Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahahaha aynısınıı yepıyorsunnn kızzzz napalımm mecburrrr
Tabii tabii ayıp ettin gülümm ben hemen söylerimm hrşeyi sen merakk etmeeee

Yazıkk ablacımm yaa niee sinir ettinkiii

:)) seni seniii ne fenasin hesna ablacimm...

Kızlarrr ben de geldım ne guzel kalabalık burası aynı eskı gunlerdekı gıbı keske hesna razıs ve ezgı de olsa ahh ezgım ahh

Ben geldiğimde kimse tınlamıyor canım, sözde dün millet gelecekti ama kimse gelmedi, ben olmayınca muhabbete geliyorlar, küstüm işte, şafaklarınız için başka birini bulun

Ahahahaha aynısınıı yepıyorsunnn kızzzz napalımm mecburrrr
Tabii tabii ayıp ettin gülümm ben hemen söylerimm hrşeyi sen merakk etmeeee

Çok pis taklit yaparım

Hahah anlaştık o zman arıcammm ..benim uyku vaktim geldi tezkerecilerrr huhuuuu uyuycam beni tutmayın amann

Begümm bence de abartmışlar yaa biraz da özel hayat olmalıı

İyi geceler kızlaaarrrr

Hhaha anaaa ciddi misin kız gerek var mı yaaa bu kadarına da yaa...ben daha önce de demiştim şimdiden çeyiz falan almam hevesim de yok yaaa..her şey kesin olcak, evim belli olcak ki ben orayı döşeyimm

çok güzel şeyler almş hiç düşünülmicek şeyler var kola kapağı gibi o çok ayrıntı zatende...geceliklere gerek yok bana göre yatak odası mahrem yani ama herkesin kendi fikri ...

aynen hilal ya bende öyle şu an hiç bişeyim yok gibi bişey bide çalşmıyorm durduk yere ne masrafa sokıyım ailemi geçen bi ugur böcekli havlu begendm mutfak için onu aldm çeyizime diye bugüne kadar bişi aldm yok annemin sakladığı bişiler var o kadar...hem modası geçiyo bazı şeylerin hemde koymaya yer lazım...

Ben geldiğimde kimse tınlamıyor canım, sözde dün millet gelecekti ama kimse gelmedi, ben olmayınca muhabbete geliyorlar, küstüm işte, şafaklarınız için başka birini bulun

Ama biz burdaydık ki genee sen giremedin ki amaaa ana çok alındım ya benn

Çak o zmann :13::13::13: Bence de uçuk geldi bana da ama kendileri bilir napakk..
Annem de der bazen bu çeyizine olsun, seni mi kırcam olsun derim ben de anacıımaa

Bencede ablacım at tribinii amma olmazz şafaklarımızıı sennn attırrrr
O zaman dikkat edemm ben
Benimde uykum geldkiii
Hade iyi geceler kızçelerrrr iyi geceler rüyanızda askeriniz görün gayrii

ANA ŞAFAK 90

80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9

MEHTAP SADECE 1

selam canlarım geçmişi okuyamıyorum, birazdan çıkcam dün n'aptınız, toplanabildiniz mi? ben gelemedim çok üzgünüm kardeşim iki gündür benim pc yi işyerine götürüyor, bu yüzden giremedim :26: yarın mehmet geliyor, dualarımız kabul oldu bugün dikişlerini aldırdı, duş da alabilmiş iki hafta sonunda. sabah 8 gibi ankara'da olacak, bi gece iki gün sevdiceğimle birlikte olcam, çok mutlu ve heyecanlıyım şu an sizleri çok seviyorummm

Ayyy nilümm inanamıyorumm çoooookkk sevindimm vallaaa
Şimcik sevdiceğinin yanındasındırrrr nee güzell bol bol hasrett giderinn bebeişimmm inşallah çok güzell bir mehtap geçirirsinizz

duygucum hoşgeldin tatlım, sorma yaa ezgi aklıma gelince bende çok üzülüorum... Allah herşeyin hayırlısını versin, o da inş kendini en kısa zamanda toparlar

Kızlar aksam gırdım yazdım ve sınrasında elektrık gıttıgı ıcın devam edemedım maleseff.. Hesnacım senın yerın apayrı canım benım sensız topık asla düşünemıyorum

ANA ŞAFAK 90

80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9

MEHTAP SADECE 1

Süper süperrr

Ayy nilüüü harika olmuşşşşş şu an umarım saadetlerr içindesindirrr haberlerini bekliyor olacağızzz

Günaydın Kızlar bugün şafak 16 Bursadayız bugün , nilüü çok sevindim askerin geliyo demek ooh kuzum ya inşallah herşey çok güzel olur ikiniz içinde

şafak atmasına attı haftalarda bakıosun çabuk geçiyo ama daha çok yolumuz var çokk...seda sayanın şarkısı geldi aklıma çok derdim var çooook çok derdim var çookk

ANA ŞAFAK 90

80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1

PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9

MEHTAP SADECE 1

hesnam kocişine doya doya sarıl bitanem, inş güzel vakit geçirirsiniz

nilü çok sevindim kuzum, inş güzel vakit geçirirsiniz, haberlerini beklıorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…