ay ben bugün dışarı çıktım bi mağazaya girdm ev eşyaları var ama o kadar güzel ki anlatamam ama bi bölüm vardı böyle çok ilginç kaynana kaçıran,kocayı eve bağlayan,nazar için falan süsler ama en çok dikkatimi çeken kaynana kaçıran oldu nete yazın zilli patlıcan kaynana kaçıran diye kaynanalar bundan hiç hoşlanmıyolarmş denenmiş sordm da ben çeyizime alıcam :))))))
Önceee sennSonra biz kıyarık nikahıı buna kabul mu
Ne dersii yavrum ben ders almadım da
bende istemıorum oyle birşey, hem oyle düğünde gelinle damat eğlenmekten daha çok yoruluo.. Milleti eğlendirmek oluo adı... Nerelere baktın sen, sole bakem bende düşünürüm belki
Yildiz Hisar bide liman lokantası Dn Davet le Yemei yemei Toplant Elence Canl mzik Mekan. Tarihi Liman Lokantas ... ikiside çok güzel ama çok pahalıdır diye düşünüyorm ...Şişli Öğretmenevi Nişantaşı Teras - İstanbul Sosyal Tesisler burasıda güzel ...
tubiii yıldızhisara hasta oldum ben çok güzel...tahmin ediyorum erken rezervemi yaptrsam :)))
ya boğaza karşı ışıklar falan süper oluyo ya ...sosyal tesislere ve öğretmen evlerine yoğunlaşmak lazım aslında çok şık olan yerler var kişi başı 40 lira falan oluyo hemde güzel...
ya yıldız hisarın kişi başı fiyatı 250 tlyi buluo kuzum, ben orası için çok araştırdım bende aşık oldum yıldız hisara ama çok pahalıı ...
dediğin gibi ya sosyal tesislere bakılabilir ama öğretmenevleri de artık eskissi gibi değil, ben öğretmenevi pek düşünmüyorum... Hee bir de benim aklımda şöyle birşey var.. begüm şimdi arkadaş çevremde evlenenler hep düğün yerine akşam bole fix menülü bi yer ayarlıolar ve parasını da kişibaşı herkes kendi ödüyortabi bunlar şimdilik aklımdan geçenler, bakalım aileler ne diyecek, benim ailemden yana sıkıntı olmas, onlar ben ne istiosanız ole yapın derler ama yenerin ailesi biras sıkıntılı
bizimkininde bütün sülalesi düğün yapıyo tek erkek ya bide kesin yaparlar diye düşünüyorm ...evet şimdi öyle yapıyolar yada nikah dairesinden sonra kokteyl salonunda eğlence yapıolar o da hep ayakta beni geriyo :) bakalm bize daha çok ama sen düşün benm arkadşm caddebostan rakkasda yapmştı dediğin olayı nikah sonrası çk eğlenmişler
cnm rakkas da güzel biliorum ama bostancıda değil sanırım caddebostanı kastedıosun
düzellttim kii aaa aşkolsun :))
ben şimdi oraya bak buraya bak beynim sulanıo, sen notlarını al karar alma zamanım geldiğinde o yerleri senden isticem
neyse şimdilik kaçmam lasım ama ilerleyen saatlerde gelcem
:))))) emredersin komutanım :)
hadi görüşürüzzz
ben evlilik moduna girdim ...düğün mekanı bitti şimdi mobilya yatak odası falan bakıyorum bakmakta güzel oluyo ayy bu hiç güzel değil şuraya bakiyim falan zaman geçiyo :)
bak kuzum bak zamanını nasıl geçirebiliosan onu yap, gerçekten zevkli oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?