcaz bizz yaa bidee konuşmuyoruzz bizzz ooofff oofff
Doymadım doyamadım sevmelere seni ben kimseyii saramdımm yerine yenidennn oofff annammm oooff benn 4 senede doyamadımkii 5 aydır da görmüyorumm konuşmuyoruzz nolucakk benimm buu halimm ne çektimmm bee
yok bebeim bunda yanlış anlaşılcka bişey yok, bi gelsin de ömrüm gerisi hayırlısıyla olur inş
özlem ağır basıooo
3 olunca gülşeni çalmayı unutmayalım =) benimde 359 olsun 359 gün sonra bugün yokuz yazcam çok iç açıcı :)))
Hem de nasılllll :98::98::98:
anneler gününe kayınvalideleri arıcakmısınız ??? bide askerlik düşer diyolar ya bi yanım bu hükümet yapmaz diyorum bi yanım da umut dolu ...
hahah begüm sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün
cnm benim artık son günlerim özlemim inş bitecek sayılı güne, darısı hepinizin başına
benim bu kez sevdiceğim yanımda olacağı için sadece aramak yeterli gelmeyecek
güldürdüysem ne mutlu bana ağlancak halime bende gülüyorum hele o takvimi görünce yapraklarını bunlar biticek üstüne 3 ay daha diyorum ama kendimle dalga geçen bi insanım her 59 lu da öyle ypcam rahatlatıyo :))
anneler gününe kayınvalideleri arıcakmısınız ??? bide askerlik düşer diyolar ya bi yanım bu hükümet yapmaz diyorum bi yanım da umut dolu ...
hahah begüm sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün
cnm benim artık son günlerim özlemim inş bitecek sayılı güne, darısı hepinizin başına
güldürdüysem ne mutlu bana ağlancak halime bende gülüyorum hele o takvimi görünce yapraklarını bunlar biticek üstüne 3 ay daha diyorum ama kendimle dalga geçen bi insanım her 59 lu da öyle ypcam rahatlatıyo :))
Ben bu konuda çok kararsızım şu an =) senin artık bi çiçek falan alman lazım
Ararım bennnama diğer konuyu sanmam
Aminn tubikkk sen bi kavuş hele gerisi de gelirrr...
Hepsi geçecek yavruşum sabırr sabırrr..bak benmki bitince senin de nerdeyse 200 lere düşcek
geçen sene saksı orkidesi almıştım kuzum yaa bu sene de bilmıom yener gelsın bakarıs artık ana 1 deil 2
sen bence anneler gününde sadece bir telefon açıp anneler günün kutlu olsun de, bunu yapmassan ters tepebilir cnm... sadece özel günlerde arayıp kutlamanın bi zararı olmas, senin saygını efendiliğini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?