- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ahahahaha aynısınıı yepıyorsunnn kızzzz napalımm mecburrrr
Postalamadımm sadece göremedimm ühüüü
Aynen öyle ebruşşş şurda ne kaldı kızzz ,ne çektik be ebruş, iki çift güzel laf duycaz diyehayır neden bekledin demiyorum bekledin de noldu diyorum
ararımm belki bana iki çift güzel laf eden ya da sır paylaşırsın belkii beni ibo san sen ibo san
Yazıkk ablacımm yaa niee sinir ettinkiii
:)) seni seniii ne fenasin hesna ablacimm...
Kızlarrr ben de geldım ne guzel kalabalık burası aynı eskı gunlerdekı gıbı keske hesna razıs ve ezgı de olsa ahh ezgım ahh
Ahahahaha aynısınıı yepıyorsunnn kızzzz napalımm mecburrrr
Tabii tabii ayıp ettin gülümm ben hemen söylerimm hrşeyi sen merakk etmeeee
Hhaha anaaa ciddi misinkız gerek var mı yaaa bu kadarına da yaa...ben daha önce de demiştim şimdiden çeyiz falan almam hevesim de yok yaaa..her şey kesin olcak, evim belli olcak ki ben orayı döşeyimm
Ben geldiğimde kimse tınlamıyor canım, sözde dün millet gelecekti ama kimse gelmedi, ben olmayınca muhabbete geliyorlar, küstüm işte, şafaklarınız için başka birini bulun
çok güzel şeyler almş hiç düşünülmicek şeyler var kola kapağı gibi o çok ayrıntı zatende...geceliklere gerek yok bana göre yatak odası mahrem yani ama herkesin kendi fikri ...
aynen hilal ya bende öyle şu an hiç bişeyim yok gibi bişey bide çalşmıyorm durduk yere ne masrafa sokıyım ailemi geçen bi ugur böcekli havlu begendm mutfak için onu aldm çeyizime diye bugüne kadar bişi aldm yok annemin sakladığı bişiler var o kadar...hem modası geçiyo bazı şeylerin hemde koymaya yer lazım...
Bencede ablacım at tribinii amma olmazz şafaklarımızıı sennn attırrrr
Ben geldiğimde kimse tınlamıyor canım, sözde dün millet gelecekti ama kimse gelmedi, ben olmayınca muhabbete geliyorlar, küstüm işte, şafaklarınız için başka birini bulun
O zaman dikkat edemm ben
Çok pis taklit yaparım
Hahah anlaştık o zman arıcammm..benim uyku vaktim geldi tezkerecilerrr huhuuuu uyuycam beni tutmayın amann
Begümm bence de abartmışlar yaa biraz da özel hayat olmalıı
İyi geceler kızlaaarrrr
ANA ŞAFAK 90
80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1
PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9
MEHTAP SADECE 1
selam canlarımgeçmişi okuyamıyorum, birazdan çıkcam dün n'aptınız, toplanabildiniz mi? ben gelemedim çok üzgünüm kardeşim iki gündür benim pc yi işyerine götürüyor, bu yüzden giremedim :26: yarın mehmet geliyor, dualarımız kabul oldu bugün dikişlerini aldırdı, duş da alabilmiş iki hafta sonunda. sabah 8 gibi ankara'da olacak, bi gece iki gün sevdiceğimle birlikte olcam, çok mutlu ve heyecanlıyım şu an sizleri çok seviyorummm
duygucum hoşgeldin tatlım, sorma yaa ezgi aklıma gelince bende çok üzülüorum... Allah herşeyin hayırlısını versin, o da inş kendini en kısa zamanda toparlar
ANA ŞAFAK 90
80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1
PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9
MEHTAP SADECE 1
selam canlarımgeçmişi okuyamıyorum, birazdan çıkcam dün n'aptınız, toplanabildiniz mi? ben gelemedim çok üzgünüm kardeşim iki gündür benim pc yi işyerine götürüyor, bu yüzden giremedim :26: yarın mehmet geliyor, dualarımız kabul oldu bugün dikişlerini aldırdı, duş da alabilmiş iki hafta sonunda. sabah 8 gibi ankara'da olacak, bi gece iki gün sevdiceğimle birlikte olcam, çok mutlu ve heyecanlıyım şu an sizleri çok seviyorummm
ANA ŞAFAK 90
80'LERE DÜŞME ŞAFAĞI 1
PLAKALARA GELME ŞAFAĞI 9
MEHTAP SADECE 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?