Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak 4 mehtap 4 ağrı dağına selamlarrrr

[video=youtube;1Vq2loQ1Gac]http://www.youtube.com/watch?v=1Vq2loQ1Gac[/video]

heh işte ticker da benim dediğime geldi sonunda bi yerde 5, bi yerde 4 yazıo bu ne iş yaaa, şafak 0 olduğunda orda oluomus da doğan güneş oluomus da almıo mantığım işte ole bole her neyse doğan güneş pazar

komutan nolurdu askerime erken terhis verseydin de bugün yanımda olsaydı... O mis kokusunu içime çekseydim, 1 gün değil 1 dk.ya bile tahammülüm yok artık

Sivasinnn yollarinaaa cikayimmm daglarinaaaaa birak ben senin olam.....lilililili

Ssrki dogru mu bilmem aklima esti : D

Tubikkk geliyo iste kizimmmm su an senin yerinde olmaya can atan kac kisiyizzz DD

Son düzenleme:
Gene 1 dk konuştuk her öğlen konştuğmzda 1 dk gene ararım dedi bakalm napıosunz dedm boş boş takılıyoruz dedi hiç bişi yapmıyolarmış şu an...

ve ben kendime de inanamasamda anneni aradın mı demiyorum =)

Canim simdi daha yeni duzen kuruyolar bi sure bos bos takilip duzeni isleyisi napcaklarini ogrenirler. Bi dk konustuna dua et bi sure sonra oglen arayamayabilir yogunlasirsa..ferah tutmaya calis icinii

Sorma en guzeli :))

bugün arkadaşlarım ağustosta gitmek için askeriyeye başvuru yapmışlar. yenilerin gitmesine bile az kaldı bu bile bana mutluluk veriyor.

bugün arkadaşlarım ağustosta gitmek için askeriyeye başvuru yapmışlar. yenilerin gitmesine bile az kaldı bu bile bana mutluluk veriyor.

Ben de ayni hisleri yasamistimmm hepsini hem dee ama artik bir tek umudum kaldi o da donmesiiii..cok fenalardayimmm :''(

Selaamm kızlaar

Askerim gizli gizli içeriye telefon sokmuştu, üst devrelerinden 90 günü kalan bi asker askerime sahip çıkmış arkadaşlarıyla tanıştırmış sen bundan sonra paşasın kimseye ezdirmem seni demiş. Gece mesaj attı 1 saat mesajlaştık çok rahat

kızlar dışarısı çok sıcak ama ben kendimi değil bitanemi düşünüyorum bu sıcakta hemde ankaranın sıcağıda fenadır o botlarla zaten o botları elime alınca içim acımıştı off off

bizimkinin olduğu yerde telefonu değil kullanmak sokamadılar bile emanet gibi bıraktılar bi yere ...iyi ya çok sevindm esincim ...bakalm bizimkiler napcaklar napıosunuz diyorum boş boş geziyoruz diyo acemiliğin ilk zamanları gibi aynı

amin cnm sagolasın evet kabul ettim cnm.ilk görünce tanımadım incelemedim dahadogrusu onayı sonraya bırakmıştım ama sen deyince onayladım sagol canım
amin NİLÜMM kız inş herşey gönlünce olur canımmm

ohhhh harikaaa çok iyi düşünmüşsün cnm benim yaa.zaten plakalar yaklaştı yaww bitiyo kuzummmmm

kızlar selam hepinizeeeee kocaman öpücüklerrr geçmişi tam okumadım inş önemli bişy kaçırmadım.
Hesnoşşş pazar günki muhabbete katılamadım cnmmm baktım bi ara ama duramadım öpüyom hepinizi kısceler

Üst devrelerle aralarını iyi tutsun askerin canım, telefon satıyorlar içerde bi şekilde birinde alır kullanır zamanla.. Sıkı eğitim varmış askerimin her yeri yara bere içinde kalmış günde 1 kez aramaya başladı artık geceleri mesajlaşıyoruz sadece.. Askerimin olduğu yerde 5-6 tane ankesörlü telefon varmış sadece onlarıda 93'lüler yani bizimkinin tertipleri kullanıyormuş diğer full askerlerin hepsinin elinde bi telefon varmış çoğu gizli, çoğu rahat kullanıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…