Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün benim kuzum diyo ki aradan bizde çıksaydık gelde askeriyede nikahı basardm diyo :)

Bizi everin yoksa o askeriyeden kaçcak ben evden :))

Bu şarkıya takmış durumdayımm kızlaaar

Bana bir ilaç ver unutayım
Sensiz uyandığım o sabahları
Hiç doğmamış sayalım

[video=youtube;5tmXV6Qj97g]http://www.youtube.com/watch?v=5tmXV6Qj97g[/video]

Heyt be aşka baaak Maşallah maşallah Allah bilir gene ne şebeklik yaptın da camışım dedi enişte

yok be yavrum yaa, geçenlerde çok kilo aldım die solenıodum, 1 solendım askım sen zayıfsın,2 solendım ben senı her halinle sevıorum,3. sölenmemde artık balinam dedi geçen de celal ile cereni izlemiş bana dıo kı aşkım aynı bizler, o filmde duymuş camışım lafını da, bana camışım dio eşşek herif

ben izlemedim filmi de onla izleyip gülmekten yerlere yatarım artık

Ooo sen haketmişin güzelim, olsun ama camışıım güzel ya severim ben
Bizde askerim gitmeden izlemiştik vizyona girdiğinde çok komik ya Filme girmeden önce kavgalıydık filmden çıktık hala gülüyoruz

cnm düğün değil 1.si nikah olacak
2.si benim fikrim nikahtan sonra sadece arkadaş çevresi ile fix menü bir yere gidip deliler gibi eğlenmek ama bakalım ailelerden ne diyecek

en güzeli maalesf bizim öyle olmıcak bi evin bi oğlu ya :))) ama ben öyle kro salon düğünüde istemiyorum bugün baktım nette de yazdım hatta öyle güzel olcaksa olsun yoksa büyük sözüme töbe ama istemiyorm böyle bide çoluk çocuk salonda at koşturuyo ya ifrit oluyorm ya :)

Kızma yavrum 3 ay sonra gider kıyarık nikahı olmamı

Ahh o da vardı dimi hemde nasıll

ay ben bugün dışarı çıktım bi mağazaya girdm ev eşyaları var ama o kadar güzel ki anlatamam ama bi bölüm vardı böyle çok ilginç kaynana kaçıran,kocayı eve bağlayan,nazar için falan süsler ama en çok dikkatimi çeken kaynana kaçıran oldu nete yazın zilli patlıcan kaynana kaçıran diye kaynanalar bundan hiç hoşlanmıyolarmş denenmiş sordm da ben çeyizime alıcam :))))))

bende istemıorum oyle birşey, hem oyle düğünde gelinle damat eğlenmekten daha çok yoruluo.. Milleti eğlendirmek oluo adı... Nerelere baktın sen, sole bakem bende düşünürüm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…