Ağrı'dan kötü haber: 2 şehit !
Rabbim Ailelerine, Akrabalarına sabır versin..
Okurken kötü oldum onların halini düşünemiyorum :105:
Haber : Ağrı'dan kötü haber: 2 şehit haberi
Ağrı'dan kötü haber: 2 şehit !
Rabbim Ailelerine, Akrabalarına sabır versin..
Okurken kötü oldum onların halini düşünemiyorum :105:
Haber : Ağrı'dan kötü haber: 2 şehit haberi
amin canım... yaz geldi ya azmaya başladılar.
Amin canım Allahım tüm yakınlarına sabır versin ... Şimdi ne zaman şehit olsa eskiden kalma mayınlardan oldu diyecekler ...
Nasıl çekilmeyse artık anlamadım gitti ya :44:
Sözde mayısın başında çekilme başlayacaktıı, şehit vermeye başladık canlarm :26:
sen öyle bir şey olacağına inanıyor musun kuzum? ben pek inanmıyorum. gerçek barıştan yana olan silahlarını bırakıp çekilir. silahlarını bıraksalar bile şartları var. neymiş kendi istedikleri yerlere bırakırlarmış silahlarını, terörist başları serbest bırakılmalıymış... bu böyle uzar gider daha
İnanmak değilde umut işte canım. Defolup gitselerde Şehit vermesek artık :26: Dediğin gibi uzar gider bu böylee ya..
Bu arada bz ilk kez konuşuyorz sanırım ismin ne canım ? Kaç kaç yarenisin ?
Bugün gene 2 dk konuştuk bi daha aramadı o aramayınca akşmlar geceler hiç geçmek bilmiyo sanki ...akşamda 2 dk bile konuşsak dünyalar benim oluyo
Topic çok sessiz bu sessizlik çok korkutucu =)
fırtına öncesi sessizlik olabilir canım
fırtınanız geldi kuzularımmmmmmmmmm
naıslsınız bakem neler yapıosunuz, bi önce geçmişi okyııım biras haberlerinize bakayım
fırtına öncesi sessizlik olabilir canım
fırtınanız geldi kuzularımmmmmmmmmm
naıslsınız bakem neler yapıosunuz, bi önce geçmişi okyııım biras haberlerinize bakayım
çok şükür biz o devreyi geçtik konuşup msjlaşıyoz sevdiğimle Allah sabır versin canm ikinizede
bugün kimseler yoktu burda :) ben de böyle sap gibi takldım kendi sayfamda Esinle konştk o da olmasa kimse yoktu =)
of of aşkmdan ses yok ya bu kadar hiç vakitleri olmuyo mu acaba demekten alıkoyamıyorum kendimi
sabrımız sınanıyo hakikaten insanın dilinin ucuna niye akşamlarıda aramıyosun 2 dk da olsa diyesi geliyo ama yutuosun yorgun olduğunu biliyorm falan ama azcık daha konşmak istiyorm naber napıosun derken zaten kapatıyoruz her zaman böyle olmuo ama şu sıra eğitim çokmş fenalardalar vede çok sıcakmş kıyamıyrm ya daha da sıcaklar geliyo bide şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?