Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of of canım sıkkın ... askerimle 2 dk konuştuk çok yoruluyomş eğitim diyo acemiliğin aynısı diyo çokta sıcakmş bunalmış iyice annesini de arıcaktı kapadık hemen ...dünde 1 kere konşmştk çok yoruldum nereye oturdumu bilmiyorm diyo aklım onda kaldı hep

bu arada dün kınalarıda yaktık bi ara şarkı ankaranın bağları çaldı ben tabi avazım çıktığı kadar ankaraa diye bağardm =) çok eğlendik defler şeyler ellermzde ama benim kınam olsun isterdm çok eğlendm bu arada kına başlarken yeşim salkımın Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube hadi kızlar kınaya çaldı çok güzeldi bende öyle yapıcam :)

Şafak İnşallah 114 ....

Çift hanelilere son 15 gün ....

Plakalara son 33 ....

Allahım bi an önce bitsin şimdiye kadar verdin şimdiden sonra da sabır ver lütfennnn ...​

amin canım... yaz geldi ya azmaya başladılar.

Amin canım Allahım tüm yakınlarına sabır versin ... Şimdi ne zaman şehit olsa eskiden kalma mayınlardan oldu diyecekler ...

Nasıl çekilmeyse artık anlamadım gitti ya :44:
Sözde mayısın başında çekilme başlayacaktıı, şehit vermeye başladık canlarm :26:

Nasıl çekilmeyse artık anlamadım gitti ya :44:
Sözde mayısın başında çekilme başlayacaktıı, şehit vermeye başladık canlarm :26:

sen öyle bir şey olacağına inanıyor musun kuzum? ben pek inanmıyorum. gerçek barıştan yana olan silahlarını bırakıp çekilir. silahlarını bıraksalar bile şartları var. neymiş kendi istedikleri yerlere bırakırlarmış silahlarını, terörist başları serbest bırakılmalıymış... bu böyle uzar gider daha

İnanmak değilde umut işte canım. Defolup gitselerde Şehit vermesek artık :26: Dediğin gibi uzar gider bu böylee ya..
Bu arada bz ilk kez konuşuyorz sanırım ismin ne canım ? Kaç kaç yarenisin ?

İnanmak değilde umut işte canım. Defolup gitselerde Şehit vermesek artık :26: Dediğin gibi uzar gider bu böylee ya..
Bu arada bz ilk kez konuşuyorz sanırım ismin ne canım ? Kaç kaç yarenisin ?

inşallah canım inşallah

ismim nilüfer canım, 92/1 yareniyim. bitti bizim askerlik... sen esin'i kullanıyorsun sanırım 93/1 devre olmalısın...

Bugün gene 2 dk konuştuk bi daha aramadı o aramayınca akşmlar geceler hiç geçmek bilmiyo sanki ...akşamda 2 dk bile konuşsak dünyalar benim oluyo

Bugün gene 2 dk konuştuk bi daha aramadı o aramayınca akşmlar geceler hiç geçmek bilmiyo sanki ...akşamda 2 dk bile konuşsak dünyalar benim oluyo

çok şükür biz o devreyi geçtik konuşup msjlaşıyoz sevdiğimle Allah sabır versin canm ikinizede

fırtına öncesi sessizlik olabilir canım

fırtınanız geldi kuzularımmmmmmmmmm

naıslsınız bakem neler yapıosunuz, bi önce geçmişi okyııım biras haberlerinize bakayım

bugün kimseler yoktu burda :) ben de böyle sap gibi takldım kendi sayfamda Esinle konştk o da olmasa kimse yoktu =)

of of aşkmdan ses yok ya bu kadar hiç vakitleri olmuyo mu acaba demekten alıkoyamıyorum kendimi

çok şükür biz o devreyi geçtik konuşup msjlaşıyoz sevdiğimle Allah sabır versin canm ikinizede

sabrımız sınanıyo hakikaten insanın dilinin ucuna niye akşamlarıda aramıyosun 2 dk da olsa diyesi geliyo ama yutuosun yorgun olduğunu biliyorm falan ama azcık daha konşmak istiyorm naber napıosun derken zaten kapatıyoruz her zaman böyle olmuo ama şu sıra eğitim çokmş fenalardalar vede çok sıcakmş kıyamıyrm ya daha da sıcaklar geliyo bide şimdi

bugün kimseler yoktu burda :) ben de böyle sap gibi takldım kendi sayfamda Esinle konştk o da olmasa kimse yoktu =)

of of aşkmdan ses yok ya bu kadar hiç vakitleri olmuyo mu acaba demekten alıkoyamıyorum kendimi

ben burlardaydım canım; ama sürekli bir şeylere bakındığım için pek yazamadım

canım artık bir süre idare edeceksiniz. zaten onun içine dert oluyordur, sen de söylenirsen daha zor olur. bu yüzden en iyisini yapıyorsun içindekileri dışa vurmayarak. eğitimleri ne zaman bitecekmiş? bir de ne eğitimiymiş bu Allah aşkına :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…