Hilalim senin şafakta oldu comolokko :)
her ne kadar benim anam olmasan da diyerek girişicem :) şaka bi yana da unutmazsam ararım ondan önce aşkmn doğmgünüsü var onu kutlıcam giderken telefon kartı aldm dedm ksura bakma ama sana en güzel hediye bu dedm :) biraz zaman geçsn rayına girsinde kek börek falan yollıcam hediye falan koyup
ben az göndermedim kekler börekleeeeeeeeer
Hilalim senin şafakta oldu comolokko :)
her ne kadar benim anam olmasan da diyerek girişicem :) şaka bi yana da unutmazsam ararım ondan önce aşkmn doğmgünüsü var onu kutlıcam giderken telefon kartı aldm dedm ksura bakma ama sana en güzel hediye bu dedm :) biraz zaman geçsn rayına girsinde kek börek falan yollıcam hediye falan koyup
al o zaman bu size gelsinnnnnnnn
[video=youtube;Wh7e67i3nds]https://www.youtube.com/watch?v=Wh7e67i3nds[/video]
ben hiç mektup göndermedm okunuyo diye istemedi elimizde hiç mektubumuz yok şimdiye kdar günlükte tutmuyorm ben...kek börek dedim de 1 ay falan geçsin de dedi iyice otursun olur dedi çok sevindi =)
Ahann da whatsupı olmayanlarr dışlandıı yineee benimdee yokkii zatiii bu gidişlee babayıı olurrrkızlar ben biras dinlenmeye çekiliorum hepicinizi öpüorum
bu arada begüm whatsup kullanabilsen de daha seri konuşabilsek, dimi ama hilaaaaaaaaaaaaal
haydin kaçtım artık adiosss
Yaa ben o kadarr yazdım yazdım tam göndericem kk kafayı yedi attı beniiiii nasıll böyle birşeyy olur kime ne yazdıysamm gittii
Hiloşum triplerde bizimkii ben haber veriyorum ama o hiç cevap atmıyorr
Aynıı özlemlerr aynıı aman sadece özlemler aynı olsun bebişimm
Begüşüm saoll iyi dileklerin için tatlım inan konunun bende ne olduğunu bilmiyorumm o kadar uzadıkiii yaannee
Tertibimm sende hoşş geldiinn nasılsıınn??
kızlar ben biras dinlenmeye çekiliorum hepicinizi öpüorum
bu arada begüm whatsup kullanabilsen de daha seri konuşabilsek, dimi ama hilaaaaaaaaaaaaal
haydin kaçtım artık adiosss
Ahann da whatsupı olmayanlarr dışlandıı yineee benimdee yokkii zatiii bu gidişlee babayıı olurrr
İyi geceler tatlım rüyanda askerini görr
Begümmm kaldık mı başbaşaaa
Nerdeee ölmedennn görebilicekmiyim acaba o günlerii
Özlemler sevdalar aynı ama ibo da artık triplerden çıksa keşkeee....offf offf
Haklıın tubikk daha kolay olurdu, ben başta ebruşu yanlış kaydetmişim whatsapp cıktı ben de yazdım hemen o değilmiş meğersemmm
Hahhaah dışladık siziii
zengin kalkışı yaptılar =) Zafer ne durumda canım konştunuz mu siz
Nerdeee ölmedennn görebilicekmiyim acaba o günlerii
Fark ettin fark ettim dee ben senii şimdi bir mesaj yağmurunaa tutarsamm görürsün sen o zamann whatsupı falann
Anammm ebruşum da burdaaa
Anamm benii hemen postalamışın bakıyorummdaa istenmediğim yerde daha fazla duramam bırakınnn benniii
Heee bi anda uçmuş herkes
Konuştuk canım konuştuk, şükür iyi bugün biraz daha yatışmışş..bugün ben ondan daha perttim
Görecen az daha sabır ebruşumm inanıyorum ben, ibo aslında çok ince bi çocuk (burda şüphem var tamam kabul) ama seni çooookk seviyo bundan eminimmmm o yüzden elbet görecen dee sabır taşı olacaz işte napakk...mecburrr
Hehehe mesajımız yok dedik de mi ne laftan anlamıyonnararım bak gece 3:50 de
Anamm benii hemen postalamışın bakıyorummdaa istenmediğim yerde daha fazla duramam bırakınnn benniii
Evett az sabır 3 aycık kaldı 4.5 yıl sabrettim 3 aymı sabredemicemm dimii
Baannee baannee nisbett yaparkenn iyidii değillmmiiii
Araa araaa konuşurum uykulu uykuluu bide ibo diye konuşuyormuşumm ehehhuehuueheu
çeyiz sayfalarına bakıyorum da anammm neler almş millet kolanın gazı kaçmasın diye kapak 40 yıl düşünsem aklıma gelmez nerden geldi aklına acaba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?