Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuduruk !! Beni rencide etmeye hakkı yok yani :) Kusura bakmasın , çok takılmıyorum ben zaten içime atıyorum atsın mesaj napayım :)
Tartışma konusuysa şimdiden Allah sabır verdin bizim düne kadar bir sorun yoktu çünkü elbisemi bile dügünden bi gün önce aldım telefonda anlatdım ısrarla dün bana niye askılı alıyosun diyo anlamıyorki kafa sabitlenmiş :) Sabitlicem onu ben duvara çiviyle beraber !!

benim minik kuşumun canı mı sıkkınmış kıyamam ben sana cnm ben 15 ay bekledim daha önceden de söylemiştim ben neler çektim anlatamam ağladım içime attım geçecek dedim gerçektende geçiyor çok az kalmış şafak sıkıştırıyor cnm sana yan gözle biri baksa elinden bişi gelmez burnun kanasa bişi yapamıcak hep bunları düşünüyor onlar bunları nerden biliyorsun dersen eşim askerdeyken bir isyanım sonucunda kıyamam ağlayarak bunları söylemişti bende o günden sonra hiç isyan etmedim sabrettim bekledim
bir keresinde iş çıkışı saçımı boyatacaktım o zamanlar sarıydı saçlarım bilirsin röfle çok uzun sürüyor telefon bulamayan insan saat dokuz oldu evine git artık demek için telefon buldu aradı nasıl azarladı bağırdı çağırdı anlatamam kuaförde iki gözüm iki çeşme ağlıyordum saçımı zaman dolmadan açtırmıştım yıkatıp kurutmadan çıkmıştım o gün nasıl sinirlenmiştim ayrılmayı bile düşünmüştüm ama şimdi gülerek hatırlıyorum cnm hiç sıkma canını burak geldiğinde geçireceğiniz güzel günleri düşün cnm

Heheh sakin ol kızzz dellenmeee canı benm ama şafağınızın da etkisi var kesinlikle, çok sıkılmıştır ve yanında olamadığı için o da deliriyodur sen askılını giyerken benmki d eaşırı kıskanç, yanındayken zorla giyiyorum o da bahanem aynı yanımda sen varken değil de başka zaman mı giyiimmm ??? ama düğünde giyeceğim elbise belli benm ondan biraz da sıkntı, balodaki kıyafetimi giyecem, yırtmacı biraz sıkıntı ama napimmm çok beğeniyorum o elbiseyi hatta face de var görmüşündür, bi kaç yere daha giymem lazım ki hevesimi alayım

Sakin ol şaka bi yana gözdecim cidden zaman yaklaştıkça ikinz de çok bunaldınız ve bunaldıkça malesef hemen en yakınımıza sarıyoruz iştee

son 3 gün yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop burdasın
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Haklısın gamzecim burak herzaman yapmaz da işte düğünlerde hep yaşıyoruz bunu biz normaldede uzak olduğumuzdan burnumuzdan geliyor anlıcağın, biraz daha sakinim ama içime atıyorum hala kendi dediginde ısrarlı çünkü anamıyor bende konuyu kapatalım diyorum :)kaldı 15 günümüz burak buraya bi gelsin heleeee Saçınıı başınııııııı yolcam bizimde vardır öyle meşhur kuaför krizlerimiz

evet gördüm çok güzel de onlar işin kendi byutundalar, kız sen dün dügündekileri görcektin kızın boy var 1.80 giydigi elbise bi mete yavar ya yok arkası popopsuna kadar transparan yani elbise yok üstünde bide kocası var yanında bnm elbisede bak göstereym 2 çocuklu kadın elbisesi yuh dersiniz yani burnumdan getirdigi elbiseye bakarmısınız ??

Neyse açtı telefonunu öğlen mesaj atdı napıyosun falan ben tabi can burnumda , burnumdan soluyorum konuştuk konuştuk ben dedim konuşmak istemiyorum burak üstüme gelme dedim aglamak üzereyim sora annemlerle sıkıntı yaşıyorum çünkü, tamam konuyu kapatıyorum dedim baktı cevap yok konuşmcaksan kpatcam şarj bitmesin dedi kapatabilirsin dedim, bu sefer dügüne verdigin degeri bana vermiyon diye bşladı yine ben de dedim görceksin ve utanıcaksın oyüzden uzatmayalım artık , oda varmı dicegn bişey dedi seni çok seviyorum dedim , biliyorum bende seni çok seviyorum dedi, bende cevap atmadım .

olacak cnm yaşanacak bunlar olsun siz yıpranmayın en önemlisi bu geçecek bu günler ben kaçtane arkadaşımın hatta akrabamın düğününe gidemedim burnumdan az getirmedi huysuz herif ben 15 ay bekledim bir ömür gibi hiç geçmiyecek sandım krizlere girdim depresyondan 40 kiloya kadar düşmüştüm yıprattığıma değmedi valla geldi eresi gün hiç gitmemiş gibiydi onun şuan en büyük destekçisi sen olacaksın çokta alttan alıp ezdirme kendini ama çokta üstüne gitme cnm

Dün gece bir şeyler karaladım askerimeeeee..

