Amin canım çok sağol.
Bilmiyorum ablacım ya inşallah hayır olur. hayattan sıkıldım aslında böylee kocamann bir yeterrrr diye bağırmak istiyorumm böyle oturup kendi kendime düşünmek istiyorum ama olmuyorbende seni öpüyorum ablacım.
Ortada çok mesele varda ben hep içimde tuta tuta ne kadar sallamaya çalışsamda arada böyle ortaya çıkıyorlarr ve beni huzursuz ediyorlar raziş ablaya da söylediğim gibiyim iştee
Yani tam olarak dediğim gibisin yeterr diye bağırma aşamasındasın...
Bağır gitsin...istediğine hem de içinde tutmak her zaman en sağlıksızı, her şeyi anlatman imkansız ama paylaşmak her zaman güzeldir
Öyle tabiki ama düşünmemek içinde anlatmıyorum fazlaa aman bilmiyorum inana bende
Bence zaten düşünüyosun, bu bi bahane..ama herkesin yapısı farklı canım bilemem, illa anlat değil derdim ama annene ya da bi arkadaşına falan ben çok kötüyüm yaaaa hadi bi şeyler yapalım falan ya da beni dinle demekten de çekinme asla..hayatı mecbur paylaşmak zorundayız
Ama yine de gece çift hanelere düşmenin heyecanı vardıırrr???
Yapıyorum yapmaz olurmuyum onun için böyleyimm ya anlatınca birşeyleri herşeyi hatırlayınca hoop eski maziler açılıyor..
Düne kadar vardııı ama şuann yookk..
Haydaaa kızımm çok heyecanlı olll çift hanelerrrr ne demekkk
Usta bırlıgıne ılk gıttıgımız gunden berı telefon kullanıyoduk dunden berı kendımı eksık hıssedıyorum.....
Ayyy nilümm inanamıyorumm çoooookkk sevindimm vallaaa
Şimcik sevdiceğinin yanındasındırrrr nee güzell bol bol hasrett giderinn bebeişimmm inşallah çok güzell bir mehtap geçirirsinizz
Ayy nilüüü harika olmuşşşşşşu an umarım saadetlerr içindesindirrr haberlerini bekliyor olacağızzz
Günaydın Kızlar bugün şafak 16Bursadayız bugün , nilüü çok sevindim askerin geliyo demek ooh kuzum ya inşallah herşey çok güzel olur ikiniz içinde
nilü çok sevindim kuzum, inş güzel vakit geçirirsiniz, haberlerini beklıorus
nilüüüüüüüüüüüüüüü çok merak ediorum mehmetle gününüz nasıl geçiyor, gelir gelmes yaaaz
Nilüüü dökül bakalımmmm
Çokk çoookk sevindim senin adına canımm benimm Allahım sizi ayırmasın bir daha mutsuz umutsuzz olmazsınız inşallahhcanlarım ilgilenip merak ettiğiniz için çoook teşekkür ederim
her şey çok güzeldi kızlar, belki de hiç bu kadar güzel olmamıştı hiçbir şey. ona dokunmak, sarılmak, bakmak hem de doya doya... inanılmazdı. hiç kavga etmedik, hiç tartışmadık. güldük, eğlendik. sinir bozucu şeyler olsa da güldük geçtik. askerliğin vermiş olduğu bi gerginlik, aksilik, huysuzluk varmış sanki üzerimizde. bu iki günde bunların hiçbirinden eser kalmadığını gördüm veee çok mutlu oldum
dün sabah 9.5 gibi aşkımın kollarındaydım taaa ki bugün akşam 18.30 a kadar. gece birlikte uyudukçok güzel ve özeldi...
ameliyat yeri ağrı yaptığı için yürürken falan biraz zorlandı, elimden geldiğince yormamaya çalıştım; ama yine de ağrıdı ve biraz şişti dizibunun dışında bi sıkıntı yoktu çok şükür...
sizler n'aptınız ben yokken?
tubik'im son 3 diyorsun yavrum yaa helal sana
hesna'm da koçişine kavuşmuş, çok sevindim tatlımmm
canlarım ilgilenip merak ettiğiniz için çoook teşekkür ederim
her şey çok güzeldi kızlar, belki de hiç bu kadar güzel olmamıştı hiçbir şey. ona dokunmak, sarılmak, bakmak hem de doya doya... inanılmazdı. hiç kavga etmedik, hiç tartışmadık. güldük, eğlendik. sinir bozucu şeyler olsa da güldük geçtik. askerliğin vermiş olduğu bi gerginlik, aksilik, huysuzluk varmış sanki üzerimizde. bu iki günde bunların hiçbirinden eser kalmadığını gördüm veee çok mutlu oldum
dün sabah 9.5 gibi aşkımın kollarındaydım taaa ki bugün akşam 18.30 a kadar. gece birlikte uyudukçok güzel ve özeldi...
ameliyat yeri ağrı yaptığı için yürürken falan biraz zorlandı, elimden geldiğince yormamaya çalıştım; ama yine de ağrıdı ve biraz şişti dizibunun dışında bi sıkıntı yoktu çok şükür...
sizler n'aptınız ben yokken?
tubik'im son 3 diyorsun yavrum yaa helal sana
hesna'm da koçişine kavuşmuş, çok sevindim tatlımmm
Çokk çoookk sevindim senin adına canımm benimm Allahım sizi ayırmasın bir daha mutsuz umutsuzz olmazsınız inşallahh
Allahımmm hepiniz böyle güzel haberlerle gelin inşallahh
Çok sveindim nilüüüözlem,askerlik hepsi toptan gerginlik, demek ki aranızda normalde çok daha güzl bi ilişki olcak, Allahım bozmasın canım benim, inanılmaz sevindimm o sabırların ödülünü kat kat alacan artık inşallahh...
[sıze=3]şafak: 99!
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?