Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben az göndermedim kekler börekleeeeeeeeer

Hilalim senin şafakta oldu comolokko :)

yehhoooo

Ara bence de bebişimm, en azından sen üzerine düşeni yap takcak kulp bulamasın hep o suçlu olsun

al o zaman bu size gelsinnnnnnnn

[video=youtube;Wh7e67i3nds]https://www.youtube.com/watch?v=Wh7e67i3nds[/video]

Hahhahaha alemsiniz gızlarrr

Yaa ben o kadarr yazdım yazdım tam göndericem kk kafayı yedi attı beniiiii nasıll böyle birşeyy olur kime ne yazdıysamm gittii
Hiloşum triplerde bizimkii ben haber veriyorum ama o hiç cevap atmıyorr
Aynıı özlemlerr aynıı aman sadece özlemler aynı olsun bebişimm

Begüşüm saoll iyi dileklerin için tatlım inan konunun bende ne olduğunu bilmiyorumm o kadar uzadıkiii yaannee

Tertibimm sende hoşş geldiinn nasılsıınn??

kızlar ben biras dinlenmeye çekiliorum hepicinizi öpüorum

bu arada begüm whatsup kullanabilsen de daha seri konuşabilsek, dimi ama hilaaaaaaaaaaaaal

haydin kaçtım artık adiosss

bu arada begüm whatsup kullanabilsen de daha seri konuşabilsek, dimi ama hilaaaaaaaaaaaaal

Ahann da whatsupı olmayanlarr dışlandıı yineee benimdee yokkii zatiii bu gidişlee babayıı olurrr

İyi geceler tatlım rüyanda askerini görr

Özlemler sevdalar aynı ama ibo da artık triplerden çıksa keşkeee....offf offf

Haklıın tubikk daha kolay olurdu, ben başta ebruşu yanlış kaydetmişim whatsapp cıktı ben de yazdım hemen o değilmiş meğersemmm

Ahann da whatsupı olmayanlarr dışlandıı yineee benimdee yokkii zatiii bu gidişlee babayıı olurrr

İyi geceler tatlım rüyanda askerini görr

Hahhaah dışladık siziii

Nerdeee ölmedennn görebilicekmiyim acaba o günlerii

Fark ettin fark ettim dee ben senii şimdi bir mesaj yağmurunaa tutarsamm görürsün sen o zamann whatsupı falann

zengin kalkışı yaptılar =) Zafer ne durumda canım konştunuz mu siz

Heee bi anda uçmuş herkes
Konuştuk canım konuştuk, şükür iyi bugün biraz daha yatışmışş..bugün ben ondan daha perttim

Nerdeee ölmedennn görebilicekmiyim acaba o günlerii

Fark ettin fark ettim dee ben senii şimdi bir mesaj yağmurunaa tutarsamm görürsün sen o zamann whatsupı falann

Görecen az daha sabır ebruşumm inanıyorum ben, ibo aslında çok ince bi çocuk (burda şüphem var tamam kabul ) ama seni çooookk seviyo bundan eminimmmm o yüzden elbet görecen dee sabır taşı olacaz işte napakk...mecburrr

Hehehe mesajımız yok dedik de mi ne laftan anlamıyonn ararım bak gece 3:50 de

Anammm ebruşum da burdaaa

Anamm benii hemen postalamışın bakıyorummdaa istenmediğim yerde daha fazla duramam bırakınnn benniii

Evett az sabır 3 aycık kaldı 4.5 yıl sabrettim 3 aymı sabredemicemm dimii

Baannee baannee nisbett yaparkenn iyidii değillmmiiii
Araa araaa konuşurum uykulu uykuluu bide ibo diye konuşuyormuşumm ehehhuehuueheu

Postalamadımm sadece göremedimm ühüüü
Aynen öyle ebruşşş şurda ne kaldı kızzz ,ne çektik be ebruş, iki çift güzel laf duycaz diye hayır neden bekledin demiyorum bekledin de noldu diyorum
ararımm belki bana iki çift güzel laf eden ya da sır paylaşırsın belkii beni ibo san sen ibo san

çeyiz sayfalarına bakıyorum da anammm neler almş millet kolanın gazı kaçmasın diye kapak 40 yıl düşünsem aklıma gelmez nerden geldi aklına acaba :))))

Hatunlar seksi geceliklerini falan bile koymşlar resimlerini :)) hatta bitanesi hizmetçi kıyafeti şeklinde fantazi yapcaklar heralde ben öyle çeyizlerimi koysam bunları koymazdm abartmşlar

Son düzenleme:
çeyiz sayfalarına bakıyorum da anammm neler almş millet kolanın gazı kaçmasın diye kapak 40 yıl düşünsem aklıma gelmez nerden geldi aklına acaba :))))

Hhaha anaaa ciddi misin kız gerek var mı yaaa bu kadarına da yaa...ben daha önce de demiştim şimdiden çeyiz falan almam hevesim de yok yaaa..her şey kesin olcak, evim belli olcak ki ben orayı döşeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…