- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kızlar dışarısı çok sıcak ama ben kendimi değil bitanemi düşünüyorum bu sıcakta hemde ankaranın sıcağıda fenadır o botlarla zaten o botları elime alınca içim acımıştı off off
Üst devrelerle aralarını iyi tutsun askerin canım, telefon satıyorlar içerde bi şekilde birinde alır kullanır zamanla.. Sıkı eğitim varmış askerimin her yeri yara bere içinde kalmış günde 1 kez aramaya başladı artık geceleri mesajlaşıyoruz sadece.. Askerimin olduğu yerde 5-6 tane ankesörlü telefon varmış sadece onlarıda 93'lüler yani bizimkinin tertipleri kullanıyormuş diğer full askerlerin hepsinin elinde bi telefon varmış çoğu gizli, çoğu rahat kullanıyormuş.
Ayy bizim acemilik aklıma geliyo siz böyle dedikçeee..ankesörlü de az mı sıra beklerdi sevdiceğimm...3 ayımız da öyle geçti işte.. ayrıca kaç gece dağda eğitimlerde ayakları su toplamıştı kabarık kabarıkziyarete gidince kendim inceledim, bi de zayıflamıştı orda baya ama ustaya geçince rahatladık şükür..sizin ustada biliyorum ama alışınca değişecek zaten, daha rahat olur emin ol, kafanı takma bol bol dua et ve hep yanında ol inşallah
Acemide daha rahattık günde en fazla 6 kez arıyordu. Şimdi bi kez arıyor, atarsa geceleri mesaj atyor canım :26: Ben yanında olmaya çalışıyorum ama ne desem yalnış anlıyor ne desem surat yapıyor. Herşeye tartışacak bahane üretiyor canım ya :44: Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok ki :26:
Anlamaya çalış zeynepcim dicem de adın ne bu arada :)))
Çünkü şu an yeni çalışıyor oraya ilk aylar çok daha zor oluyor emin ol, kabullenme evresi var önce ben nedn geldim bu yere ne işim var evresi :) sonra kabullenmişlik ama gene de her an gitme isteği hiç bitmiyor tabii....sizinki bizden biraz farklı evreler ama eminim alışınca artık sen onu değil o seni teselli etcek, çünkü onlar özlese de dayanabilir ama biz daha hassasız bi süre sonra artık ben o dese yanlış anlamaya başlamıştım da :44: o yüzden şu an çok gerginim ve artık özlemden kudurdummm...5 ayı da geçti görüşemedik hiç..gerçi kendimiz kaşındık erken gelcek ama işte..amaaaa.
Bence en iyisi bizde konştuk öylede gelmiyim hiç izne erken terhis olurum dedi dayanabildiğimz kadar dedi bencede gelmesin aslında gelincede bişi anlamıyoruz çocuk deli dana gibi akraba ziyareti yapmaktan kendine vakit ayıramıyo ikimz bişi yapamıyoruz ben zaman geçsin de giderim diyorum kısmet olursa
Anlamaya çalış zeynepcim dicem de adın ne bu arada :)))
Çünkü şu an yeni çalışıyor oraya ilk aylar çok daha zor oluyor emin ol, kabullenme evresi var önce ben nedn geldim bu yere ne işim var evresi :) sonra kabullenmişlik ama gene de her an gitme isteği hiç bitmiyor tabii....sizinki bizden biraz farklı evreler ama eminim alışınca artık sen onu değil o seni teselli etcek, çünkü onlar özlese de dayanabilir ama biz daha hassasız bi süre sonra artık ben o dese yanlış anlamaya başlamıştım da :44: o yüzden şu an çok gerginim ve artık özlemden kudurdummm...5 ayı da geçti görüşemedik hiç..gerçi kendimiz kaşındık erken gelcek ama işte..amaaaa.
ben bugün kafayı yedim sanki yarın evleniyomşum gibi düğün mekanları baktım gelin topuzu falan yalnız çok güzel mekanlar buldum hatta yazdımda unutmıyım diye ben öyle kro salonlar oluyo onlardan nefret ediyorum ya büyük konşmıyım de gene öyle olcaksa hiç olmasın diyorum =)
Kız Ankara'da olsa var yaa ben her ay yanındaydımbence de sen git canım ona kullandırmamaya çalış, tabi sizin azcık dah auzun onun ordaki psikolojisi de önemli, ama cidden çıkarsa herkes bi de göreyim diye gelir bi şey anlamadan geri gider bşverr... ben işte bayram tatilinde falan ayrı şehirde olduğumdan çok şanslydım, 5 gün tatili vardı, 2 günü burdaydı sadece benmdi ohh yaaaaaaaaaaaaaa
Gerçek adım esin ikinci adım zeynep canım esin de senYa senin ?
