Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Begüüş dediiğini bulamadım kuşum Ama güzel bi şeye benziyo dediğin gibiyse kaçıyorlarmıymış harbiden

bende istemıorum oyle birşey, hem oyle düğünde gelinle damat eğlenmekten daha çok yoruluo.. Milleti eğlendirmek oluo adı... Nerelere baktın sen, sole bakem bende düşünürüm belki

Yildiz Hisar bide liman lokantası Dn Davet le Yemei yemei Toplant Elence Canl mzik Mekan. Tarihi Liman Lokantas ... ikiside çok güzel ama çok pahalıdır diye düşünüyorm ...Şişli Öğretmenevi Nişantaşı Teras - İstanbul Sosyal Tesisler burasıda güzel ...

Kızlaar çıkmam lazım, annem söyleniyo çok kaldın çook kalk artık bılaşıkları makineye yerleştir diyee

Öpüyorum sizi Görüşürüz canlarım

cnm ben sana şu kadarını sölüyeyim... Yıldız hisar benim ilk düşündüğüm yer ve kuzenimin düğününü de geçen yaz orada yaptık... Tanıdık buldum fiyat için ama yine de çok pahalı olduğu için vazgeçtim ama gönlüm orasının olmasını çok isterdi diğerlerini de aklımda tutup bakacağımm

tubiii yıldızhisara hasta oldum ben çok güzel...tahmin ediyorum erken rezervemi yaptrsam :)))

ya boğaza karşı ışıklar falan süper oluyo ya ...sosyal tesislere ve öğretmen evlerine yoğunlaşmak lazım aslında çok şık olan yerler var kişi başı 40 lira falan oluyo hemde güzel...

Liman lokantasıda şu soyadı çapa olanlar varya sosyeteden onlarınmış sanırım kişi başı 100 tl diyo ana sayfada yalnız paketin içinde her şey var müzik,fotoğraf,gelin yolu vs.vs..

bizim haftasonu olan düğün leventte spor yazarları derneği varmş orda olcak izlenimlerimi paylaşırım =)

Son düzenleme:

ya yıldız hisarın kişi başı fiyatı 250 tlyi buluo kuzum, ben orası için çok araştırdım bende aşık oldum yıldız hisara ama çok pahalıı ...

dediğin gibi ya sosyal tesislere bakılabilir ama öğretmenevleri de artık eskissi gibi değil, ben öğretmenevi pek düşünmüyorum... Hee bir de benim aklımda şöyle birşey var.. begüm şimdi arkadaş çevremde evlenenler hep düğün yerine akşam bole fix menülü bi yer ayarlıolar ve parasını da kişibaşı herkes kendi ödüyor tabi bunlar şimdilik aklımdan geçenler, bakalım aileler ne diyecek, benim ailemden yana sıkıntı olmas, onlar ben ne istiosanız ole yapın derler ama yenerin ailesi biras sıkıntılı

bizimkininde bütün sülalesi düğün yapıyo tek erkek ya bide kesin yaparlar diye düşünüyorm ...evet şimdi öyle yapıyolar yada nikah dairesinden sonra kokteyl salonunda eğlence yapıolar o da hep ayakta beni geriyo :) bakalm bize daha çok ama sen düşün benm arkadşm caddebostan rakkasda yapmştı dediğin olayı nikah sonrası çk eğlenmişler

Son düzenleme:

cnm rakkas da güzel biliorum ama bostancıda değil sanırım caddebostanı kastedıosun

[video=youtube_share;IlnH1vJn6q8]http://youtu.be/IlnH1vJn6q8[/video]

Tam ters şeritlerde yürüyoruz
Farklı esprilere gülüyoruz...
Ama birbirimizi hep özlüyoruz

O kadar duygusalım kiii sizlere cevap yazcaktım ama yazamadım yaaaa...anaaaa

ben evlilik moduna girdim ...düğün mekanı bitti şimdi mobilya yatak odası falan bakıyorum bakmakta güzel oluyo ayy bu hiç güzel değil şuraya bakiyim falan zaman geçiyo :)

yalnız evimde sallanan koltuk ya da sallanan sandalye olmasını çok istiyorum çok seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…