ben burlardaydım canım; ama sürekli bir şeylere bakındığım için pek yazamadım
canım artık bir süre idare edeceksiniz. zaten onun içine dert oluyordur, sen de söylenirsen daha zor olur. bu yüzden en iyisini yapıyorsun içindekileri dışa vurmayarak. eğitimleri ne zaman bitecekmiş? bir de ne eğitimiymiş bu Allah aşkına :44:
acemidekilerin aynısı diyo güneşin altında aynı şeyleri defalarca yaptırıyolar dedi dün dedm akşam bekledm ararsn diye dedm de yorgunlktan nereye oturcamızı bilemiyoruz ki diyo bide felaket sıcakmş
evet canım çok sıcak burası, sanki ağustos sıcağı varmehmet'le gezerken baya yandık; tabii izmir'den sonra ona serin geldi.
Kızlaaaarrrrrrr
Teşekkür ederim beni sormuşsunuz. Günübirlik de olsa eşimi gördüm geldim, bugün Kırşehir'de olmam gerekiyordu sabahtan gösteri için, yolda hiç uyuyamamıştım millet şarkı türkü söyledi, gece 3 saatlik uyku hakkımı geçirmişim, uyuyup kalmışım gösteriye gidemedim ama eşim için değerdi. Kısa da olsa sarıldım, kokusunu içime çektim, muhabbet ettim geldim, kardeşini annesini ve beni görünce şok geçirdi resmen, hiç bilmiyordu gideceğimizi çoook mutlu oldu...
ayy şimdi aradıı sesi öyle de tatlı geliodu ki bi an ankaray gidesim sarılasım geldi =)
bu tubik nerde yaa :44:
canlarım ilgilenip merak ettiğiniz için çoook teşekkür ederim
her şey çok güzeldi kızlar, belki de hiç bu kadar güzel olmamıştı hiçbir şey. ona dokunmak, sarılmak, bakmak hem de doya doya... inanılmazdı. hiç kavga etmedik, hiç tartışmadık. güldük, eğlendik. sinir bozucu şeyler olsa da güldük geçtik. askerliğin vermiş olduğu bi gerginlik, aksilik, huysuzluk varmış sanki üzerimizde. bu iki günde bunların hiçbirinden eser kalmadığını gördüm veee çok mutlu oldum
dün sabah 9.5 gibi aşkımın kollarındaydım taaa ki bugün akşam 18.30 a kadar. gece birlikte uyudukçok güzel ve özeldi...
ameliyat yeri ağrı yaptığı için yürürken falan biraz zorlandı, elimden geldiğince yormamaya çalıştım; ama yine de ağrıdı ve biraz şişti dizibunun dışında bi sıkıntı yoktu çok şükür...
sizler n'aptınız ben yokken?
tubik'im son 3 diyorsun yavrum yaa helal sana
hesna'm da koçişine kavuşmuş, çok sevindim tatlımmm
ne iyi etmişsin hesna'm ya, çok sevinmiştir. sen de çok özlemiştin ne güzel olmuşeylem otobüsüyle asker ziyareti
Kızlaaaarrrrrrr
Teşekkür ederim beni sormuşsunuz. Günübirlik de olsa eşimi gördüm geldim, bugün Kırşehir'de olmam gerekiyordu sabahtan gösteri için, yolda hiç uyuyamamıştım millet şarkı türkü söyledi, gece 3 saatlik uyku hakkımı geçirmişim, uyuyup kalmışım gösteriye gidemedim ama eşim için değerdi. Kısa da olsa sarıldım, kokusunu içime çektim, muhabbet ettim geldim, kardeşini annesini ve beni görünce şok geçirdi resmen, hiç bilmiyordu gideceğimizi çoook mutlu oldu...
sabrımız sınanıyo hakikaten insanın dilinin ucuna niye akşamlarıda aramıyosun 2 dk da olsa diyesi geliyo ama yutuosun yorgun olduğunu biliyorm falan ama azcık daha konşmak istiyorm naber napıosun derken zaten kapatıyoruz her zaman böyle olmuo ama şu sıra eğitim çokmş fenalardalar vede çok sıcakmş kıyamıyrm ya daha da sıcaklar geliyo bide şimdi
ayy şimdi aradıı sesi öyle de tatlı geliodu ki bi an ankaray gidesim sarılasım geldi =)
2 dk da olsa diyoz ama konuşmaya başlayınca sınırlı olduğunu untuyoz sanki uzun uzn konuşcaz gbi geliyo hemenck bitiyo :2: bütün gün o 2 dkyı beklemekle geçiyo askerliğin tadı bile ayrı ya insan zamanın sevdiğinin kıymetini anlıyo tarrtışarak geçirdiği zamanlara üzülüyo seninki nerdeydi canm kıbrıs mı çok sıcakmış demenden çıkardım
ankara canım...bu arada adın neydi senin askerin nerdeydi ?
begüş sen neler yaptın anlat bakalım geçmişi çok okuyamadım herşey yolunda mı kuzum?
fatoş canm benmki kıbrısta
fatoş canm benmki kıbrısta
hesnam kocişinle güzel vakit geçirmene çok sevindim cnm... Bu yorgunluklara, herşeye değer gerçekten, inş en kısa zamanda yine görürsün kocişi
iyiyim cnm her şey standart :) dün kınaları yaktık işte kurtları döktük cumartesi düğün var işte...
onun dışında askerimi çok özlüyorm bugün öğlen azcık konştk akşamdan hiç umudum yoktu aradı nasıl mutluyum şu an kelebekler uçuşuyo içimde :)
şafağımızı söyledim yarın 360 diye aa dedi ben saymıyorm şasrdı kuzum ya sonra işte izne gelmezsen daha da düşüyo dedm o da işte olabildiğince glmek istemiyorm zaten 7 ay falan yok yani dedm bencede gelme geldiğinden de bişi anlamıyorz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?