Bitmiş canım bitmiş az daha sabretBol bol giderirsin hasretini atarsn üstünden
Ben hep iyiliğine konuşuyorum, telefonda yapmadığım şebeklik yok sürekli kelimelerini seçmeden kullanıyor kırıyor. O telefon her kapandığında sinir krizleri geçiriyorum çok yıpranıyorum. İki gün iyiysek geri kalan 5 gün kötüyüz zoruma gidiyor açıkçası askerlik olgunlaştıryor derler ya çocuklaştırdı bizimkisini
ÇAlışıyo olsam düşünmeden giderim de kendi param olmadığı için anca ksıtlamalarla bişiler yapabilirim çünkü ankaraya gitmek ve ordaki harcamalar extra bi durum oluyo bakalm olursa eğer şöyle bi 3 ay falan geçsinde ... kız dağıtım öyle oldu işte onu görmeye gitti bunu görmeye gitti onlara geldiler dedim hatta ben sen her geldiğinde kapı kapı mı gzcen hem ne alaka bence saçma bişi dıdısının dıdısına bile gitti yani o da dayanabildiğimz kadar dayanalım diyo ben ona gelme derm cam var ya yeter =)
neler kaynatmışınız yaaaaaa, üşeniorum okuyamıcam şimdi geçmişi
Ah esincim o yıpranma dönemi ne yazıkki hepimizin yaşadığı bi dönem, istisnalar vardır belki bilemem ama ne yazıkki çok bi çare yok, ya iki taraf da aşırı olgun ve sabırlı olacak ki bu dönemde inanılmaz zor oluyor, o yüzden ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen hesabı bi süre bu zorluğa katlanacan ama alışınca özledikçe falan farklılaşabilir sen elinden geldiğince yumuşak ol, eminm ödülünü alırsın
Biz de çok uzun süreyi öyle geçirdik çünkü, 1 gün iyiyse 1 gün belki 2 gün kötü, üstüste 2 gün ağlamadığım pek olammıştı..ama sabrı öğreniyor insan, karşıdaki de değişiyor belki..idare ediyoruz işte birbirimizi karşılıklı hepi bi umut için, bana büyük bi kavgamız sonucu söylediği söz için. "Her şey güzel olacak senle olunca."
neler kaynatmışınız yaaaaaa, üşeniorum okuyamıcam şimdi geçmişi
Kızımmmmmm hadi artık depük hazır bekliyom seniii
Tuğğbiişşşşşşşş sen hala burda mısın gitsene artık ya o kadar kovuyoruz
Gece yarısından sonra 3 gün kalıyor ya hu vayy be özeniyom he
Bnce de sen onu orda tutmaya çalış en güzeliyani cidden zor olur diğer türlü..
Haklısın canım ben zaten maddi yönden demek istemedim yani ben üniyi de orda okuduğumdan hala okuyan arkadaşlarım var, rahatça bahanem de hazır olurdu çok da masraf etmezdm zaten ah benm için bulunmaz hint kumaşı olurdu ama bulamadım zatennsağlık olsun napalım kalmış 58 günüm buna mı ağlyım bi de zaten bugün her şeye ağlayasım var benm özel dönem geliyo galibaaa
depükleyin şimdiden o zamansahi bu arada yarın da kuaför vs.. yapcam, siz neler yapıosunuz yarın
hahaa napiim ya sevdiceğim gelmeden nereee gideyim, başımı alıp nerelere gideyim
depükleyin şimdiden o zamansahi bu arada yarın da kuaför vs.. yapcam, siz neler yapıosunuz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?