Askeriimm..
Elbet bitecek bugünler döneceksin gittiğin gibi,
Ki zaten geri gelmen sözüyle gönderdim seni..
Sesini her duyuşumda istemdışı akıyor gözyaşları..
Sabırlı güçlü olmalıyım biliyorum.
Başka türlü geçmez ki bu günler..
Geçecek ama geçmeye mahkum!
Askerimmm..
Yokluğun içimi yakıp kavuruyor.
Kimse anlamıyor derdimi herkes ''geçer'' diyor.
Yüzüm gülerken, içim yanıyor.
Uğruna kurulmuş hayaller var
Bu yüzden çabuk gel olur mu?
Çok bekletme yarini..
Askeriimmm..
Öyle çok yazasım var ki sana,
Öyle çok haykırasım var ki hasretini..
Özlüyorum çok özlüyorum..
Avuçlarımı açıp dua etmeye başladığım da,
Ezberimde ki tek isim..
Dua ile süzülüyor dudaklarımın arasından..
Bir gün gelecek komutanının elinden çekip alacağım,
Damat edeceğim seni!
Askeriimmm..
Sabırla bekliyorum, gelişini..
Sabırla bekliyorum, hayallerimizi gerçekleştirmeyii..

E.A //

Şafak, atarsa batarsa 367!
Mehtap ÇOK KARANLIK.

Son düzenleme:

Tüm asker yarenlerinin hislerine tercüman olmuşsun tatlım okurken tüylerim diken diken oldu :26: çok güzel içten yazmışsın askerinde eminimki bizim gibi okurken çok duygulanacaktır.Çok şanslılar bizim askerlerimiz bizim gibi yarenleri olduğu için.

Telefonunu açarsa okuyacak bakalım tepkisi ne olacak canım
Evet her biri çok şanslı canım.. Bu şanslarının kıymetini bilsinler

Askerim, dostlarım askerim şimdii

[video=youtube;VnENc1V4rmg]http://www.youtube.com/watch?v=VnENc1V4rmg[/video]

Gözdeeee hakkaten helal olsun sana bu elbiseye de bu yapılmazmıııışş ama görmedi de mi elbiseyii?? ya kesinlikle elbiseyle falan alakası yok bence zatennn tamamen huysuzluktan boşa üzüyo senii hiçç gerek yok ama hoşgörmeye çalış elinden geldiğince naparsın bunlar da bu modell anacım

Huysuz ya gıcık herif Onun model ayarlarıyla bi oynarım bidaha degiştiremez valla !! Düşün yani , görmedi tabi görmedigi şeye bahane uyduruyo acaba babydolle mi gitdim sanıyorneyse gelecek az kaldı alıcam ifadesini

Benm başımda annem var bebeğim gezsin tozsun giysi eglensin seven hayat dolu bi kadın o yüzden ben hep aralarında kalıyorum malesef çok yıpandım ben bu yüzden haliyle onlarda burak böyle ypınca direk ona kızıyorlar aralarıda bozuluyor ayyy evlensem artık kurtulsam

Selam kızlarrr bugün içimde bir tuhaflık varr sanki içime bişeyler oturmuş gibi bir tuhafım hayır olur inşallah

huu huuu selam kısçelerrrrr

kıskançlıklar,gerginliklerrrr amannn gelselerde hayırlısıyla atlatsanız kıslar bu gerginlikleri.takmayın herşeyi nolur

Ebrucugumm hayırdır inş kuzum sıkma canını.askerini özlemişindir..bi yandan da iş güç bunlatmıştır belkimde canım.düşünme çok öpüyorum seni cnm

Hesnoşşşşuuummm bugün kocişlesinnn inşşş çokkk harika birgün geçirmişinizdir..

Aynen öyle tatlım önemli olan nokta o, "gelince" al ifadesini Huysuz anacım bunlar çok fenalarrr....ama alışmak zorundalar, hele d ebiz bu kadar dikkatiykennn

Selam kızlarrr bugün içimde bir tuhaflık varr sanki içime bişeyler oturmuş gibi bir tuhafım hayır olur inşallah

Hayırdır ebruşummm..ortada bi mesele yoksa arada basan bıkkınlık olabilir, bana da geliyolar da bazen yeetteeerrrr diye bağırasım geliyor, içime yine "öküz" oturdu derim ben öyle zamanlarda

Selam Razişşşş..nasılsınn??? Herkes kudurdu artık özlemden valla napcamızı bilemez olduk yahuu umarım çabuk geçer artık şu zor günlerrr...

Hesnaaa ablacımm merak ediyoruz gerçekten neler olduğunu hemencik anlat bize gelincee

Selam canım İyi düşün iyi olsun, Rabbim hayra yorsun
Amin canım çok sağol.
Bilmiyorum ablacım ya inşallah hayır olur. hayattan sıkıldım aslında böylee kocamann bir yeterrrr diye bağırmak istiyorumm böyle oturup kendi kendime düşünmek istiyorum ama olmuyor bende seni öpüyorum ablacım.
Ortada çok mesele varda ben hep içimde tuta tuta ne kadar sallamaya çalışsamda arada böyle ortaya çıkıyorlarr ve beni huzursuz ediyorlar raziş ablaya da söylediğim gibiyim iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…