Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tugbacimm dugun salonunu ayarlamadiniz mii dugune cok az kaldi yer bulabilicekmisiniz gecmisi tam okuyamadim okuduklarimdan anladigim kadariyla bole yorum yapiyorum tatlim :)

alemsin begüm yaaa, sen önce çeyizlikleri hallet onlara bak bunlara da sıra gelir nasıl olsa

çeyizlik kolay aslında emsanda bi takım var 1500 tl ohh :) ben bi çalışsam kuzum alırım da işim olmadığı için durduk yere alamıyorm hem alsam nereye koycam iyice işler otursunda askerlik bitsin falan annemin sakladğı şeyler varda millet gibi yok çaydanlık yok tabak çatal 1 sene sonrası için şimdiden almaya gerek olmadını düşünüyorm ...ay sen dün kaçrdn ben burda çeyiz sayfalarına bakıyodm millet neler almş neler hemideee 2 sene sonra evlenckmş falan seksi geceliklerinin bile fotosunu koymş hatta bitanesi hizmetçi kıyafeti şeklinde fantazi yapcaklar heralde anam herşeyi koymşlar =)kız sende yapsadn ya bi çeyiz sayfası bize fikir olur yarın öbür gün...

Tugbacimm dugun salonunu ayarlamadiniz mii dugune cok az kaldi yer bulabilicekmisiniz gecmisi tam okuyamadim okuduklarimdan anladigim kadariyla bole yorum yapiyorum tatlim :)

cnm burda yazan düğün şafağım tahmini, henüz düğün tarihimiz kesin değil, aşkım bu hafta gelsin ilk işimiz nikah günü almak olcak yer bulma konusunda da bilmıorum açıkçası, aşkım bi sağ slaim gelsin herşey konuşulsun elbet bi yer bulurus bakalım hayırlısıyla

çok güldüm yaa, onlar fazla abartmışlar tatlım.. 2 sene öncesinden ne geceliği falanmış ya,ben o tarz bişey halaa almadım, evlenınce almayı düşünüorum kuzum çeyiz topiğini son günlerde sizden çok duyuyorum ama inan beni çok uğraştırcağını düşünüyorum, hemen hemen herşeyimi paylaşabilmek için uygun bir zamanda vakit ayırmam gerekiyor... Bazı eşyalarımın modellerini de tam hatırlamıorum, hepsi kolilendiği için hatırlamadıklarımı da bulmak için zamana ihtiyacım var... İnş en kısa zamanda oluştururum

Off malesef bugun kotu bişey oldu nişanlım telefonu yakalatmış komutanına ve almıs halıyle elınden neyse kı ceza vermemıs zaten bı hafta uzamıstı baska bı sebepten askerlık bı daha ceza almasın cezalar yuzunden nerdeyse düğünümüze gelemıyıcek kendısı ızıne yada teskereye gelırken gerı verılıyomus ama o zamana kadar ne yapıcaz bilmıyorum neyse buna da cok sukur Allah beterınden korusun demekten baska çare yok ...

Şafak İnşallahhh 115 ..

Kızlar 1 mayıs ya her yer kapalı ulaşım araçları çalışmıyo bizim akrabalarla buluşamıyoruz kına yalan olcak gibi çok komik bi durum ya :)

Atarsa 362 ...1 seneden daha az kaldı diye avutuyim kendimi =)

Son düzenleme:
şafak 15 .. bugün çok ta heycnlı değilim açıkçası hiç heycan yok

şafak 15 olsa ben deliririm :) hayırdır senin niye canın sıkkın heycan yok bişi mi oldu aranızda
Bugün canım çok sıkkın normalde sorunlarımı paylaşan biri değilimdir ama dün burak gerçekten canımı çok sıktı çok üzdü , her zaman yapmaz da ne zaman dügüne gitsek çok güzel burnumdan getirir kızcak bişey bulur bulamazsa uğraşır bir konudan digerine atlar kızacak ya ! Gelmesine yakınmıdır nedir böyle hiç konuşasım yook onunla bişey paylaşasım yook hiçbişey içimden gelmiyor haksız yere resmen haksız yere üstüme üstüme geldi, biliyorum sırf kendisi yanımda olmadığı için yaptı o kadar saçmaydıki yani . Elbisem bakın önden bogazma kadar kapalı kollar dirsekte 50 kere söyledim bana gelmiş elbisen niye askılı dedi? , boyu tam dizimde dedim zaten boyum 1.60 bile yok altına topuklu dahi giymedim kendini niye uzun göstercen kime göstercen bilmem ne, dün agdaya gtdm elbise gycem diye yok ben geldigmde niye yapmıyosun düğün için yapıyosun , sen bana elbise mi giydiriosun normalde!! Yani dün ne dediysem ısrarla beni anlamamakta direndi yok dedim bu benm burak olamaz dürüstce söyle dedim bişeye mi canın sıkıldı da benden çıkartıyosun çünkü çok üstüme geldi her zaman bunu yapamaz diyorum ya klasikleşmiş dügün kompleximiz bu bizim , elbiseyi askılı ama uzun alırım nie askılı aldın der kısa olsaydı askılı olmasaydı der, dizimde alırım uzun olsaydı der ben anlamadım gerçekten ne yapmak istedigini ama çok üzüldüm en son iyi geceler uyudu bende tek bir mesaj dahi atmadım atmıcam gelmesine 15 gün varda beni gereksiz yere niye bu kadar üzdü ?

umarım inş. olmaz yaa :18: evet görücem 2 gece de beraber kalıcaz. inş bi aksilik olmazsa. amin!! sonra 4 ay göremicem

Ben de 5,5 aydır görmüyorummm ben napim yaa daha da göremicem gelene dekk sevindim ama canikom siz görüşün oh ne güzell

Oh en azından ceza almamış, idare edersiniz takılma fazla..her zorluğu atlatmayı öğrendik bu dönemdee

şafak 15 .. bugün çok ta heycnlı değilim açıkçası hiç heycan yok

Tam sorcaktım hayırdıırrr diye gözdecimm...
Ya gelceğine yakın evet çok üzücü olmuş ama bazen kıskançlığın dozunu ayarlayamıyorlar, ya Haziran'da benim arkadaşın da düğünü var ve oldukça şık olcam hakkım da çok yakın arkadaşı ve şmdiden tartışma konusu bizim de gelmeye çok yakın umarım sorun çıkmaz...sizinki gibi denk gelcek tarihi çünkü...
Ama eminim onu da yaklaştıkça şafak deli gibi sıkıştırıyordur gözdecim, çok takılmamaya çalış, söyledikleri kırıcı ama hangimz duymadık ki bu lafları :26: bazen ne söylediklerinin farkına varamıyorlar kıskançlıklarından..takılma sen balım benim, kısa sürede çözümlenir inşallah o mesaj atar zaten..sen sakinleş sadece, yanında olamadığı için kuduruyo tabi napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…