Gene 1 dk konuştuk her öğlen konştuğmzda 1 dk gene ararım dedi bakalm napıosunz dedm boş boş takılıyoruz dedi hiç bişi yapmıyolarmış şu an...
ve ben kendime de inanamasamda anneni aradın mı demiyorum =)
bugün arkadaşlarım ağustosta gitmek için askeriyeye başvuru yapmışlar. yenilerin gitmesine bile az kaldı bu bile bana mutluluk veriyor.
Sivasinnn yollarinaaa cikayimmm daglarinaaaaa birak ben senin olam.....lilililili
Ssrki dogru mu bilmem aklima esti : D
Tubikkk geliyo iste kizimmmm su an senin yerinde olmaya can atan kac kisiyizzzDD
senin tickerında gözü olanlar da var. mesela ben
Selaamm kızlaar
Askerim gizli gizli içeriye telefon sokmuştu, üst devrelerinden 90 günü kalan bi asker askerime sahip çıkmış arkadaşlarıyla tanıştırmış sen bundan sonra paşasın kimseye ezdirmem seni demiş. Gece mesaj attı 1 saat mesajlaştık çok rahat
amin cnm sagolasın
Lafta olmasın tabii sevindim ki zaten gez dolaş hem Mehmet'in akı kalsın biraz hem de kafan dağlmış oluri Eskişehir de çok tatlı bi şehir ben de Ankara da okurken bikaç kez gidip gezdimm
Valla benimki şöyle biz ilk Zaferimin kep töreninde mecburiyetten tanıştık kv ile ben o kadar erken tanışmak istemiyordum ama kepe de gitmeliydimmm... tanıştığımızda da çok tatlıydı, samimi böyle hep arkadaşım gibi davrandı,hiç yabancı hissetmedim, baloda hatta Zafer sana emanet dikkat et çok içmesin demiştisonra ben yazın Antalya'ya gittiğimde de eve sadece yemeğe giderdik mesela onun dışında Zaferle dışardaydık, arardı Zaferi yemeğe illa gelin bile demezdi, yemeğe gelcek misiniz diye sorardı biz kafamıza göre takılırdık, askere gitmeden önceydi..
Şimdi de haftada bir kesin arar gelecekle ilgili planları var ,heveslenir, bi de kızı yok mesela, kızım der hep, birinde Zaferle çok kötü kavga ettik ya onlar da duymuştu o zaman bile hakkınızda hayırlısı olsun bizim ilişkimiz ayrı ben size karışmam demişti, cidden maşallahı var yani, hep istediğim gibi bi kv adayı
Ana göremedim ya gııı
Raziişşş sağol, evet sabrı öğrendik sanırım niayetinde...
Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun bi an önce olsun inşallahhh...
Seni faceden de ekledim bu arada, Tubik'in listede gördüm
amin NİLÜMM kız inş herşey gönlünce olur canımmmayy canım ya o an ne kadar üzüldüysem kendimi pek bi ezik hissetmişimuzun olmuş; ama çok güzel olmuş raziş'im çok güzel anlatmışsın. inşallah mehmet verdiğin örneklerden ikincisidir diye dua ediyorum :26: inşallah öyledir çok öpüyorum seniii...
eskişehir'e gidemiyorum canım, mehmet çok dellendigitmeyim diye salı günü gelmeyi de baya baya düşünmeye başladı belki gelebilirim, kendimi daha iyi hissediyorum dedi; ama yine de çok kaptırmıyorum kendimi
ne kadar güzel canım, inşallah hep böyle devam eder
inşallah aldığın kararları uygularsın da iyi sonuçlar alırsın canım
kuzum tel sessizde kalmış, gördüğümde de geç olmuştu
hoş geldin bitanem şehrimeee
tatlım mehmet'in annesi ilk başta bana teşekkürler ediyordu oğlunu arıyorum, yanına gidiyorum, yalnız bırakmıyorum diye; ama yine de kıskanıyor işteee, engel olamıyor demek ki çok sevdiği için
canım dün kardeşim benim laptopu işyerine götürmüş ondan giremedim
olsun canım dolsun, dolsun dolsun boşalsındün bütün gün dışardaydım canım, çok yorulmuşum bi saat önce kalktım mehmet'le aramız iyi çok şükür yeni bi fırtınaya hazırlıklıyım yine de dün fb den bu hadisi paylaşmış, altına da seni seviyorum yazmış, göründe çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 697717
Hilalim ve ebrusum tesekkurler kizlar evet oyle surpriz yapicam 1 mayisa gelemicem İstanbula seni de goremicem param yok dedim, ama gidicem, 1 mayis icin istanbula gidecek olan otobus tutan arkadaslar var uyguna gelecek ben de surpriz yapicam, ayrica annesini ve kardesini de goturecegim sok olsun
bizimkinin olduğu yerde telefonu değil kullanmak sokamadılar bile emanet gibi bıraktılar bi yere ...iyi ya çok sevindm esincim ...bakalm bizimkiler napcaklar napıosunuz diyorum boş boş geziyoruz diyo acemiliğin ilk zamanları gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?