Yarın evde boş boş oturacağımmYener enişte geliyo ya ee ufaktan başla tabi hazırlıklara
Şebeksin sen ya yenerin_şebeği olmalıydı kullanıcı adın
haha ben onun herşeyiyim kii, sahi bu arada geçen gün bana camışım dedi yaaa
biz yarın kınaya gidiyoruzzz ama 1 mayıs olduğundan hiç bi ulaşm aracı yok nasıl gidicez onuda bilemiyorz karşıya geçicektik ordan bizi alcaklardı çünkü kına şehir dışnda =))))
ne kınası kızzz otur oturduğun yere bacaklarını kırmayayım
Bugün benim kuzum diyo ki aradan bizde çıksaydık gelde askeriyede nikahı basardm diyo :)
Bizi everin yoksa o askeriyeden kaçcak ben evden :))
Heyt be aşka baaak Maşallah maşallahAllah bilir gene ne şebeklik yaptın da camışım dedi enişte
Kına yakcam lalala hiçte sevmem kına gecelerini bi ara tuttrmştm ben kına yakmıcam diye :)
Yavrum angarayaa gittiğimizde kıyalım nikahları
yok be yavrum yaa, geçenlerde çok kilo aldım die solenıodum, 1 solendım askım sen zayıfsın,2 solendım ben senı her halinle sevıorum,3. sölenmemde artık balinam dedigeçen de celal ile cereni izlemiş bana dıo kı aşkım aynı bizler, o filmde duymuş camışım lafını da, bana camışım dio eşşek herif
ben izlemedim filmi de onla izleyip gülmekten yerlere yatarım artık
Yavrum angarayaa gittiğimizde kıyalım nikahları
hhaha benim kınama gelip yakma da sorarım ben sana
şişşşşttttt noluo sıranızı bekleyin uleynnnnnnnn
Tubi sizin düğün nerde olcak ?
hhaha benim kınama gelip yakma da sorarım ben sana
şişşşşttttt noluo sıranızı bekleyin uleynnnnnnnn
kaynanalar çatır çatır çatlar :)))))
cnm düğün değil 1.si nikah olacak
2.si benim fikrim nikahtan sonra sadece arkadaş çevresi ile fix menü bir yere gidip deliler gibi eğlenmek ama bakalım ailelerden ne diyecek
Kızma yavrum 3 ay sonra gider kıyarık nikahı olmamı
olmaz yavrum once bennnnnnn
Ahh o da vardı dimi hemde nasıll
Kızma yavrum 3 ay sonra gider kıyarık nikahı olmamı
Ahh o da vardı dimi hemde nasıll
en güzeli maalesf bizim öyle olmıcak bi evin bi oğlu ya :))) ama ben öyle kro salon düğünüde istemiyorum bugün baktım nette de yazdım hatta öyle güzel olcaksa olsun yoksa büyük sözüme töbe ama istemiyorm böyle bide çoluk çocuk salonda at koşturuyo ya ifrit oluyorm ya :)
verdiğim dersler yetersiz kalıo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?