Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acemidekilerin aynısı diyo güneşin altında aynı şeyleri defalarca yaptırıyolar dedi dün dedm akşam bekledm ararsn diye dedm de yorgunlktan nereye oturcamızı bilemiyoruz ki diyo bide felaket sıcakmş

acemidekilerin aynısı diyo güneşin altında aynı şeyleri defalarca yaptırıyolar dedi dün dedm akşam bekledm ararsn diye dedm de yorgunlktan nereye oturcamızı bilemiyoruz ki diyo bide felaket sıcakmş

evet canım çok sıcak burası, sanki ağustos sıcağı var mehmet'le gezerken baya yandık; tabii izmir'den sonra ona serin geldi.

Kızlaaaarrrrrrr

Teşekkür ederim beni sormuşsunuz. Günübirlik de olsa eşimi gördüm geldim, bugün Kırşehir'de olmam gerekiyordu sabahtan gösteri için, yolda hiç uyuyamamıştım millet şarkı türkü söyledi, gece 3 saatlik uyku hakkımı geçirmişim, uyuyup kalmışım gösteriye gidemedim ama eşim için değerdi. Kısa da olsa sarıldım, kokusunu içime çektim, muhabbet ettim geldim, kardeşini annesini ve beni görünce şok geçirdi resmen, hiç bilmiyordu gideceğimizi çoook mutlu oldu...

ne iyi etmişsin hesna'm ya, çok sevinmiştir. sen de çok özlemiştin ne güzel olmuş eylem otobüsüyle asker ziyareti

ayy şimdi aradıı sesi öyle de tatlı geliodu ki bi an ankaray gidesim sarılasım geldi =)

gel canım, her zaman bekleriz

bu tubik nerde yaa :44:

nilüm senin adına çok sevindim yavrum, inş bundan sonra herşey daha da yolunda gider

ne iyi etmişsin hesna'm ya, çok sevinmiştir. sen de çok özlemiştin ne güzel olmuş eylem otobüsüyle asker ziyareti

Öyle oldu canım Eyleme de katıldık 2 saatliğine zaten eşimin istirahat vaktiydi, sabah uyuyor gececi olduğu için gidince de uyandırmışlar zaten, uyku sersemi biraz daha sersemledi bizi görünce

Sen de güzel vakit geçirmişsin okudum Mehmetle, inşallah en kötü günleriniz böyle olur tatlım...

hesnam kocişinle güzel vakit geçirmene çok sevindim cnm... Bu yorgunluklara, herşeye değer gerçekten, inş en kısa zamanda yine görürsün kocişi

2 dk da olsa diyoz ama konuşmaya başlayınca sınırlı olduğunu untuyoz sanki uzun uzn konuşcaz gbi geliyo hemenck bitiyo :2: bütün gün o 2 dkyı beklemekle geçiyo askerliğin tadı bile ayrı ya insan zamanın sevdiğinin kıymetini anlıyo tarrtışarak geçirdiği zamanlara üzülüyo seninki nerdeydi canm kıbrıs mı çok sıcakmış demenden çıkardım

ankara canım...bu arada adın neydi senin askerin nerdeydi ?

begüş sen neler yaptın anlat bakalım geçmişi çok okuyamadım herşey yolunda mı kuzum?

iyiyim cnm her şey standart :) dün kınaları yaktık işte kurtları döktük cumartesi düğün var işte...
onun dışında askerimi çok özlüyorm bugün öğlen azcık konştk akşamdan hiç umudum yoktu aradı nasıl mutluyum şu an kelebekler uçuşuyo içimde :)

şafağımızı söyledim yarın 360 diye aa dedi ben saymıyorm şasrdı kuzum ya sonra işte izne gelmezsen daha da düşüyo dedm o da işte olabildiğince glmek istemiyorm zaten 7 ay falan yok yani dedm bencede gelme geldiğinden de bişi anlamıyorz :)

hesnam kocişinle güzel vakit geçirmene çok sevindim cnm... Bu yorgunluklara, herşeye değer gerçekten, inş en kısa zamanda yine görürsün kocişi

Sağol canım öyle oldu yorgunluğa değdi gerçekten, bir dahakine çok var daha, evlilik yıldönümümüzde görüşeceğiz... Temmuzda

sevindim tatlım, biraz zaman geçsin özellikle de alt devreleriniz gitsin daha da rahatlar, zamanla daha rahat konuşabilirsiniz... İzin konusunda da Burak eğer gelmek isterse zorlama çocuğu olur mu... Çünkü ilk başlarda hepsi erken geliim die izin kullanmıcam der ama belli bir süre sonra o izne ihtiyacı olur... Bunaldığı zaman bırak kullansın iznini, hee ama şu var 30 gün izninin hepsini kullancak die birşey yok tabii... 1 haftalığına bile gelse ona çok moral olur Şafak konusunda da ne güzel saymıo madem bırak bir süre söyleme, saymaması daha iyi, eğer yener gibi her dakikayı bile sayarsa ona daha zor gelir...

Kızlar bu arada mevzuları biliosunuz ya az çok bizim kayınvalide ve kayınpeder adayları diyim onların tabiriyle bu hafta hiç aramadılar bende aramadım her şey yolunda gidiyo güzel istediğim gibi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…